• You are here:
  • Home »

Meistä & Käyttöehdot

Pikavippikokemuksia.com on pikavippeihin liittyvään informaatioon erikoistunut verkkosivusto. Vaikka keskitymmekin pikavippeihin, niin emme myönnä niitä tai muun tyyppistä lainaa itse. Sen sijaan sivustolla on linkkejä tahoihin, jotka tarjoavat nopeaa rahoitusta sitä etsiville.

Sivustolla olevien tietojen oikeellisuus

Pikavippiyritykset voivat muuttaa lainatarjontaansa sekä lainaehtojansa eivätkä yritysten ehdot ole aina kaikkein selvimmät, joten vaikka Pikavippikokemuksia.com pyrkiikin siihen, että sivustolta löytyvä tieto on ajan tasalla sekä oikeaa, niin emme voi taata tiedon oikeellisuutta. Onkin siis tärkeätä, että kävijä varmistaa tiedot vielä ennen lainan hakemista lainapalvelun sivustolta. Pikavippikokemuksia.com ei ota vastuuta mahdollisten väärien tietojen aiheuttamista taloudellisista vahingoista. Pikavippikokemuksia.com ei myöskään ole vastuussa tällä sivustolla esiteltyjen lainapalveluiden kävijöille aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista.

Evästeet

Tällä sivustolla voidaan käyttää evästeitä kävijäkokemuksen parantamiseen.

Kävijöistä kerättävät tiedot

Pikavippikokemuksia voi kerätä tietoa esimerkiksi kävijöidensä käyttämästä selaimesta, sivustolla käymiseen käytetystä laitteesta sekä kotipaikkakunnasta. Kävijöistä ei sen sijaan kerätä esimerkiksi nimi- tai yksityiskohtaisia osoitetietoja. Emme myöskään pyydä tai saa yksityiskohtaisia tietoja kumppaneiltamme.

Kumppanilinkit

Tällä sivustolla voidaan käyttää niin sanottuja kumppanilinkkejä. Mikäli Pikavippikokemuksia.com-sivuston kävijä päätyy ottamaan lainan kumppaninlinkin kautta, niin voi Pikavippikokemuksia.com saada asiasta rahallisen korvauksen. Rahalliset korvaukset ovat avainasemassa siinä, että tämä verkkosivusto voi pysyä saatavilla sekä siinä, että sivustolle voidaan tuottaa uutta sisältöä.

Immateriaalioikeudet

Pikavippikokemukset.com pidättää oikeudet sivustolla olevaan materiaaliin, siinä määrin kuin se katsotaan asiaan kuuluvaksi.

Sivuston käyttämisen hinta

Sivuston käyttäminen on ilmaista.

Kysymyksiä?

Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä täältä: yhteydentot löytyvällä yhdenottolomakkeella.