Meistä & Käyttöehdot

Pikavippikokemuksia.com on pikavippeihin liittyvään informaatioon erikoistunut verkkosivusto. Vaikka keskitymmekin pikavippeihin, niin emme myönnä niitä tai muun tyyppistä lainaa itse. Sen sijaan sivustolla on esittelyssä tahoja, jotka tarjoavat nopeaa rahoitusta sitä etsiville.

Sivustolla olevien tietojen oikeellisuus

Pikavippiyritykset voivat muuttaa lainatarjontaansa sekä lainaehtojansa eivätkä yritysten ehdot ole aina kaikkein selvimmät, joten vaikka Pikavippikokemuksia.com pyrkiikin siihen, että sivustolta löytyvä tieto on oikeaa, niin emme voi taata sitä, että tieto on täysin oikeaa ja ajan tasalla. Onkin siis tärkeätä, että kävijä varmistaa tiedot vielä ennen lainan hakemista lainapalvelun sivustolta.

Pikavippikokemuksia.com ei ota vastuuta mahdollisten väärien tietojen aiheuttamista taloudellisista vahingoista. Pikavippikokemuksia.com ei myöskään ole vastuussa tällä sivustolla esiteltyjen lainapalveluiden kävijöille aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista.

Korkotiedoista

Sivustolla pyritään näyttämään lainafirmojen antamia korkotietoja. On hyvä tietää se, että näytettävät korot voivat olla nimellisiä tai todellisia. Lisäksi korkotietoihin kannattaa yleensä suhtautua enintään suuntaa-antavina, eikä siis esimerkiksi lupauksina sen suhteen, miten edullista lainaa tietyltä firmalta voi mahdollisesti saada. Pikavippikokemuksia.com ei ole vastuussa siitä, että näytettävät korkotiedot vastaavat sitä korkoa millä lainaa mahdollisesti saa.

Lainan saamisen nopeudesta

Tällä sivulla puhutaan useasti siitä, että lainaa voi saada heti tai erittäin nopeasti. On kuitenkin hyvä huomata, että käytännössä lainafirmoilla voi olla vaihtelua siinä, miten nopeita ne ovat. Käytännössä tuo liittyy useimmiten siihen, että lainapalveluilla ei ole kaikissa pankeissa tiliä, jolloin ne joutuvat siirtämään lainasumman toisesta pankista, ja se tietysti viivästyttää lainan saamista. Mikäli siis tarvitset lainaa ihan heti, niin on kiinnostavan lainapalvelun sivuilta hyvä tarkistaa etukäteen tiedot koskien juuri sitä pankkia, mihin haluat lainaa. Ja mikäli noita tietoja ei löydy, niin voi olla hyvä kysyä lainapalvelun asiakaspalvelulta tilanteesta.

On myös hyvä huomata, että yksikään lainapalvelu ei saa siirtää ensimmäistä lainaa kello 23-07 asiakkaan pankkitilille. Tuo johtuu lainsäädännöstä.

Kävijöistä kerättävät tiedot

Katso tietosuojaseloste.

Kumppanilinkit

Tällä sivustolla voidaan käyttää niin sanottuja kumppanilinkkejä. Mikäli Pikavippikokemuksia.com-sivuston kävijä päätyy ottamaan lainan kumppaninlinkin kautta, niin voi Pikavippikokemuksia.com saada asiasta rahallisen korvauksen. Rahalliset korvaukset ovat avainasemassa siinä, että tämä verkkosivusto voi pysyä saatavilla sekä siinä, että sivustolle voidaan tuottaa uutta sisältöä.

Immateriaalioikeudet

Pikavippikokemukset.com pidättää oikeudet sivustolla olevaan materiaaliin, siinä määrin kuin se katsotaan asiaan kuuluvaksi.

Sivuston käyttämisen hinta

Sivuston käyttäminen on ilmaista.

Kysymyksiä?

Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä täältä: yhteydentot löytyvällä yhdenottolomakkeella tai sähköpostilla yhteydenotot@pikavippikokemuksia.com.

Tätä käyttöehtoja käsittelevää sivua on päivitetty viimeksi 17.12.2020. Voimme tehdä myöhemmin muutoksia käyttöehtoihin.

Vieritä ylös