• You are here:
  • Home »

Mistä varma pikavippi? – Katso lainat, jotka saa todennäköisimmin syksyllä 2020

Siinä, miten monille hakijoille lainafirmat antavat lainaa, oli eroja jo ennen vuonna 2019 voimaan tullutta pikavippien korkokattoa. Näin vuonna 2020, erot sen suhteen, miten hyvät mahdollisuudet jostakin paikasta on saada lainaa näyttävät kuitenkin revenneen: nyt toisista paikoista on lähes tai jopa täysin mahdoton saada lainaa, kun taas toiset antavat lainaa varsin monille hakijoille. Tällä sivulla on lista niistä paikosta, jotka antavat yhä edelleen monille lainaa. Ja listan jälkeen on vielä esiteltynä kilpailutuspalvelu, jonka avulla voi hakea kerralla lainaa monesta eri paikasta.

Blue Finance - todennäköisin laina syksy 2020

Blue Financen 100€–500€ pikavippi vaikuttaa olevan syksyllä 2020 se laina, jota on parhaat mahdollisuudet saada. Kyseistä pikavippiä voi hakea, jos on täysi-ikäinen ja pikavipeille tyypilliseen tapaan sen voi saada itselle erittäin nopeasti. Testaa nyt Blue Financea.

Creditstar – tarjolla aiempaa useammille

Creditstar on lainafirmojen kanssa iso poikkeus: se tuntuu nykyään antavan useammille lainaa kuin ennen. Lainaa Creditstarilta voi hakea 50 eurosta alkaen ja 2000 euroon asti. Creditstarin alaikäraja on 18 vuotta, ja siltä voi saada ainakin melko nopeasti lainaa. Kokeile nyt Creditstaria.

Vippi – tämäkin paikka voi olla kokeilemisen arvoinen paikka

Myös Vippi näyttää antavan melko monille hakijoille lainaa. Lainaa Vipiltä saa haettua helposti 300 eurosta alkaen ja jopa 10 000 euroon asti. Vipiltä voi saada lainaa, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Ainalaina – ihan hyvin lainaa

Päivitys: Ainalaina ei anna lainaa 1.7.2020 alkaen. Ainalaina näyttää vaihtelevan sitä, miten helposti se antaa lainaa. Nyt alkukesästä 2020 se vaikuttaa kuitenkin taas antavan varsin monille lainaa. Ainalainaakin kannattaa siis mahdollisesti kokeilla, jos on tarve lainalle. Tästä paikasta voi saada lainaa 50€ alkaen ja jopa 2000€. Ainalainalta voi hakea lainaa, jos ikää on 21-64 vuotta.

Ferratum – välillä ihan hyvät mahdollisuudet saada

Päivitys: Ferratumin useammille myönnetty laina on nyt tuotu takaisin, mutta sen saaminen vaatii aiempaa enemmän vaivaa. Ainalainan tapaan myös Ferratum tuntuu vaihtelevan sitä, miten monet saavat siltä lainaa. Nyt viime aikoina siltä on kuitenkin näyttänyt taas olevan ihan siedettävät mahdollisuudet saada lainaa – ainakin, jos hakee sen "joustava-luottoa" eikä sen isompaa lainaa. Tuota joustava-luottoa voi saada enintään 4000€ ja sen alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Freedom Rahoitus - hanki kerralla lainapäätös yli 25:stä paikasta

Freedom Rahoitus ei tarjoa itse lainaa, vaan kilpailuttaa sen kautta tehdyn lainahakemuksen yli 25 eri lainapalvelun suhteen. Freedom Rahoituksen kautta ei siis voi saada lainaa yhtä nopeasti kuin ylemmistä palveluista, mutta sitä kannattaa harkita ainakin siinä vaiheessa, jos tuntuu, että on jo kokeillut kaikki perinteiset lainapalvelut tai on jo niiltä lainaa.

Varsinkin tuossa jälkimmäisessä tapauksessa Freedom Rahoitus voi myös olla hyvä paikka siihen, että hakee järjestelylainaa, jolla maksaa vanhat lainat pois. Freedom Rahoituksen avulla voi hakea lainaa 1000€ - 60 000€ ja sen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Freedom Rahoituksen kanssa.

Varma pikavippi tarkoittaa tässä myös turvallisuutta

Vaikka termillä ”varma pikavippi” tarkoitetaan monesti sitä, että pikavippi annetaan mahdollisimman monille hakijoille, niin olen tälle listalle poiminut paikkoja, joiden suhteen omat kokemukseni tukevat sitä, että ne ovat myös turvallisia paikkoja lainaamiseen. Eli joiden suhteen ei esimerkiksi ole tullut tunnetta siitä, että olisi jotenkin johdettu harhaan tai vaadittu maksamaan korkoja tai kuluja, joista ei olisi kerrottu etukäteen.

Yksikään lainafirma ei anna jokaiselle lainaa

Olisi harhaanjohtavaa väittää, että on olemassa joku paikka, mistä voi aivan varmasti saada lainaa. Tuon takaavat jo ihan esimerkiksi lainafirmojen ikärajat. Ja varmasti lähes kaikki ovat myös sitä mieltä, että on ihan hyvä, että lainafirmoilla on esimerkiksi ikärajat, jotka estävät joidenkin hakijoiden lainan saamisen.

Tarvittaessa kannattaa kokeilla useampaa eri lainapaikkaa

Lainafirmoilla voi olla hieman eri kriteereitä sen suhteen, keille he myöntävät lainaa. Jos siis tarvitsee lainaa eikä sitä saa ensimmäisestä paikasta, jota koittaa, niin kannattaa luultavasti kokeilla vielä muitakin lainapaikkoja. On myös hyvä huomata, että haettava lainasumma voi erityisesti kulutusluottojen suhteen vaikuttaa siihen, saako lainaa vai ei. Eli jos tarvitsee lainaa vaikka 1000€, niin voi omia mahdollisuuksiaan saada lainaa heikentää turhaan sillä, että jostain syystä hakisikin vaikka 2000€ kokoista luottoa.

Mitä tehdä, jos aiemmat lainat estävät uuden lainan saamisen?

Vippifirmat ovat lainapäätöstä tehdessä monesti kiinnostuneita erityisesti siitä, että hakijalla on tarpeeksi ikää sekä siitä, että hakijalla on luottotiedot kunnossa ja siitä, että hakijalla on riittävistä tuloja uudesta lainasta selviytymiseen. Tuohon vikaan kohtaan voi vaikuttaa negatiivisesti, jos hakijalla on jo ennestään runsaasti lainaa. Ja entiset lainat voivatkin hyvin estää uuden lainan saamisen.

Mikäli olet tuon tyyppisessä tilanteessa, niin voi olla hyvä idea hakea järjestelylaina, jolla maksaa pois vanhat lainat. Esimerkiksi ylempänä tällä sivulla mainittu Freedom Rahoitus voi aiemmin esille tuodusti olla hyvä paikka tuon tyyppisen lainan hakemiseen. Samassa yhteydessä, kun mahdollisesti ottaa järjestelylainan, niin voi olla hyvä idea päättää, ettei ota uutta lainaa ennen kuin järjestelylaina itsessään on maksettu pois.

Kaikki lainat ilman vakuuksia sekä takaajaa

Yksikään yllä mainittu monille lainaa antava lainapaikka ei myönteisten lainapäätösten anteliaisuudesta huolimatta vaadi lainaa hakevilta henkilöiltä vakuuksia tai takaajaa.