Nopea pikavippi – Tältä firmalta 50€ – 5000€ vippi nopeasti tilille (2018)

Pikavippien tärkein etu perinteisiin lainoihin verrattuna on se, että niistä voi saada rahaa nopeasti tilille. Ja tästä nopeudesta monet ovat sitten valmiita maksamaan vastapainoksi suurempien korkojen muodossa. Vaikka iso osa pikavipeistä onkin mahdollista saada melko nopeasti itsellensä, niin on pikavippien nopeudessa yllättävän suuria eroja. Kokemusteni perusteella parhaissa tapauksissa pikavipin voi saada jopa alle 10 minuutin sisällä tilille siitä, kun aloittaa lainan hakemisen. Toisaalta on myös firmoja joissa pikavipin saaminen voi kestää huomattavasti pidempään. Koska pikavippien nopeudessa on siis yllättävän isoja eroja, niin halusin kertoa tässä tekstissä omien kokemusteni pohjalta, mistä on mahdollista saada nopein pikavippi. Haluan korostaa tässä kohdassa, että kyse on vain siitä, miltä itsestäni tuntuu, eli en ole mitannut aikaa sekuntikellon kanssa – on hyvin mahdollista, että jostain muista paikoista voi saada pikavipin suunnilleen samassa ajassa itsellensä. Ja on myös syytä mainita, että siinä miten nopeasti pikavipin saa itsellensä voi olla yksilökohtaisia eroja.

Täältä nopein pikavippi:

Kun tarkastellaan sitä, missä firmassa on kokemukseni mukaan mennyt vähiten aikaa siitä kuin saavuin lainapalvelun sivuille siihen, kun sain pikavipin, niin nousee ykkössijalle hyvin mahdollisesti Laina.fi-sivusto. Tarkastelen tässä tapauksessa nimenomaan aikaa ottaen huomioon myös palvelun käyttöönoton, sen miten nopeasti lainahakemus käsitellään sekä sen, miten nopeasti rahat saapuvat pankkitilille hakemuksen käsittelyn jälkeen. En siis vain sitä, miten nopeasti rahat tulevat tilille hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Sen lisäksi, että kyseisen pikavipin kohdalla on erittäin loistavaa sen nopeus, niin on kyseisellä vipillä myös pari muuta erittäin isoa hyvää puolta. Ensimmäinen on se, miten kattavasti eri kokoisia pikavippejä kyseiseltä sivustolta on mahdollista saada. Halutessaan pikavippiä voi ottaa vaikka vain 50€ ja isoimmillaan sitä voi saada jopa 5000€. Tänä päivänä on olemassa pikavippifirmoja, jotka eivät myönnä vain 50 euron vippejä eivätkö myöskään jopa 5000 euron vippejä, sekä minimi- ja maksimisummat ovat siis tässä tapauksessa erittäin hyvät. Voit luonnollisesti nostaa myös haluamasi summan näiden minimin ja maksimin väliltä, vaikka 3000 euroa.

Toinen tämän pikavipin iso etu on se, että sen korot ovat pikavipiksi melko hillityt. Toisaalta ne toki ovat esimerkiksi pankkilainoihin verrattuna melko korkeat, mutta pankista taasen ei ole mahdollista saada lainaa näin nopeasti omalle tilille.

Mitkä tekijät ovat johtanet kyseisen pikavipin nopeuteen:

Voidaan ajatella, että on ainakin kolme syytä siihen, miksi yllä mainitusta palvelusta on mahdollista saada lainaa todella nopeasti. Ensimmäinen on se, että palvelun käyttöönotto on todella nopeata, et joudu odottelemaan mitään sähköpostiosoitteen vahvistamiseen tarvittavia linkkejä etkä täyttämään miljoona eri kohtaa lomakkeessa, voidaksesi aloittaa lainan hakemisen. Sekin tietenkin auttaa käyttöönoton nopeudessa, että palvelun kotisivut on suunniteltu niin, ettei niiden kanssa joudu arpomaan sitä, miten lainaa varsinaisesti haetaankaan.

Toinen syy palvelun nopeuteen on se, että lainahakemusten käsittely on automatisoitu. Tämä tarkoittaa sitä, että instantor-palvelu tarkistaa luottokelpoisuutesi muutamassa hetkessä ja tekee käytännössä heti päätöksen siitä, voitko saada lainaa. Vielä tänäkin päivänä on valitettavasti olemassa pikavippejä myöntäviä palveluita, jonne pitää lähettää dokumentteja luottopäätöstä varten. Näin on vaikka tämän tyyppinen prosessi vaikuttaisi sotivan melko vahvasti pikavipin perimmäistä ideaa vastaan.

Kolmas syy palvelun nopeuteen on se, että ylempänä esitellyllä firmalla vaikuttaa selvästikin olevan tili monissa eri suomalaisissa pankeissa. Tämä tarkoittaa sitä, että rahat voidaan siirtää lainaa hakeneelle henkilölle oikeasta pankista, tilisiirron nopeuden maksimoimiseksi.