Nordcredit kokemuksia – Lue hyvät ja huonot puolet Nordcreditistä

Nordcredit on verrattain uusi suomalainen pikavippi. Vaikka kyseessä onkin uusi pikavippi, niin ei asian kannatta antaa hämätä. Nordcreditin taustalta nimittäin löytyy erittäin tunnettu ja luotettu Lainasto Oy (joka puolestaan on osa GF Money-konsernia). Koska kyseessä on Lainaston tuote, niin kerron tässä arvostelussa omia kokemuksia Lainastosta ja sovellan niitä Nordcredtin kohdalla. Kokemusten höysteenä on Nordcreditin verkkosivuilta löytyvää tietoa yrityksestä. Luonnollisesti teen myös pientä vertailua muihin tunnettuihin suomalaisiin pikavippeihin. Mikäli sinä olet jo kokeillut Nordcreditiä, niin voit jakaa omia kokemuksiasi sivun lopusta löytyvän kommenttikentän kautta!

Omat kokemukset Nordcredit (Lainasto):

Nordcredit tarjoaa erittäin helposti käytettävän pikavipin. Lainahakemuksen täyttäminen ja ymmärtäminen on helppoa, vaikka ei olisi koskaan ennen hakenut pikavippiä. Pikavipin hakeminen on myös erittäin nopeaa ja hakemus käsitellään yrityksen puolelta todella äkkiä. Tätä voi pitää erityisenä vahvuutena, sillä monilla muilla yrityksillä pikavippien maksamisessa ja käsittelyssä voi kestää useita tunteja. Voisikin ehkä itse asiassa kysyä, että missä vaiheessa pikavippiä ei enää voi kutsua pikavipiksi, jos sen käsittelyssä kestää pitkään. On hyvä huomata, että Nordcredit käsittelee sekä kokonaan uudet hakemukset että asiakkaan uudet nostot nopeasti.

Mainitut uudet nostot liittyvät siihen, että itse asiassa asiakas ei Nordcreditin kohdalla useinkaan hae yhtä yksittäistä lainaa, vaan sen sijaan asiakas avaa uuden pikavippitilin, jolta hän voi aina tarvittaessa tehdä nostoja. Yhteensä nostoja voi olla kerrallaan avoimena yhteensä korkeintaan 3000 euron edestä. Mikäli olet käyttänyt nostovarasi umpeen, niin saat aina uutta nostovaraa maksamalla vanhan laskun pois.

Myös yrityksen asiakaspalvelua voi kehua. Kokemuksieni perusteella yritys vastaa asiakaspalvelupyyntöihin nopeasti, ja asiakaspalvelu on myös erittäin ystävällistä sekä asiansa osaavaa.

Nordcredit on myös kokemuksieni perusteella erittäin luotettava. Pikavipin taustayritys kertoo avoimesti kuluista ja koroista, eikä muuta asiakkaan lainaehtoja tai ala esimerkiksi yllättäen vaatimaan aiemmin kerrottua isompaa erää pikavipistä takaisin maksettavaksi.

Kokonaisuutena tarkastellen Nordcredtistä on vaikea löytää suurempaa valitettavaa tai isompia ongelmia. Aina voi toki sanoa, että Nordcredit voisi tarjota pikavippiä pienemmällä korolla, mutta toisaalta korko ei ole missään nimessä internetin suurimpia. Esimerksi Vivus perii pikavipistä paljon suurempaa korkoa. 

Tähtiarvostelussa annan yritykselle 4/5 tähteä. Toisin sanoen suosittelen lainayritystä varsin vahvasti omien kokemuksieni perusteella niille, ketkä harkitsevat pikavipin hakemista. Erityisesti suosittelen Nordcreditiä niille jotka hakevat luotettavaa, helppoa ja nopeaa pikavippiä. 

Pari päivitystä koskien Norcreditiä (4.7.2018): Nordcredit on jossain vaiheessa päättänyt, että se ei enää myönnä lainoja alle 20 vuotialle. Norcreditiltä myös vaikuttaa olevan tällä hetkellä muutenkin varsin vaikea saada lainaa.

Kiinnostaako edullisempi laina pitkällä maksuajalla?

Nordcredit voi olla erittäin hyvä valinta silloin, jos lainaa ei tarvitse kovin pitkäksi aikaa tai lainaa haluaa todella nopeasti omalle tilille. Jos kuitenkin on valmis odottamaan rahojaan muutaman tunnin – muutaman päivän, niin voi netistä saada paljon Norcreditiä halvemmalla korolla lainaa.

Jos tuo kuulostaa hyvältä, niin kannattaa ehkä kokeilla lainahakemusten kilpailuttamiseen keskittyvää Omalaina-palvelua. Myös sen kautta voi saada lainaa, jos ikää on 18 vuotta. Lainaa Omalainan avulla voi hakea 100€ – 60 000€.

Nordcredit: korko, lainasummat ja muut ehdot

Nordcredit myöntää uusille asiakkaille tilanteessa riippuen joko mahdollisuuden maksimissaan 2000 euron pikavippiin tai mahdollisuuden enintään 3000 euron pikavippiin. Tietenkin voit kuitenkin nostaa huomattavasti pienemmän summan, niin halutessasi. Pienin mahdollinen nostettava summa on 100 euroa. Luonnollisesti 100 euron ja 3000 euron väliltä voi myös nostaa erittäin kattavasti muita lainasummia, voit nostaa hyvin esimerkiksi 600 euroa. Riippumatta siitä, minkä summan nostat, niin lainaan sovelletaan samoja korkoja sekä muita ehtoja.

Lainan kuukausikorko on 5%, eli esimerkiksi 1000 euron lainasta kertyy periaatteessa kuukaudessa korkoa yhteensä 50 euroa. Vuosikoroksi muutettuna nimelliskorko on 60%. On kuitenkin tärkeätä huomata, että kyseessä on nimelliskorko. Nordcreditin mukaan sen 2000€ lainojen tavallinen, todellinen, vuosikorko on hieman alle 136%. Vuosikoron lisäksi Nordcreditin kuluista on syytä huomioida erityisesti sen perimä nostopalkkio. Nostopalkkio on 14% nostettavasta lainasummasta, eli esimerkiksi 500 euron nostosta se olisi 70 euroa. Nostopalkkio on verrattain suuri moniin muihin pikavippiyrityksiin verrattuna. Esimerkiksi Ferratum perii normaalisti nostopalkkiota 7.5% nostosta. Toisaalta kyseessä ei ole internetin suurin nostopalkkio.

Nordcreditin nostopalkkio lasketaan nostettavan summa päälle, eli esimerkiksi 500 euron kohdalla saat käyttöösi rahaa 500 euroa, sen sijaan että saisit 500 – 70€ = 430€

Nordcreditiltä nostettua pikavippiä ei tarvitse maksaa yhdellä kertaa takaisin. Sen sijaan vipin voi halutessaan maksaa huomattavasti pienemmissä kuukausittaisissa erissä. Minimierien koko riippuu siitä, minkä verran lainaa asiakkaalla on nostettuna. Jos lainaa on nostettuna esimerkiksi 400 euroa, niin pienin erä on 98 euroa. Jos taas lainaa on nostettuna vaikka 2500 euroa, niin pitää sitä lyhentää kuukaudessa vähintään 220 euroa. Jos lainaa vähentää kerralla vähemmän kuin koko lainasumman, niin jäljelle jäänyt laina luonnollisesti kasvaa vielä korkoa.

Koska Nordcredit perii aiemmin mainitusti nostokulua pikavipeistään, niin ei lähtökohtaisesti kannata toimia niin, että lyhennät lainaa ensin tarvittavaa isommalla summalla ja sitten teet uuden noston lainatililtä. Yritä sen sijaan pohtia tulevia kuluja, ja mitoita sopiva takaisin maksettava summa sen perusteella.

Oman kokemukseni perusteella Nordcreditin taustayritys käsittelee lainojen takaisinmaksut erittäin nopeasti. Nopean takaisin maksun käsittelyn voi nähdä olevan tärkeää erityisesti, jos olet tilanteessa, jossa joudut maksamaan ensin Nordcreditille ja sitten nostamaan uudestaan sen tililtä saadaksesi maksettua esimerkiksi toisen pikavippilaskun (tosin mainittujen nostokulujen takia tämä ei välttämättä ole järkevin ratkaisu).

Nordcredit myöntää pikavippejä erittäin kattavasti aikuisille ihmisille: yrityksen pikavipin alaikäraja on vain 18-vuotta. Tätä voi pitää etuna sillä, sillä ei ole monia pikavippiyrityksiä, jotka myöntävät pikavipin 18v hakijalle.

Vaikka Nordcreditin alaikäraja onkin matala, niin vaatii se toisaalta lainanhakijoilta sen, että heillä on vakituiset tulot sekä luottotiedot kunnossa. Valitettavasti myös siis tästäkään yrityksestä ei voi saada pikavippiä, jos on menettänyt luottotiedot.

Nordcredit: Asiakaspalvelu & Yhteystiedot

Kuten todettua Nordcredit on osa tunnettua ja luotettua Lainastoa. Myös Nordcreditin asiakaspalvelu hoituu siis Lainaston kautta. Mikäli siis haluat ottaa yhteyttä Nordcreditin asiakaspalveluun, niin joudut itse asiassa laittamaan sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@lainasto.fi – ei siis esimerkiksi @nordcredit.com-päätteiseen sähköpostiosoitteeseen. Norcreditin asiakaspalvelun puhelinnumero on 0942705044. Asiakaspalvelua yritys tarjoaa arkisin aikavälillä 08-22 ja viikonloppuisin ajalla 12-20.

Aiemmin mainitusti yrityksellä on kokemukseni perusteella laadukas asiakaspalvelu.

Oletko jo käyttänyt Nordcreditiä? Voit jakaa alla kokemuksesi muiden kanssa.

Vieritä ylös