Laina osamaksulla – Maksa laina tai pikavippi takaisin kuukausierissä

Joskus monta vuotta sitten pikavipit toimivat niin, että ne piti todella monessa tapauksessa maksaa kokonaisuudessaan takaisin jo noin kuukauden päästä. Nykyään tämä on muuttunut aivan toiseen päähän. Lainafirmat oikein pyrkivät siihen, että ihmisillä on lainaa heiltä mahdollisimman pitkään. Joko ne tekevät tämän niin, että tarjoavat sen tyyppistä joustoluottoa, jolla on pieni kuukausittainen lyhennys, jolloin lainasaldo pysyy avoinna pitkään ja korko rullaa tai sitten ne tarjoavat kunnon maksuaikoja lainoille, jolloin laina maksetaan takaisin yhtä suurissa erissä.

Nämä jäljempänä mainitut ovat siinä mielessä paljon järkevämpiä, että niiden kohdalla ainakin tietää, koska on maksanut pikavippinsä / lainansa kokonaisuudessaan pois. Lisäksi noissa osamaksullisissa lainoissa on hyvää se, että tietää etukäteen, miten suuria kuukausittaiset erät ovat ja voi näin suunnitella omaa talouttaan pitkälle eteenpäin. Toki näidenkin huono puoli on se, että kun lainaa lyhennetään pitkään pienissä erissä, niin voi tulla maksettua todella paljon ylimääräistä itse lainatun lainasumman. Tällä sivulla on kuitenkin mainittuna muutama tuon fiksumman kategorian lainapaikka.

Pikavippi osamaksulla – enintään 2000€

Mikäli haluaa lainan, jonka voi saada erittäin nopeasti tilille, mutta jota toisaalta voi lyhentää erissä, niin voi olla hyvä idea kokeilla Vippi-palvelua. Tältä palvelulta saa haettua varsin halpaa osamaksulla takaisin maksettavaa lainaa 300 eurosta alkaen ja jopa 2000 euron verran. Vippi on perinteisesti ollut erittäin helppo ja nopeasti käytettävä lainapalvelu. Vipin alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

50€–2000€ pikavippi, jota voi lyhentää 30pv–12kk erissä

Creditstar saattaa olla jopa kätevin paikka, jos haluaa selkeissä erissä lyhennettävän pikavipin. Tästä paikasta voi nimittäin hakea 50€–2000€ lainalle maksuaikaa 30 päivästä alkaen ja enintään 12 kuukautta, ja nähdä nopeasti minkälaiseksi kuukausittaisen maksuerän pitäisi milläkin halutulla laina-ajalla muodostua. Creditstarilta haettava pikavippi on koroiltaan melko edullinen ja sitä voi myös saada jopa varsin nopeasti. Lainaa Creditstarilta voi hakea, mikäli on täysi-ikäinen. Kokeile nyt Creditstaria.

Lainaa osamaksulla jopa 60 000€

Mikäli taas haluaa jopa varsin ison lainan, jota voi maksaa pois osamaksulla, niin voi olla hyvä idea kokeilla Omalainaa. Tämän palvelun avulla voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euron verran ja jopa 20 vuoden laina-ajalla (vähintään 10 000 euron lainat). Toimintamallinsa, eli lainahakemusten kilpailuttamisen, ansiosta Omalaina voi olla hyvä paikka löytää erityisen halpa laina. Omalainaa voi kokeilla, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Testaa nyt Omalainaa.

Lisää paikkoja, joista voi löytää osamaksullista lainaa

[tcb-script type=”text/javascript” src=”https://static.ascontentcloud.com/comparisonfeed/resources/js/iframeResizer.min.js”][/tcb-script]

Vieritä ylös