Laina osamaksulla – Maksa laina tai pikavippi takaisin kuukausierissä (2023)

Joskus monta vuotta sitten pikavipit toimivat niin, että ne piti todella monessa tapauksessa maksaa kokonaisuudessaan takaisin jo noin kuukauden päästä. Nykyään tilanne on muuttunut varsin paljon ja jopa erittäin pitkän maksuajan pikavippiä ja muuta lainaa voi hakea helposti netistä. Tuon myötä tarjolla on myös siis kattavasti paikkoja, joista haettu laina maksetaan pois osamaksulla eli siis käytännössä kuukausittaisissa erissä.

Alla on listattuna suositeltuja paikkoja, joista tai joiden avulla voi hakea tuon tyyppistä lainaa.

Hae osamaksullista lainaa

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Listan varsinaiset pikavippipaikat tunnistaa esimerkiksi alle 1000 euron suurimmasta mahdollisesta lainasummasta. Listan muut paikat ovat palveluita, jotka voivat kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen. Tuo juttu voi auttaa siinä, että löytää mukavan edullisen lainan.

Hyvä muistaa: Osamaksullinen laina halutaan yleensä tai vähintäänkin monesti sen takia, että lainan kuukausierä pysyy pienenä. Ei kuitenkaan kannata ottaa liian pitkää maksuaikaa, koska se voi aiheuttaa jopa todella paljon turhia korkoja ja kuluja – joskin on hyvä tietää se, että lainojen nykyiset korko- ja kulurajoitukset helpottavat tilannetta ainakin jonkin verran verrattuna esimerkiksi tuon viitatun artikkelin aikaan.

Vieritä ylös