Ostosraha kokemuksia – Lue miten hyvä pikavippi Ostosraha on

Käytin pitkästä aikaa uutta pikavippipalvelua, kun eteen tuli yllättävä rahantarve. Olin jo pitkään pitänyt Ostosrahaa varsin varteenotettavana paikkana pikavipin ottamiseen, sillä sieltä näytti voivan saada melko helposti ja verrattain hyvillä ehdoilla jopa ison lainan. Lisäksi oli tykästynyt palvelun kohdalla siihen, miten sen etusivulta näki selkeästi, miten suuri kuukausierä olisi milläkin lainasummalla. Mutta nyt siis pääsin tai jouduin (ehkä pikavippien kohdalla on aina vähän tätäkin) kokeilemaan Ostosrahaa. Alla siis kokemuksia Ostosrahasta vuodelta 2018. Koska mitään valitettavaa palvelusta ei löytynyt, niin ei negatiivisille asioille myöskään ole ollut tarvetta uhrata tilaa.

Ostosraha kokemuksia vuodelta 2018

Hain siis Ostosrahalta lainaa. Tarkasti ottaen hain lainaa 600€ 12 kuukauden maksuajalla. Tämä oli Ostosrahan mittapuulla melko pieni laina, sillä palvelun kautta sai hakemukseni aikaan haettua lainaa heti jopa 10 000€. Lainahakemuksen täyttäminen oli Ostorahalla todella helppoa ja vei arviolta 3 minuuttia. Hakuprosessin aloittamiseen vaadittiin pankkitunnukset, mutta ei muuta. Itse hakemisen yhteydessä Ostosraha kysyi esimerkiksi tiedot netto- ja bruttotuloista sekä arviot kulutusluottojen kuukausilyhennyksistä ja pakollisista kuukausittaisista kuluista. Mitään isompaa erittelyä näistä ei onneksi tarvinnut tehdä, toisin kuin monessa muussa paikassa. Tämä oli erittäin hienoa.

Sen lisäksi, että Ostosrahalta lainan hakemiseen tarvitsee pankkitunnukset, niin myös matkapuhelin tarvitaan. Tämä johtuu siitä, että hakemuksen yhteydessä pitää vahvistaa oma puhelinnumero. Tämä tapahtuu käytännössä, niin että Ostosraha laittaa tekstiviestillä (ei pitäisi maksaa mitään, koska Ostosrahan suuntaan ei itse joudu lähettämään mitään viestiä) koodin, joka sitten pitää näpytellä hakemuksen yhteyteen. Sen sijaan ainakaan omassa tapauksessa Ostosraha ei vaatinut mitään liitteitä lainapäätöstä varten, vaikka semmoisen olisikin voinut halutessaan lainahakemukseen liittää.

Ostoraha ei näytä lopullista lainapäätöstä heti hakemuksen lähettämisen jälkeen näytöllä, vaan sen sijaan palvelusta tulee tekstiviestillä ilmoitus päätöksestä. Omalla kohdalla hakemuksen lähettämisestä päätöksen saamiseen meni arviolta noin 5 minuuttia. Erittäin nopeaa siis.

Samalla tavoin kuin Ostorahalta sai päätöksen todella nopeasti, niin rahat myös saapuivat käytännössä heti.

Ostosrahan korot ovat nettilainaksi varsin tai jopa todella pienet, joskin luonnollisesti korkeammat kuin vaikka pankkien lainat. Lainaa Ostosrahalta voi tätä nykyä hakea 400€ – 3000€ (aiemmin yläraja oli peräti 10 000€). Laina-aikaa Ostosrahalta voi ottaa 1 –3 vuotta. Tasavuosien lisäksi myös 1,5 ja 2,5 vuoden laina-ajat onnistuvat. Alaikäraja lainaamiselle on 21 vuotta.

Kuten näistä kokemuksista voikin varmaan jo arvata, niin Ostosraha ansaitsee todella vahvan suosituksen. Mielestäni kyseessä on aidosti hyvä pikavippi. Itse he tosin kutsuvat lainaansa kulutusluotoksi, mikä isojen lainasummien johdosta voikin olla ihan osuvaa.

Vieritä ylös