• You are here:
  • Home »

Paras laina – Vinkkejä siihen, miten löytää paras laina netistä (2020)

Netistä haettavien lainojen markkina on muuttunut todella huomattavasti viimeisten muutamien vuosien aikana. Pienet ja monesti erittäin kalliskorkoiset pikavipit ovat jo vähentyneet ja tulevat entisestään vähentymään tulevaisuudessa. Näiden paikkaa ovat alkaneet ottamaan huomattavasti isommat ja huomattavasti halvemmat lainat. Tämä tarkoittaa sitä, että netistä on nykyään mahdollista löytää aidosti hyviä lainoja.

Toisaalta tarjontaa on näiden hyvienkin lainojen suhteen niin paljon, että sen itselle kaikista parhaan löytäminen voi olla haastavaa tai vähintäänkin varsin aikaa vievää. Onneksi, niin sanotut lainankilpailuttajat voivat olla iso apu tämän haasteen selvittämisessä. Nämä ovat siis palveluita, jotka elektronisesti etsivät lainanhakijan hakemukselle parhaita lainatarjouksia, ja näistä (mahdollisesti) saaduista tarjouksista lainanhakija voi sitten valita itselleen sopivimman, eli parhaan. Näitä lainojen kilpailuttamiseen keskittyviä palveluitakin on kuitenkin useampia ja niillä on myös eroja ehdoissaan ja esimerkiksi siinä, mille kaikille tahoille ne välittävät hakijan lainahakemuksen. Alle onkin siksi poimittuna muutamia lainankilpailuttajia, jotka voivat olla erityisen hyviä parhaan lainan löytämiseen.

Omalaina – mukana yli 30 lainantarjoajaa

Omalainalla on parasta lainaa etsivän näkökulmasta pari kivaa vahvuutta. Näistä ensimmäinen on se, että sillä on palvelussaan mukana peräti yli 30 lainantarjoajaa, joiden joukosta hakijalle voidaan etsiä hyviä lainatarjouksia. Toinen Omalainan vahvuus on se, että sen avulla voi saada lainaa mahdollisesti jo hieman yli 4% todellisella vuosikorolla. Tämän tyyppisiä korkoja voi pitää verrattain nopeille lainoille jo todella edullisina.

Käytännössä Omalaina voi seuloa lainatarjouksia vähintään 100€ ja enintään 60 000€ lainahakemuksille. Lainaa Omalainan kautta on mahdollista saada ilman vakuuksia ja takaajia, ja lainoille voi olla mahdollista saada laina-aikaa alkaen 1 vuodesta ja nousten aina 15 vuoteen (vähintään 2000 euron lainat).

Lainaa hakevien henkilöiden suhteen Omalaina tuo nettisivuillaan esille, että alaikäraja lainanhakijoille on 18 vuotta. Lisäksi Omalaina mainitsee, että sen kautta voivat saada lainatarjouksia työelämässä ja eläkkeellä olevat, ja tämän lisäksi myös työttömille voidaan mahdollisesti joissain tapauksissa tarjota lainaa. Omalainalta voi alkaa saada lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Freedom Rahoitus – vakuuttavia yhteistyökumppaneita

Freedom Rahoituksella on sen nettisivuilla listattuna niitä yhteistyökumppaneita, joilta se voi hankkia hakijalle lainatarjouksia. Listalla on esimerkiksi perinteisiä pankkeja ja monia verrattain edullista kulutusluottoa tarjoavia tahoja. Tämän perusteella Freedom Rahoituksen kanssa voi olla hyvät mahdollisuudet saada aidosti todella hyvä laina. Freedom Rahoituksen kautta voi hakea lainaa 1000 – 60 000€, ja myös Freedom Rahoituksen avulla saadulle lainalle voi saada laina-aikaa 1 – 15 vuotta. Lainojen korkojen suhteen Freedom Rahoitus mainitsee, että sen kautta voi saada lainaa jo 4,99% todellisesta vuosikorosta alkaen. Hae nyt lainaa Freedom Rahoituksen avulla.

Rahalaitos – jopa 70 000€ lainaa

Rahalaitoksen erityinen vahvuus on se, että sen avulla voi saada tarjouksia jopa 70 000€ lainahakemuksiin – minimisumma, mille voi saada tarjouksia on 500€. Rahalaitoksen avulla voi saada lainaa mahdollisesti jo 4,5% todellisesta vuosikorosta alkaen ja laina-aikaa tämänkin avulla voi lainalle saada 1 – 15 vuotta. Voidakseen saada lainaa Rahalaitoksella avulla, vaaditaan lähtökohtaisesti se, että lainaa hakevalla henkilöllä on ikää vähintään 20 vuotta ja se, että hänellä on säännölliset eläke- tai työtulot. Lisäksi myös hakijan luottotietojen pitää lähtökohtaisesti olla kunnossa. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen avulla.

Kuten tästä yltä nähdään, niin näillä lainankilpailuttajilla on siis tosiaan jonkun verran eroja. Ja tästäkin syystä on hyvä tietää, että lainatarjouksia voi hakea myös useamman kilpailuttajan avulla. Lainatarjousten hakeminen on ilmaista, eikä lainaa ole mikään pakko ottaa, jos yksikään tarjottu laina ei miellytä.