Paras lainavertailu (2019), suositukset – Löydä edullista lainaa netistä

Lainavertailupalvelut ovat palveluita, jotka etsivät lainatarjouksia monilta eri lainayhtiöiltä, perustuen juuri hakijan omaan tilanteeseen. Ohessa suositeltuja, mielestäni, parhaita lainavertailuja vuodelle 2019.

Paras lainavertailu – Matalin korko ja lainatarjouksia heti

Omalaina kertoo, että siltä voi saada lainatarjouksia heti näkyviin. Lisäksi sen sivujen perusteella siltä voi saada lainaa alkaen 4,19% todellisesta vuosikorosta. Tämä on halvin todellinen vuosikorko, jonka olen nähnyt mainittavan lainavertailun sivuilla. Omalainan kautta onnistuvat lainahakemukset jopa 60 000€ asti. Alaikäraja palvelun käyttämiselle on 18 vuotta. Käytä nyt Omalainan lainavertailua.

Vertaile jopa 70 000€ lainoja

Rahalaitoksen etu Omalainaan verrattuna on se, että sen kautta voi verrata lainoja jopa 70 000€ hakemuksiin asti. Täällä kerrotaan, että mahdollisesti tarjottavien lainojen todelliset vuosikorot alkavat 4,5% tasosta. Rahalaitoksella kerrotaan myös, että sen kautta lainaa hakevalla henkilöllä tulisi olla ikää vähintään 20 vuotta. Käytä nyt Rahalaitoksen lainavertailua.

Todella monille tuttu palvelu

Lendo voi olla hyvä valinta erityisesti heille, jotka etsivät todella tunnettua palvelu. Moni aktiivisesti mainostelevisiota katsova tuskin on välttynyt Lendon mainoksilta. Lendon kautta voi suorittaa lainavertailua 60 000€ asti. Lendon palvelun alaikäraja on 18 vuotta. Matalin todellinen vuosikorko on täällä 4,5%. Tee nyt lainavertailua Lendon avulla.

Annetaanko kaikille lainatarjouksia?

Ei. Lainayhtiöillä on kriteerejä sille kenelle he ovat valmiit tarjoamaan lainoja. Eli valitettavasti se, että lainaa voikin hakea vertailupalvelun kautta, ei välttämättä tarkoita sitä, että hakijalle voitaisiin myöntää jostain lainaa. Lainayhtiöiden kriteerit voivat liittyä esimerkiksi ikään ja tuloihin.

Onko lainaa pakko ottaa, jos mikään lainatarjous ei miellytä?

Ei. Lainatarjousten hankkiminen on ilmaista eikä sido mahdollisesti tarjottavan lainan ottamiseen.

Voiko yhdeltä vertailupalvelulta saada lainatarjouksia vaikka toiselta ei saisikaan?

Kyllä. Lainavertailuilla on hieman vaihtelua sen suhteen, mitä lainan myöntäjiä niillä on palvelussaan, tämän johdosta on myös mahdollista, että vaikka toisesta paikasta ei lainaa voisikaan saada, niin on sitä mahdollista saada toisaalta.

Voiko lainaa saada ilman vakuuksia?

Kyllä. Kaikista yllä mainituista palveluista voi saada lainaa ilman vakuuksia.

Kannattaako lainavertailu?

Lainavertailulla voi säästää erityisesti isojen lainojen ja pitkien laina-aikojen kanssa todella huomattavasti rahaa. Näin ollen se voi olla erittäin hyvä idea.