Paras pikavippi 2018 | Parhaat pikavipit eri tarkoituksiin vuonna 2018

On käytännössä mahdotonta sanoa, että mikä on yksiselitteisesti paras pikavippi vuonna 2018. Tämä johtuu siitä, että pikavippienkin etsijöillä on hieman erilaisia tarpeita ja myös esimerkiksi siinä voi olla eroa, miten halukkaasti tietty firma on valmis lainaamaan tietyn tyyppisille lainaajille rahaa. Tästä syystä tähän alle on pyritty listaamaan paras pikavippi muutamiin tyypillisiin tilanteisiin, sen sijaan, että olisi valittu joku yksi yksittäinen paras pikavippi.

Paras pikavippi, kun lainaa on tärkeätä saada heti (ikäraja 21v)

Päivitys 5.9.2019: Suomilimiitti on keskeyttänyt uusien luottojen myötämisen.

Jos pikavipissä on tärkeätä ennen kaikkea se, että sitä saa käytännössä heti omalle tililleen, niin on syytä valita paikka, joka myöntää pikavippejä todella monille hakijoille ja maksaa pikavipin todella monen pankin tilille heti. Tämä yhdistelmä näyttää toteutuvan ehkäpä parhaiten Suomilimiitillä. Kyseisen palvelun kautta pitäisi saada esimerkiksi Nordeaan, OP:n tilille, Danske Bankiin ja POP Pankkiin pikavippi heti ja lisäksi palvelusta myönnetään pikavippejä moniin kilpailijoihin verrattuna varsin avokätisesti (monilta pikavippifirmoilta on hämmentävän vaikea saada oikeasti lainaa). Suomilimiitiltä saa nostettua lainaa 10 – 2000€, eli varsin kattavasti ja vielä onneksi niin, että voit nostaa helposti lisää lainaa alkuperäisen päälle, jos luottorajassasi (joka on siis tuo 2000€) on vielä tilaa.

Paras pikavippi, kun lainaa haluaa pikavipiksi pienellä korolla ja jopa 10 000€ (ikäraja 20v)

Jos taas pikavipin vallinnassa painottuu se, että koron pitää olla (pikavipiksi) pieni ja lisäksi lainaa pitää saada mahdollisesti jopa varsin paljon, niin on Euroloan hyvä valinta. Euroloanin kautta saa haettua helposti 100 – 10 000€ lainaa ja lainojen todelliset vuosikorot ovat huomattavasti käytännössä kaikkia kilpailijoita (myös ylempänä listattu palvelua) alhaisemmat. Nämä verrattain pienet vuosikorot ovat tietysti erityisen tärkeitä silloin, jos tarvitsee isomman pikavipin ja vielä useamman vuoden laina-ajalla. Vaikka Euroloanilta voikin siis saada lainaa melko edullisesti ja isoilla summilla, niin on lainan hakeminen kuitenkin todella helppoa: lainapäätöksen saa helposti pankkitunnuksien avulla täyttämällä lyhyen hakemuksen Euroloanin nettisivuilla ja lainapäätös pitäisi tulla käytännössä heti.

Paras pikavippi, jos ikää on 18 – 19v

Näin vuonna 2018 todella harva pikavippifirma on enää valmis myöntämään lainaa alle 20 vuotiaille henkilöille. Blue Finance on tähän ihan kiva poikkeus. Blue Financen ikäraja on nimittäin 18v ja tuon ikäisillä näyttää olevan ihan hyvät mahdollisuudet saada ainakin yrityksen pikavippiä, jota voi saada uutena asiakkaana 100 – 300€ ilman korkoja ja 14 päivän laina-ajalla. Jos tarvitset alle 20v:nä jo hieman isomman lainan, niin on Blue Financella tarjolla myös joustoluotto, jonka luottoraja on 2000€, mutta on varsin mahdollista, että tuon kokoisen lainan saamisen on paljon vaikeampaa kuin pikavipin saaminen (ihan jo sen takia, että lainafirma kokee, että sillä on isompi riski, kun lainaavat enemmän raha). Blue Financen kolmantena vahvuutena voi alhaisen ikärajan ja korottoman ensimmäisen pikavipin lisäksi pitää sitä, että lainan hakeminen on täällä tehty todella helpoksi ja kokemukseni mukaan lainatut rahat saa käytännössä heti omalle pankkitilille. Hae nyt pikavippi Blue Financelta.