• You are here:
  • Home »

Paras pikavippi 2020 – heinäkuun 2020 parhaat pikavipit listattu ja esitelty

Löydät tältä sivulta lyhyesti esiteltynä mielestäni heinäkuun 2020 parhaan pikavipin sekä muutaman varavaihtoehdon sille. Joissakin tilanteissa ”varavaihtoehto” voi myös olla se itselle paras vaihtoehto

Paras pikavippi heinäkuu 2020

Blue Finance on mielestäni tämän hetken paras pikavippi, joskin tietyillä rajoituksilla. Sillä vaikka Blue Financen pikavippiä onkin erittäin helppoa ja nopeata hakea, niin ei sitä voi saada kovin paljon: tätä kirjoittaessa Blue Financen ainoa mahdollinen lainasumma on 300€.

Blue Financelta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta, ja se tuntuu antavan monille myönteisen lainapäätöksen. Heinäkuun 2020 korkouudistuksen myötä Blue Financen pikavippi on koroiltaan jopa halpa, joskin on syytä tiedostaa, että Blue Finance veloittaa nopeasta hakemuksen käsittelystä ja lainan siirrosta ekstraa. Hae nyt vippiä Blue Financelta.

Toinen helposti haettava hyvä pikavippi

Vipin pikavippi on varsin samanlainen kuin Blue Financen, mutta parilla erolla. Hyvä puoli on se, että tätä pikavippiä voi saada enemmän: jopa 2000€. Huono puoli on se, että Vippi ei vaikuta antavan yhtä monille lainaa kuin Blue Finance. Vipin pikavippiä voi uutena asiakkaana hakea 300 eurosta alkaen ja sitä pitäisi edelleen olla helppoa hakea ja nopeata saada. Myös tämä pikavipin korko on nyt melko matala. Vipin alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Edullinen iso pikavippi

Mikäli haluaa hieman isomman ja halvan pikavipin, niin kannattaa harkita Fixuraa. Tästä palvelusta voi nimittäin hakea nopeasti lainaa jopa 20 000€ verran ja Fixuralta haetun lainan nimellinen vuosikorko on enintään 9,9%. Fixuran alaikäraja on 21 vuotta. Fixuran huono puoli on se, että siltä haetun lainan tilille saamisessa voi mennä jopa pari arkipäivää. Hae nyt lainaa Fixuralta.

Toinen iso ja melko halpa pikavippi

Ferratum sulki sen joustava-luoton kesäkuun 2020 lopussa – ilmeisesti se on tulossa jossain vaiheessa takaisin. Ferratumilta saa kuitenkin edellen varsin laadukasta lainaa, nimittäin sen ”Ferratum Laina” -nimellä kulkevaa luottoa. Tuota kyseistä lainaa voi hakea 4100–20 000€. Noin isoa lainaa ei ymmärrettävistä ole yhtä helppo hakea ja saada kuin vaikka 300€ pikavippiä, mutta pankkilainoihin verrattuna sen pitäisi olla varsin helppoa. Ferratumilta voi hakea lainaa, jos ikää on 25 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lainaesimerkki: Ferratumilta otetun 5000€ lainan tavallinen kuukausierä voisi kolmen vuoden laina-ajalla olla alkaen 171,12€. 36(kk)*171,12€=6160,32€.

Vuonna 2020 voi saada aiempaa paljon halvempaa pikavippiä: Vuosi 2020 on ensimmäinen, kun heti vuoden alusta on käytössä pikavippien uusi korkorajoitus. Kyseisen rajoituksen ansiosta pikavipit ovat nykyään paljon halvempia kuin ne olivat vielä joku aika sitten. Voikin ehkä perustellusti sanoa, että vuoden 2020 pikavipit ovat parempia kuin pikavipit koskaan ennen. Päivitys heinäkuu 2020: Ja 1.7.2020 voimaan tulleen väliaikaisen korkokaton myötä pikavipit ovat nyt vielä halvempia.

Ei sopivaa lainapaikkaa? Kokeile näitä

Tällä hetkellä pikavippien tarjonta ei ole kovin laajaa, jos et siis löytänyt yltä mitään itseä miellyttävää, niin ehkä näistä kilpailuttajista innostaa joku.

Kysymyksiä ja vastauksia pikavipeistä

Mikä tekee pikavipistä hyvän?

Pikavipin hyviä ominaisuuksia ovat esimerkiksi halpa korko, se että lainaa on helppo hakea ja se, että lainan voi saada nopeasti omalle pankkitilille. Lisäksi positiivista on esimerkiksi se, jos lainan voi maksaa joustavasti pois.

Miten nopeasti pikavipin voi saada omalle pankkitilille?

Kokemusteni perusteella uutena asiakkaana voi pikavipin saada tilille parhaassa tapauksessa alle 15 minuutissa siitä, kun aloitti lainan hakemisen. Ja niissä tapauksissa, joissa itselläni on jo ollut avoin joustoluotto lainapalvelulta, olen parhaassa tapauksessa saanut lisänoston alle 5 minuutissa omalle pankkitilille asti.

Minkä tyyppisissä tilanteissa pikavippi voi olla fiksu valinta?

Pikavippi soveltuu erityisesti tilapäiseen ja melko pieneen lainan tarpeeseen. Mikäli lainaa tarvitsee vaikkapa useammaksi vuodeksi tai ison summan, niin kannattaa varsinainen pikavipin sijaan yleensä kokeilla lainavertailua, jolla voi löytää melko nopean ja halvan lainan.