Paras pikavippi 2023 – Kokemuksien perusteella parhaat pikavippipaikat listattu ja esitelty

Alla olevaan vertailutaulukkoon on pyritty listaamaan kirjoittajan kokemuksien ja tietojen perusteella vuoden 2022 parhaat pikavipit ja muut paikat hakea pikalainaa. Vertailutaulukon jälkeen on sitten esimerkiksi hieman tarkemmin tietoa eräistä erityisen hyvistä pikavippipaikoista.

Parhaat pikavipit ja paikat hakea lainaa

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Paras pikavippi – Creditstar

Creditstarilla on erityisesti kaksi vahvuutta. Ensimmäinen on se, että siltä voi hakea pikavipiksi mukavan kattavasti eri summilla lainaa: jo 50 eurosta alkaen ja toisaalta jopa 2000 euroa. Toinen Creditstarin vahvuus on se, että myös halutun laina-ajan voi valita kattavasti. Laina-aikaa voi nimittäin hakea 30 päivästä alkaen ja enintään 12 kuukautta. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Nopea ja helppo pikavippi – Vippi

Myös kuvaavasti nimetty ”Vippi” voi olla hyvä valinta pikavipin hakemiseen. Tämä palvelu on nimittäin kokemusteni perusteella helppo ja nopea. Lainaa Vipiltä voi hakea 100 eurosta alkaen ja jopa 10 000 euroa. Tuon 10 000 euron suhteen on hyvä huomata se, että ainakaan tätä kirjoittaessa noin isoa summaa ei löydä etusivun lainalaskurista, mutta sen saa esille, kun valitsee valikosta kulutusluoton. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Monille pienen koron lainaa – Omalaina

Omalainan kohdalla on hieman makukysymys, että onko se paikka, josta voi saada ”pikavipin”. Omalaina on kuitenkin nostettu tälle sivulle, koska perinteisten pikavippien tarjonta on romahtanut parin viime vuoden aikana ja koska Omalaina on esimerkiksi varsin nopea sekä muutenkin hyvä paikka hakea lainaa.

Käytännössä Omalaina on lainavertailu, jonka avulla voi saada lainatarjouksia heti, kun on tehnyt nopean hakemuksen. Sitten, jos löytää lainatarjouksen, jonka haluaa ottaa vastaan, niin voi sen kautta saada lainan omalle pankkitilille monesti samana tai vähintäänkin seuraavana arkipäivänä.

Koska Omalaina on siis lainavertailu, niin voi sen avulla löytää erityisen edullista lainaa. Tuosta huolimatta Omalaina kuitenkin pystyy myös löytämään lainatarjouksia varsin monille, eli tätäkin palvelua käyttämällä voi olla hyvät mahdollisuudet saada lainaa (samaa ei voi sanoa edes kaikista pikavippipalveluista).

Omalainan avulla voi hakea lainaa 100€–60 000€ ja yleisesti ottaen voi sanoa, että mitä pienemmän lainan haluaa, niin sitä nopeammin sen voi saada omalle pankkitilille. Omalainan käyttäminen ei velvoita lainan ottamiseen ja lainatarjousten etsiminen on maksutonta. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Mikäli haluat lisätietoja Omalainasta, niin löytyy niitä tällä sivustolla täältä.

Hyvä vaihtoehto, jos on tärkeätä saada melko edullista lainaa

Myös Sambla on palvelu, joka voi kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen, ja myös Sambla on kokemusteni perusteella oikein hyvä lainapaikka. Samblan suhteen on kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että se ei ole valtavan nopea lainapalvelu. Toisaalta sitten tuon mahdollisen miinuksen vastapainona Samblan vahvuutena on esimerkiksi se, että sen avulla tuntuisi olevan todella hyvät mahdollisuudet löytää lainaa. Tuo voi tietysti olla monelle todella tärkeä plussa.

Mahdollisena lisähyötynä Samblan käyttämisessä on vieläpä se, että sen löytämät lainat vaikuttaisivat olevan keskimäärin verrattain edullisia. Lainaa Samblan avulla voi hakea 500 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Samblan avulla haettavissa olevien mukavan kattavien lainasummien lisäksi kivaa on se, että haettavan lainan määrän voi valita miellyttävän tarkasti.

Samblaa voi testata, jos on täysi-ikäinen, eikä mahdollisesti tarjottua lainaa ole pakko ottaa vastan, jos se ei miellytä itseä. Kokeile nyt Samblaa.

Jos haet erityisen isoa lainaa

Rahalaitoksen vahvuuksina voi pitää esimerkiksi helppoutta ja sitä, että siltä voi hakea lainaa jopa 70 000 euroa. Rahalaitoskin on palvelu, joka pyrkii etsimään hakijalle lainatarjouksia monelta eri lainafirmalta. Testaa nyt Rahalaitosta.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa: Yksikään tällä sivulla listattu lainapalvelu ei vaadi siihen, että lainaa voi hakea tai mahdollisesti saada vakuuksia tai takaajaa.

Vuonna 2023 voi saada aiempaa paljon halvempaa pikavippiä: Vuoden 2023 pikavippien korkoja sekä kuluja rajoitetaan varsin tiukasti. Noin siitä huolimatta, että väliaikainen korkokatto ei ole enää voimassa. Pikavippeihin edelleen kohdistettavan sääntelyn ansiosta pikavipit ovat kuitenkin yleisesti ottaen nykyään paljon halvempia kuin ne olivat muutama vuosi sitten. Voikin ehkä perustellusti sanoa, että vuoden 2023 pikavipit ovat varsin laadukkaita.

Kysymyksiä ja vastauksia pikavipeistä

Miten tällä sivulla esitellyt parhaat pikavipit on valittu?

Valinnat perustuvat kirjoittajan omiin kokemuksiin pikavipeistä sekä kattaviin tietoihin eri pikavippipalveluiden tarjonnasta. Koska pikavippimaailma voi olla melko nopeasti muuttuva, niin pyritään tätä sivua päivittämään varsin usein ja noin varmistamaan se, että täältä löytyy nykyhetken parhaat vipit.

Mistä löytyy vuoden 2023 halvin pikavippi?

Näin vuonna 2023 pikavippien korkoja säännellään siis sen verran tarkasti, että perinteisten pikavippien korot ovat melko pitkälti samanlaisia. Toki on hyvä huomata, että osa lainafirmoista veloittaa ekstraa, mikäli haluaa pikavipin mahdollisimman nopeasti ja tuo tietysti voi lisätä pikavipin kustannuksia. Mahdollisista ekstrakuluista pitäisi olla tietoa kunkin pikavippipalvelun nettisivustolla.

Pikavippiä halvempi laina: Mikäli perinteisen pikavipin sijaan käy laina, jota on melko helppo hakea netistä ja jonka voi saada nopeasti, mutta ei luultavasti ihan heti, niin voi esimerkiksi ylempänä mainitun Omalainan avulla siis löytää vuonna 2022 jopa edullisen lainan. Noin on erityisesti isompien lainasummien kohdalla. Kokeile nyt Omalainaa.

Viitteellinen lainaesimerkki Omalainalta: Jos hakisi lainaa 500 euroa ja sille vuoden laina-aikaa, niin voisi kuukausierä olla 43 euroa. 12*43€ = 516€

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen pikavippeihin

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on laina, jota voi hakea helposti netistä ja jonka voi saada nopeasti omalle pankkitilille. Perinteisesti pikavipit ovat olleet summiltaan melko pieniä, mutta isompien vippien tarjonta on viime vuosina lisääntynyt varsin voimakkaasti.

Mikä tekee pikavipistä hyvän?

Erityisen hyvän pikavipin ominaisuuksia ovat esimerkiksi halpa korko, se että lainan hakeminen on tehty poikkeuksellisen helpoksi ja se, että lainan voi saada jopa käytännössä heti omalle pankkitilille. Lisäksi positiivista on esimerkiksi se, jos lainan voi maksaa joustavasti pois.

Miten nopeasti pikavipin voi saada omalle pankkitilille?

Kokemusteni perusteella uutena asiakkaana voi pikavipin saada tilille parhaassa tapauksessa alle 15 minuutissa siitä, kun aloitti lainan hakemisen. Ja niissä tapauksissa, joissa itselläni on jo ollut avoin joustoluotto lainapalvelulta, olen parhaassa tapauksessa saanut lisänoston alle 5 minuutissa omalle pankkitilille asti.

Minkä tyyppisissä tilanteissa pikavippi voi olla fiksu valinta?

Pikavippi soveltuu erityisesti tilapäiseen ja melko pieneen lainan tarpeeseen. Mikäli lainaa tarvitsee vaikkapa useammaksi vuodeksi tai ison summan, niin kannattaa varsinainen pikavipin sijaan yleensä kokeilla lainavertailua, jolla voi löytää melko nopean ja halvan lainan.

Miten vippipaikat ovat muuttunut vuosien varrella?

Selkeimpiä muutoksia vaikuttaisivat olevan se, että ne tarjoavat nykyään aiempaa isompaa lainaa ja se, että ne tarjoavat aiempaa pidempiä laina-aikoja. Ainakin tietyllä tavalla on ehkä myös niin, että 2022 toimivat vippipaikat ovat keskimäärin ammattimaisempia, kuin jotkin jo toimintansa lopettaneet paikat.

Minkälainen on tavallisin vuonna 2022 otettu pikavippi?

Vaikuttaisi olevan niin, että kyseessä on kooltaan 300e pikavippi, joka on haettu erityisen nopeita lainoja tarjoavalta palvelulta. Tuohon 300 euron summaan vaikuttaa varmasti osaltaan se, että kyseessä on ainakin muutaman lainapaikan kohdalla pienin lainasumma, jota se tarjoaa uusille asiakkaille.

Onko pikalainalla ja pikavipillä jotain eroa?

Yleensä noita kahta termiä käytetään tarkoittamaan samaa asiaa. Joskus on kuitenkin niin, että pikalaina viittaa myös lainoihin, jotka eivät ole ihan niin nopeita ja helppoja kuin pikavipit.

Vieritä ylös