• You are here:
  • Home »

Paras pikavippi 2020 – vuoden 2020 parhaat pikalainat listattu ja esitelty

Löydät tältä sivulta lyhyesti esiteltynä mielestäni joulukuun 2020 parhaan pikavipin sekä muutaman varavaihtoehdon sille. Joissakin tilanteissa ”varavaihtoehto” voi myös olla se itselle paras vaihtoehto

Paras pikavippi joulukuu 2020 – Blue Finance Arkilaina

Blue Financelta haettavissa oleva ”Arkilaina” on mielestäni tämän hetken paras pikavippi, joskin tietyillä rajoituksilla. Sillä vaikka Blue Financen pikavippiä onkin erittäin helppoa ja nopeata hakea, niin ei sitä voi saada kovin paljon: tätä kirjoittaessa Blue Financen suurin mahdollinen lainasumma on 500€. Pienin mahdollinen lainasumma puolestaan on 100 euroa.

Tuon edellä mainitun 100€–500€ skaalan pitäisi olla käytössä, vaikka Blue Finance itse etusivullaan tuokin esille vain 300 euron lainasumman – kaikki mahdolliset lainasummat näkee lainahakemuksesta.

Blue Financelta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta, ja se tuntuu antavan monille myönteisen lainapäätöksen. Heinäkuun 2020 korkouudistuksen myötä Blue Financen pikavippi on koroiltaan jopa halpa, joskin on syytä tiedostaa, että Blue Finance veloittaa nopeasta hakemuksen käsittelystä ja lainan siirrosta ekstraa. Hae nyt vippiä Blue Financelta.

Helposti haettava ja hyvä pikavippi

Vipin pikavippi on varsin samanlainen kuin Blue Financen, eli todella helposti haettava ja mahdollisesti nopeasti saatava, mutta parilla erolla. Hyvä puoli on se, että tätä pikavippiä voi saada enemmän: jopa 2000€. Huono puoli puolestaan on se, että Vippi ei vaikuta antavan yhtä monille lainaa kuin Blue Finance.

Vipin pikavippiä voi uutena asiakkaana hakea 300 eurosta alkaen, ja Vipin lainojen korot ovat nykyään melko matalat. Ylempänä mainittujen palvelujen tapaan myös Vipin alaikäraja on 18 vuotta, mutta todennäköisesti täältä ei ole kovin hyvät mahdollisuudet saada lainaa, jos ikää on alle 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Monille lainaa – Omalaina

Omalainan kohdalla on hieman makukysymys, että onko se paikka, josta voi saada ”pikavipin”. Omalaina on kuitenkin nostettu tälle sivulle ja näin ylös, koska perinteisten pikavippien tarjonta on romahtanut vuosina 2019 sekä 2020 ja lisäksi Omalaina myös on esimerkiksi varsin nopea sekä muutenkin hyvä paikka hakea lainaa.

Käytännössä Omalaina on lainavertailu, jonka avulla voi saada lainatarjouksia heti, kun on tehnyt nopean hakemuksen. Sitten, jos löytää lainatarjouksen, jonka haluaa ottaa vastaan, niin voi sen kautta saada lainan omalle pankkitilille monesti samana tai vähintäänkin seuraavana arkipäivänä.

Koska Omalaina on siis lainavertailu, niin voi sen avulla löytää erityisen edullista lainaa. Tuosta huolimatta Omalaina kuitenkin pystyy myös löytämään lainatarjouksia varsin monille, eli tätäkin palvelua käyttämällä voi olla hyvät mahdollisuudet saada lainaa (samaa ei voi sanoa edes kaikista pikavippipalveluista).

Omalainan avulla voi hakea lainaa 100€–60 000€ ja yleisesti ottaen voi sanoa, että mitä pienemmän lainan haluaa, niin sitä nopeammin sen voi saada omalle pankkitilille. Omalainan käyttäminen ei velvoita lainan ottamiseen ja lainatarjousten etsiminen on maksutonta. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Mikäli haluat lisätietoja Omalainasta, niin löytyy niitä täältä.

Ferratumin pikavippi on yhä ihan hyvä

Muutama kuukausi sitten Ferratum olisi ollut tämän sivun ykkönen. Ferratumilta on nimittäin perinteisesti ollut erittäin helppo hakea lainaa ja se on myös pystynyt maksamaan lainan heti. Valitettavasti Ferratum on kuitenkin vaikeuttanut/hidastanut lainan hakemista ja lisäksi se näyttää antavan hieman aiempaa vähemmän myönteisiä lainapäätöksiä.

Monipuolisuutensa (lainasummat 1€–4000€) ja edullisuutensa ansiosta Ferratumin pikavippi on kuitenkin edelleen ihan hyvä. Lisäksi Ferratumilla on kokemusteni perusteella hyvä asiakaspalvelu. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Ferratumin pikavipin (eli ”joustava-luoton”) tavallinen todellinen vuosikorko on 29,79%. Hyvä huomata Ferratumista: Ferratumilla on kaksi eri lainaa, Joustava-luotto, jota on kuvattu yllä ja joka aika pitkälti vastaa pikavippiä sekä Ferratum Laina. Noista jälkimmäistä voi saada jopa 30 000€, mutta sitä myönnetään varsin harvoille.

Edullinen iso pikavippi

Mikäli haluaa hieman isomman ja halvan pikavipin, niin kannattaa harkita Fixuraa. Tästä palvelusta voi nimittäin hakea nopeasti lainaa jopa 20 000€ verran ja Fixuralta haetun lainan nimellinen vuosikorko on enintään 9,9%. Fixuran alaikäraja on 21 vuotta. Fixuran huonoja puolia ovat se, että siltä haetun lainan tilille saamisessa voi mennä jopa pari arkipäivää ja se, että Fixura ei anna kovin monille lainaa. Hae nyt lainaa Fixuralta.

Vuonna 2020 voi saada aiempaa paljon halvempaa pikavippiä: Vuosi 2020 on ensimmäinen, kun heti vuoden alusta on käytössä pikavippien uusi korkorajoitus. Kyseisen rajoituksen ansiosta pikavipit ovat nykyään paljon halvempia kuin ne olivat vielä joku aika sitten. Voikin ehkä perustellusti sanoa, että vuoden 2020 pikavipit ovat parempia kuin pikavipit koskaan ennen. Päivitys heinäkuu 2020: Ja 1.7.2020 voimaan tulleen väliaikaisen korkokaton myötä pikavipit ovat nyt vielä halvempia.

Ei sopivaa lainapaikkaa? Kokeile näitä

Tällä hetkellä pikavippien tarjonta ei ole kovin laajaa, jos et siis löytänyt yltä mitään itseä miellyttävää, niin ehkä näistä kilpailuttajista innostaa joku.

Tauolla: Creditstar – Paljon aiempaa parempi

Päivitys alkutalvi 2020: Creditstar on ilmeisesti käytännössä keskeyttänyt uusien luottojen myöntämisen. Creditstar ei olisi ollut tällä listalla viime vuonna. Se on kuitenkin nyttemmin tehnyt pari erittäin kivaa muutosta sen palveluun: Creditstarin korot ovat nykyään paljon aiempaa matalampia ja lisäksi Creditstar antaa nykyään lainaa selkeästi useammille kuin ennen.

Se on sen sijaan ollut jo pidempään Creditstarin erityisvahvuutena, että siltä voi lainaa hakiessa valita selkeän 30 päivän – 1 vuoden laina-ajan. Selkeät lainat-ajat voivat auttaa esimerkiksi siinä, että voi pyrkiä varmistamaan, että lainan lyhennyserät ovat itselle sopivat. Creditstarilta voi hakea lainaa 50€–2000€ ja alaikäraja sillä on 18 vuotta.

Kysymyksiä ja vastauksia pikavipeistä

Miten tällä sivulla esitellyt parhaat pikavipit on valittu?

Valinnat perustuvat kirjoittajan omiin kokemuksiin pikavipeistä sekä kattaviin tietoihin eri pikavippipalveluiden tarjonnasta. Koska pikavippimaailma voi olla melko nopeasti muuttuva, niin pyritään tätä sivua päivittämään varsin usein ja noin varmistamaan se, että täältä löytyy nykyhetken parhaat vipit.

Mistä löytyy vuoden 2020 halvin pikavippi?

Näin vuonna 2020 pikavippien korkoja säännellään sen verran tarkasti, että lähes kaikkien perinteisten pikavippien korot ovat hyvin pitkälti samanlaisia. Toki on hyvä huomata, että osa lainafirmoista veloittaa ekstraa, mikäli haluaa pikavipin mahdollisimman nopeasti ja tuo tietysti voi lisätä pikavipin kustannuksia. Mahdollisista ekstrakuluista pitäisi olla tietoa kunkin pikavippipalvelun nettisivustolla.

Pikavippiä halvempi laina: Mikäli perinteisen pikavipin sijaan käy laina, jota on melko helppo hakea netistä ja jonka voi saada nopeasti, mutta ei luultavasti ihan heti, niin voi esimerkiksi ylempänä mainitun Omalainan avulla siis löytää vuonna 2020 jopa edullisen lainan. Noin on erityisesti isompien lainasummien kohdalla. Kokeile nyt Omalainaa.

Viitteellinen lainaesimerkki Omalainalta: Jos hakisi lainaa 500 euroa ja sille vuoden laina-aikaa, niin voisi kuukausierä olla 43 euroa. 12*43€ = 516€

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on laina, jota voi hakea helposti netistä ja jonka voi saada nopeasti omalle pankkitilille. Perinteisesti pikavipit ovat olleet summiltaan melko pieniä, mutta isompien vippien tarjonta on viime vuosina lisääntynyt varsin voimakkaasti.

Mikä tekee pikavipistä hyvän?

Erityisen hyvän pikavipin ominaisuuksia ovat esimerkiksi halpa korko, se että lainan hakeminen on tehty poikkeuksellisen helpoksi ja se, että lainan voi saada jopa heti omalle pankkitilille. Lisäksi positiivista on esimerkiksi se, jos lainan voi maksaa joustavasti pois.

Miten nopeasti pikavipin voi saada omalle pankkitilille?

Kokemusteni perusteella uutena asiakkaana voi pikavipin saada tilille parhaassa tapauksessa alle 15 minuutissa siitä, kun aloitti lainan hakemisen. Ja niissä tapauksissa, joissa itselläni on jo ollut avoin joustoluotto lainapalvelulta, olen parhaassa tapauksessa saanut lisänoston alle 5 minuutissa omalle pankkitilille asti.

Minkä tyyppisissä tilanteissa pikavippi voi olla fiksu valinta?

Pikavippi soveltuu erityisesti tilapäiseen ja melko pieneen lainan tarpeeseen. Mikäli lainaa tarvitsee vaikkapa useammaksi vuodeksi tai ison summan, niin kannattaa varsinainen pikavipin sijaan yleensä kokeilla lainavertailua, jolla voi löytää melko nopean ja halvan lainan.