• You are here:
  • Home »

Paras pikavippi 2020 – kokemuksien tukemat pikavippisuositukset vuodelle 2020

Löydät tältä sivulta lyhyesti esiteltynä mielestäni vuoden 2020 parhaan pikavipin sekä muutamia varavaihtoehtoja sille. Joissakin tilanteissa ”varavaihtoehto” voi myös olla se itselle paras vaihtoehto

Paras pikavippi 2020 – Ferratum

Mielestäni Ferratumin "joustava-luotto" on vuoden 2020 paras pikavippi. Syynä tähän on erityisesti Ferratumin käyttämisen erittäin merkittävä helppous yhdistettynä siihen, että tuota joustava-luottoa voi sada jopa heti omalle pankkitilille. Lisäksi Ferratum on erityisesti nykyään koroiltaankin varsin järkevä. Ferratumin joustava-luottoa voi saada eurosta alkaen ja enintään jopa 4000€.

Ferratum on tarjonnut jo pitkään pikavippejä ja se on ison pörssiyhtiön ylläpitämä lainapalvelu, nuokin asiat omalta osaltaan tukevat käsitystäni siitä, että Ferratum todellakin on vuoden 2020 paras paikka ottaa pikavippi. Lisäksi Ferratumissa on vielä hyvää esimerkiksi se, että siltä otetun lainan voi maksaa pois varsin joustavalla tavalla. Ferratumilta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 25 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lainaesimerkki: Ferratumilta otetun 500€ pikavipin voisi maksaa pois vaikka niin, että ensimmäiset 2 kuukausierää olisivat 200€ ja viimeinen 152€, jolloin 500€ pikavipistä pitäisi yhteensä maksaa takaisin 552€.

Ensimmäinen varavaihtoehto – Vivus

Mikäli etsii paikkaa, jonka antaa monille lainaa, niin vaikuttaa VIvus olevan nyt vuonna 2020 paras vaihtoehto. Vivuksen haaste on kuitenkin sen suppeat lainasummat: siltä voi hakea lainaa ainoastaan 300-600€. Jos tuo ei kuitenkaan häiritse, niin kannattaa Vivusta harkita. Sen käyttämisen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Ainalaina – myös mahdollinen vaihtoehto

Ainalaina on ollut kokemusteni perusteella erittäin helppo paikka hakea lainaa. Se kuitenkin vaikuttaa tiukentaneen sen luotonantokriteerejä, jonka johdosta ainakin juuri nyt näyttää siltä, että aiempaa harvempi saa Ainalainalta lainaa. Ainalainalta voi hakea lainaa 50€ alkaen. Kokeile nyt Ainalainaa.

Credigo – pikavippiä pitkällä maksuajalla

Credigo voi miellyttää erityisesti niitä henkilöitä, jotka etsivät edullista pikavippiä pitkällä maksuajalla. Credigolta voi nimittäin isommille lainasummille saada maksuaikaa jopa 10 vuotta, ja sen korot ovat erityisesti vanhoihin pikavippeihin verrattuna suorastaan halvat. Lisäksi Credigon vahvuutena on se, että siltä voi saada lainaa jopa 5000€ verran. Credigolta voi saada lainaa, jos ikää on 20–70-vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Bondora – pikavippiä jopa 10000€

Bondora puolestaan voi olla vuoden 2020 paras pikavippi heille, jotka haluavat erityisen ison lainan. Bondoralta voi nimittäin saada luottoa jopa 10000€ verran – pienin mahdollinen lainasumma on 500€. Bondoralta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Credit24 – edelleen hyvä

Credit24 voi nykyään olla aavistuksen hämäävä niiden näkökulmasta, jotka menevät sen sivustolle ensimmäistä kertaa. Sivusto nimittäin tuntuu markkinoivan sen luottokorttia selkeämmin kuin pikavippiä. Tuosta huolimatta, Credit24:ltä pitäisi edelleen voida saada pikavippiä 50€ alkaen ja jopa 4000€. Credit24:n alaikäraja on 19 vuotta. Hae nyt pikavippiä Credit24:ltä.

Blue Finance – ainakin melko pienen pikavipin tarpeeseen

Blue Finance voi olla hyvä vaihtoehto ainakin heille, jotka hakevat melko pientä lainaa. Blue Finance nimittäin tuntuu myöntävän varsin monille hakijoille 100 – 500€ kokoisen kertaluoton. Blue Financelta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt vippiä Blue Financelta.

Vuonna 2020 voi saada aiempaa paljon halvempaa pikavippiä: Vuosi 2020 on ensimmäinen, kun heti vuoden alusta on käytössä pikavippien uusi korkorajoitus. Kyseisen rajoituksen ansiosta pikavipit ovat nykyään paljon halvempia kuin ne olivat vielä joku aika sitten. Voikin ehkä perustellusti sanoa, että vuoden 2020 pikavipit ovat parempia kuin pikavipit koskaan ennen.

Vinkit koskien parasta pikavippiä pohjautuvat kokemuksiini: Olen kokeillut kaikkia näitä lainapalveluita asiakkaana. Eli yllä olevaa listaa ei siis ole niin sanotusti vedetty hatusta, vaan se taustalla ovat aidot kokemukset. Hae nyt pikavippiä Ferratumilta.