Paras pikavippi 2021 – Kokemuksien perusteella parhaat pikavippipaikat listattu ja esitelty

Alla olevaan vertailutaulukkoon on pyritty listaamaan kirjoittajan kokemuksien ja tietojen perusteella vuoden 2021 parhaat pikavipit ja muut paikat hakea pikalainaa. Vertailutaulukon jälkeen on sitten esimerkiksi hieman tarkemmin tietoa muutamista erityisen hyvistä pikavippipaikoista.

Parhaat pikavipit ja paikat hakea lainaa

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Paras pikavippi – Blue Financen Arkilaina

Blue Financelta haettavissa oleva “Arkilaina” on mielestäni tätä kirjoittaessani paras pikavippi. Noin on erityisesti, jos pikavippi määritellään pienehköksi lainaksi, jota on helppo hakea ja jonka voi saada jopa erittäin nopeasti omalle tilille. Blue Financelta voi hakea pikavippiä 100 eurosta alkaen ja enintään 500 euroa. Alaikäraja Blue Financen käyttämiseen on 18 vuotta.

Blue Financen lainojen korot ovat hiljattaisen uudistuksen myötä vanhoihin pikalainoihin verrattuja jopa todella halvat, mutta on hyvä olla tietoinen siitä, että Blue Finance veloittaa ekstraa, jos lainahakemukselle haluaa nopean käsittelyn ja/tai nopean rahojen tilille siirtämisen. Hae nyt vippiä Blue Financelta.

Hyvä tiedostaa: Blue Financen lainahakemuksessa on kohta nimeltään “tiliote”. Tuo vähän hassusti nimetty kohta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tiliote pitäisi esim. skannata ja lähettää, vaan sitä, että joutuu käyttämään pankkitunnuksia tai vaihtoehtoisesti mobiilivarmennetta. Mene Blue Financelle.

Lisätietoja Blue Financesta: Blue Finance kokemuksia.

Taskulaina – tuoreiden kokemuksien perusteella oikein hyvä pikavippi

Varsin uutta Taskulaina-pikavippiä on kokemuksieni perusteella jopa todella helppo hakea. Lisäksi kyseinen vippi on esimerkiksi mukavan selkeä, ja siitäkin Taskulaina ansaitsee kiitosta, että sillä tuntuisi olevan hyvä asiakaspalvelu. Taskulainan pikavippiä voi hakea uutena asiakkaana 100€–300€, ja haettavaa lainasummaa voi vaihtaa 50 euron välein. Taskulainan alaikäraja on 20v. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Haluatko lukea lisää Taskulainasta? Katso esimerkiksi sivu: Taskulaina kokemuksia.

Monille pienen koron lainaa – Omalaina

Omalainan kohdalla on hieman makukysymys, että onko se paikka, josta voi saada “pikavipin”. Omalaina on kuitenkin nostettu tälle sivulle, koska perinteisten pikavippien tarjonta on romahtanut parin viime vuoden aikana ja koska Omalaina on esimerkiksi varsin nopea sekä muutenkin hyvä paikka hakea lainaa.

Käytännössä Omalaina on lainavertailu, jonka avulla voi saada lainatarjouksia heti, kun on tehnyt nopean hakemuksen. Sitten, jos löytää lainatarjouksen, jonka haluaa ottaa vastaan, niin voi sen kautta saada lainan omalle pankkitilille monesti samana tai vähintäänkin seuraavana arkipäivänä.

Koska Omalaina on siis lainavertailu, niin voi sen avulla löytää erityisen edullista lainaa. Tuosta huolimatta Omalaina kuitenkin pystyy myös löytämään lainatarjouksia varsin monille, eli tätäkin palvelua käyttämällä voi olla hyvät mahdollisuudet saada lainaa (samaa ei voi sanoa edes kaikista pikavippipalveluista).

Omalainan avulla voi hakea lainaa 100€–60 000€ ja yleisesti ottaen voi sanoa, että mitä pienemmän lainan haluaa, niin sitä nopeammin sen voi saada omalle pankkitilille. Omalainan käyttäminen ei velvoita lainan ottamiseen ja lainatarjousten etsiminen on maksutonta. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Mikäli haluat lisätietoja Omalainasta, niin löytyy niitä täältä.

Hyvä vaihtoehto, jos on tärkeätä saada melko edullista lainaa

Myös Sambla on palvelu, joka voi kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen, ja myös Sambla on kokemusteni perusteella oikein hyvä lainapaikka. Samblan suhteen on kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että se ei ole valtavan nopea lainapalvelu. Toisaalta sitten tuon mahdollisen miinuksen vastapainona Samblan vahvuutena on esimerkiksi se, että sen avulla tuntuisi olevan todella hyvät mahdollisuudet löytää lainaa. Tuo voi tietysti olla monelle todella tärkeä plussa.

Mahdollisena lisähyötynä Samblan käyttämisessä on vieläpä se, että sen löytämät lainat vaikuttaisivat olevan keskimäärin verrattain edullisia. Lainaa Samblan avulla voi hakea 500 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Samblan avulla haettavissa olevien mukavan kattavien lainasummien lisäksi kivaa on se, että haettavan lainan määrän voi valita miellyttävän tarkasti.

Samblaa voi testata, jos on täysi-ikäinen, eikä mahdollisesti tarjottua lainaa ole pakko ottaa vastan, jos se ei miellytä itseä. Kokeile nyt Samblaa.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa: Yksikään tällä sivulla listattu lainapalvelu ei vaadi siihen, että lainaa voi hakea tai mahdollisesti saada vakuuksia tai takaajaa.

Vuonna 2021 voi saada aiempaa paljon halvempaa pikavippiä: Vuoden 2021 pikavippien korkoja sekä kuluja rajoitetaan varsin tiukasti, ja pitkäkestoiseksi tarkoitetun lainasäädännön tukena on ollut jopa tiukempi väliaikainen korkokatto. Kaiken sääntelyn ansiosta pikavipit ovat nykyään paljon halvempia kuin ne olivat vielä jonkin aikaa sitten. Voikin ehkä perustellusti sanoa, että vuoden 2021 pikavipit ovat parempia kuin pikavipit koskaan ennen.

Kysymyksiä ja vastauksia pikavipeistä

Miten tällä sivulla esitellyt parhaat pikavipit on valittu?

Valinnat perustuvat kirjoittajan omiin kokemuksiin pikavipeistä sekä kattaviin tietoihin eri pikavippipalveluiden tarjonnasta. Koska pikavippimaailma voi olla melko nopeasti muuttuva, niin pyritään tätä sivua päivittämään varsin usein ja noin varmistamaan se, että täältä löytyy nykyhetken parhaat vipit.

Mistä löytyy vuoden 2021 halvin pikavippi?

Näin vuonna 2021 pikavippien korkoja säännellään sen verran tarkasti, että lähes kaikkien perinteisten pikavippien korot ovat hyvin pitkälti samanlaisia. Toki on hyvä huomata, että osa lainafirmoista veloittaa ekstraa, mikäli haluaa pikavipin mahdollisimman nopeasti ja tuo tietysti voi lisätä pikavipin kustannuksia. Mahdollisista ekstrakuluista pitäisi olla tietoa kunkin pikavippipalvelun nettisivustolla.

Pikavippiä halvempi laina: Mikäli perinteisen pikavipin sijaan käy laina, jota on melko helppo hakea netistä ja jonka voi saada nopeasti, mutta ei luultavasti ihan heti, niin voi esimerkiksi ylempänä mainitun Omalainan avulla siis löytää vuonna 2021 jopa edullisen lainan. Noin on erityisesti isompien lainasummien kohdalla. Kokeile nyt Omalainaa.

Viitteellinen lainaesimerkki Omalainalta: Jos hakisi lainaa 500 euroa ja sille vuoden laina-aikaa, niin voisi kuukausierä olla 43 euroa. 12*43€ = 516€

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen pikavippeihin

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on laina, jota voi hakea helposti netistä ja jonka voi saada nopeasti omalle pankkitilille. Perinteisesti pikavipit ovat olleet summiltaan melko pieniä, mutta isompien vippien tarjonta on viime vuosina lisääntynyt varsin voimakkaasti.

Mikä tekee pikavipistä hyvän?

Erityisen hyvän pikavipin ominaisuuksia ovat esimerkiksi halpa korko, se että lainan hakeminen on tehty poikkeuksellisen helpoksi ja se, että lainan voi saada jopa käytännössä heti omalle pankkitilille. Lisäksi positiivista on esimerkiksi se, jos lainan voi maksaa joustavasti pois.

Miten nopeasti pikavipin voi saada omalle pankkitilille?

Kokemusteni perusteella uutena asiakkaana voi pikavipin saada tilille parhaassa tapauksessa alle 15 minuutissa siitä, kun aloitti lainan hakemisen. Ja niissä tapauksissa, joissa itselläni on jo ollut avoin joustoluotto lainapalvelulta, olen parhaassa tapauksessa saanut lisänoston alle 5 minuutissa omalle pankkitilille asti.

Minkä tyyppisissä tilanteissa pikavippi voi olla fiksu valinta?

Pikavippi soveltuu erityisesti tilapäiseen ja melko pieneen lainan tarpeeseen. Mikäli lainaa tarvitsee vaikkapa useammaksi vuodeksi tai ison summan, niin kannattaa varsinainen pikavipin sijaan yleensä kokeilla lainavertailua, jolla voi löytää melko nopean ja halvan lainan.

Miten vippipaikat ovat muuttunut vuosien varrella?

Selkeimpiä muutoksia vaikuttaisivat olevan se, että ne tarjoavat nykyään aiempaa isompaa lainaa ja se, että ne tarjoavat aiempaa pidempiä laina-aikoja. Ainakin tietyllä tavalla on ehkä myös niin, että 2021 toimivat vippipaikat ovat keskimäärin ammattimaisempia, kuin jotkin jo toimintansa lopettaneet.

Minkälainen on tavallisin vuonna 2021 otettu pikavippi?

Vaikuttaisi olevan niin, että kyseessä on kooltaan 300e pikavippi, joka on haettu erityisen nopeita lainoja tarjoavalta palvelulta. Tuohon 300 euron summaan vaikuttaa varmasti osaltaan se, että kyseessä on ainakin muutaman lainapaikan kohdalla pienin lainasumma, jota se tarjoaa uusille asiakkaille.

Onko pikalainalla ja pikavipillä jotain eroa?

Yleensä noita kahta termiä käytetään tarkoittamaan samaa asiaa. Joskus on kuitenkin niin, että pikalaina viittaa myös lainoihin, jotka eivät ole ihan niin nopeita ja helppoja kuin pikavipit.

Vieritä ylös