Paras pikavippi 2021 – helmikuun 2021 parhaat pikalainat listattu ja esitelty

Löydät tältä sivulta lyhyesti esiteltynä mielestäni helmikuun 2021 parhaan pikavipin sekä muutaman varavaihtoehdon sille. Joissakin tilanteissa ”varavaihtoehto” voi myös olla se itselle paras vaihtoehto. Noin voi olla esimerkiksi, jos tarvitsee hieman isomman lainan tai haluaa melko pitkän maksuajan. Alla olevat suositukset ja ranking perustuvat kirjoittajan omiin kokemuksiin ja tietoihin pikavipeistä.

Paras pikavippi

Blue Financelta haettavissa oleva ”Arkilaina” on mielestäni tämän hetken paras pikavippi, joskin tietyillä rajoituksilla. Sillä vaikka Blue Financen pikavippiä onkin erittäin helppoa ja nopeata hakea, niin ei sitä voi saada kovin paljon: tätä kirjoittaessa Blue Financen suurin mahdollinen lainasumma on 500€. Pienin mahdollinen lainasumma puolestaan on 100 euroa.

Blue Financelta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta, ja se tuntuu antavan monille myönteisen lainapäätöksen. Hiljattaisen korkouudistuksen myötä Blue Financen pikavippi on koroiltaan jopa halpa, joskin on syytä tiedostaa, että Blue Finance veloittaa nopeasta hakemuksen käsittelystä ja lainan siirrosta ekstraa. Hae nyt vippiä Blue Financelta.

Lisätietoja Blue Financesta: Blue Finance kokemuksia.

Edullinen iso pikavippi helpolla hakemuksella

Mikäli haluaa ison ja jopa halvan pikavipin, niin kannattaa harkita Fixuraa. Tästä palvelusta voi nimittäin hakea lainaa 4000€–20 000 euroa ja lisäksi Fixuralta haetun lainan korot ovat vanhoihin vippeihin verrattuna jopa erittäin pienet.

Hyvää Fixurassa on myös se, että siltä on helppo hakea lainaa ja se, että lainatarjouksen voi saada heti. Mahdollinen heikompi puoli on sitten se, että Fixuralta lainan tilille saamisessa voi mennä esim. pari päivää. Fixura soveltuu siis parhaiten tilanteisiin, joissa ei tarvitse pikavippiä heti tilille. Fixuran alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Fixuralta.

Hyvä uusi pikavippi

Uusia pikavippejä ei enää juurikaan synny, mutta Taskulaina on tuohon miellyttävä poikkeus. Tämä pikavippi nimittäin perustettiin hiljattain ja lisäksi se tuntuisi olevan varsin hyvä.

Taskulainalta voi nimittäin hakea todella helposti 300€–600€ pikavippiä ja lainaa voi saada erittäin nopeasti. Lisäksi Taskulainan vahvuutena on esimerkiksi sen hyvältä vaikuttava asiakaspalvelu. Taskulainan alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt Taskulainaa.

Lisäinfoa Taskulainasta: Taskulaina kokemuksia.

Helposti haettava ja hyvä pikavippi

Vipin pikavippi on varsin samanlainen kuin Blue Financen, eli todella helposti haettava ja mahdollisesti nopeasti saatava, mutta parilla erolla. Hyvä puoli on se, että tätä pikavippiä voi saada enemmän: jopa 2000€. Huono puoli puolestaan on se, että Vippi ei vaikuta antavan yhtä monille lainaa kuin Blue Finance.

Vipin pikavippiä voi uutena asiakkaana hakea 300 eurosta alkaen, ja Vipin lainojen korot ovat nykyään melko matalat. Blue Financen tapaan myös Vipin alaikäraja on 18 vuotta, mutta todennäköisesti täältä ei ole kovin hyvät mahdollisuudet saada lainaa, jos ikää on alle 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lisätietoja Vipistä: Vippi kokemuksia.

Monille pienen koron lainaa – Omalaina

Omalainan kohdalla on hieman makukysymys, että onko se paikka, josta voi saada ”pikavipin”. Omalaina on kuitenkin nostettu tälle sivulle ja näin ylös, koska perinteisten pikavippien tarjonta on romahtanut vuosina 2019 sekä 2020 ja lisäksi Omalaina myös on esimerkiksi varsin nopea sekä muutenkin hyvä paikka hakea lainaa.

Käytännössä Omalaina on lainavertailu, jonka avulla voi saada lainatarjouksia heti, kun on tehnyt nopean hakemuksen. Sitten, jos löytää lainatarjouksen, jonka haluaa ottaa vastaan, niin voi sen kautta saada lainan omalle pankkitilille monesti samana tai vähintäänkin seuraavana arkipäivänä.

Koska Omalaina on siis lainavertailu, niin voi sen avulla löytää erityisen edullista lainaa. Tuosta huolimatta Omalaina kuitenkin pystyy myös löytämään lainatarjouksia varsin monille, eli tätäkin palvelua käyttämällä voi olla hyvät mahdollisuudet saada lainaa (samaa ei voi sanoa edes kaikista pikavippipalveluista).

Omalainan avulla voi hakea lainaa 100€–60 000€ ja yleisesti ottaen voi sanoa, että mitä pienemmän lainan haluaa, niin sitä nopeammin sen voi saada omalle pankkitilille. Omalainan käyttäminen ei velvoita lainan ottamiseen ja lainatarjousten etsiminen on maksutonta. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Mikäli haluat lisätietoja Omalainasta, niin löytyy niitä täältä.

Vuonna 2021 voi saada aiempaa paljon halvempaa pikavippiä: Vuoden 2021 alussa on voimassa todella tiukka väliaikainen pikavippien korkokatto. Kyseisen korkokaton ansiosta pikavipit ovat nykyään paljon halvempia kuin ne olivat vielä jonkin aikaa sitten. Voikin ehkä perustellusti sanoa, että vuoden 2021 pikavipit ovat parempia kuin pikavipit koskaan ennen.

Ei sopivaa lainapaikkaa? Kokeile näitä

Tällä hetkellä varsinaisten pikavippien tarjonta ei ole kovin laajaa, jos et siis löytänyt yltä mitään itseä miellyttävää, niin ehkä näistä kilpailuttajista innostaa jokin. Myös näiden kautta voi monesti saada lainaa varsin nopeasti.

Kysymyksiä ja vastauksia pikavipeistä

Miten tällä sivulla esitellyt parhaat pikavipit on valittu?

Valinnat perustuvat kirjoittajan omiin kokemuksiin pikavipeistä sekä kattaviin tietoihin eri pikavippipalveluiden tarjonnasta. Koska pikavippimaailma voi olla melko nopeasti muuttuva, niin pyritään tätä sivua päivittämään varsin usein ja noin varmistamaan se, että täältä löytyy nykyhetken parhaat vipit.

Mistä löytyy vuoden 2021 halvin pikavippi?

Näin vuonna 2021 pikavippien korkoja säännellään sen verran tarkasti, että lähes kaikkien perinteisten pikavippien korot ovat hyvin pitkälti samanlaisia. Toki on hyvä huomata, että osa lainafirmoista veloittaa ekstraa, mikäli haluaa pikavipin mahdollisimman nopeasti ja tuo tietysti voi lisätä pikavipin kustannuksia. Mahdollisista ekstrakuluista pitäisi olla tietoa kunkin pikavippipalvelun nettisivustolla.

Pikavippiä halvempi laina: Mikäli perinteisen pikavipin sijaan käy laina, jota on melko helppo hakea netistä ja jonka voi saada nopeasti, mutta ei luultavasti ihan heti, niin voi esimerkiksi ylempänä mainitun Omalainan avulla siis löytää vuonna 2021 jopa edullisen lainan. Noin on erityisesti isompien lainasummien kohdalla. Kokeile nyt Omalainaa.

Viitteellinen lainaesimerkki Omalainalta: Jos hakisi lainaa 500 euroa ja sille vuoden laina-aikaa, niin voisi kuukausierä olla 43 euroa. 12*43€ = 516€

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on laina, jota voi hakea helposti netistä ja jonka voi saada nopeasti omalle pankkitilille. Perinteisesti pikavipit ovat olleet summiltaan melko pieniä, mutta isompien vippien tarjonta on viime vuosina lisääntynyt varsin voimakkaasti.

Mikä tekee pikavipistä hyvän?

Erityisen hyvän pikavipin ominaisuuksia ovat esimerkiksi halpa korko, se että lainan hakeminen on tehty poikkeuksellisen helpoksi ja se, että lainan voi saada jopa heti omalle pankkitilille. Lisäksi positiivista on esimerkiksi se, jos lainan voi maksaa joustavasti pois.

Miten nopeasti pikavipin voi saada omalle pankkitilille?

Kokemusteni perusteella uutena asiakkaana voi pikavipin saada tilille parhaassa tapauksessa alle 15 minuutissa siitä, kun aloitti lainan hakemisen. Ja niissä tapauksissa, joissa itselläni on jo ollut avoin joustoluotto lainapalvelulta, olen parhaassa tapauksessa saanut lisänoston alle 5 minuutissa omalle pankkitilille asti.

Minkä tyyppisissä tilanteissa pikavippi voi olla fiksu valinta?

Pikavippi soveltuu erityisesti tilapäiseen ja melko pieneen lainan tarpeeseen. Mikäli lainaa tarvitsee vaikkapa useammaksi vuodeksi tai ison summan, niin kannattaa varsinainen pikavipin sijaan yleensä kokeilla lainavertailua, jolla voi löytää melko nopean ja halvan lainan.

Vieritä ylös