Paras yrityslaina – Katso, mistä lainaa yritykselle fiksusti (2023)

Netistä haettavissa olevien yrityslainojen ominaisuuksissa on jonkin verran vaihtelua: toiset yrityslainat voivat olla esimerkiksi keskimääräistä nopeammin saatavilla ja toiset taas esimerkiksi keskimääräistä halvempia. Tuosta seuraa se, että ei ole olemassa yrityslainaa, joka olisi kaikille paras. Onneksi on kuitenkin mahdollista löytää yrityslainoja, jotka ovat tiettyyn tarpeeseen erityisen hyviä. Alla yrityslainasuosituksia tuo asia huomioiden.

Qred yrityslaina – hyvä yhdistelmä esimerkiksi nopeutta ja helppoutta

Qredin yrityslaina voi tätä kirjoittaessa olla hyvinkin netin suosituin yrityslaina. Ja kun lukee asiakaskokemuksia niin ei tuota tarvitse ihmetellä: Qredin yrityslainan kerrotaan esimerkiksi olevan varsin helposti haettavissa oleva. Lisäksi kyseisen yrityslaina voi saada tilille jopa samana päivänä. Qredin yrityslaina voi siis olla paras valinta heille, joille yrityslainassa on tärkeätä helppous ja nopeus.

Noiden edellä mainittujen helppouden sekä nopeuden lisäksi Qred on saanut kiitosta myös esimerkiksi sen asiakaspalvelusta. Tuo oletettavasti hyvä asiakaspalvelu voi olla tärkeä asia esimerkiksi siinä tapauksessa, että ei ole ennen hakenut netistä yrityslainaa.

Käytännössä Qredin yrityslaina on 1000€–200 000€ laina, jolle voi valita laina-aikaa puoli vuotta, vuoden tai 18 kuukautta. Hae nyt Qredin lainaa.

Haluatko lukea lisää Qredistä? Katso esimerkiksi sivu Qred kokemuksia, johon on koottu tiivistelmää asiakaskokemuksista.

Yrityslaina247 – yrityslainaa jopa erittäin nopeasti

Yrityslaina247 voi puolestaan olla paras valinta esimerkiksi heille, jotka haluavat yrityslainan jopa heti tilille. Tämä palvelu pystyy nimittäin kertomansa perusteella maksamaan yrityslainan tilille jopa vain 30 minuutissa. On toki hyvä huomata, että tuo 30 minuuttia kannattaa ajatella jonkinlaisena unelmatilanteena.

Mahdollisen erittäin mukavan nopeuden lisäksi Yrityslaina247:n vahvuutena on esimerkiksi se, että kyseinen lainapalvelu tuntuisi tarjoavan verrattain monille lainaa.

Yrityslaina247:n yrityslaina on kooltaan 1000€–20 000 luotto. Lainasummiensa johdosta tältä palvelulta haettu yrityslaina voi soveltua erityisen hyvin heille, jotka haluavat verrattain pienen yrityslainan. Laina-aikaa Yrityslaina247-palvelulta voi hakea kuukaudesta alkaen ja enintään 3 vuotta. Hae nyt lainaa Yrityslaina247:ltä.

Omalaina – jos haet erityisen isoa ja/tai halpaa yrityslainaa

Omalaina on lainahakemusten kilpailuttaja, joka voi yrittää etsiä hakijalle kerralla yritysluottoa monelta eri lainapaikalta. Tuo voi olla hyödyllistä esimerkiksi sitä varten, että voi löytää verrattain edullisen yrityslainan.

Edellä mainitun mahdollisen plussan lisäksi Omalainan vahvuutena on myös esimerkiksi sen kattavat lainasummat: Omalainan avulla voi hakea yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 8 miljoonaa euroa. Omalaina voi siis olla hyvä valinta myös heille, jotka etsivät isoa yrityslainaa.

Laina-aikaa Omalainan avulla voi yrityslainalle hakea kolmesta kuukaudesta alkaen ja enintään 8 vuotta. Haettava lainasumma voi kuitenkin rajoittaa sitä, miten pitkää laina-aikaa juuri omalle lainalle voi hakea. Kokeile nyt Omalainaa.

Yrityslaina kokemuksia

Qredistä löytyy netin kautta varsin paljon kokemuksia. Noitten kokemusten perusteella Qrediä on esimerkiksi helppo käyttää. Lisäksi hyvää kokemuksien perusteella on se, miten nopeasti lainan voi saada itselle, sen nimittäin pitäisi onnistua jo samana päivänä. Lisäksi myös Qredin asiakaspalvelu on saanut kiitosta. Näiden tietojen perusteella ihmisillä on siis varsin positiivisia yrityslaina kokemuksia, ainakin mitä tulee Qrediin. Hae nyt Qredin lainaa.

Lainaa firmalla – pieni vinkkilista:

  • Näyttäisi olevan paljon vaihtelua siinä, miten helposti eri lainapalvelut myöntävät yritykselle lainaa: vaikka toisesta paikasta ei saisikaan yrityslainaa, niin voi sitä olla mahdollista saada toisaalta. Kannattaa siis tarpeen mukaan kokeilla useampaa lainapalvelua.
  • Lainasumma kannattaa yleensä pitää mahdollisimman pienenä.
  • Laina-aika kannattaa yleensä ottaa sellaiseksi, että lainasta varmasti selviää, mutta ei niin pitkäksi, että maksaa korkoja turhasta.
  • Mahdollisten lainavaihtoehtojen vertailuun käytetty aika on monesti erittäin järkevästi käytettyä aikaa.

Voivatko kaikenlaiset yritykset hakea yrityslainaa yllä mainituilta palveluilta? Lähtökohtaisesti kyllä, mutta palveluilla on toki yleensä hieman vaihtelevia rajoituksia sen suhteen, mitkä yritykset voivat saada yrityslainaa. Voi kuitenkin olla kiva tietää, että jopa toiminimen kanssa voi hakea ja saada yrityslainaa.

Haluatko selata lisää yrityslainapalveluita? Löydät niitä esimerkiksi tältä tämän sivuston sivulta.

Millä tavoin parhaat yrityslainat eroavat parhaista pikavipeistä? Esimerkiksi sillä tavalla, että yrityslainojen lainasummat ovat normaalisti isompia ja sillä tavalla, että pikavipit ovat yleensä yrityslainoja nopeammin tilille saatavia. Halutessasi löydät paras pikavippi -sivulta listan tämän sivuston näkemyksen perusteella parhaista pikalainoista.

Hyvä huomata: Tämän sivun tiedot esimerkiksi lainasummista ja laina-ajoista on tarkistettu sivun kirjoittamisen yhteydessä. Lainapalvelut voivat kuitenkin muuttaa tarjontaansa.

Vieritä ylös