• You are here:
  • Home »

Pieni pikavippi heti (2020) – Katso suositukset mistä hakea pieni pikavippi

Noin keskimäärin tarkastellen pikavippien ja muiden netistä haettavien lainojen lainasummat ovat kasvaneet. Onneksi kuitenkin edelleen löytyy jonkun verran paikkoja, joista on mahdollista saada aidosti pieni pikavippi. Alla listattuna näitä, ja mikä loistavaa, niin näiltä kaikilta voi saada lainaa erittäin nopeasti omalle tilille.

Ainalaina – pikavippi alkaen 50€

Ainalainalta voi hakea varsin pienen pikavipin. Tältä paikalta haettavan lainan minimilainasumma on nimittäin 50€. Ainalaina voi myöntää lainaa nopeasti ja myönteisen lainapäätöksen se voi antaa yli 21-vuotiaille henkilöille. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Ege – lainaa 50€ minimillä

Egeltä voi hakea lainaa 50€–150€ ja koska sen lainoille saa 30 päivän laina-ajan ja nopean lainapäätöksen, niin voi Egen lainoja pitää oikein perinteisinä pikavippeinä. Tuosta näkökulmasta Ege voikin olla erittäin kiva lainapaikka. Egen suhteen on kuitenkin hyvä tiedostaa se, että se ei ole ihan niin nopea lainapaikka kuin vaikka alempana tällä sivulla mainittu Blue Finance, kun puhutaan siitä, miten nopeasti palvelu maksaa rahat tilille. 

Itse olen Egeltä saanut parhaassa tapauksessa lainan omalle tilille asti noin 45 minuutissa. Ja tuo on niin nopeata, että mielestäni Ege kuitenkin ansaitsee tulla listauksi tälle sivulle. Ege voi myöntää lainaa 20-70-vuotiaille henkilöille. Hae nyt lainaa Egeltä.

Credit24 – lainaa alkaen 50€

Credit24:ltä voi uutena asiakkaana saada lainaa 50€ alkaen, ja jo vaikka noin pientä siltä otettua lainaa voi maksaa pois erissä. Credit24:ltä voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 19 vuotta. Kokemusteni perusteella Credit24:llä on esimerkiksi erittäin hyvä asiakaspalvelu sekä hyvin toimiva nettisivusto. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Rahapalvelu – lainaa alkaen 50€

Myös Rahapalvelun minimilainasumma on 50€. Täältä sen voi nostaa joustoluoton muodossa olevalta lainatililtä. Rahapalvelun alaikäraja on 19 vuotta. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.

Vippi – alkaen 100€ pikavippi

Vippi-palvelusta saa haettua pikavippiä 100€ alkaen. Tuon kokoista lainaa voi nostaa, jos avaa tänne joustoluoton. Vipin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Blue Finance – myös täällä minimi on 100€

Vipin tapaan myös Blue Financelta voi saada lainaa 100€ alkaen. Tästä paikasta tuon kokoista melko pientä pikavippiä voi hakea joko joustoluoton tai kertalainan kautta. Blue Financelta voi saada lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Mitä tehdä, jos miltään yllä olevalta firmalta ei saa lainaa?

Talven ja kevään 2020 tapahtumat ovat vaikuttaneet varsin radikaalisesti siihen, miten valmiita pikavippifirmat ovat myöntämään lainaa. Käytännössä tuo tarkoittaa sitä, että tällä hetkellä monen täysin luottokelpoisenkin henkilön on vaikea saada edes pientä pikavippiä. Ja vaikka PikavippiKokemuksia.com ei suosittelekaan, että kukaan hakee enemmän lainaa kuin tarvitsee, niin halusimme mainita mahdollisesti toimivan vaihtoehdon saada edes jotain lainaa.

Tuo on se, että käyttää Omalainan tyyppistä palvelua ja etsii kerralla hieman isompia lainatarjouksia monelta eri lainantarjoajalta, jotka pystyvät maksamaan lainan edes melko nopeasti. Vuodelta 2020 olevien kokemusteni perusteella Omalainan kautta pitäisi pystyä edelleen saamaan ainakin 500€ kokoista lainaa. Mikäli tuo kuulostaa hyvältä, niin haluat ehkä hakea lainaa Omalainan avulla

Myös isommat summat ovat mahdollisia:

Tässä yläpuolella näitä lainapaikkoja on käsitelty erityisesti sen näkökulmasta, miten pientä lainaa niiltä voi saada. Egeä lukuun ottamatta niitä voi kuitenkin saada lainaa myös selkeästi enemmän.

Lainapäätökset varsin helposti:

Kuten ehkä arvattavaa, niin nämä lainapalvelut pystyvät myöntämään ja maksamaan lainaa erittäin nopeasti. Se on kuitenkin hyvä huomata, että niissä tapauksissa, joissa lainapalveluun avataan lainatili, niin joutuvat palvelut suhtautumaan pientä lainaa hakeviin melko samalla tavalla kuin isompaa lainaa hakeviin (koska pienen lainan ottaneet voisivat heti perään nostaa isomman lainan). Tuosta syystä ne myös kyselevät jonkun verran tietoja lainanhakijasta ja pyytävät lainaa hakiessa käyttämään pankkitunnuksia.

Kysymyksiä ja vastauksia pienistä lainoista

Miten nopeasti pienen lainan voi saada omalle pankkitilille?

Parhaassa tapauksessa jopa noin 5 minuutissa siitä, kun lainan hakemisen aloitti. Mikäli lainan saamisella on kiire, niin on ennen lainan hakemista hyvä varmistaa kiinnostavan lainapalvelun sivuilta tai asiakaspalvelulta, että se kykenee maksamaan lainan heti juuri siihen pankkiin, mihin haluaa rahaa.

Miten pienestä pikavipistä lähetetään lasku?

Lähtökohtaisesti kaikki pieniä lainoja tarjoavat firmat lähettävät lainalaskun sähköpostilla. Toki lasku pitäisi halutessa olla mahdollista saada myös paperilla, mutta kyseinen vaihtoehto saattaa olla maksullinen.

Minkälaisia pienten pikavippien korot ovat?

Nettilainojen korkoja säädellään nykyään varsin tarkasti, ja tuon myötä myös pienten pikavippien korot ovat nykyään paljon aiempaa matalampia. Viimeisimmät korko- ja kulutiedot kannattaa tarkistaa kiinnostavien lainapalveluiden verkkosivustoilta.