• You are here:
  • Home »

Pieni pikavippi heti (2020) – Katso suositukset mistä hakea pieni pikavippi

Noin keskimäärin tarkastellen pikavippien ja muiden netistä haettavien lainojen lainasummat ovat kasvaneet. Tuohon on ollut isona syynä sinäänsä eritäin kivat pikavippien korkokatot. Onneksi kuitenkin edelleen löytyy jonkun verran paikkoja, joista on mahdollista saada melko pieni pikavippi. Alla listattuna näitä, ja mikä loistavaa, niin näiltä kaikilta voi saada lainaa nopeasti omalle tilille.

Blue Finance – lainaa 100€–500€

Blue Financen etusivulta voi helposti saada kuvan, että siltä voi saada vain 300€ kokoisen lainan. Käytännössä se näyttää kuitenkin myöntävän myös esimerkiksi 100€ ja 200€ lainoja. Nuo pienemmät lainasummat saa esiin, kun avaa lainahakemuksen ja sitten valitsee pudotusvalikosta halutun lainasumman.

Blue Financelta voi saada lainaa, jos on täysi-ikäinen, ja se näyttää antavan myönteisen lainapäätöksen verrattain monille lainanhakijoille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Creditstar – lainaa 50 eurosta alkaen

Creditstarilta haettava pienin mahdollinen lainasumma on mukavan pieni, eli 50 euroa. Creditstarin suhteen on tosin hyvä tiedostaa se, että se ei ole ainakaan aiemmin ollut yhtä helppo paikka hakea lainaa kuin vaikka Blue Finance tai alempana tällä sivulla mainittava Vippi. Creditstarin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Lainasto – lainaa ainakin periaatteessa 100 eurosta alkaen

Lainasto ei anna monille lainaa, mutta tämä on kuitenkin paikka, josta pitäisi voida saada varsin pieni pikavippi. Lainaston Limiitti-lainan kautta voi nimittäin nostaa lainaa 100 eurosta alkaen. Lainasto on perinteisesti ollut varsin helposti käytettävä ja nopea lainapalvelu. Lainaa Lainastolta voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Vippi – uusille asiakkaille lainaa alkaen 300€, nykyisille alk. 100€

Mielestäni luotettavalta ja varsin hyvämaineiselta Vipiltä voi saada melko pientä pikavippiä. Varsinkin, jos siellä on jo lainatili. Vippi nimittäin voi antaa uusille asiakkaille lainaa alkaen 300 eurosta ja nykyisille asiakkaille alkaen 100 eurosta. Vipiltä voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Ferratum – lainaa eurosta tai satasesta alkaen

Ferratum kerkesi hiljattain jo nostamaan sen pienimmän mahdollisen lainasumman sataseen, mutta nyt minimi näyttää taas olevan euro. Voi kuitenkin hyvin olla, että Ferratum joku päivä nostaa minimin lopullisesti sataan euroon.

Ferratum on valitettavasti hiljattain vaikeuttanut lainan siltä hakemista, ja se vaatiikin nykyään jopa pieniä lainoja varten palkkakuitin – luonnollisesti sen voi onneksi näyttää ihan vaan netin kautta. Ferratumin alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Ege – lainaa 50€ minimillä (vaikea saada myönteistä lainapäätöstä)

Egeltä voi hakea lainaa 50€–150€ ja koska sen lainoille saa 30 päivän laina-ajan ja nopean lainapäätöksen, niin voi Egen lainoja pitää oikein perinteisinä pikavippeinä. Tuosta näkökulmasta Ege voikin olla erittäin kiva lainapaikka. Egen suhteen on kuitenkin hyvä tiedostaa se, että se ei ole ihan niin nopea lainapaikka kuin vaikka ylempänä tällä sivulla mainitut lainapalvelut.

Itse olen Egeltä saanut parhaassa tapauksessa lainan omalle tilille asti noin 45 minuutissa. Ja tuo on niin nopeata, että mielestäni Ege kuitenkin ansaitsee tulla listauksi tälle sivulle. Ege voi myöntää lainaa 20–70-vuotiaille henkilöille. Valitettavasti näin kesällä 2020 Ege näyttää antavan erittäin harvoille (jos keillekään) myönteisiä lainapäätöksiä. Hae nyt lainaa Egeltä.

Mitä tehdä, jos miltään yllä olevalta firmalta ei saa lainaa?

Talven ja kevään 2020 tapahtumat ovat vaikuttaneet varsin radikaalisesti siihen, miten valmiita pikavippifirmat ovat myöntämään lainaa. Käytännössä tuo tarkoittaa sitä, että tällä hetkellä monen täysin luottokelpoisenkin henkilön on vaikea saada edes pientä pikavippiä. Ja vaikka PikavippiKokemuksia.com ei suosittelekaan, että kukaan hakee enemmän lainaa kuin tarvitsee, niin halusimme mainita mahdollisesti toimivan vaihtoehdon saada edes jotain lainaa.

Tuo on se, että käyttää Omalainan tyyppistä palvelua ja etsii kerralla hieman isompia lainatarjouksia monelta eri lainantarjoajalta, jotka pystyvät maksamaan lainan edes melko nopeasti. Vuodelta 2020 olevien kokemusteni perusteella Omalainan kautta pitäisi pystyä edelleen saamaan ainakin 500€ kokoista lainaa. Mikäli tuo kuulostaa hyvältä, niin haluat ehkä hakea lainaa Omalainan avulla

Myös isommat summat ovat mahdollisia:

Tässä yläpuolella näitä lainapaikkoja on käsitelty erityisesti sen näkökulmasta, miten pientä lainaa niiltä voi saada. Egeä ja Blue Financea lukuun ottamatta niitä voi kuitenkin saada lainaa myös selkeästi enemmän.

Lainapäätökset varsin helposti:

Kuten ehkä arvattavaa, niin nämä lainapalvelut pystyvät myöntämään ja maksamaan lainaa erittäin nopeasti. Se on kuitenkin hyvä huomata, että niissä tapauksissa, joissa lainapalveluun avataan lainatili, niin joutuvat palvelut suhtautumaan pientä lainaa hakeviin melko samalla tavalla kuin isompaa lainaa hakeviin (koska pienen lainan ottaneet voisivat heti perään nostaa isomman lainan). Tuosta syystä ne myös kyselevät jonkun verran tietoja lainanhakijasta ja pyytävät lainaa hakiessa käyttämään pankkitunnuksia.

Lisää lainapaikkoja (kaiken varalta)

Kysymyksiä ja vastauksia pienistä lainoista

Miten nopeasti pienen lainan voi saada omalle pankkitilille?

Parhaassa tapauksessa jopa noin 5 minuutissa siitä, kun lainan hakemisen aloitti. Mikäli lainan saamisella on kiire, niin on ennen lainan hakemista hyvä varmistaa kiinnostavan lainapalvelun sivuilta tai asiakaspalvelulta, että se kykenee maksamaan lainan heti juuri siihen pankkiin, mihin haluaa rahaa.

Miten pienestä pikavipistä lähetetään lasku?

Lähtökohtaisesti kaikki pieniä lainoja tarjoavat firmat lähettävät lainalaskun sähköpostilla. Toki lasku pitäisi halutessa olla mahdollista saada myös paperilla, mutta kyseinen vaihtoehto saattaa olla maksullinen.

Minkälaisia pienten pikavippien korot ovat?

Nettilainojen korkoja säädellään nykyään varsin tarkasti, ja tuon myötä myös pienten pikavippien korot ovat nykyään paljon aiempaa matalampia. Viimeisimmät korko- ja kulutiedot kannattaa tarkistaa kiinnostavien lainapalveluiden verkkosivustoilta.