• You are here:
  • Home »

Pieni pikavippi heti (2020) – Katso suositukset mistä hakea pieni pikavippi

Noin keskimäärin tarkastellen pikavippien ja muiden netistä haettavien lainojen lainasummat ovat kasvaneet. Onneksi kuitenkin edelleen löytyy jonkun verran paikkoja, joista on mahdollista saada aidosti pieni pikavippi. Alla listattuna näitä, ja mikä loistavaa, niin näiltä kaikilta voi saada lainaa erittäin nopeasti omalle tilille.

Ferratum – pikavippi alkaen 1€

Kun haluaa pienen pikavipin nopeasti, niin on Ferratum todennäköisesti se paras valinta. Tästä paikasta saa nostettua joustoluoton kautta lainaa 1€ alkaen. Ja myös vaikka 5€, 20€ tai 50€ (sekä isommat) lainat onnistuvat Ferratumilta hyvin. Ferratumilta voi siis tosiaan saada lainaa joustoluoton kautta. ”Joustoluotto” on ikään kuin virtuaalinen luottokortti, jolta myös noita pieniä lainoja voi nostaa – monikossa siksi, että nostoja voi halutessaan tehdä useampia. Ferratumilta voi saada lainaa käytännössä heti ja sen alaikäraja on 25 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Credit24 - lainaa alkaen 50€

Credit24:ltä voi uutena asiakkaana saada lainaa 50€ alkaen, ja jo vaikka noin pientä siltä otettua lainaa voi maksaa pois erissä. Credit24:ltä voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 19 vuotta. Kokemusteni perusteella Credit24:llä on esimerkiksi erittäin hyvä asiakaspalvelu sekä hyvin toimiva nettisivusto. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Ainalaina – pikavippi alkaen 50€

Myös Ainalainalta voi hakea varsin pienen pikavipin. Tältä paikalta haettavan lainan minimilainasumma on nimittäin 50€. Ainalaina voi myöntää lainaa nopeasti ja myönteisen lainapäätöksen se voi antaa yli 21-vuotiaille henkilöille. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Ege – lainaa 50€ minimillä

Egeltä voi hakea lainaa 50€–150€ ja koska sen lainoille saa 30 päivän laina-ajan ja nopean lainapäätöksen, niin voi Egen lainoja pitää oikein perinteisinä pikavippeinä. Tuosta näkökulmasta Ege voikin olla erittäin kiva lainapaikka. Egen suhteen on kuitenkin hyvä tiedostaa se, että se ei ole ihan niin nopea lainapaikka kuin vaikka tämän sivun ylimpänä listattu Ferratum, kun puhutaan siitä, miten nopeasti palvelu maksaa rahat tilille. 

Itse olen Egeltä saanut parhaassa tapauksessa lainan omalle tilille asti noin 45 minuutissa. Ja tuo on niin nopeata, että mielestäni Ege kuitenkin ansaitsee tulla listauksi tälle sivulle. Ege voi myöntää lainaa 20-70-vuotiaille henkilöille. Hae nyt lainaa Egeltä.

Rahapalvelu – lainaa alkaen 50€

Myös Rahapalvelun minimilainasumma on 50€. Täältä sen voi nostaa joustoluoton muodossa olevalta lainatililtä. Rahapalvelun alaikäraja on 19 vuotta. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.

Vippi – alkaen 100€ pikavippi

Vippi-palvelusta saa haettua pikavippiä 100€ alkaen. Tuon kokoista lainaa voi nostaa, jos avaa tänne joustoluoton. Vipin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Blue Finance – myös täällä minimi on 100€

Vipin tapaan myös Blue Financelta voi saada lainaa 100€ alkaen. Tästä paikasta tuon kokoista melko pientä pikavippiä voi hakea joko joustoluoton tai kertalainan kautta. Blue Financelta voi saada lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Myös isommat summat ovat mahdollisia:

Tässä yläpuolella näitä lainapaikkoja on käsitelty erityisesti sen näkökulmasta, miten pientä lainaa niiltä voi saada. Egeä lukuun ottamatta niitä voi kuitenkin saada lainaa myös selkeästi enemmän.

Lainapäätökset varsin helposti:

Kuten ehkä arvattavaa, niin nämä lainapalvelut pystyvät myöntämään ja maksamaan lainaa erittäin nopeasti. Se on kuitenkin hyvä huomata, että niissä tapauksissa, joissa lainapalveluun avataan lainatili, niin joutuvat palvelut suhtautumaan pientä lainaa hakeviin melko samalla tavalla kuin isompaa lainaa hakeviin (koska pienen lainan ottaneet voisivat heti perään nostaa isomman lainan). Tuosta syystä ne myös kyselevät jonkun verran tietoja lainanhakijasta ja pyytävät lainaa hakiessa käyttämään pankkitunnuksia.