• You are here:
  • Home »

Pieni pikavippi heti (2020) – Katso suositukset mistä hakea pieni pikavippi

Noin keskimäärin tarkastellen pikavippien ja muiden netistä haettavien lainojen lainasummat ovat kasvaneet. Tuohon on ollut isona syynä sinänsä eritäin kivat pikavippien korkokatot. Onneksi kuitenkin edelleen löytyy jonkin verran paikkoja, joista on mahdollista saada melko pieni pikavippi. Alla listattuna näitä, ja mikä loistavaa, niin näiltä kaikilta voi saada lainaa nopeasti omalle tilille.

Blue Finance – lainaa 100€–500€

Blue Financen etusivulta voi helposti saada kuvan, että siltä voi saada vain 300€ kokoisen lainan. Käytännössä se näyttää kuitenkin myöntävän myös esimerkiksi 100€ ja 200€ lainoja. Nuo pienemmät lainasummat saa esiin, kun avaa lainahakemuksen ja sitten valitsee pudotusvalikosta halutun lainasumman.

Blue Financelta voi saada lainaa, jos on täysi-ikäinen, ja se näyttää antavan myönteisen lainapäätöksen verrattain monille lainanhakijoille. Hyvää on myös se, että Blue Finance on keskimäärin erittäin nopea lainapalvelu, ja se esimerkiksi pystyykin maksamaan pikavipin heti useimpien Suomessa toimivien pankkien tileille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Creditstar – lainaa 50 eurosta alkaen

Creditstarilta haettava pienin mahdollinen lainasumma on mukavan pieni, eli 50 euroa. Creditstarin suhteen on tosin hyvä tiedostaa se, että se ei ole ainakaan aiemmin ollut yhtä helppo paikka hakea lainaa kuin vaikka Blue Finance tai alempana tällä sivulla mainittava Vippi. Creditstarin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Lainaesimerkki Creditstarilta haettavasta pienestä vipistä (antaa ainakin osviittaa myös muiden palveluiden hinnoittelusta): Jos hakisi 200 euron lainan 2 kuukauden laina-ajalla ja nopealla lainahakemuksen käsittelyllä, niin olisi ilmoitettu kuukausierä 114,84 euroa. 2*114,84€ = 229,68€

Ferratum – tarjolla pieni laina, jonka saaminen vaatii hieman vaivaa

Ferratumilta voi periaatteessa saada lainaa jo eurosta alkaen. Eli jopa erittäin pieni laina onnistuu tästä paikasta. Ferratumin suhteen on kuitenkin hyvä tiedostaa erityisesti yksi asia. Se on se, että koska Ferratumilta pienen lainan saaminen tapahtuu niin, että palveluun avataan peräti 4000€ luottorajalla varustettu joustoluotto, jolta haluttu lainasumma nostetaan, niin vaatii lainan hakeminen Ferratumilta hieman vaivaa.

Käytännössä tuo edellä mainittu vaiva tarkoittaa sitä, että Ferratumin palveluun pitää lainapäätöstä varten ladata viimeisin palkkakuitti. Onneksi Ferratum kuitenkin näyttää antavan lainaa varsin monille, jotka tuon kuitin lataavat. Lisäksi Ferratumissa on hyvää se, että kun on avannut lainatilin, niin voi siltä jatkossa saada lainaa jopa heti. Ferratumin lainatililtä nostettavaa summaa voi vaihtaa euron välein, eli muista lainapalveluista poiketen täältä onnistuvat myös esimerkiksi 20€ ja 65€ lainat.

Ferratumin joustoluoton (eli edellä käsitellyn lainan) alaikäraja on 22 vuotta ja yläikäraja 69 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lainasto – lainaa ainakin periaatteessa 100 eurosta alkaen

Lainastolla on kaksi eri lainatuotetta: perinteinen pikavippi ja joustoluotto. Noista joustoluoton kautta pitäisi voida saada lainaa jo 100 eurosta alkaen. Näyttää kuitenkin valitettavasti olevan niin, että Lainasto ei myönnä monille sen joustoluottoa. Pikavippiä se sen sijaan antaa ainakin melko monille sitä hakeville henkilöille. Lainaston pikavippiä voi saada 300–600€, ja kyseisen pikavipin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Vippi – uusille asiakkaille lainaa alkaen 300€, nykyisille alk. 100€

Mielestäni luotettavalta ja varsin hyvämaineiselta Vipiltä voi saada melko pientä pikavippiä. Varsinkin, jos siellä on jo lainatili. Vippi nimittäin voi antaa uusille asiakkaille lainaa alkaen 300 eurosta ja nykyisille asiakkaille alkaen 100 eurosta. Vipiltä voi olla ihan hyvät mahdollisuudet saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Kokemusteni perusteella Vippi on ehkä netin nopein paikka saada nostettu laina omalle pankkitilille. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Ege – lainaa 50€ minimillä (vaikea saada myönteistä lainapäätöstä)

Päivitys 8.9.2020: Ege on keskeyttänyt lainojen uusille asiakkaille myöntämisen. Egeltä voi hakea lainaa 50€–150€ ja koska sen lainoille saa 30 päivän laina-ajan ja nopean lainapäätöksen, niin voi Egen lainoja pitää oikein perinteisinä pikavippeinä. Tuosta näkökulmasta Ege voikin olla erittäin kiva lainapaikka. Egen suhteen on kuitenkin hyvä tiedostaa se, että se ei ole ihan niin nopea lainapaikka kuin vaikka ylempänä tällä sivulla mainitut lainapalvelut.

Itse olen Egeltä saanut parhaassa tapauksessa lainan omalle tilille asti noin 45 minuutissa. Ja tuo on niin nopeata, että mielestäni Ege kuitenkin ansaitsee tulla listauksi tälle sivulle. Ege voi myöntää lainaa 20–70-vuotiaille henkilöille. Valitettavasti näin kesällä 2020 Ege näyttää antavan erittäin harvoille (jos keillekään) myönteisiä lainapäätöksiä.

Mitä tehdä, jos miltään yllä olevalta firmalta ei saa lainaa?

Talven ja kevään 2020 tapahtumat ovat vaikuttaneet varsin radikaalisesti siihen, miten valmiita pikavippifirmat ovat myöntämään lainaa. Käytännössä tuo tarkoittaa sitä, että tällä hetkellä monen täysin luottokelpoisenkin henkilön on vaikea saada edes pientä pikavippiä. Ja vaikka PikavippiKokemuksia.com ei suosittelekaan, että kukaan hakee enemmän lainaa kuin tarvitsee, niin halusimme mainita mahdollisesti toimivan vaihtoehdon saada edes jotain lainaa.

Tuo on se, että käyttää Omalainan tyyppistä palvelua ja etsii kerralla hieman isompia lainatarjouksia monelta eri lainantarjoajalta, jotka pystyvät maksamaan lainan edes melko nopeasti. Vuodelta 2020 olevien kokemusteni perusteella Omalainan kautta pitäisi pystyä edelleen saamaan ainakin 500€ kokoista lainaa. Mikäli tuo kuulostaa hyvältä, niin haluat ehkä hakea lainaa Omalainan avulla

Myös isommat summat ovat mahdollisia:

Tässä yläpuolella näitä lainapaikkoja on käsitelty erityisesti sen näkökulmasta, miten pientä lainaa niiltä voi saada. Egeä ja Blue Financea lukuun ottamatta niitä voi kuitenkin saada lainaa myös selkeästi enemmän.

Lainapäätökset varsin helposti:

Kuten ehkä arvattavaa, niin nämä lainapalvelut pystyvät myöntämään ja maksamaan lainaa erittäin nopeasti. Se on kuitenkin hyvä huomata, että niissä tapauksissa, joissa lainapalveluun avataan lainatili, niin joutuvat palvelut suhtautumaan pientä lainaa hakeviin melko samalla tavalla kuin isompaa lainaa hakeviin (koska pienen lainan ottaneet voisivat heti perään nostaa isomman lainan). Tuosta syystä ne myös kyselevät jonkin verran tietoja lainanhakijasta ja pyytävät lainaa hakiessa käyttämään pankkitunnuksia.

Hyvä huomata lainan tilille saamisen nopeudesta:

Uusia pikavippejä voidaan maksaa tilille vain kello 7–23. Tämä rajoitus perustuu lakiin ja koskee kaikkia lainafirmoja. Tähän on kuitenkin eräs poikkeus: mikäli on jo avoinna oleva joustoluotto, jolla on nostovaraa, niin voi siltä olla mahdollista saada lainaa myös muina kellonaikoina. Yllä mainituista palveluista ainakin Ferratumilta pitäisi olla joustoluottotili, jolta voi nostaa lainaa myös yöllä. Mutta siis vain, jos luottotili on avattu jo ennen kyseistä yötä, kun lainaa haluaa nostaa.

Tuon ylempänä mainitun 7–23-rajoituksen päälle on hyvä huomata se, että jotkin lainapalvelut saattavat maksaa lainoja tilille esimerkiksi viikonloppuisin vaikka vain kello 22 asti. Tiedot siitä, mihin aikoihin lainaa on mahdollista saada tilille löytyvät ainakin normaalisti helposti lainapaikkojen verkkosivustoilta.

Hyvä tiedostaa, jos haluaa pienen lainan heti tilille:

Monet pikavippejä tarjoavat firmat ovat siirtyneet toimintamalliin, jossa ne veloittavat lisämaksun, jos henkilö haluaa pikavipin heti tilille. Tuo lisämaksu voi olla prosentuaalinen tai kiinteä. Mikäli kyseessä on kiinteä maksu, niin voi se erityisesti pienen lainan kohdalla nostaa lainan todellista vuosikorkoa varsin paljon. Viimeisimmät tiedot mahdollisista lisämaksuista pitäisi olla saatavilla lainapalveluiden omilla nettisivuilla.

Lisää lainapaikkoja (kaiken varalta)

Kysymyksiä ja vastauksia pienistä lainoista

Miten nopeasti pienen lainan voi saada omalle pankkitilille?

Parhaassa tapauksessa jopa noin 5 minuutissa siitä, kun lainan hakemisen aloitti. Mikäli lainan saamisella on kiire, niin on ennen lainan hakemista hyvä varmistaa kiinnostavan lainapalvelun sivuilta tai asiakaspalvelulta, että se kykenee maksamaan lainan heti juuri siihen pankkiin, mihin haluaa rahaa.

Miten pienestä pikavipistä lähetetään lasku?

Lähtökohtaisesti kaikki pieniä lainoja tarjoavat firmat lähettävät lainalaskun sähköpostilla. Toki lasku pitäisi halutessa olla mahdollista saada myös paperilla, mutta kyseinen vaihtoehto saattaa olla maksullinen.

Minkälaisia pienten pikavippien korot ovat?

Nettilainojen korkoja säädellään nykyään varsin tarkasti, ja tuon myötä myös pienten pikavippien korot ovat nykyään paljon aiempaa matalampia. Viimeisimmät korko- ja kulutiedot kannattaa tarkistaa kiinnostavien lainapalveluiden verkkosivustoilta.

Miksi pienelle lainalle voi olla yllättävän vaikea saada myönteinen lainapäätös?

Sitä helposti olettaisi, että jos lainaa hakee esimerkiksi 20 tai 120 euroa, niin lainapaikat antaisivat erittäin helposti positiivisen lainapäätöksen – pitäisihän tuon kokoisen lainan riskin olla lainafirmoille varsin pieni. Käytännössä kuitenkin moni lainafirma antaa myös pienestä vipistä usein kielteisen lainapäätöksen.

Iso syy tuohon on se, että monet niistä paikoista, jotka myöntävät pientä lainaa tekevät sen siinä muodossa, että hyväksytylle hakijalla avataan luottotili, jolta hakija voi sitten nostaa halutun lainan, eli esim. 60€. Toisaalta tuolta luottotililtä voisi kuitenkin halutessaan nostaa myös paljon enemmän lainaa, eli käytännössä esimerkiksi 2000 tai 4000 euroa.

Tuosta syystä monet lainafirmat joutuvat suhtautumaan myös pientä lainaa hakeviin hakijoihin, niin kuin he hakisivat melko isoa lainaa.

Suosittelemistamme lainapaikoista ensimmäisenä listattu ei käytä luottotiliä vaan myöntää yksittäisiä pieniä pikavippejä. Osittain tuon johdosta sieltä onkin erityisen hyvät mahdollisuudet saada lainaa.