Pieni pikavippi – Katso, mistä kannattaa hakea pieni pikavippi heti tilille (2021)

Noin keskimäärin tarkastellen pikavippien ja muiden netistä haettavien lainojen lainasummat ovat kasvaneet. Tuohon on ollut isona syynä sinänsä eritäin kivat pikavippien korkokatot. Onneksi kuitenkin edelleen löytyy jonkin verran paikkoja, joista on mahdollista saada melko pieni pikavippi. Alla listattuna näitä, ja mikä loistavaa, niin näiltä kaikilta voi saada lainaa nopeasti omalle tilille.

Pikavippi alkaen 50 eurosta

Creditstaria voi suositella erityisen vahvasti pientä lainaa etsiville. Täältä nimittäin saattavat onnistua lainat jo 50 eurosta alkaen. Lisäksi Creditstarissa on hyvää se, että siltä voi hakea jo pienille lainasummille varsin mukavasti laina-aikaa. Lievästi negatiivista on sitten se, että Creditstarilta lainan hakeminen saattaa vaatia hieman vaivaa ja aikaa. Creditstarilta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Paras valinta, kun tavoitteena on pieni pikavippi

Blue Financen lainahakemuksesta voi helposti saada kuvan, että siltä voi saada vain 300€ kokoisen lainan. Käytännössä se näyttää kuitenkin myöntävän myös esimerkiksi 100€ ja 200€ lainoja. Tuollaisen pienemmän lainasumman saa haettavaksi, kun valitsee haettavan lainan tiedoista kohdan ”muokkaa” ja käyttää sitten vierityspalkkia.

Blue Financelta voi saada lainaa, jos on täysi-ikäinen, ja se näyttää antavan myönteisen lainapäätöksen verrattain monille lainanhakijoille. Hyvää on myös se, että Blue Finance on keskimäärin erittäin nopea lainapalvelu, ja se esimerkiksi pystyykin maksamaan pikavipin heti useimpien Suomessa toimivien pankkien tileille. Kokonaisuudessa voikin todeta, että Blue Finance on nykyisellään paras paikka pienen pikavipin hakemiseen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Vippi – uusille asiakkaille lainaa alkaen 300€, nykyisille alk. 100€

Mielestäni luotettavalta ja varsin hyvämaineiselta Vipiltä voi saada melko pientä pikavippiä. Varsinkin, jos siellä on jo lainatili. Vippi nimittäin voi antaa uusille asiakkaille lainaa alkaen 300 eurosta ja nykyisille asiakkaille alkaen 100 eurosta. Vipiltä voi olla ihan hyvät mahdollisuudet saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta.

Kokemusteni perusteella Vippi on ehkä netin nopein paikka saada nostettu laina omalle pankkitilille. On tosin hyvä tiedostaa, että myös Vipillä voi olla rajoituksia siinä, mihin pankkeihin se pystyy maksamaan lainan heti. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Melko pieni laina nopeasti

Taskulainan lainamuotona on joustoluotto. Tuolta joustoluotolta voi tätä kirjoittaessa nostaa lainaa aluksi 300 eurosta alkaen, mutta sitten kun lainaa on nostanut kerran, niin näyttäisi pienin mahdollinen lainasumma putoavan.

Taskulaina voikin olla hyvä valinta erityisesti siinä tapauksessa, että tarvitsee pientä lainaa mahdollisesti useamman kerran. Taskulaina on parhaimmillaan oikein nopea ja helppo lainapalvelu. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Edullinen 300 tai 500 euron pikavippi

On tietysti vahvasti henkilöstä kiinni, mitä pitää pienenä pikalainana. Omalaina voi kuitenkin olla jopa loistava valinta pienen pikavipin hakemiseen ainakin siinä tapauksessa, että 500 euroa mahtuu vielä pienen vipin määritelmään. Tämän paikan avulla voi nimittäin saada tuon kokoista lainaa edullisella korolla ja varsin nopeasti.

Käytännössä täältä voi hakea lainaa jo 100 eurosta alkaen, mutta näyttäisi siltä, että alle 300 euron lainoja ei myönnetä ja sitten, jos lainaa hakee vähintään 500 euroa, niin paranevat mahdollisuudet lainan saamiseen huomattavasti. Omalaina on kokemusteni perusteella oikein hyvä lainapaikka ja sitä voi käyttää, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Testaa nyt Omalainaa.

Lainasto – lainaa ainakin periaatteessa 100 eurosta alkaen

Lainastolla on kaksi eri lainatuotetta: perinteinen pikavippi ja joustoluotto. Noista joustoluoton kautta pitäisi voida saada lainaa jo 100 eurosta alkaen. Näyttää kuitenkin valitettavasti olevan niin, että Lainasto ei myönnä monille sen joustoluottoa. Pikavippiä se sen sijaan antaa ainakin melko monille sitä hakeville henkilöille. Lainaston pikavippiä voi saada 300–600€, ja kyseisen pikavipin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Varavaihtoehtoja

Myös isommat summat ovat mahdollisia:

Tässä yläpuolella näitä lainapaikkoja on käsitelty erityisesti sen näkökulmasta, miten pientä lainaa niiltä voi saada. Egeä ja Blue Financea lukuun ottamatta niitä voi kuitenkin saada lainaa myös selkeästi enemmän.

Lainapäätökset varsin helposti:

Kuten ehkä arvattavaa, niin nämä lainapalvelut pystyvät myöntämään ja maksamaan lainaa erittäin nopeasti. Se on kuitenkin hyvä huomata, että niissä tapauksissa, joissa lainapalveluun avataan lainatili, niin joutuvat palvelut suhtautumaan pientä lainaa hakeviin melko samalla tavalla kuin isompaa lainaa hakeviin (koska pienen lainan ottaneet voisivat heti perään nostaa isomman lainan). Tuosta syystä ne myös kyselevät jonkin verran tietoja lainanhakijasta ja pyytävät lainaa hakiessa käyttämään pankkitunnuksia.

Hyvä huomata lainan tilille saamisen nopeudesta:

Uusia pikavippejä voidaan maksaa tilille vain kello 7–23. Tämä rajoitus perustuu lakiin ja koskee kaikkia lainafirmoja. Tähän on kuitenkin eräs poikkeus: mikäli on jo avoinna oleva joustoluotto, jolla on nostovaraa, niin voi siltä olla mahdollista saada lainaa myös muina kellonaikoina. Yllä mainituista palveluista ainakin Ferratumilta pitäisi olla joustoluottotili, jolta voi nostaa lainaa myös yöllä. Mutta siis vain, jos luottotili on avattu jo ennen kyseistä yötä, kun lainaa haluaa nostaa.

Tuon ylempänä mainitun 7–23-rajoituksen päälle on hyvä huomata se, että jotkin lainapalvelut saattavat maksaa lainoja tilille esimerkiksi viikonloppuisin vaikka vain kello 22 asti. Tiedot siitä, mihin aikoihin lainaa on mahdollista saada tilille löytyvät ainakin normaalisti helposti lainapaikkojen verkkosivustoilta.

Hyvä tiedostaa, jos haluaa pienen lainan heti tilille:

Monet pikavippejä tarjoavat firmat ovat siirtyneet toimintamalliin, jossa ne veloittavat lisämaksun, jos henkilö haluaa pikavipin heti tilille. Tuo lisämaksu voi olla prosentuaalinen tai kiinteä. Mikäli kyseessä on kiinteä maksu, niin voi se erityisesti pienen lainan kohdalla nostaa lainan todellista vuosikorkoa varsin paljon. Viimeisimmät tiedot mahdollisista lisämaksuista pitäisi olla saatavilla lainapalveluiden omilla nettisivuilla.

Kysymyksiä ja vastauksia pienistä lainoista

Miten nopeasti pienen lainan voi saada omalle pankkitilille?

Parhaassa tapauksessa jopa noin 5 minuutissa siitä, kun lainan hakemisen aloitti. Mikäli lainan saamisella on kiire, niin on ennen lainan hakemista hyvä varmistaa kiinnostavan lainapalvelun sivuilta tai asiakaspalvelulta, että se kykenee maksamaan lainan heti juuri siihen pankkiin, mihin haluaa rahaa.

Miten pienestä pikavipistä lähetetään lasku?

Lähtökohtaisesti kaikki pieniä lainoja tarjoavat firmat lähettävät lainalaskun sähköpostilla. Toki lasku pitäisi halutessa olla mahdollista saada myös paperilla, mutta kyseinen vaihtoehto saattaa olla maksullinen.

Minkälaisia pienten pikavippien korot ovat?

Nettilainojen korkoja säädellään nykyään varsin tarkasti, ja tuon myötä myös pienten pikavippien korot ovat nykyään paljon aiempaa matalampia. Viimeisimmät korko- ja kulutiedot kannattaa tarkistaa kiinnostavien lainapalveluiden verkkosivustoilta.

Miksi pienelle lainalle voi olla yllättävän vaikea saada myönteinen lainapäätös?

Sitä helposti olettaisi, että jos lainaa hakee esimerkiksi 20 tai 120 euroa, niin lainapaikat antaisivat erittäin helposti positiivisen lainapäätöksen – pitäisihän tuon kokoisen lainan riskin olla lainafirmoille varsin pieni. Käytännössä kuitenkin moni lainafirma antaa myös pienestä vipistä usein kielteisen lainapäätöksen.

Iso syy tuohon on se, että monet niistä paikoista, jotka myöntävät pientä lainaa tekevät sen siinä muodossa, että hyväksytylle hakijalla avataan luottotili, jolta hakija voi sitten nostaa halutun lainan, eli esim. 60€. Toisaalta tuolta luottotililtä voisi kuitenkin halutessaan nostaa myös paljon enemmän lainaa, eli käytännössä esimerkiksi 2000 tai 4000 euroa.

Tuosta syystä monet lainafirmat joutuvat suhtautumaan myös pientä lainaa hakeviin hakijoihin, niin kuin he hakisivat melko isoa lainaa.

Suosittelemistamme lainapaikoista ensimmäisenä listattu ei käytä luottotiliä vaan myöntää yksittäisiä pieniä pikavippejä. Osittain tuon johdosta sieltä onkin erityisen hyvät mahdollisuudet saada lainaa.

Vieritä ylös