Pieni yrityslaina – Palveluita, mistä hakea yritykselle pientä lainaa (2023)

Yrityslainojen tarjonta on monipuolistunut paljon viime vuosina ja yksi juttu, missä on erityisesti tapahtunut kehitystä on se, miten hyvin nykyään on haettavissa myös pientä yrityslainaa. Tällä sivulla on suositeltuna muutamia erityisen hyvältä vaikuttavia palveluita, jotka soveltuvat tuohon tarkoitukseen.

Suositukset pienen yrityslainan hakemiseen

Laina / palveluLainaaMuuta
Yritysluotto Flex200€ – 20 000€Joustoluotto
Yrityslaina2471000€ – 20 000€Nopea
Qred1000€ – 200 000€Useille lainaa
Zmarta1000€ – 250 000€Kilpailuttaja

Alla on tarkemmin tietoa taulukkoon listatuista vaihtoehdoista.

Hae yrityslainaa 200 eurosta alkaen

YritysluottoFi lanseerasi hiljattain yrityksille suunnatun joustoluoton. Tuon nimellä ”Yritysluotto Flex” kulkevan joustoluoton luottoraja voi olla peräti 20 000 euroa, mutta siltä pitäisi voida pienimillään nostaa lainaa jo 200 eurosta alkaen. Ja sitten tuosta 200 eurosta alkaen nostojen pitäisi onnistua kattavasti eri summilla. Tämä palvelu voi siis olla monille sopiva valinta, jos haluaa yritykselle vain pienen lainan. Hae nyt Yritysluotto Flexiä.

Hyvät mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös yrityslainasta

Koska monet yrityslainapalvelut keskittyvät erityisesti isompiin lainasummiin, niin voi olettaa, että ne eivät kovin helposti myönnä pientä yrityslainaa. Varsinkin tuo asia huomioiden Yrityslaina247 voikin olla oikein hyvä paikka yrityslainan hakemiseen. Tästä palvelusta voi nimittäin hakea yrityslainaa 1000€–20 000€ ja tämä paikka on myös vaikuttanut antavan varsin hyvin myönteisiä lainapäätöksiä. Testaa nyt Yrityslaina247:aa.

Asiakkaiden rakastama

Mikäli haluaa hakea yrityslainaa paikasta, josta asiakkaat ovat tykänneet erityisen paljon, voi Qred olla oikein hyvä valinta. Asiakaskokemusten perusteella tämän paikan vahvuuksia ovat esimerkiksi helppo, nopeus ja jopa erittäin hyvä asiakaspalvelu. Lisäksi harvinaisen moni näyttäisi saavan Qrediltä yrityslainaa. Qredin lainaa voi hakea 1000 eurosta alkaen ja jopa 200 000 euroa. Hae nyt lainaa Qrediltä.

Kilpailuta jo pieni yrityslaina

Zmartan avulla voi yrittää hakea kerralla yrityslainaa usealta sitä tarjoavalta firmalta. Tuo voi tietysti auttaa siinä, että löytää erityisen edullisen yritysluoton. Ja koska Zmartan avulla voi hakea yrityslainaa jo 1000 eurosta alkaen, niin voi tämä paikka olla hyvä valinta myös pientä yritysluottoa etsiville hakijoille.

Koska varsinkin yrityslainojen kohdalla on varmaan hieman eri näkemyksiä siitä, että mikä on ”pieni” lainasumma, niin on ehkä kiva tietää se, että toisaalta Zmartan avulla voi hakea yrityslainaa aina 250 000 euroon asti. Laina-aikaa Zmartan kautta voi yrityslainalle hakea 1–36 kuukautta. Kokeile nyt Zmartaa.

Pieni yrityslaina voi olla hyvä valinta lyhyeksi aikaa

Joskus yritystoiminnassa tulee eteen tilanteita, joissa on mahdollisuus tehdä erityisen hyvä investointi, mutta rahaa siihen ei ole juuri sillä hetkellä. Tuollaisessa tilanteessa pieni yrityslaina voi olla hyvä valinta. Pieni yrityslaina voi myös olla hyvä valinta silloin, jos eteen tulee kuluja, jotka on pakko kuitata heti. Se on kuitenkin selvää, että pientäkään yrityslainaa ei kannata ottaa liian pitkäksi aikaa, sillä se vain aiheuttaa turhia korkokuluja

Minkälainen yritys voi hakea pientä yrityslainaa? Yrityksen koolla ja yritysmuodolla ei pitäisi olla tuon suhteen juurikaan merkitystä, sillä netistä löytyy yrityslainapalveluita, jotka mahdollistavat sen, että jopa toiminimet voivat hakea lainaa.

Miten nopeasti pieni yrityslaina voi olla yrityksen tilillä? Mikäli kaikki menee putkeen, niin voi tuo eri lainapalveluiden kertoman perusteella tapahtua jopa alle tunnissa siitä, kun aloitti hakemaan lainaa. Voi kuitenkin olla hyvä valmistautua henkisesti siihen, että yrityslaina on tilillä esimerkiksi seuraavana arkipäivänä siitä, kun on hyväksynyt mahdollisen lainatarjouksen.

Haluatko tietoa muista yrityslainapalveluista? Tältä tämän sivuston sivulta löytyy tietoa varsin isosta kasasta paikkoja hakea yrityslainaa netistä.

Miten pienet yrityslainat ja kuluttajille suunnatut pienet pikavipit eroavat toisistaan? Yleisesti ottaen voi sanoa, että erona on ainakin se, että pientä yrityslainaa ei ehkä ole ihan niin helppoa ja nopeata saada kuin pientä pikavippiä. Lisäksi pikavippien kohdalla on tarjolla vielä pienempiä lainasummia kuin yrityslainojen.

Miksi nykyään on aiempaa paremmat mahdollisuudet saada pieni yrityslaina? Tuohon voi nähdä vaikuttaneen erityisesti yhden uuden markkinoille tulleen yrityslainapalvelun, eli Yrityslaina247:n. Kyseisen palvelun taustalla on lainayritys, joka tarjosi ainakin aiemmin kuluttajalainoja ja oli silloin tunnettu esimerkiksi siitä, että se myönsi monille lainaa – lainan useille hakijoille myöntäminen vaikuttaisi siis olevan osa kyseisen yrityksen liiketoimintamallia.

Kyselevätkö lainapalvelut paljon tietoja pientä yrityslainaa varten? Pieni yrityslaina vaikuttaisi olevan mahdollista saada jopa yllättävän suppeilla tiedoilla. Voi kuitenkin olla vaihtelua siinä, mitä tietoja eri lainapalvelut kyselevät ja lisäksi esimerkiksi sekin voi tietysti vaikuttaa, että minkä verran tarkalleen ottaen hakee lainaa.

Mitkä asiat voivat vaikuttaa yrityslainan korkoihin ja kuluihin?

Ainakin seuraavat:

  1. Se, miltä lainapalvelulta laina on.
  2. Minkälainen on sen yrityksen tilanne, jolle laina otetaan.
  3. Miten pitkä laina-aika yrityslainalla on.
Vieritä ylös