Pieni yrityslaina – Palveluita, mistä hakea yritykselle pientä lainaa (2021)

Yrityslainojen tarjonta on monipuolistunut paljon viime vuosina, ja yksi juttu missä on erityisesti tapahtunut kehitystä on se, miten hyvin nykyään on haettavissa myös pientä yrityslainaa. Tällä sivulla on suositeltuna muutamia erityisen hyvältä vaikuttavia palveluita, jotka soveltuvat tuohon tarkoitukseen.

Suositukset pienen yrityslainan hakemiseen

Laina / palveluLainaaMuuta
Yritysluotto Flex200€ – 20 000€Joustoluotto
Sambla500€ – 250 000€Kilpailuttaja
Qred1000€ – 200 000€Useille lainaa
Yrityslaina2471000€ – 20 000€Nopea

Alla on tarkemmin tietoa taulukkoon listatuista vaihtoehdoista.

Kilpailuta jo pieni yrityslaina

Sambla on palvelu, jonka kautta voi hakea kerralla monelta eri yrityslainaa tarjoavalta firmalta lainatarjouksia yrityslainaa varten. Tuo voi tietysti auttaa siinä, että löytää edullisen yritysluoton. Ja koska Samblan niin sanottua kilpailutusta voi käyttää jo 500 euron yrityslainaa varten, niin voi tämä palvelua soveltua oikein hyvin myös monille pientä yrityslainaa etsiville.

Varsinkin yrityslainojen kohdalla on tietysti varmasti eri näkemyksiä siitä, että mikä on ”pieni yrityslaina”, ja erityisesti tuota taustaa vasten voikin olla kiva tietää se, että vaikka Samblan mahdollistaa jo 500€ lainan etsimisen, niin voi sen avulla toisaalta hakea yrityslainaa jopa 250 000 euroon asti. Laina-aikaa Samblan avulla voi yrityslainalle hakea kuukaudesta alkaen ja enintään 3 vuotta. Testaa nyt Samblaa.

Hae yrityslainaa 200 eurosta alkaen

YritysluottoFi lanseerasi hiljattain yrityksille suunnatun joustoluoton. Tuon nimellä ”Yritysluotto Flex” kulkevan joustoluoton luottoraja voi olla peräti 20 000 euroa, mutta siltä pitäisi voida pienimillään nostaa lainaa jo 200 eurosta alkaen. Tämäkin palvelu voi siis olla monille sopiva valinta, jos haluaa yritykselle vain pienen lainan. Hae nyt Yritysluotto Flexiä.

Asiakkaiden rakastama

Mikäli haluaa hakea yrityslainaa paikasta, josta asiakkaat ovat tykänneet erityisen paljon, voi Qred olla oikein hyvä valinta. Asiakaskokemusten perusteella tämän paikan vahvuuksia ovat esimerkiksi helppo, nopeus ja jopa erittäin hyvä asiakaspalvelu. Lisäksi harvinaisen moni näyttäisi saavan Qrediltä yrityslainaa. Qredin lainaa voi hakea 1000 eurosta alkaen ja jopa 200 000 euroa. Hae nyt lainaa Qrediltä.

Hyvät mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös yrityslainasta

Koska monet yrityslainapalvelut keskittyvät erityisesti isompiin lainasummiin, niin voi olettaa, että ne eivät kovin helposti myönnä pientä yrityslainaa. Varsinkin tuo asia huomioiden Yrityslaina247 voikin olla oikein hyvä paikka yrityslainan hakemiseen. Tästä palvelusta voi nimittäin hakea yrityslainaa 1000€–20 000€ ja tämä paikka on myös vaikuttanut antavan varsin hyvin myönteisiä lainapäätöksiä. Testaa nyt Yrityslaina247:aa.

Minkälainen yritys voi hakea pientä yrityslainaa? Yrityksen koolla ja yritysmuodolla ei pitäisi olla tuon suhteen juurikaan merkitystä, sillä netistä löytyy yrityslainapalveluita, jotka mahdollistavat sen, että jopa toiminimet voivat hakea lainaa.

Haluatko tietoa muista yrityslainapalveluista? Tältä tämän sivuston sivulta löytyy tietoa varsin isosta kasasta paikkoja hakea yrityslainaa netistä.

Miten pienet yrityslainat ja kuluttajille suunnatut pienet pikavipit eroavat toisistaan? Yleisesti ottaen voi sanoa, että erona on ainakin se, että pientä yrityslainaa ei ehkä ole ihan niin helppoa ja nopeata saada kuin pientä pikavippiä. Lisäksi pikavippien kohdalla on tarjolla vielä pienempiä lainasummia kuin yrityslainojen.

Vieritä ylös