Pienimmän koron pikavipit

Jos nostaa pikavipin ja aikoo myös maksaa sen takaisin, niin on luonnollisesti toivottavaa, että takaisin maksettava summa on mahdollisimman pieni. Summan minimoimisessa on yleensä avainasemassa se, että nostettavan pikavipin korko on mahdollisimman pieni. Pohdittaessa sitä, mistä löytyy pienimmän koron omaava pikavippi, voi huomata, että asiaan on oikeastaan löydettävissä kaksi eri vastausta ja vaihtoehtoa. Tätä nykyä on nimittäin mahdollista saada pikavippi kokonaan ilman korkoja, mutta tietyillä selkeillä rajoituksilla ja toisaalta on mahdollista saada pienen koron pikavippi ilman ylimääräisiä rajoituksia.

Pikavippi 0% korko

suomilimiitti korko 0%

Suomilimiitti tarjoaa tällä hetkellä hyvin todennäköisesti internetin parhaan ilman korkoa olevan eli 0% koron pikavipin. Pikavippiä on mahdollista saada kokonaan ilman korkoa ja kuluja yhteensä enintään 1000 euron verran, kun uusi asiakas avaa Suomilimiitin nettisivuilla 2000 euron luottotilin. Suomilimiitin lainan rajoituksien suhteen on tärkeätä huomata, ensinäkin se, että edellä kuvatusti se ei koske kaiken kokoisia lainoja sekä toiseksi se, että koroton aika kestää ainoastaan ensimmäiseen eräpäivään asti. Mikäli siis haet mahdollisimman pienen koron pikavippiä ja olet varma, että pystyt maksamaan sen nopeasti takaisin, niin on tässä mitä ilmeisimmin paras vaihtoehto. Suomilimiitin verkkosivujen perusteella korotonta takaisinmaksuaikaa on keskimäärin 45 päivää - luonnollisesti tässä voi kuitenkin olla eroja sen perusteella, koska haet pikavipin.

Suomilimiitti on pitkän linjan pikavippipalvelu ja suomalaisen yrityksen ylläpitämä. Näin ollen yrityksen pikavippiä voi perustellusti pitää erittäin luotettavana. Hae nyt Suomilimiitin vippi.

Suomilimiitin mainosvideo

Pitkän maksuajan pikavippi pienimmällä korolla

Mikäli olet jo käyttänyt yllä olevan yrityksen 0% koron tarjouksen, tai tarvitset pidemmän maksuajan pikavipille, niin on tietääkseni Laina.fi-palvelun pikavipin nimelliskorko pienin. Yritys perii korkoa pikavipistä pienimillään vain 24.5%. Korkoa voi pitää erityisen pienenä ottaen huomioon sen, että iso osa muista pikavippiyrityksistä perii vähintään 49% korkoja ja pahimmillaan korot voivat olla jopa yli 400% vuodessa. Laina.fi tarjoaa kahta eri lainatuotetta. Mikäli haluat minimoida koron, niin on tärkeätä, että valitset tuotteeksi kertalainan käyttölainan sijaan, yrityksen käyttölaina on kuitenkin myöskin koroltaan netin edullisimpia. Käyttölainan korot alkavat tasosta 29%. Kertalainan ja käyttölainan ehkä selkeimpänä erona voi korkojen lisäksi pitää sitä, että kertalaina nostetaan nimensä mukaisesti yhdellä nostolla, käyttölainan kohdalla vippitililtä puolestaan voidaan tehdä uusia nostoja aina tarvittaessa. Koska kertalaina nostetaan yhdellä nostolla, niin muista varmistaa, että nostat sitä kerralla tarpeeksi tarpeitasi varten.

Kertalainaa voi nostaa vähintään 600 euroa ja enintään 5000 euroa. Käyttölainaa taas voi nostaa minimissään 50 euroa ja maksimissaan 5000 euroa. Mikäli siis haluat saada pienen (alle 600 euron) pikavipin, niin valitse käyttölaina. 

Laina.fi on Suomilimiitin tavoin ison suomalaisen yrityksen omistama, ja on ollut jo pitkään olemassa. Tätäkin pikavippipalvelua voi siis pitää erittäin luotettavana. Molemmat tällä sivulla mainitut yritykset myös omistavat pikavippien lailliseen tarjoamiseen vaaditut luvat.

HUOM: Muista tarkistaa vielä ennen pikavipin nostamista lainaehdot yritysten kotisivuilta. Vaikka tämä sivu pyritäänkin pitämään ajan tasalla, niin voi se joskus olla haastavaa, jos yritykset muuttavat nopeasti ehtojaan. Mikäli haluat minimoida lainasta takaisin maksettavan summan, niin muista myös tarkistaa itse koron lisäksi muut mahdolliset kustannukset.