• You are here:
  • Home »

Pikavippi pienin korko – Näiltä lainaa nopeasti pienellä korolla 2020

Vuoden 2019 syyskuussa voimaan astunut pikavippien korkokatto ja kevään 2020 tapahtumat ovat johtaneet siihen, että nykyään on todella vaikea löytää pikavippi, joka monien on hyvät mahdollisuudet saada, joka voidaan maksaa heti ja jonka todellinen vuosikorko on melko fiksu. Alla on kuitenkin listattuna yksi paikka joka täyttää kaikki kyseiset vaatimukset sekä enemmän paikkoja, joiden kautta voi saada melko nopeasti ja pienellä korolla lainaa.

Vippi - pikavippi pienellä korolla

Vipiltä haetun lainan nimellinen vuosikorko on vuoden 2020 loppuun asti 10%. Tuota voi pitää pikavipiksi jopa erittäin pienenä korkona. Vipiltä voi hakea lainaa 300 eurosta alkaen ja saada vähintään 2000 euroon asti. Kokeile nyt Vippiä.

Melko nopeita verrattain pienen koron lainapaikkoja

Ole varovainen aluksi korottomien pikavippien kanssa, jotka muuttuvat korollisiksi

Tällä hetkellä ei ole tarjolla yhtään korotonta pikavippiä. Jos niitä kuitenkin alkaa taas tulevaisuudessa esiintymään, niin on niiden suhteen hyvä olla hieman varovainen. Ne ovat nimittäin yleensä sen tyyppisiä, että asiakas saa vaikka 30 päivää korotonta laina-aikaa ja sen jälkeen alkaa juoksemaan melko iso korko. Jos siis tuon tyyppistä lainaa ei maksa pois nopeasti, niin voi siitä aluksi korottomasta lainasta päätyäkin maksamaan todella paljon korkoja.

Kilpailuttamalla vielä halvempaa nettilainaa

Jos se, että lainaa saa ihan heti ei ole yhtä tärkeätä kuin se, että saa netistä edullista lainaa, niin kannattaa harkita lainahakemuksen kilpailuttamista. Tuon tekemällä voi siis saada kerralla monesta eri paikasta lainatarjouksen samaan hakemukseen ja voi sitten valita sen halvimman vaihtoehdon. Kilpailuttamiseen soveltuvia hyviä palveluita on listattu tämän sivuston paras lainavertailu -alasivulla. Päivitys huhtikuu 2020: Nyt myös ylempänä tällä sivulla on listattuna tuon tyyppisiä lainapalveluita.