Lainaa pienellä korolla – Löydä pienen koron pikavippi tai muu laina (2023)

Netistä voi nykyään saada lainaa pienellä korolla. Tuo on isolta osin kahden asian ansiota 1) sen, että lainojen korkoja säännellään ja 2) sen, että nykyään on paljon palveluita, jotka voivat kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen. Vaikka netin kautta onkin nykyään siis tarjolla pienen koron lainaa, niin se, miten edullisen lainan netistä voi saada, riippuu isolta osin siitä, minkä kokoista lainaa hakee ja siitä, miten nopeasti sitä haluaa.

Tällä sivulla on ensin käsittelyssä se, miten netistä voi saada erityisen edullista lainaa ja sitten on käsittelyssä se, mistä voisi saada melko pientä ja melko edullista lainaa nopeasti. Noita jälkimmäisen kategorian lainoja voi kutsua perinteisiksi pikavipeiksi.

Lainaa erityisen pienellä korolla

Jos se, että lainaa saa ihan heti ei ole yhtä tärkeätä kuin se, että saa aidosti verrattain pienen koron lainaa, niin kannattaa harkita lainahakemuksen kilpailuttamista. Tuon tekemällä voi saada kerralla monesta eri paikasta samaan hakemukseen lainatarjouksen ja sitten valita niistä vaikkapa halvimman vaihtoehdon.

Lainahakemuksen kilpailuttamiseen soveltuvia hyviä palveluita on listattu tämän sivuston paras lainavertailu -alasivulla. Lisäksi niitä on listattu alle. Nämä lainojen kilpailuttajat voivat auttaa löytämään jopa 70 000 euron lainan.

Kaikki listalla olevat palvelut ovat maksuttomia käyttää eikä niiden kautta mahdollisesti löydettyä lainaa ole pakko ottaa vastaan. Kaikista näistä palveluista voi myös hakea lainaa ilman vakuuksia sekä takaajaa.

Hyvä huomata: Näiden vertailupalveluiden avulla haettuja lainoja koskevat samat korkorajoitukset kuin muitakin tavallisia nettiluottoja. Tuosta huolimatta, voi olla järkevää lukea tarjottu lainasopimus huolella.

Pari esimerkki kilpailuttamalla mahdollisesti löydettävistä lainoista

  1. Mikäli hakisi Freedom Rahoituksen avulla lainaa 25 000 euroa ja laina-aikaa 5 vuotta, niin voisi mahdollisesti löytää lainan, jonka todellinen vuosikorko on 6,7%. Tässä esimerkin tapauksessa kuukausieräksi muodostuisi 489€ ja kokonaisuudessa takaisin maksettavaksi summaksi 29 349 euroa. Tarvittaessa löydät tältä sivulta lisätietoja Freedom Rahoituksesta.
  2. Jos hakisi Rahalaitoksen avulla 6 vuoden laina-ajalla varustettua lainaa 15 000 euroa, niin voisi mahdollisesti löydettävän lainan todellinen vuosikorko olla 8,03%. Tässä tapauksessa lainaa pitäisi lyhentää kuukaudessa 261 euroa ja yhteensä lainasta pitäisi maksaa takaisin 18 804 euroa. Lisäinfoa Rahalaitoksesta löytyy esimerkiksi siitä olevia kokemuksia käsittelevältä sivulta.

Kuten näistä ylempänä olevista esimerkeistä voi ehkä päätellä, niin parhaat mahdollisuudet edullisen koron lainan löytämiseen lainavertailun avulla on, kun hakee hieman isompaa lainaa. Eli lainavertailu voi olla erityisen hyödyllistä esimerkiksi silloin, jos on kiinnostunut yhdistelylainasta.

Pikavippi pienellä korolla

Mikäli haluaa löytää lainan, jonka korko on pikavipiksi pieni, niin voi esimerkiksi Vippi olla hyvä valinta lainapaikaksi. Kyseisestä paikasta voi uutena asiakkaana hakea laina 100 eurosta alkaen. Isoimmillaan Vipiltä voi hakea lainaa 2000 euroon tai jopa 10 000 euroon asti. Suurin mahdollinen lainasumma riippuu siitä, valitseeko lainatuotteeksi joustoluoton vai kulutusluoton. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Mikäli Vipin 100 euron minimi tuntuu omaan makuun liian isolta, niin voi esimerkiksi Ferratum olla hyvä valinta (lue kokemuksia). Ferratumin joustoluotolta nimittäin pitäisi onnistua nostojen jo eurosta alkaen. Ferratum on myös muuten oikein hyvä valinta lainapaikaksi.

Pikavippien ja muiden lainojen korkoja rajoitetaan tätä kirjoittaessa 20% korkokatolla. Tuo 20% kannattaa monesti ajatella tyypilliseksi nimelliseksi vuosikoroksi pikavipille. Todelliset vuosikorot voivat olla tuota korkeampia, eli esim. 25%. Kuten tästä voi päätellä, niin pikavippien korkojen pienuutta pohtiessa, on ne parempi suhteutuu esim. toisiin pikavippeihin kuin vaikkapa tyypillisiin asuntolainoihin.

Tällä sivulla olevat tiedot koroista, kuluista ja lyhennyseristä on poimittu lainapalveluiden nettisivustoilta. Muutokset ovat mahdollisia ja erityisesti lainavertailuiden suhteen on hyvä huomata, että siinä millä ehdoilla varustetun lainan voi mahdollista löytää, voi olla suurta vaihtelua.

Vieritä ylös