Pikavippi pienin korko – Koroton pikavippi ja pienen koron pikavippi 2019

Kun haussa on pikavippi pienellä korolla, niin on tavallaan kahdenlaisia vaihtoehtoja. On ensinäkin mahdollista löytää koroton pikavippi melko lyhyellä maksuajalla ja sitten on toisaalta mahdollista löytää pikavipiksi pienellä korolla laina pidemmällä maksuajalla. Tämän jälkimmäisen asian suhteen on hyvä huomata, että kyse on tosiaankin siitä, että korko on pieni verrattuna muihin pikavippeihin. Pankkilainojen kanssahan pikavipit eivät pysty koroilla kilpailemaan, mutta toisaalta toki niitä ei voi saada yhtä nopeasti ja helposti käyttöönsä. Tässä alla siis yksi pikavippi, jonka voi saada ilman korkoa jopa noin 2 kuukauden maksuajalla ja kaksi pienen koron pikavippiä, joille laina-aikaa saa jopa useamman vuoden.

Koroton pikavippi

Vivus myöntää ensimmäistä kertaa siltä lainaa ottaville korottomia pikavippejä korkeintaan 61 päivän ajaksi. Tämän laina-ajan voi valita itse lainaa hakiessa. Summien suhteen tästä paikasta saa lainaa otettua 10 - 400 euroa, eli tämä on erityisen hyvä valinta silloin, jos etsinnässä on pieni koroton pikavippi. Lainaa täältä saa haettua helposti ihan vaan verkkopankkitunnuksien avulla. Lainan saamisen ikäraja on 20 vuotta. Hae nyt pikavippi Vivukselta.

Pienen koron pikavippi

Credigon kaikkien pikavippien todelliset vuosikorot ovat (hieman) alle 50%. Vaikka tämä on siis perinteisiin lainoihin verrattuna iso korko, niin on se muihin pikavippeihin verrattuna jopa todella edullinen. Esimerkiksi yllä mainitun Vivuksen pikavipin korko voi pahimmillaan olla yli 700% (tämä ei siis koska ensimmäistä lainaa, jonka saa ilman korkoa). Pikavippiä Credigolta voi ottaa 100e - 2500e, eli täältä onnistuvat huomattavasti isommat pikavipit kuin Vivukselta. Laina-aikojen suhteen tämä palvelu toimii, niin että jos lainaa ottaa enintään 400 euroa, niin on maksuaika 6 kuukautta ja jos lainaa ottaa tätä enemmän, niin saa maksuajan valita väliltä 1 - 5 vuotta.

Lainaa saa täältäkin haettua pankkitunnuksilla ja lainarahat saa kokemukseni perusteella nopeasti omalle pankkitilille. Tämän palvelun alaikäraja on Vivuksen tapaan 20 vuotta. Hae nyt pikavippi Credigolta.

Nopea kulutusluotto pienellä korolla

Ostosrahan kulutusluoton korko ei ole pieni verrattuna pankista haettaviin kulutusluottoihin. Se on kuitenkin todella pieni verrattuna moniin yhtä nopeasti saataviin pikavippeihin. Itse sain Ostosrahalta lainapäätöksen parissa minuutissa ja lainatut rahat tilille alle 10 minuutin sisällä. Perinteiset pankit tähän tuskin pystyvät. Ostosrahan todelliset vuosikorot ovat noin 40 - 50%, kun se pikavipeillä voi olla erittäin paljon kovempi. Kulutusluottoa saa haettua Ostosrahalta 400 - 10 000€ ja laina-aikaa voi saada 1 - 8 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Ole varovainen aluksi korottomien pikavippien kanssa, jotka muuttuvat korollisiksi

Netissä on muutamia sen tyyppisiä pikavippejä, jotka ovat laina-ajan aluksi korottomia, mutta jotka sitten muuttuvat automaattisesti varsin korkeakorkoisiksi, jos niitä ei maksa kokonaan pois korottoman laina-ajan puitteissa. Tämä voi luonnollisesti aiheuttaa varsin paljon yllättäviäkin kuluja.

Vivuksella laina pitää maksaa kokonaisuudessa pois korottoman laina-ajan kuluessa, eli siellä edellä kuvattua ongelmaa ei ole.

Kannattaa myös huomata, että joillakin firmoilla voi olla käytäntö, jossa jo itsessään korottoman laina-ajan aikana lainatililtä tehdyistä nostoista veloitetaan nostopalkkio.