• You are here:
  • Home »

Pikavippi pienin korko – Näiltä lainaa heti pienellä korolla 2020

Vuoden 2019 syyskuussa astui voimaan pikavippien uusi korkokatto. Sillä oli edullista lainaa etsivien näkökulmasta sekä hyviä että huonoja puolia. Hyvä puoli oli se, että nyt useasta pikavippipaikasta voi saada oikeasti melko pienellä korolla lainaa. Huono puoli oli se, että nykyään yksikään lainapaikka ei enää tarjoa korotonta lainaa. Syynä tuohon lienee se, että pikavippifirmat eivät voi enää tasapainottaa korotonta alkua myöhemmin perittävillä korkeilla koroilla. 

Alla listattuna niitä paikkoja, joista voi nykyään saada pienen koron pikavippiä. Listalle on kelpuutettu paikkoja, jotka antavat monille helposti lainaa sekä voivat maksaa lainan heti hakijalle.

Hyvä pienen koron pikavippi monille

Ferratumin pikavippi ei ole korkoprosentilla mitaten kaikista halvin, mutta se on mielestäni loistava yhdistelmä edullisuutta ja laatua. Ferratumilta voi nimittäin hakea todella helposti lainaa 1 - 4000€ ja sen lainan todellinen vuosikorko on alle 30%. Ja koska Ferratumin joustoluoton muodossa olevan pikavipin voi maksaa nopeasti pois, niin ei sen tarvitse antaa kasvattaa juurikaan korkoja. Hyvää Ferratumissa on myös se, että se pystyy maksaman lainan heti monen pankin tileille. Ferratumin ikäraja on 25 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Pienimmän koron pikavippi, jonka monet voivat saada

Credigon pikavippien todelliset vuosikorot ovat noin 25% - 30% – tarkka luku riippuu haettavasta lainasummasta ja laina-ajasta. Ja Credigon pikavipit ovatkin käsittääkseni halvimpia pikavippejä, jotka monella hakijalla on mahdollisuudet saada: joissakin muissa paikoissa voi olla ns. paperilla hieman pienempi korko, mutta ne toisaalta sitten antavat todella huonosti myönteisiä lainapäätöksiä. Credigolta voi sada lainaa 500 - 5000€, ja maksuaikaa lainalle voi, summasta riippuen, saada jopa 3 - 10 vuotta.

Credigolta saa haettua lainaa pankkitunnuksilla ja lainarahat saa kokemukseni perusteella nopeasti omalle pankkitilille. Tämän palvelun alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt pikavippi Credigolta.

Myös täältä edullinen laina nopeasti

Ainalainankin lainan todellinen vuosikorko on nykyään alle 30%. Kokemusteni perusteella täältä voi saada lainaa erityisen nopeasti. Ainalainan kautta voi saada lainaa 50€ alkaen, eli se voi soveltua hyvin myös pientä lainaa etsiville. Ainalainalta voi saada lainaa, mikäli ikää on yli 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Joustoluotto varsin pienellä korolla

Myös Rahapalvelun lainan todellinen vuosikorko on hieman alle 30%. Tästä paikasta voi saada lainaa 50€ - 4000€, ja lainamuotona on joustoluotto. Pienehkön koron ja kattavan lainasummavalikoiman lisäksi, Rahapalvelussa on hyvää myös esimerkiksi sen etusivulta löytyvä lainalaskuri, joka näyttää arvion kuukausierästä eri lainasummilla ja laina-ajoilla. Rahapalvelulta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 19 vuotta. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.

Ole varovainen aluksi korottomien pikavippien kanssa, jotka muuttuvat korollisiksi

Tällä hetkellä ei siis ole tarjolla yhtään korotonta pikavippiä. Jos niitä kuitenkin alkaa taas tulevaisuudessa esiintymään, niin on niiden suhteen hyvä olla hieman varovainen. Ne ovat nimittäin yleensä sen tyyppisiä, että asiakas saa vaikka 30 päivää korotonta laina-aikaa ja sen jälkeen alkaa juoksemaan melko iso korko. Jos siis tuon tyyppistä lainaa ei maksa pois nopeasti, niin voi siitä aluksi korottomasta lainasta päätyäkin maksamaan todella paljon korkoja.

Kilpailuttamalla vielä halvempaa nettilainaa

Jos se, että lainaa saa ihan heti ei ole yhtä tärkeätä kuin se, että saa netistä edullista lainaa, niin kannattaa harkita lainahakemuksen kilpailuttamista. Tuon tekemällä voi siis saada kerralla monesta eri paikasta lainatarjouksen samaan hakemukseen ja voi sitten valita sen halvimman vaihtoehdon. Kilpailuttamiseen soveltuvia hyviä palveluita on listattu tämän sivuston paras lainavertailu -alasivulla.