Pikavippi pienin korko – Koroton pikavippi ja pienen koron pikavippi 2019

Kun haussa on pikavippi pienellä korolla, niin on tavallaan kahdenlaisia vaihtoehtoja. On ensinäkin mahdollista löytää koroton pikavippi melko lyhyellä maksuajalla ja sitten on toisaalta mahdollista löytää pikavipiksi pienellä korolla laina pidemmällä maksuajalla. Tämän jälkimmäisen asian suhteen on hyvä huomata, että kyse on tosiaankin siitä, että korko on pieni verrattuna muihin pikavippeihin. Pankkilainojen kanssahan pikavipit eivät pysty koroilla kilpailemaan, mutta toisaalta toki niitä ei voi saada yhtä nopeasti ja helposti käyttöönsä. Tässä alla siis yksi pikavippi, jonka voi saada ilman korkoa jopa 30 päivän maksuajalla ja kaksi pienen koron pikavippiä, joille laina-aikaa saa jopa useamman vuoden.

Koroton pikavippi

Päivitys 5.11. Ferratum on tuoreen lainauudistuksen jälkeen poistanut maininnan korottomasta pikavipistä. En tiedä onko tuo virhe vai onko se oikeasti poistunut.

Ferratum myöntää sen uusille asiakkaille 30 päivän verran korotonta ja kulutonta laina-aikaa. Täältä saa haettua pikavippiä palvelun joustava-luoton kautta. Jos siis avaa tänne palvelun tarjoaman joustoluoton ja maksaa tehdyn noston (eli siis pikavipin) pois 30 päivän aikana, niin on laina korotonta. Jos lainaa ei maksa pois tuona aikana, niin tulee lainan todelliseksi vuosikoroksi noin 29%. Ferratumin joustoluoton kautta saa nostettua lainaa 1 - 4000€. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Pienen koron pikavippi

Credigon kaikkien pikavippien todelliset vuosikorot ovat (hieman) alle 30%. Vaikka tämä on siis perinteisiin lainoihin verrattuna melko iso korko, niin on se toisaalta erittäin pieni verrattuna siihen, minkälaisia korkoja pikavipeistä on perinteisesti peritty. Credigon kautta saa haettua lainaa 500 - 5000€. Laina-aikaa lainoille voi hakea 2 vuodesta alkaen ja isommille lainoille jopa 10 vuotta. Noin pitkät laina-ajat yhdistettynä matalaan korkoon, auttavat pitämään lainan kuukausierät varsin hillittyinä.

Credigolta saa haettua lainaa pankkitunnuksilla ja lainarahat saa kokemukseni perusteella nopeasti omalle pankkitilille. Tämän palvelun alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt pikavippi Credigolta.

Nopea kulutusluotto pienellä korolla

Ostosrahan kulutusluoton korko ei ole pieni verrattuna pankista haettaviin kulutusluottoihin. Se on kuitenkin mielestäni pieni suhteutettuna siihen, miten nopeasti täältä voi saada rahaa. Itse sain Ostosrahalta lainapäätöksen parissa minuutissa ja lainatut rahat tilille alle 10 minuutin sisällä. Perinteiset pankit tähän tuskin pystyvät. Ostosrahan todelliset vuosikorot ovat noin 30%. Kulutusluottoa saa haettua Ostosrahalta 400 - 3000€ ja laina-aikaa voi saada 1 - 3 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Ole varovainen aluksi korottomien pikavippien kanssa, jotka muuttuvat korollisiksi

Ferratumin laina on siis aluksi koroton ja kuluton. Koska sen lainan korko alkaa kuitenkin juoksemaan melko pian, niin kannattaa yrittää varmistaa, ettei nosta enempää lainaa kuin minkä pystyy maksamaan takaisin 30 päivän aikana. Ikävässä tapauksessa aluksi korotonta lainaa voi päätyä maksamaan takaisin vaikka useamman vuoden, ja tuosta tietysti syntyykin sitten jo melko paljon kuluja.