Pikalainojen yhdistäminen – Yhdistä pikalainat nopeasti

Pikalainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että otetaan yksi isompi ja halvempi laina, jolla maksetaan kaikki pikalainat pois. Koska pikalainoja yhdistettäessä tärkeintä on juuri niin sanotun yhdistelylainan korko, ei ole merkityksetöntä mistä laina otetaan. Löydät tältä sivulta suositeltuna hyviä paikkoja hakea lainaa pikalainojen yhdistelyyn.

Yhdistä pikalainat – suositeltuja palveluita

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kaikki yllä olevan vertailutaulukon paikat ovat paikkoja, jotka pyrkivät kilpailuttamaan hakijan lainahakemuksen. Tuo tarkoittaa käytännössä sitä, että ne lähettävät lainahakemuksen yhteistyökumppaneillensa, joita voi olla jopa yli 20, ja sitten hakija voi toivon mukaan valita positiivista lainapäätöksistä itselleen parhaan.

Pikalainojen yhdistäminen voi olla nopeata

Lähes jokainen tällä sivulla listattu palvelu pystyy näyttämänä lainapäätöksiä heti, kun on tehnyt lyhyen lainahakemuksen niiden nettisivustolla. Sitten, kun lainapäätöksiä alkaa tulemaan, niin on mahdollisista myönteisistä lainapäätöksistä helppoa valita itse eniten miellyttävä. Ja parhaassa tapauksessa pikalainojen yhdistäminen onnistuu jo samana päivänä, kun lainaa lähti hakemaan.

Pikalainojen yhdistäminen onnistuu ilman vakuuksia

Yksikään tällä sivulla listattu palvelu tai niiden yhteistyökumppani ei vaadi vakuuksia. Tuo tarkoittaa sitä, että lainaa on huomattavan helppoa ja nopeata hakea.

Myöskään takaajaa ei tarvita

Sen lisäksi, että lainaa pikalainojen yhdistämiseen voi hakea ilman vakuuksia, niin voi sitä hakea myös täysin ilman takaajaa. On kuitenkin hyvä tietää, että niin sanottu rinnakkaishakija voi alentaa lainatarjousten korkoja sekä ylipäätänsä parantaa mahdollisuuksia löytää laina. Mikäli se on siis mahdollista, niin kannattaa rinnakkaishakijan käyttöä harkita voimakkaasti.

Samalla kannattaa yhdistää myös muita maksuvaikeuksia aiheuttavia asioita

Jos on vaikeuksia selvitä pikalainoista, niin on hyvin mahdollisesti, että on myös vaikeuksia selvitä esimerkiksi luottokorttilaskuista. Mikään ei estä hakemasta sellaista lainaa, jolla voi kuitata samalla pikalainat ja esimerkiksi juuri luottokorttivelat. Tuo voikin olla erityisen kannatettavaa, jos luottokortin korko on korkeampi kuin sen lainan, jolla yhdistelee muita velkoja.

Kuinka paljon pikalainoja yhdistämällä voi säästää?

Säästöjen määrä riippuu haettavasta lainasummasta sekä siitä, millä ehdoilla varustettuja lainatarjouksia mahdollisesti saa. Mikäli hakee isompaa lainaa ja saa hyvillä ehdoilla varustettuja tarjouksia, niin voivat jopa tuhansien eurojen säästöt olla mahdollisia.

Miten pitkä laina-aika kannattaa valita?

Laina-aikaa yhdistelyluotolle kannattaa ottaa sen verran, että varmasti selviää lainan kuukausittaisista lyhennyksistä. Liian kunnianhimoista maksuaikataulua ei siis kannata ottaa. Toisaalta ei myöskään kannata ottaa liian pitkää laina-aikaa, sillä se helposti johtaa turhiin korkokuluihin.

Onko yhdistelyllä muita hyötyjä kuin rahan säästäminen?

Mahdollinen iso hyöty on se, että se voi helpottaa oman talouden hallintaa. Onhan paljon helpompi esimerkiksi pysyä kärryillä yhden lainan lyhennyksistä kuin monen lainan lyhennyksistä.

Onko pikalainojen yhdistäminen ilmaista?

On. Jokaista tällä sivulla suositeltua lainahakemusten kilpailuttajaa voi käyttää ilmaiseksi. Myös se on hyvää, että yksikään kilpailuttaja ei pakota lainan ottamiseen, eli jos et saa tarpeeksi hyvää lainatarjousta, niin voit jättää homman sikseen.

Voit saada myös pankkilainaa pikalainojen yhdistelyyn

Useilla lainahakemusten kilpailuttajilla on nykyään valikoimassaan perinteinen pankki tai jopa pari. Tuo tarkoittaa sitä, että voit löytää myös pankkilainan, jolla maksaa pikalainat pois. Pankkilainat ovat yleensä suurempia kuin nettipankkien tarjoamat lainat, joten parhaat mahdollisuudet sellaisen löytämiseen on, jos tekee yhdistelyä hieman isommalle summalle.

Pikalainoista eroon lopullisesti – miten se onnistuu?

Tärkeintä on tehdä pitävä päätös siitä, että ei enää ota yhtään pikalainaa. Tuon tueksi on hyvä idea ottaa yhteyttä lainafirmoihin ja pyytää, että ne estävät sinulta uusien lainojen ottamisen. Vaikka voisi tuntua, että lainafirmat eivät mielellään aseta tuollaisia kieltoja, niin ainakin omien kokemusteni perusteella kieltoja on helppo saada ja ne myös pitävät, eli kokemusteni perusteella ei pysty nostamaan lainaa, vaikka sitä myöhemmin yrittäisi.

Pikalainojen yhdistäminen on tavallista

Vaikka siihen, että on liikaa pikalainoja voi liittyä jopa häpeää, niin on hyvää tietää, että pikalainojen yhdistäminen on todella tavallista. Et siis ole läheskään ainoa, joka sitä tekee. Tuo tarkoittaa myös sitä, että esimerkiksi lainahakemusten kilpailuttajien asiakaspalveluilta voi tarvittaessa saada neuvoja yhdistelyn tueksi.

Lainaesimerkki yhdistämisestä Rahalaitokselta: Mikäli hakisi lainaa 7000 euroa ja sille 3 vuotta laina-aikaa, niin voisi kuukausierä olla 224€. 36*224€=8064€.

Vieritä ylös