• You are here:
  • Home »

Pikavipit 2020 – suositellut parhaat pikavippifirmat ja lainapaikat

Tässä alla on yksinkertaisesti listattu pikavippipaikkoja, joiden pitäisi olla hyviä vaihtoehtoja vuodelle 2020. Se mikä tekee mistäkin paikasta hyvän vaihtelee vähän, joten kannattaa yrittää löytää se itselle sopivin ja sen myöden paras pikavippipaikka.

Ferratum – edelleen se ykkönen

Päivitys: Ferratumilta ei voi 1.7.2020 alkaen hakea sen helpompaa lainaa. Enintään 20 000€ luotto on edelleen tarjolla. Omasta mielestäni Ferratum on vaan se paras pikavippipaikka. En nimittäin tiedä toista paikkaa, jossa kaikki olisi vaan toiminut yhtä hyvin. Lainaaminen täältä on ollut nopeata sekä helppoa ja muistikuvieni mukaan olen AINA saanut siltä lainan 15 minuutin sisällä siitä, kun tein noston lainatililtä. Vuonna 2020 Ferratumin pikavipin tyyppisen lainan, eli joustava-luoton, alaikäraja on 22 vuotta, todellinen vuosikorko 29,79% ja lainaa sen kautta voi saada 1€ – 4000€. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Blue Finance – näyttää antavan monille lainaa

Blue Finance on paikka, josta monilla tuntuu nyt olevan hyvät mahdollisuudet saada 300€ kokoinen pikavippi. Tai tässä paikassa tuota kutsutaan nimellä ”arkilaina”. Kuitenkin, moni tuntuu saavan tuota lainaa, vaikka ei välttämättä muualta lainaa saisikaan. Blue Financen alaikäraja on 18 vuotta. Sen lainojen suhteen on hyvä huomata ekstrakulut, jos haluaa rahaa nopeasti omalle pankkitilille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Saldo – isompi laina nopeasti

Mikäli haluaa hieman isomman lainan nopeasti, niin voi Saldo olla hyvä valinta. Tästä paikasta voi nimittäin hakea lainaa 300 eurosta alkaen ja jopa 10 000 euron verran, ja Saldo myös voi maksaa lainan heti useaan pankkiin. Saldolla on tarjolla sekä joustoluotto että kulutusluotto. Noista jälkimmäisen muodossa haettavalle lainalle voi valita varsin pitkän laina-ajan. Saldolta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Kokeile nyt Saldoa.

Ainalaina – hyvä lainapaikka tämäkin

Päivitys: Ainalaina keskeyttää lainoittamisen 1.7.2020. Ainalaina on aiempien kokemusteni perusteella yksi netin parhaista lainapaikoista. Erityinen Ainalainan vahvuus on se, miten helppo siltä on hakea lainaa. Tästä palvelusta voi saada lainaa 50 eurosta alkaen ja lainaa se voi myöntää henkilöille, joilla on ikää vähintään 21 ja enintään 64 vuotta.

Bondora – tuntemattomampi lainapaikka

Bondora on ehkä monille yllättävä paikka tällä listalla. Se on kuitenkin omien varsin tuoreiden kokemusteni perusteella varsin hyvin toimiva lainapaikka. Ja ainakin pienehköjä lainoja tästä paikasta tuntuu voivan saada varsin helposti hakemalla. Toki tuo ”pienehköjä” on tässä suhteellista, sillä Bondoran lainasummat ovat 500 – 10 000€. Bondoralta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen.

Vivus – vanha tuttu on nyt vähän erilainen

Päivitys, kesä 2020: Vivus on keskeyttänyt uusien lainojen myöntämisen. Vivus on muuttanut lainatarjontaansa melkoisesti, mutta vaikuttaa edelleen kivalta lainapaikalta. Lainaa Vivukselta voi nyt saada 300 – 600€, ja siltä otettu laina lyhennetään normaalisti takaisin 4 kuukauden maksuajalla. Vivus ottaa lisäkuluja, siitä jos siltä mahdollisesti haluaa lainaa ns. tavallista nopeammin. Vivuksen alaikäraja on nyt 20 vuotta.

Credigo – pitkä laina-aika

Päivitys: Credigo on keskeyttänyt lainan myöntämisen 30.6.2020. Vuonna 2020 Credigoa voi suositella erityisesti heille ketkä haluavat kulutusluoton pitkällä laina-ajalla. Täältä nimittäin voi nykyään saada kertalainalle laina-aikaa jopa 10 vuotta. Tuon tyyppinen laina-aika on mahdollinen, jos lainaa hakee vähintään 2000€. Mutta riippumatta summasta – minimi on 500€ – Credigolta voi aina hakea laina-aikaa vähintään 3 vuotta. Credigo voi antaa lainaa 20–70-vuotiaille henkilöille. Credigon suhteen on hyvä tiedostaa se poikkeuksellinen heikkous, että siltä ei voi saada lainaa sunnuntaisin.

Ege – kätevä paikka pikkulainalle

Päivitys: Ege ei tällä hetkellä näytä antavan myönteisiä lainapäätöksiä. Egeltä voi vuodelle 2020 harmillisen harvinaiseen tapaan hakea sitä oikein perinteisen tyyppistä pikavippiä, eli siis 50€, 100€ ja 150€ kertasummissa tarjottavaa lainaa. Lainan hakeminen Egeltä on tuntunut olevan varsin helppoa, mutta se ei ole ehkä ihan yhtä nopea paikka kuin ylempänä listatut ja se veloittaa 15 euron lisäkulun siitä, jos haluaa että rahaa voidaan siirtää edes varsin nopeasti. Egen alaikäraja on 20 vuotta.

Lisää sivustoja lainan hakemiseen:

Päivitys: Alkukesästä 2020 monella voi olla vaikeuksia saada myönteistä lainapäätöstä mistään, joten tässä seuraavaksi eri tasoisia ja eri tavoilla toimivia lainapalveluita kokeiltavaksi, jos lainan saaminen on erittäin tärkeää.

Kaikilta lainapalveluita lainaa melko järkevillä koroilla: Kiitos vähän aikaa sitten voimaantulleen lainojen korkokaton, kaikilta yllä mainituilta palveluilta voi verrattuna aiempaan saada nyt lainaa melko pienellä korolla. Ovat ne korot toki edelleen isompia kuin vaikka asuntolainojen, mutta nämä ovatkin pikavippejä.

Kokemuksissa voi olla yksilöllisiä eroja, olen käsitellyt yllä vippipalveluita monessa tapauksessa erityisesti sen pohjalta, miten ne ovat omassa tapauksessani toimineet. On mahdollista, että joissakin muissa tapauksissa esimerkiksi lainan tilille saamisen nopeus voi olla eri. Ajantasaisimmat tiedot esimerkiksi mahdollisista lainaamisen hidasteista pitäisi löytyä kunkin palvelun verkkosivustolta.

Miten pikavippimarkkina muuttuu vuonna 2020? Viime vuosi oli tuosta ylempänä mainitusta korkokatosta johtuen isojen muutosten aikaa pikavippimarkkinoilla, ja käytännössä esimerkiksi muutama pikavippifirma lopetti lainojen tarjoamisen ja useampi muutti omaa lainatuotettaan. Lopulta kuitenkin muutokset olivat yllättävän pieniä.

Voisi kuvitella, että tänä vuonna pikavippien tarjonta ei tule muuttumaan edes yhtä isolla tavalla kuin viime vuonna: markkinoilla jäljellä olevat pikavippifirmat ovat varsin isoja sekä ketteriä, ja toisaalta markkinatilanne ei houkuttele alalle uusia tulokkaita. Jos pitäisi arvata, niin jatkossa kuitenkin tapahtuu entistä enemmän jakoa isoja lainoja tarjoavien palveluiden ja pieniin pikavippeihin keskittyvien firmojen välillä. Ja noihin ensin mainittuihin liittyen, voisi kuvitella, että lainojen kilpailutusta tarjoavien vertailusivustojen määrä tulee entisestäänkin kasvamaan.

Lisää PikavippiKokemuksia.com suosituksia vuodelle 2020: