Pikavippi 10 euroa

10€ pikavippi

Monet pikavippiyritykset ovat muuttaneet toimintaansa niin etteivät ne enää tarjoa todella pieniä - kuten 10 euron kokoisia – pikavippejä. Asia voi tuntua ihmeelliseltä, mutta on yksinkertaisesti seurausta siitä, että monet yritykset kokevat että 10 euron pikavippi aiheuttaa kaikkinensa niille liikaa töitä ja vaivaa suhteessa saatuihin hyötyihin. Asia on toki helppo ymmärtää, sillä 10 euron pikavippi ei kerkeä edes korkealla korolla kasvaa juurikaan korkoa siinä ajassa, kun pikavippi pitää maksaa takaisin. Onneksi kuitenkin edelleen on muutama pikavippilafka, joista saa helposti pikavippiä 10€. On tosin syytä huomata, että yleensä näissäkin tapauksissa pitää avata niin sanottu pikavippitili. Pikavippitililtä voi nostaa helposti myös lisää vippiä 10€ päälle.

Hae täältä 10€ pikavippi:

Vivus

Vivus on ehkä netin helpoin paikka hakea 10€ pikavippi. Rekisteröityminen palveluun onnistuu hetkessä, yritys käyttää nettipohjaista luottokelpoisuuden tarkistusta (vie max pari minuuttia) ja rahat tulevat suurimman osan pankkien tileille melkeinpä heti. Rahat tulevat ”heti” esimerkiksi Nordean, Säästöpankin, Danske Bankin ja OP:n pankkitileille. Heti tarkoittaa käytännössä paria minuuttia aikavälillä 7-23.

Erityisesti 10€ vipin tapausta tarkastellessa Vivuksen ehdoton vahvuus on se, että se mahdollistaa sen, että pikavipin voi maksaa todella nopeasti takaisin, eikä jättää takaisinmaksua roikkumaan ja ehkä unohtumaan. Yleensähän 10€ vipin hakijat tarvitsevat rahaa vain todella lyhyeksi aikaa, esimerkiksi jonkun laskun ajallaan maksamiseksi tai saadakseen vähän ruokarahaa kaupassa käymistä varten.

Mikäli haluat maksaa 10€ vipin mahdollisimman nopeasti takaisin, niin valitset lainaa hakiessasi yksinkertaisesti itseäsi miellyttävän lyhyen laina-ajan yrityksen sivuilta löytyvällä vierityspalkilla. Lyhyin laina-aika on vain 3 päivää, ja uusille laina-asiakkaille laina-aikaa on tarjolla enintään 30 päivää.

Ensimmäinen 10e vippi ilman korkoja

Sen lisäksi, että Vivuksen kautta saa helposti ja useimmiten käytännössä heti tilille 10€ pikavipin, niin yrityksellä on myös yksi erityisetu moniin sen kilpailijoihin verrattuna. Yritys nimittäin tarjoaa ensimmäinen vipin kokonaan ilman korkoja ja kuluja. Kyllä, jos nostat 10€ vipin niin joudut myös maksamaan takaisin vain saman 10€. Tämä kun yhdistetään nopeuteen, niin voi todeta, että voi olla jopa parempi idea lainata 10€ Vivukselta kuin kaverilta.

Vivus on yksi suomen suosituimmista pikavipeistä ja ollut toiminnassa jo usean vuoden, eli myös luotettavuus on palvelun lainojen kohdalla hyvällä tasolla.