Pikavippi 10 euroa

Monet pikavippiyritykset ovat muuttaneet toimintaansa niin etteivät ne enää tarjoa todella pieniä - kuten 10 euron kokoisia – pikavippejä. Asia voi tuntua ihmeelliseltä, mutta on yksinkertaisesti seurausta siitä, että monet yritykset kokevat että 10 euron pikavippi aiheuttaa kaikkinensa niille liikaa töitä ja vaivaa suhteessa saatuihin hyötyihin. Asia on toki helppo ymmärtää, sillä 10 euron pikavippi ei kerkeä edes korkealla korolla kasvaa juurikaan korkoa siinä ajassa, kun pikavippi pitää maksaa takaisin. Onneksi kuitenkin edelleen on muutama pikavippilafka, joista saa helposti pikavippiä 10€. On tosin syytä huomata, että yleensä näissäkin tapauksissa pitää avata niin sanottu pikavippitili. Pikavippitililtä voi nostaa helposti myös lisää vippiä 10€ päälle.

Hae täältä 10€ pikavippi:

Vivus on ehkä netin helpoin paikka hakea 10€ pikavippi. Rekisteröityminen palveluun onnistuu hetkessä, yritys käyttää nettipohjaista luottokelpoisuuden tarkistusta (vie max pari minuuttia) ja rahojen pitäisi tulla suurimpaan osan pankeistä melkein heti. Tuo "heti" pohjautuu tässä tapauksessa omaan kokemukseeni siirroista Nordeaan, joskus voi toki olla viiveitä ja vaihtelua pankkien välillä.

Erityisesti 10€ vipin tapausta tarkastellessa Vivuksen ehdoton vahvuus on se, että se mahdollistaa sen, että pikavipin voi maksaa todella nopeasti takaisin, eikä jättää takaisinmaksua roikkumaan ja ehkä unohtumaan. Yleensähän 10€ vipin hakijat tarvitsevat rahaa vain todella lyhyeksi aikaa, esimerkiksi jonkun laskun ajallaan maksamiseksi tai saadakseen vähän ruokarahaa kaupassa käymistä varten.

Mikäli haluat maksaa 10€ vipin mahdollisimman nopeasti takaisin, niin valitset lainaa hakiessasi yksinkertaisesti itseäsi miellyttävän lyhyen laina-ajan yrityksen sivuilta löytyvällä vierityspalkilla. Lyhyin laina-aika on vain 3 päivää, ja uusille laina-asiakkaille laina-aikaa on tarjolla enintään 30 päivää. Hae nyt pikavippi Vivukselta.

Ensimmäinen 10e vippi ilman korkoja

Sen lisäksi, että Vivuksen kautta saa helposti ja useimmiten käytännössä heti tilille 10€ pikavipin, niin yrityksellä on myös yksi erityisetu moniin sen kilpailijoihin verrattuna. Yritys nimittäin tarjoaa ensimmäinen vipin kokonaan ilman korkoja ja kuluja. Kyllä, jos nostat 10€ vipin niin joudut myös maksamaan takaisin vain saman 10€. Tämä kun yhdistetään nopeuteen, niin voi todeta, että voi olla jopa parempi idea lainata 10€ Vivukselta kuin kaverilta.

Vivus on yksi suomen suosituimmista pikavipeistä ja ollut toiminnassa jo usean vuoden, eli myös luotettavuus on palvelun lainojen kohdalla hyvällä tasolla. Hae nyt pikavippi Vivukselta.

Toinen 10e pikavippi

Myös Ferratum mahdollistaa 10€ pikavipin ottamisen. Tämän pikavipin ehkä tärkein ero Vivukseen verrattuna on se, että täällä saa, tai näkökulmasta riippuen joutuu ottamaan, maksuaikaa enemmän myös 10€ pikavipille. Vippi nimittäin erääntyy normaalisti maksettavaksi noin kuukauden päästä. Tämän sivuston vahvuus on toisaalta se, että kun täällä on lainatili auki, niin jatkossa myös yöllä saa lainaa heti tilille. Tämähän on luonnollisesti erittäin kätevää, vaikka niissä tilanteissa, joissa huomaa yöllä tarvitsevansa nopeasti rahaa bussilippuun. Hae nyt pikavippi Ferratumilta.

Kolmas vaihtoehto 10€ lainalle

Jos kumpikaan ylempänä mainituista tahoista ei innosta, niin on hyvä tietää, että 10€ pikavipin voi saada myös Suomilimiitiltä. Suomilimiitti päivitti lainasysteemiänsä hiljattain niin, että siltä voi nykyään saada lainaa entistä nopeammin. Jos siis olet ennen hylännyt Suomilimiitin sen takia, että se vaikutti liian aikaa / vaivaa vievältä pientä pikavippiä varten, niin kannattaa sille nyt antaa uusi mahdollisuus. Hae pikavippi Suomilimiitiltä.