Pikavippi 1500 euroa – Selkeät lainaerät ja jopa heti 1500 pikavippi näiltä

Netistä löytyy tosi monia lainapaikkoja, jotka ovat valmiit lainamaan 1500 euroa jopa uusille asiakkaille. Oma mielipiteeni on kuitenkin se, että jos on mielessä tietty lainasumma, jonka haluaa saada kerralla lainaksi eikä ole maksamassa sitä ihan heti takaisin, niin kannattaa todennäköisesti valita paikka, josta myönnetään 1500 euron laina selkeillä kuukausierillä. Tämä siis erona niihin paikkoihin, jotka myöntävät hakijoille ikään kuin luottorajan ja joiden kanssa helposti ajautuu tilanteeseen, että vanhoja lyhennyksiä tulee nostettua takaisin itselle eikä itse lainasumma siis juuri lyhene. Alla pari paikkaa, joista on mahdollista saada 1500 pikavippi selkeillä erillä – näitä on netissä vähemmän kuin tuota joustoluotto-logiikkaa toteuttavia paikkoja.

Ostosraha – 1500€ pikavipille laina-aikaa 1-3 vuotta

Ostosrahalta voidaan myöntää vähintään 21 vuotiaalle lainan hakijalle 1500 euron laina, niin että sille saa laina-aikaa yhdestä kolmeen vuoteen. Tuon laina-ajan voi valita itse. Lähtökohtaisesti lainalle saa valita halutun takaisinmaksuajan puolen vuoden välein (eli myös esim. 18 kuukautta), mutta Ostosraha näyttää mahdollistavan myös sen, että lainan voi maksaa kokonaisuudessa pois ennen kuin varsinainen laina-aika on täynnä. Kokemukseni perusteella Ostosrahalta saa lainapäätöksen käytännössä heti ja myös lainan oikeastaan heti omalle pankkitilille (joidenkin pankkien kohdalla voi olla hitautta). Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Ostosrahan kuukausilyhennyksiä eri laina-ajoilla:

Jos 1500€ lainan ottaa yhdeksi vuodeksi, niin on kuukausierä 143,38€ ja kokonaisuudessa takaisin pitää maksaa 1720,56€.

Jos 1500€ lainaa kahdeksi vuodeksi, niin pitää kerran kuukaudessa maksaa takaisin 80,77€ ja yhteensä takaisin pitää maksaa 1938,49€.

Jos taas laina-aika on 3 vuotta, niin on kuukausierä 60,17€ ja kokonaissumma 2166,08€.

Nämä summat ovat peräisin Ostosrahan nettisivuilta (syksy 2019). Kuten summista nähdään, niin korkojen määrä kasvaa melko huomattavasti, jos laina-aika kasvaa vaikka vuodesta 3 vuoteen. Vuoden lainan tapauksessa korkoja syntyy varsin hillityt noin 221€, kun taas kolmen vuoden ajalta korkoa tulee lähemmäksi 700€ - ei siis kannata ottaa turhan pitkää laina-aikaa. Vaikka yllä mainitut summat ovatkin siis Ostosrahan verkkosivustolta, niin tarkista aina uusimmat lainaehdot ennen lainan nostamista. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Credigo – myös täältä 1500€ pikavippi

Credigon lainapalvelu muistuttaa melko paljon Ostosrahan palvelua, sillä myös täältä saa haettua 1500€ lainaa melko hillityillä koroilla ja jopa useamman vuoden laina-ajalla. Pieni ero on kuitenkin siinä, että Credigon mahdolliset laina-ajat 1500€ lainalle ovat 2 - 5 vuotta, kun ne siis Ostosrahalla olivat 1 - 3 vuotta. Lisäksi erona on se, että Credigolta pitää valita tasavuosia oleva laina-aika, eli esimerkiksi 2½ ei onnistu (toisin kuin Ostosrahalla).

Mikäli Credigolta hakisi 1500€ lainan 2 vuoden laina-ajalla, niin olisi tavallinen kuukausierä 80€, jos taas laina-aika olisi 3 vuotta, niin olisi tavallinen kuukausierä 59€. 4 vuoden tapauksessa erät olisivat normaalisti 49€/kk ja 5 vuoden laina-ajan kohdalla taasen 43€/kk. Lyhyellä laskemalla voidaan nähdä, että 5 vuoden laina-aika tulee huomattavasti kalliimmaksi kuin 2 vuoden laina-aika: 80€ * 24 (=2 vuotta) = 1920€ vs. 43€ * 60 (=5 vuotta) = 2580€. Hae nyt lainaa Credigolta.

Kuten edeltä nähdään, niin Credigo ja Ostosraha ovat lainakulujen suhteen melko samanlaisia. Näillä palveluilla on myös joitakin muita yhtäläisyyksiä. Yksi näistä on se, että molemmilta niiltä saa haettua kätevästi lainaa ilman liitteitä. Toinen yhtäläisyys puolestaan on se, että molemmista paikoista on mahdollista saada lainasta lasku sähköpostilla.

Hieman eroa Credigolla ja Ostosrahalla vaikuttaa sen sijaan olevan siinä, milloin ne voivat myöntää lainaa. Ja tämän seurauksena eroa voi olla myös siinä, miten nopeasti niiltä haettu laina on mahdollista saada omalle pankkitilille. Vaikuttaa esimerkiksi olevan niin, että Credigo ei myönnä ollenkaan lainoja sunnuntaina, jolloin sitä ei tietysti kannata valita lainapaikaksi, jos 1500€ laina on pakko saada juuri sinä päivänä omalle tilille.

Edellä mainitut Credigon lainakustannukset on poimittu syksyllä 2019. Jos haluat lisää tietoa Credigosta, niin kannattaa mahdollisesti tutustua Credigo kokemuksiin. Jos taas yllä olleet tiedot riittivät, niin halutessasi hae nyt lainaa Credigolta.