Lainaa 1500 € – Löydä 1500 pikavippi heti tilille tai nopea ja edullinen kulutusluotto 1500

Netistä löytyy tosi monia lainapaikkoja, jotka ovat valmiit lainamaan 1500 euroa jopa uusille asiakkaille. Oma mielipiteeni on kuitenkin se, että jos on mielessä tietty lainasumma, jonka haluaa saada kerralla lainaksi eikä ole maksamassa sitä ihan heti takaisin, niin kannattaa todennäköisesti valita paikka, josta voi saada 1500€ lainan selkeillä kuukausierillä. Alla paikkoja, joista tuo on mahdollista.

Pikavippi 1500 – jopa heti tilille

Erittäin pitkäikäisestä ja tunnetusta Vippi-palvelusta voi hakea 1500€ lainaa joko joustoluoton tai kulutusluoton muodossa. Näistä kulutusluotto on se, jolla on selkeät kuukausierät ja myös ennalta sovittu laina-aika. Vipiltä haettavalle 1500€ kulutusluotolle voi saada laina-aikaa jopa useamman vuoden. Tämän palvelun alaikäraja on 18-vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Vippi.fi palvelun eritysvahvuudet: 1) siltä voi saada lainaa ilman liitteitä. 2) se voi maksaa lainan jopa erittäin nopeasti hakijan tilille 3) siltä on mahdollista saada lainasta lasku sähköpostilla.

Esimerkki Vippi-palvelun lainalaskurista: Mikäli kulutusluoton muodossa olevalle 1500 euron lainalle hakisi 2 vuotta laina-aikaa, niin voisi tavallinen kuukausierä olla 79€. 24*79€ = 1896€.

Jopa pitkä laina-aika 1500e lainalle

Sambla voi olla erityisen hyvä valinta, jos haluaa 1500 euron lainalle ainakin hieman pidemmän laina-ajan. Tämä palvelu nimittäin mahdollistaa sen, että jo tuon kokoiselle lainalle voi hakea maksuaikaa useamman vuoden. Lyhyin Samblan kautta haettavissa oleva laina-aika on vuosi.

Sambla on palvelu, joka voi yrittää etsiä hakijalle lainaa usealta lainafirmalta. Monesti tällaisiin palveluihin viitataan termillä ”kilpailuttaja”. Tuon voi ajatella tarkoittavan sitä, että lainafirmat kilpailevat siitä, kuka saa lainaa hakevan henkilön asiakkaaksi. Tuossa taas voi ajatella olevan hyödyllistä sen, jos voi tarjota hyvillä ehdoilla varustetun lainan.

Osittain tuosta edellä kuvatusta seuraa se, että Samblan avulla voi löytää jopa verrattain halvan 1500€ lainan. Kokeile nyt Samblaa.

Lainaesimerkki Samblalta: 1500e laina 6 vuoden laina-ajalla, kuukausierä 26 euroa ja kokonaisuudessa takaisin maksettava summa noin 1900€. Samblasta on enemmän tietoja esim. tällä sivulla.

Löydä edullinen 1500 euron kulutusluotto

Myös Rahalaitos on palvelu, joka voi kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen. Rahalaitoskin voi siis auttaa löytämään erityisen järkevän 1500 euron luoton.

Rahalaitoksen nettisivuston perusteella siltä voi 1500 euron lainalle hakea laina-aikaa 1–15 vuotta, mutta käytännössä tosin voi olla vaikea saada lainatarjouksia vaikka 10 vuoden laina-ajalla varustettua 1500e lainaa varten. Mutta sitten taas toisaalta esimerkiksi 5 vuoden maksuaika, jonka pitäisi tämän palvelun avulla olla realistinen, on varsin pitkä verrattuna tyypillisten pikavippipaikkojen lainoille antamiin maksuaikoihin.

Rahalaitos ei ole yhtä nopea lainapaikka kuin pikavippipaikat, mutta kuitenkin parhaimmillaan varsin vikkelä paikka saada lainaa. Löydät lisätietoja Rahalaitoksesta esimerkiksi tältä sivulta.

Rahalaitoksen avulla voi hakea lainaa, mikäli ikää on vähintään 20 vuotta eikä Rahalaitos vaadi esimerkiksi vakuuksia tai takaajaa. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kanssa.

Lainaesimerkki Rahalaitokselta: mikäli hakisi lainaa 1500€ ja sille kolmen vuoden laina-ajan, niin voisi kuukausieräksi muodostua 48€. 36*48€ = 1728€.

1500€ lainaa – näe lainatarjouksia heti

Omalaina on samantyylinen palvelu kuin Rahalaitos ja Sambla, ja myös tämän palvelun avulla voi siis löytää edullisen 1500€ lainan. Omalainan etuja ovat erityisesti sen käyttämisen helppous sekä se, että sen kautta lainaa hakiessa näkee lainatarjouksia heti hakemuksen viimeistelyn jälkeen. Omalainan käyttämisen alaikäraja on 18 vuotta. Omalainan avulla voi 1500€ lainalle hakea laina-aikaa 1-5 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Lainaesimerkki Omalaina-palvelusta: Jos 1500€ lainalle hakisi laina-aikaa 5 vuotta, niin voisi tavalliseksi kuukausieräksi muodostua 28€ ja laina kerryttäisi laina-ajalta korkoja ja kuluja 180€.

Lisää paikkoja hakea lainaa 1500€ lainaa

Kaikista tällä sivulla mainituista palveluista voi hakea lainaa ilman vakuuksia sekä takaajaa ja ylempänä esitetyt esimerkit lyhennyseristä ja lainojen kustannuksista ovat viitteellisiä.

Lainavertailuiden tapauksessa esimerkkien voi olettaa edustavan varsin edullista lainaa – sen millä ehdoilla itse voi mahdollisest saada lainaa, saa helposti selvillä etsimällä kiinnostavan palvelun kautta lainatarjouksia. Lainatarjouksien etsiminen on maksutonta.

Kysymyksiä ja vastauksia 1500 euron lainoista:

Miten 1500€ lainaa haetaan?

Netistä tuon kokoista lainaa voi helpoimmillaan hakea ihan vaan täyttämällä lyhyt hakemus ja varmistamalla tietonsa pankkitunnuksilla.

Miten nopeasti 1500€ pikavipin voi saada?

Parhaassa tapauksessa 1500€ pikavipin voi saada omalle pankkitilille asti noin 10 minuutissa siitä, kun aloitti lainan hakemisen.

Voiko 1500 euron lainan saada myös viikonloppuna?

Voi. Mikäli sitä hakee pikavipin muodossa, niin voi sen myös saada omalle pankkitilille viikonloppuna.

Miten pitkän laina-ajan 1500 euron lainalle voi valita?

Netistä 1500 euron lainaa hakiessa voi helposti valita haluavansa maksuaikaa 30 päivästä alkaen ja jopa yli 10 vuotta. Yleisimmät tarjolla olevat laina-ajat ovat vuodesta kolmeen vuoteen.

Vieritä ylös