• You are here:
  • Home »

Pikavippi 1500 euroa – Hae nopea ja edullinen 1500 euron laina, kuten pikavippi, näiltä

Netistä löytyy tosi monia lainapaikkoja, jotka ovat valmiit lainamaan 1500 euroa jopa uusille asiakkaille. Oma mielipiteeni on kuitenkin se, että jos on mielessä tietty lainasumma, jonka haluaa saada kerralla lainaksi eikä ole maksamassa sitä ihan heti takaisin, niin kannattaa todennäköisesti valita paikka, josta voi saada 1500€ lainan selkeillä kuukausierillä. Tämä siis erona niihin paikkoihin, jotka myöntävät hakijoille ikään kuin luottorajan ja joiden kanssa helposti ajautuu tilanteeseen, että vanhoja lyhennyksiä tulee nostettua takaisin itselle eikä itse lainasumma siis juuri lyhene. Alla on yksi erittäin nopea paikka hakea 1500€ pikavippi sekä pari vaihtoehtoa, jos haluaa nopean 1500€ lainan erityisen pienellä korolla.

Pikavippi 1500 – jopa heti tilille

Erittäin pitkäikäisestä ja tunnetusta Vippi-palvelusta voi hakea 1500€ lainaa joko joustoluoton tai kulutusluoton muodossa. Näistä kulutusluotto on se, jolla on selkeät kuukausierät ja myös ennalta sovittu laina-aika. Vipiltä haettavalle 1500€ kulutusluotolle voi saada laina-aikaa jopa useamman vuoden. Tämän palvelun alaikäraja on 18-vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Vippi.fi palvelun eritysvahvuudet: 1) siltä voi saada lainaa ilman liitteitä. 2) se voi maksaa lainan jopa erittäin nopeasti hakijan tilille 3) siltä on mahdollista saada lainasta lasku sähköpostilla.

Esimerkki Vippi-palvelun lainalaskurista: Mikäli kulutusluoton muodossa olevalle 1500 euron lainalle hakisi 2 vuotta laina-aikaa, niin voisi tavallinen kuukausierä olla 79€. 24*79€ = 1896€.

Halpa 1500 euron laina – etsi tarjoukset

Advisa poikkeaa Vippi-palvelusta siinä, että tämän paikan kautta voi kerralla etsiä lainatarjouksia monelta eri firmalta. Tuo voi tietysti olla erittäin hyvä apu, jos haluaa saada halvan eli pienen koron lainan. Advisan verkkosivuston perusteella siltä voi 1500€ lainalle hakea laina-aikaa 1-18 vuotta, tosin voi olla käytännössä, niin että on vaikea saada lainatarjouksia, jossa 1500 lainalle olisi määritelty vaikka yli 10 vuoden laina-aika.

Advisan kautta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Advisan avulla.

Esimerkki Advisalta: jos lainaa hakisi 1500€ ja sille yhden vuoden laina-ajan, niin voisi kuukausieräksi muodostua 129€. 12*129€ = 1548€. Esimerkki on viitteellinen.

1500€ lainaa – näe lainatarjouksia heti

Omalaina on samantyylinen palvelu kuin Advisa, ja myös tämän palvelun avulla voi siis löytää edullisen 1500€ lainan. Omalainan etuja ovat erityisesti sen käyttämisen helppous sekä se, että sen kautta lainaa hakiessa näkee lainatarjouksia heti hakemuksen viimeistelyn jälkeen. Omalainan käyttämisen alaikäraja on 18 vuotta. Omalainan avulla voi 1500€ lainalle hakea laina-aikaa 1-5 vuotta. Hae nyt lainaa Omalaina-palvelusta.

Lainaesimerkki Omalaina-palvelusta: Jos 1500€ lainalle hakisi laina-aikaa 5 vuotta, niin voisi tavalliseksi kuukausieräksi muodostua 28€ ja laina kerryttäisi laina-ajalta korkoja ja kuluja 180€.

Kaikista näistä yllä mainituista palveluista voi hakea lainaa ilman vakuuksia sekä takaajia.

Kysymyksiä ja vastauksia 1500 euron lainoista:

Miten 1500€ lainaa haetaan?

Netistä tuon kokoista lainaa voi helpoimmillaan hakea ihan vaan täyttämällä lyhyt hakemus ja varmistamalla tietonsa pankkitunnuksilla.

Miten nopeasti 1500€ pikavipin voi saada?

Parhaassa tapauksessa 1500€ pikavipin voi saada omalle pankkitilille asti noin 10 minuutissa siitä, kun aloitti lainan hakemisen.

Voiko 1500 euron lainan saada myös viikonloppuna?

Voi. Mikäli sitä hakee pikavipin muodossa, niin voi sen myös saada omalle pankkitilille viikonloppuna.