Lainaa 1500 € – Löydä 1500 pikavippi heti tilille tai nopea ja edullinen kulutusluotto 1500

Netistä löytyy varsin monia lainapaikkoja, jotka ovat valmiit lainamaan 1 500 euroa jopa uusille asiakkaille. Tuon kokoisen lainan haluava henkilö voikin valita helposti esimerkiksi sen välillä, että haluaako lainan jopa erittäin nopeasti vai haluaisiko mieluummin jopa varsin edullisen lainan. Valinta noiden välillä vaikuttaa siihen, mikä lainapalvelu 1 500e lainaa varten kannattaa valita. Alla on listattuna lainapaikkoja, jotka voivat olla hyvä valintoja erilaisen 1 500€ lainan haluaville.

Pikavippi 1 500 – rahat jopa heti tilille

Erittäin pitkäikäisestä ja tunnetusta Vippi-palvelusta voi hakea 1 500€ lainaa joko nostona joustoluotolta tai kulutusluoton muodossa. Noista kulutusluotto voi soveltua paremmin heille, jotka ovat varmoja, että 1 500 euron laina riittää. Vipiltä haettavalle 1 500 euron lainalle voi saada laina-aikaa jopa useamman vuoden. Noin on riippumatta siitä, hakeeko lainaa kulutusluottona vai joustoluoton kautta. Tämän palvelun alaikäraja on 18-vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Vippi.fi palvelun eritysvahvuudet: 1) siltä voi saada lainaa ilman liitteitä, 2) se voi maksaa lainan jopa erittäin nopeasti hakijan tilille ja 3) siltä on mahdollista saada lainasta lasku sähköpostilla.

Esimerkki Vippi-palvelun lainalaskurista: Mikäli kulutusluoton muodossa olevalle 1 500 euron lainalle hakisi 2 vuotta laina-aikaa, niin voisi tavallinen kuukausierä olla 79€. 79€*24 = 1 896€. Halutessasi löydät kokemuksia Vippi-palvelusta esimerkiksi tältä sivulta.

Jopa pitkä laina-aika 1 500e lainalle

Sambla voi olla erityisen hyvä valinta, jos haluaa 1 500 euron lainalle ainakin hieman pidemmän laina-ajan. Tämä palvelu nimittäin mahdollistaa sen, että jo tuon kokoiselle lainalle voi hakea maksuaikaa peräti 20 vuotta – esimerkiksi noin pitkän laina-ajan saaminen voi kuitenkin realistisesti ottaen olla vähintäänkin haastavaa. Vaikkapa 5 vuoden laina-ajan pitäisi sen sijaan olla ihan mahdollinen. Lyhyin Samblan kautta haettavissa oleva laina-aika on vuosi.

Sambla on palvelu, joka voi yrittää etsiä hakijalle lainaa usealta lainafirmalta. Monesti tällaisiin palveluihin viitataan termillä ”kilpailuttaja”. Tuon voi ajatella tarkoittavan sitä, että lainafirmat kilpailevat siitä, kuka saa lainaa hakevan henkilön asiakkaaksi. Tuossa taas voi ajatella olevan hyödyllistä sen, jos voi tarjota hyvillä ehdoilla varustetun lainan.

Osittain tuosta edellä kuvatusta seuraa se, että Samblan avulla voi löytää jopa verrattain halvan 1 500€ lainan. Kokeile nyt Samblaa.

Lainaesimerkki Samblan kautta mahdollisesti löydettävästä lainasta: 1 500e laina 7 vuoden laina-ajalla, kuukausittainen lyhennys 22 euroa ja kokonaisuudessa takaisin maksettava summa 1 848€. Samblasta on enemmän tietoja esim. tällä sivulla.

Löydä edullinen 1 500 euron kulutusluotto

Myös Rahalaitos on palvelu, joka voi kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen. Rahalaitoskin voi siis auttaa löytämään erityisen järkevän 1 500 euron luoton. Rahalaitoksen avulla voi 1 500 euron lainalle hakea laina-aikaa vuodesta alkaen ja 15 vuoteen asti. Rahalaitoksen mahdollisesti kilpailuttamat lainafirmat tarjoavat erityisesti kulutusluottoja, joten Rahalaitos voi olla hyvä paikka löytää halpa 1 500 euron kulutusluotto.

Rahalaitos ei ole yhtä nopea lainapaikka kuin pikavippipaikat, mutta kuitenkin parhaimmillaan varsin vikkelä paikka saada lainaa. Parhaassa tapauksessa Rahalaitoksen avulla mahdollisesti löydetyn lainan pitäisi voida olla pankkitilillä jopa samana päivänä. Löydät lisätietoja ja kokemuksia Rahalaitoksesta esimerkiksi täältä.

Muiden hyvien puolien lisäksi Rahalaitoksen vahvuutena on se, että lainaa pystyy hakemaan ilman esimerkiksi vakuuksia ja takaajaa. Rahalaitoksen avulla voi hakea lainaa, jos ikää on vähintään 20 vuotta. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kanssa.

Lainaesimerkki Rahalaitokselta: Mikäli hakisi lainaa 1 500€ ja sille kolmen vuoden laina-ajan, niin voisi kuukausieräksi muodostua 48€ ja lainasta kokonaisuudessa maksettavaksi summaksi 1 742 euroa. Tässä lainaesimerkissä lainan todellinen vuosikorko on noin 10,70%.

1 500€ lainaa näe lainatarjouksia heti

Omalaina on samantyylinen palvelu kuin Rahalaitos ja Sambla, ja myös tämän palvelun avulla voi siis löytää edullisen 1 500€ lainan. Omalainan etuja ovat erityisesti sen käyttämisen helppous sekä se, että sen kautta lainaa hakiessa voi nähdä lainatarjouksia heti hakemuksen viimeistelyn jälkeen. Omalainan käyttämisen alaikäraja on 18 vuotta. Omalainan avulla voi 1 500€ lainalle hakea laina-aikaa 1-5 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Lainaesimerkki Omalaina-palvelusta: Jos valitsisi 1 500€ lainalle 5 vuoden laina-ajan, niin voisi tavalliseksi kuukausieräksi muodostua 28€, jolloin laina kerryttäisi laina-ajalta korkoja ja kuluja 180€. Tuon myös lainasta pitäisi yhteensä maksaa takaisin 1 680 euroa.

Lisää paikkoja, jotka voivat olla hyviä valintoja 1 500€ lainaa varten

Vertailutaulukon lainapaikoista Saldolimiitti voi myöntää suoraan lainaa, muut palvelut voivat etsiä lainatarjouksia. Kaikista tällä sivulla mainituista lainapalveluista voi hakea lainaa ilman vakuuksia sekä takaajaa. Kilpailutuspalveluiden tapauksessa ylempänä esitetyt esimerkit lyhennyseristä ja lainojen kustannuksista ovat viitteellisiä.

Kilpailuttajien kohdalla esimerkkien voi olettaa edustavan varsin edullista lainaa – sen millä ehdoilla itse voi mahdollisesti saada lainaa, saa helposti selvillä etsimällä kiinnostavan palvelun kautta lainatarjouksia. Lainatarjouksien etsiminen on maksutonta.

Kysymyksiä ja vastauksia 1 500 euron lainoista:

Mistä löytyy halvin 1 500 laina? Vertailun perusteella halvin 1 500 laina voi löytyä Omalaina-palvelun kautta. Tuon voi nähdä olevan erityisesti Omalainan yhteistyökumppanien ansiota. Voit halutessasi lukea Omalainasta lisää esimerkiksi tältä Omalaina kokemuksista kertovalta sivulta.

Miksi 1 500 euron lainojen koroissa on varsin isojakin eroja? Tuon voi nähdä liittyvän erityisesti siihen, millä perustein lainafirmat mahdollisesti myöntävät lainaa. Jos lainafirma on tehnyt lainan hakemisesta erityisen helppoa eikä esimerkiksi pyydä tositteita lainapäätöstä varten, niin voi korkovaatimus olla korkeampi kuin sellaisilla firmoilla, jotka esimerkiksi haluavat palkkakuitin lainapäätöstä varten. Toinen asia, joka liittyy korkoihin on se, miten pitkäksi aikaa lainaa myönnetään – pitkän laina-ajan lainojen todellinen vuosikorko on tavallisesti matalampi kuin lyhyen lainan-ajan lainojen korko.

Miten 1 500€ lainaa haetaan?

Netistä tuon kokoista lainaa voi helpoimmillaan hakea ihan vaan täyttämällä lyhyt hakemus ja varmistamalla tietonsa pankkitunnuksilla.

Miten nopeasti 1 500€ pikavipin voi saada?

Parhaassa tapauksessa 1 500€ pikavipin voi saada omalle pankkitilille asti noin 10 minuutissa siitä, kun aloitti lainan hakemisen.

Voiko 1 500 euron lainan saada myös viikonloppuna?

Voi. Mikäli sitä hakee pikavipin muodossa, niin voi sen myös saada omalle pankkitilille viikonloppuna.

Miten pitkän laina-ajan 1 500 euron lainalle voi valita?

Netistä 1 500 euron lainaa hakiessa voi helposti valita haluavansa maksuaikaa 30 päivästä alkaen ja jopa yli 10 vuotta. Yleisimmät tarjolla olevat laina-ajat ovat vuodesta kolmeen vuoteen.

Onko siinä paljon eroja, miten monille lainapaikat voivat myöntää 1 500 euron lainan?

Eroja on jonkin verran. Eroavaisuudet voivat liittyä esimerkiksi lainapaikkojen ikärajoihin.

Vieritä ylös