• You are here:
  • Home »

Pikavippi 1500 euroa – Selkeät lainaerät ja jopa heti 1500 pikavippi näiltä

Netistä löytyy tosi monia lainapaikkoja, jotka ovat valmiit lainamaan 1500 euroa jopa uusille asiakkaille. Oma mielipiteeni on kuitenkin se, että jos on mielessä tietty lainasumma, jonka haluaa saada kerralla lainaksi eikä ole maksamassa sitä ihan heti takaisin, niin kannattaa todennäköisesti valita paikka, josta myönnetään 1500 euron laina selkeillä kuukausierillä. Tämä siis erona niihin paikkoihin, jotka myöntävät hakijoille ikään kuin luottorajan ja joiden kanssa helposti ajautuu tilanteeseen, että vanhoja lyhennyksiä tulee nostettua takaisin itselle eikä itse lainasumma siis juuri lyhene. Alla kolme paikkaa, joista on mahdollista saada 1500 pikavippi selkeillä erillä – näitä on netissä vähemmän kuin tuota joustoluotto-logiikkaa toteuttavia paikkoja.

Credigo - 1500€ pikavippi pitkällä maksuajalla

Credigon kautta saa haettua 1500€ lainaa 2 - 5 vuoden laina-ajalla. Laina-aikaa voi valita tasavuosin. Alaikäraja tässä palvelussa on 20.

Esimerkki 1500€ pikavipin kustannuksista: Mikäli Credigolta hakisi 1500€ lainan 2 vuoden laina-ajalla, niin olisi tavallinen kuukausierä 80€, jos taas laina-aika olisi 3 vuotta, niin olisi tavallinen kuukausierä 59€. 4 vuoden tapauksessa erät olisivat normaalisti 49€/kk ja 5 vuoden laina-ajan kohdalla taasen 43€/kk. Lyhyellä laskemalla voidaan nähdä, että 5 vuoden laina-aika tulee huomattavasti kalliimmaksi kuin 2 vuoden laina-aika: 80€ * 24 (=2 vuotta) = 1920€ vs. 43€ * 60 (=5 vuotta) = 2580€. Hae nyt lainaa Credigolta.

Bondora - 1500€ laina helpolla hakemuksella

Bondoraltakin saa haettua 1500€ lainan, jota voi maksaa takaisin kuukausittaisissa tasaerissä. Tässä paikassa tuntui olevan todella helppo lainahakemus ja lisäksi lainapäätös tuli siltä erittäin nopeasti. Bondoralta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen ja laina-aikaa siltä voi saada 3 kuukautta - 5 vuotta. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Vippi - 1500€ kulutusluotto

Vippi-palvelusta voi hakea 1500€ lainaa joko joustoluoton tai kulutusluoton muodossa. Näistä kulutusluotto on se, jolla on selkeät kuukausierät ja myös ennalta sovittu laina-aika. Vipiltä haettavalle 1500€ kulutusluotolle voi saada laina-aikaa jopa useamman vuoden. Tämän palvelun alaikäraja on 18-vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Näiden paikkojen yhteisiä hyviä puolia: 1) Kaikista näistä paikoista voi saada lainaa ilman liitteitä. 2) Jokainen näistä lainapaikoista voi maksaa lainan jopa erittäin nopeasti hakijan tilille. 3) Kaikilta näiltä on mahdollista saada lainasta lasku sähköpostilla. 4) Yksikään näistä paikoista ei vaadi vakuuksia tai takaajaa lainaamista varten.