Pikavippi 1500 euroa – Selkeät lainaerät ja jopa heti 1500 pikavippi näiltä

Netistä löytyy tosi monia lainapaikkoja, jotka ovat valmiit lainamaan 1500 euroa jopa uusille asiakkaille. Oma mielipiteeni on kuitenkin se, että jos on mielessä tietty lainasumma, jonka haluaa saada kerralla lainaksi eikä ole maksamassa sitä ihan heti takaisin, niin kannattaa todennäköisesti valita paikka, josta myönnetään 1500 euron laina selkeillä kuukausierillä. Tämä siis erona niihin paikkoihin, jotka myöntävät hakijoille ikään kuin luottorajan ja joiden kanssa helposti ajautuu tilanteeseen, että vanhoja lyhennyksiä tulee nostettua takaisin itselle eikä itse lainasumma siis juuri lyhene. Alla pari paikkaa, joista on mahdollista saada 1500 pikavippi selkeillä erillä – näitä on netissä huomattavasti vähemmän kuin tuota joustoluotto-logiikkaa toteuttavia paikkoja.

Ostosraha – 1500€ pikavipille laina-aikaa 1-5 vuotta

Ostosrahalta voidaan myöntää vähintään 20 vuotiaalle lainan hakijalle 1500 euron laina, niin että sille saa laina-aikaa yhdestä viiteen vuoteen. Tuon laina-ajan voi valita itse. Lähtökohtaisesti lainalle saa valita halutun takaisinmaksuajan puolen vuoden välein (eli myös esim. 18 kuukautta), mutta Ostosraha näyttää mahdollistavan myös sen, että lainan voi maksaa kokonaisuudessa pois ennen kuin varsinainen laina-aika on täynnä. Kokemukseni perusteella Ostosrahalta saa lainapäätöksen käytännössä heti ja myös lainan oikeastaan heti omalle pankkitilille (joidenkin pankkien kohdalla voi olla hitautta). Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Ostosrahan kuukausilyhennyksiä eri laina-ajoilla:

Jos 1500€ lainan ottaa yhdeksi vuodeksi, niin on kuukausierä 154,58€ ja kokonaisuudessa takaisin pitää maksaa 1854,96€.

Jos 1500€ lainaa kahdeksi vuodeksi, niin pitää kerran kuukaudessa maksaa takaisin 92,15€ ja yhteensä takaisin pitää maksaa 2211,58€.

Jos taas laina-aika on 3 vuotta, niin on kuukausierä 72,51€ ja kokonaissumma 2610,36€.

Neljällä vuodella taas kuukausittainen lyhennys on 63,21€ ja summa kokonaisuudessa 3032,72€.

Ja pisimmällä laina-ajalla eli 5 vuodella tulee kuukausittaiseksi lyhennykseksi 56,86€ ja kaikkinensa takaisin pitää 1500€ lainasta maksaa 3410,07€.

Nämä summat ovat peräisin Ostosrahan nettisivuilta (helmikuu 2019). Kuten summista nähdään, niin korkojen määrä kasvaa melko huomattavasti, jos laina-aika kasvaa vaikka vuodesta 5 vuoteen. Vuoden lainan tapauksessa korkoja syntyy melko hillityt noin 350€, kun taas viiden vuoden ajalta korkoa tulee noin 1900€ - eli lainatut rahat joutuu maksamaan yli kaksikertaisena takaisin.  Vaikka yllä mainitut summat ovatkin siis Ostosrahan verkkosivustolta, niin tarkista aina uusimmat lainaehdot ennen lainan nostamista. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Credigo – myös täältä 1500€ pikavippi

Credigon lainapalvelu muistuttaa melko paljon Ostosrahan palvelua. Myös täältä voi nimittäin nostaa 1500€ lainan 1 – 5 vuoden maksuajalla. Credigon nettisivujen lainalaskurin perusteella sen perimät korot ovat kaikilla täysien vuosien maksuajoilla aavistuksen Ostosrahaa pienemmät. Eli jos esimerkiksi lainaisi 1500 euroa vuodeksi, niin olisi kuukausierä 153€ ja kokonaisuudessa takaisin pitäisi maksaa 1836€ (vrt. Ostosrahan 1854,96€). Se on kuitenkin hyvä huomata, että Credigo tarjoaa vain täysi vuosia maksuajoiksi, eli esimerkiksi 18 kuukautta ei onnistu. Tarkistathan myös Credigon tapauksessa uusimmat tiedot lainaehdoista ennen kuin nostat lainan itselle. Hae nyt lainaa Credigolta.

Sen lisäksi, että Credigo ja Ostosraha ovat hyvin samantyyppisiä laina-aikojen ja korkojen suhteen, niin on niillä myös muita yhtäläisyyksiä. Yksi näistä on se, että molemmilta niiltä saa haettua kätevästi lainaa ilman liitteitä. Toinen juttu on puolestaan se, että molempien lainapalveluiden alaikäraja on 20 vuotta. Ja vielä kolmantena yhtäläisyytenä on se, että molemmista paikoista on mahdollista saada lainasta lasku sähköpostilla.

Sen sijaan palveluilla vaikuttaa olevan hieman eroa siinä, milloin ne voivat myöntää lainaa. Ja tämän seurauksena eroa voi olla myös siinä, miten nopeasti niiltä haettu laina on mahdollista saada omalle pankkitilille. Vaikuttaa esimerkiksi olevan niin, että Credigo ei myönnä ollenkaan lainoja sunnuntaina, jolloin sitä ei tietysti kannata valita lainapaikaksi, jos 1500€ laina on pakko saada juuri sinä päivänä omalle tilille.