Pikavippi 150e – Koroton 150 euron pikavippi heti (2019)

150e pikavippi on siinä mielessä erittäin kiva, että sen voi ottaa melko monesta paikasta. Toki tämän vastapainona on toisaalta taas sitten se, että siinä on varsin paljon vaihtelua, miten hyviä ne eri paikat, mistä tuon 150e pikavipin voi ottaa ovat. Tälle sivulle päätinkin listata mielestäni parhaat 150e pikavipit. Kriteeriksi otin esimerkiksi sen, että palvelusta voi saada 150€ pikavipin joko täysin ilman korkoja tai vähintäänkin melko halvalla korolla. Ylimpänä listattu korottoman pikavipin tarjoava palvelu on myös muuten erittäin hyvä, joten suosittelen sitä vahvasti 150€ lainan hakemista varten.

Koroton 150€ pikavippi heti

Ferratumilta uusi asiakas saa 30 päivän verran korotonta laina-aikaa ja lainanostot nyt ilman nostopalkkiota (nostokulu poistettiin vähän aikaa sitten). 150€ vippi mahtuu hyvin tämän paikan lainasummien rajoihin. Ferratumin tapauksessa kehuja ansaitsee erityisesti se, miten nopeasti se ainakin oman kokemukseni perusteella toimii: lainapäätös tulee erittäin nopeasti ja rahatkin lähes kaikkiin pankkeihin yleensä heti. Alaikäraja lainaamiselle on täällä 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Halpa 150€ pikavippi nopeasti 

Syyskuun korkouudistuksen myötä Vippi-palvelusta voi jatkossa saada varsin halvan 150€ pikavipin. Täältä tuon kokoisen pikavipin saa haettua niin, että avaa joustoluoton ja nostaa tuon lainan siltä. Vipiltä voi hakea pikavippiä, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt Vippiä.

Täältäkin nyt edullinen 150€ vippi

Myös Rahapalvelulta voi nyt saada halvan 150€ lainan. Täältä erityisen kätevää on se, että kun etusivulta valitsee lainasummaksi 150€, niin näkee minkälaiseksi kuukausierä muodostuisi milläkin laina-ajalla. Esimerkkinä voi todeta, että jos vaikka ottaisi 150€ pikavipin 3 kuukauden laina-ajalla, niin olisin Rahapalvelun mukaan kuukausierä 53€. Varsin halpaa lainaa siis. Rahapalvelun ikäraja on 19 vuotta. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.