Pikavippi 150e – Näistä paikoista voi hakea nopeasti 150 euron vippiä (2021)

Vaikka paikkoja, joista voi hakea täsmälleen 150e pikavippiä ei olekaan läheskään niin paljon kuin ennen, niin löytyy ainakin kaksi varsin hyvää lainapaikkaa, joista pitäisi olla mahdollista saada 150e vippi. Ne tällä sivulla ensin mainittuna ja sitten niille varavaihtoehto.

Tarjolla tasan 150 euron laina

Taskulaina uusi hiljattain sen tarjoamia lainasummia. Tuon uudistuksen myötä myös tästä paikasta voi ainakin tätä kirjoittaessa hakea jo 150€ pikavippiä. Mikäli Taskulainalta hakee lainaa 150 euroa, niin maksetaan se lähtökohtaisesti pois kolmessa erässä. Ja mikäli ei ota omalle lainalleen lisäpalvelua, niin pitäisi 150e lainasta maksaa yhteensä takaisin noin 161 euroa.

Taskulaina on ollut kokemusteni perusteella esimerkiksi mukavan helppo lainapalvelu. Alaikäraja Taskulainalla on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Nyt täältäkin voi hakea 150e pikavippiä

Myös Lainasto leikkasi sen pikavipin pienintä mahdollista summaa hiljattain, ja tuon muutoksen myötä siltäkin voi nyt hakea jo 150 euron vippiä. Lainasto on kokemusteni perusteella varsin helppo ja nopea lainapalvelu. Alaikäraja tämän palvelun käyttämiseen on 18 vuotta. Hae nyt Lainaston pikavippiä.

Hae edullisen koron laina

Blue Finance lienee tällä hetkellä paras valinta heille, jotka haluavat lähellä 150e pikavipin. Tästä palvelusta voi nimittäin hakea todella helposti pienen koron lainaa 100 eurosta alkaen. Esimerkkinä noista pienistä koroista voi mainita, että jos ottaisi 200 euron lainan ilman mitään lisäpalveluita, niin pitäisi siitä maksaa takaisin 215,60 euroa, eli korkoja ja kuluja syntyisi vain alle 16 euroa. Tuo on reilusti vähemmän kuin monista aiemmista 150€ pikavipeistä seurasi. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Eivätkö tämän sivun vaihtoehdot innostaneet? Halutessasi löydät pieni pikavippi -sivultamme Blue Financen päälle lisää paikkoja hakea melko lähelle 150€ olevaa vippiä.

Lainaesimerkki 150e vipistä: Jos hakisi Lainastolta lainaa 150 euroa neljän kuukauden laina-ajalla eikä valitsisi nopeaa käsittelyä lainahakemukselle, niin voisi ensimmäinen neljästä kuukausierästä olla noin 4 euroa ja kolme seuraavaa erää jokainen hieman alle 53 euroa. Yhteensä lainasta pitäisi siis maksaa takaisin vähän alle 163 euroa.

Vieritä ylös