• You are here:
  • Home »

Pikavippi 150e – Halpa 150 euron pikavippi heti näiltä (2020)

150€ pikavippien tarjonta on vähentynyt paljon. Ja 1.7.2020 voimaan tulleen korkokaton myötä se näyttää loppuneen käytännössä täysin. Mikäli haluat tuosta päivästä eteenpäin melko pienen pikavipin, niin suosittelemme tutustumaan tämän sivuston pieni pikavippi -alasivuun. Siellä on listattuna luotettavia pientä lainaa tarjoavia lainapalveluita.

Edullinen 150€ pikavippi helposti

Ei tarjolla 1.7.2020 alkaen. Korkouudisten myötä myös Ainalainalta voi jatkossa saada melko halvan 150€ pikavipin. Ainalainalta on ollut testauksen perusteella erityisen helppo hakea lainaa. Se on isompien lainasummien kohdalla tosin saattanut vaatia takauksen, mutta kokemusteni perusteella 150€ onnistuu hyvin ilman sitä. Ainalainan alaikäraja on 21 vuotta.

150€ laina myös Ferratumilta

Ei mahdollista saada 30.6.2020 jälkeen. Jos melko halvan 150€ pikavipin haluaa erittäin laadukkaasta lainapaikasta, niin voi Ferratum olla oiva valinta. Tästä kokemusten perusteella hyvin toimivasta lainapaikasta voi nimittäin saada lainan melko nopeasti omalle tilille. Ferratumilta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Täältäkin 150€ vippi nopeasti

Tarjonta keskeytetään 1.7.2020. Myös Rahapalvelulta voi nyt saada halvan 150€ lainan. Täältä erityisen kätevää on se, että kun etusivulta valitsee lainasummaksi 150€, niin näkee minkälaiseksi kuukausierä muodostuisi milläkin laina-ajalla. Esimerkkinä voi todeta, että jos vaikka ottaisi 150€ pikavipin 3 kuukauden laina-ajalla, niin olisin Rahapalvelun mukaan kuukausierä 53€. Varsin halpaa lainaa siis. Rahapalvelun ikäraja on 19 vuotta.

Pienet mahdollisuudet saada vielä 150€ pikavippi

Ege on siitä harvinainen lainapaikka, että sivustonsa perusteella siltä voi vieläkin hakea 150€ pikavipin. Ongelma vaan on siinä, että käytännössä Ege ei näytä tällä hetkellä antavan kenellekään lainaa. Jos kuitenkin tarvitset ehdottomasti 150 euron lainan, niin voi olla ihan hyvä idea käyttää pari minuuttia Egen lainahakemuksen täyttämiseen ja kokeilla, joska tulisi positiivinen lainapäätös. Egeltä voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Egeltä.

Hae lainaa 300€, hyvät mahdollisuudet saada

Päivitys 2.7.2020: Kaikki yllä mainitut palvelut ovat siis ainakin hyvin pitkälti keskeyttäneet lainan myöntämisen. Blue Financelta lainaa voi kuitenkin vielä saada, tosin vain ja ainoastaan 300€. Positiivista on kuitenkin se, että kiitos hiljattaisten uudistusten Blue Financen 300€ laina voi olla koroiltaan halvempi kuin monet aiemmat 150€ pikavipit. Blue Financelta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Näiltä voi hakea lähelle 150€ olevaa lainaa

150€ pikavippiä voi siis olla tällä hetkellä mahdoton saada. Tästä listasta löytyy Blue Financen päälle lisää paikkoja, joiden kautta voi hakea edes melko lähellä sitä olevaa lainasummaa.