• You are here:
  • Home »

Pikavippi 150e – Halpa 150 euron pikavippi heti näiltä (2020)

150€ pikavippien tarjonta on vähentynyt paljon. Ja 1.7.2020 voimaan tulleen korkokaton myötä se näyttää loppuneen käytännössä täysin. Mikäli haluat tuosta päivästä eteenpäin melko pienen pikavipin, niin suosittelemme tutustumaan esimerkiksi tämän sivuston pieni pikavippi -alasivuun. Siellä on listattuna luotettavia pientä lainaa tarjoavia lainapalveluita, sisältäen palvelun, joka antaa monille lainaa. Alempana tällä sivulla on kuitenkin mainittuna pari palvelua, joilta voi edelleen ainakin periaatteessa saada 150 euron vipin.

150 euron pikavippi Creditstarilta

Creditstar on perinteisesti vetänyt niin tiukkaa linjaa lainan myöntämisen suhteen, että siltä ei ehkä ole oikein edes ollut järkeä hakea lainaa. Nyt kuitenkin viime aikoina se on mahdollisesti alkanut antamaan useammille lainaa. Creditstarin 150 euron laina on vanhoihin pikavippeihin verrattuna jopa halpa ja sitä voi hakea, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Kokeile nyt Creditstaria.

Edullinen 150€ pikavippi helposti

Ei tarjolla 1.7.2020 alkaen. Korkouudisten myötä myös Ainalainalta voi jatkossa saada melko halvan 150€ pikavipin. Ainalainalta on ollut testauksen perusteella erityisen helppo hakea lainaa. Se on isompien lainasummien kohdalla tosin saattanut vaatia takauksen, mutta kokemusteni perusteella 150€ onnistuu hyvin ilman sitä. Ainalainan alaikäraja on 21 vuotta.

150€ laina myös Ferratumilta

Ferratumkin voi edelleen olla hyvä paikka hakea 150€ pikavippi. Tämä paikka nimittäin näyttää esimerkiksi antavan monille lainaa ja lisäksi Ferratumilta haetun lainan voi maksaa pois nopeasti tai hitaammassa tahdissa. Ja nekin ovat kivoja asioita, että Ferratum voi parhaimmillaan olla varsin nopea lainapaikka ja lisäksi sen lainojen korot ovat ihan fiksuja.

On kuitenkin hyvä huomata, että hiljattaisten muutosten myötä Ferratum haluaa nykyään nähdä lainapäätöstä varten hakijan viimeisimmän palkkakuitin. Ferratumilta voi hakea 150 euron lainaa, jos ikää on 22–69 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Täältäkin 150€ vippi nopeasti

Tarjonta keskeytetään 1.7.2020. Myös Rahapalvelulta voi nyt saada halvan 150€ lainan. Täältä erityisen kätevää on se, että kun etusivulta valitsee lainasummaksi 150€, niin näkee minkälaiseksi kuukausierä muodostuisi milläkin laina-ajalla. Esimerkkinä voi todeta, että jos vaikka ottaisi 150€ pikavipin 3 kuukauden laina-ajalla, niin olisin Rahapalvelun mukaan kuukausierä 53€. Varsin halpaa lainaa siis. Rahapalvelun ikäraja on 19 vuotta.

Pienet mahdollisuudet saada vielä 150€ pikavippi

Ege on keskeyttänyt uusien lainojen myöntämisen syyskuun 2020 alussa. Ege on siitä harvinainen lainapaikka, että sivustonsa perusteella siltä voi vieläkin hakea 150€ pikavipin. Ongelma vaan on siinä, että käytännössä Ege ei näytä tällä hetkellä antavan kenellekään lainaa. Jos kuitenkin tarvitset ehdottomasti 150 euron lainan, niin voi olla ihan hyvä idea käyttää pari minuuttia Egen lainahakemuksen täyttämiseen ja kokeilla, joska tulisi positiivinen lainapäätös. Egeltä voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta.

Näiltä voi hakea lähelle 150€ olevaa lainaa

150€ pikavippiä voi siis olla tällä hetkellä mahdoton saada. Tästä listasta löytyy paikkoja, joiden kautta voi hakea edes melko lähellä sitä olevaa lainasummaa.