Pikavippi 150e – Näistä paikoista voi hakea nopeasti 150 euron vippiä (2021)

Vaikka paikkoja, joista voi hakea täsmälleen 150e pikavippiä ei olekaan läheskään niin paljon kuin ennen, niin löytyy ainakin kaksi varsin hyvää lainapaikkaa, joista pitäisi olla mahdollista saada 150e vippi. Ne tällä sivulla ensin mainittuna ja sitten niille varavaihtoehto.

Haettavissa tasan 150 euron laina

Creditstar avasi hiljattain sen lainapalvelun uudelleen, ja tuo onkin erityisesti 150 euron pikavipin haluavien näkökulmasta oikein hyvä juttu, sillä täältä saattaa hyvinkin olla netin parhaat mahdollisuudet saada tuon kokoinen lainan. Lisäksi Creditstarissa on hyvää myös esimerkiksi se, että siltä saa valittua jo 150e lainalle varsin kattavasti haluamansa laina-ajan.

Tuo edellä mainittu on sen ansiota, että Creditstarilta voi hakea 150 vipille laina-aikaa 30 päivää – 12kk. Creditstarilta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae lainaa Creditstarilta.

Nyt täältäkin voi hakea 150e pikavippiä

Lainasto leikkasi sen pikavipin pienintä mahdollista summaa hiljattain, ja tuon muutoksen myötä nyt myös siltä voi hakea 150 euron vippiä. Lainasto on kokemusteni perusteella varsin helppo ja nopea lainapalvelu. Alaikäraja tämän palvelun käyttämiseen on 18 vuotta. Hae nyt Lainaston pikavippiä.

Hae edullisen koron laina

Blue Finance lienee tällä hetkellä paras valinta heille, jotka haluavat lähellä 150e pikavipin. Tästä palvelusta voi nimittäin hakea todella helposti pienen koron lainaa 100 eurosta alkaen. Esimerkkinä noista pienistä koroista voi mainita, että jos ottaisi 200 euron lainan ilman mitään lisäpalveluita, niin pitäisi siitä maksaa takaisin 211,60 euroa, eli korkoja ja kuluja syntyisi vain alle 12 euroa. Tuo on reilusti vähemmän kuin monista aiemmista 150€ pikavipeistä seurasi. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Eivätkö tämän sivun vaihtoehdot innostaneet? Halutessasi löydät pieni pikavippi -sivultamme Blue Financen päälle lisää paikkoja hakea melko lähelle 150€ olevaa vippiä.

Lainaesimerkki 150e vipistä: Jos hakisi Creditstarilta lainaa 150 kolmen kuukauden laina-ajalla ja valitsisi nopean käsittelyn lainahakemukselle, niin voisi kuukausierä olla 61,95€. 3*61,95€ = 185,85€.

Vieritä ylös