• You are here:
  • Home »

Pikavippi 150e – Halpa 150 euron pikavippi heti näiltä (2020)

150e pikavippi on siinä mielessä erittäin kiva, että sen voi ottaa melko monesta paikasta. Toki tämän vastapainona on toisaalta taas sitten se, että siinä on varsin paljon vaihtelua, miten hyviä ne eri paikat, mistä tuon 150e pikavipin voi ottaa ovat. Tälle sivulle päätinkin listata mielestäni parhaat 150e pikavipit. Kriteeriksi otin esimerkiksi sen, että palvelusta voi saada 150€ pikavipin pienellä korolla ja nopeasti omalle pankkitilille.

Halpa 150€ pikavippi heti

Ferratum oli ennen yksi netin kalleimpia lainapaikkoja. Se kuitenkin alensi vähän aikaa sitten korkojaan todella reippaasti. Ja nyt täältä on mahdollista saada verrattain halpa 150€ laina. Nopeus Ferratumilla on ollut ennenkin kunnossa, ja yhä edelleen täältä voi saada lainan heti varsin moneen pankkiin. Ferratumin alaikäraja on 25 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Edullinen 150€ pikavippi helposti

Korkouudisten myötä myös Ainalainalta voi jatkossa saada melko halvan 150€ pikavipin. Ainalainalta on ollut testauksen perusteella erityisen helppo hakea lainaa. Se on isompien lainasummien kohdalla tosin saattanut vaatia takauksen, mutta kokemusteni perusteella 150€ onnistuu hyvin ilman sitä. Ainalainan alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Täältäkin 150€ vippi nopeasti

Myös Rahapalvelulta voi nyt saada halvan 150€ lainan. Täältä erityisen kätevää on se, että kun etusivulta valitsee lainasummaksi 150€, niin näkee minkälaiseksi kuukausierä muodostuisi milläkin laina-ajalla. Esimerkkinä voi todeta, että jos vaikka ottaisi 150€ pikavipin 3 kuukauden laina-ajalla, niin olisin Rahapalvelun mukaan kuukausierä 53€. Varsin halpaa lainaa siis. Rahapalvelun ikäraja on 19 vuotta. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.