Pikavippi 150e – Näistä paikoista voi hakea nopeasti 150 euron vippiä (2023)

Vaikka paikkoja, joista voi hakea täsmälleen 150e pikavippiä ei olekaan läheskään niin paljon kuin ennen, niin löytyy ainakin kaksi varsin hyvältä vaikuttava lainapaikkaa, joista pitäisi olla mahdollista saada 150e vippi. Ne tällä sivulla mainittuna.

Hae 150 euron pikavippiä helposti

Ferratum tarjoaa 4 000 euron luottorajalla varustetun luoton, jolta voi nostaa helposti 150 euron lainan. Ferratum on vaikuttanut olevan erityisen nopea lainapaikka ja lisäksi se vaikuttaa myöntävän luottoa varsin monille henkilöille. Ferratumilta otettua 150e pikavippiä voi lyhentää pienimillään 40e kuukausilyhennyksillä, joten täältä voi saada jonkin verran maksuaikaakin 150e luotolle. Ferratumin lainan todellinen vuosikorko on noin 30%. Ferratumilta voi mahdollisesti saada lainaa, jos ikää on vähintään 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Nopea 150e pikavippi

Myös iRahalta voi hakea tasan 150 euron pikavippiä. iRaha on tuntuisi olevan jopa todella nopea ja helppo lainapaikka. Käytännössä iRahan helppous tarkoittaa esimerkiksi sitä, että lainahakemus on varsin yksinkertainen. iRahalta haetun 150e lainan laina-aika on 30 päivää. iRahan 150e luotosta pitäisi maksaa takaisin 157.50 euroa, jos ei ota lainalle lisäpalvelua tai jopa useampaa. Mahdollinen lisäpalvelu on esimerkiksi se, että voi saada lainan mahdollisimman nopeasti tilille. Hae nyt lainaa iRahalta.

Lainaa 150 ilman vakuuksia ja takaajaa

Kumpikaan tällä sivulla mainittu lainapaikka ei vaadi lainaa myöntääkseen vakuuksia tai takaajaa. Voit siis hakea tuonkin asian puolesta 150 lainaa helposti ja nopeasti.

Miten nopeasti 150e laina voi olla tilillä?

Tuossa voi olla vaihtelua esimerkiksi sen perusteella, mihin pankkiin lainaa haluaa. Käytännössä on niin, että vaikkapa Nordean tilille voi 150e lainan mahdollisesti saada jopa käytännössä heti, mutta jos haluaa 150e lainan esimerkiksi S-Pankin tilille, niin menee rahojen saamisessa todennäköisesti pidempään.

Miksi 150 euron lainat ovat nykyään aiempaa halvempia?

Tuo johtuu siitä, että lainoilla on nykyään 20% korkorajoitus. Tuo rajoitus koskee nimellistä vuosikorkoa. Lainan todellinen vuosikorko on normaalisti korkeampi kuin nimellinen vuosikorko.

Eivätkö tämän sivun vaihtoehdot innostaneet? Halutessasi löydät pieni pikavippi -sivulta Ferratumin ja iRahan päälle paikkoja, joista voi hakea melko lähelle 150 euron pikavippiä.

Vieritä ylös