Pikavippi 150e – Koroton 150 euron pikavippi näiltä (2019)

150e pikavippi on siinä mielessä erittäin kiva, että sen voi ottaa todella monesta paikasta. Toki tämän vastapainona on toisaalta taas sitten se, että siinä on erittäin paljon vaihtelua, miten hyviä ne eri paikat, mistä tuon 150e pikavipin voi ottaa ovat. Tälle sivulle päätinkin listata mielestäni parhaat 150e pikavipit. Kriteeriksi sen, mitä 150e pikavipin voi saada ilman korkoja. Korothan ovat usein se suurin ”ongelma”, mitä pikavippeihin tulee ja jos lainaa saa ilman korkoja, niin tämä mainittu ongelma tavallaan poistuu kokonaan. On kuitenkin tärkeätä huomata se, että kaikissa näissä tapauksissa korottomuus on aikarajattua, eli 150e pikavippiä ei saa korottomaksi loppuelämäksi vaan yleensä enintään kuukaudeksi.

Paras koroton 150€ pikavippi - 30 päivää korotonta maksuaikaa

Vivus antaa tällä hetkellä uusille 150€ pikavipin nostajille korotonta laina-aikaa. Tämä koroton ja kuluton laina-aika on nyt jopa 30 päivää (voit halutessasi valita myös tätä lyhyemmän laina-ajan). Vivuksen huono puoli moniin muihin lainoihin verrattuna on mielestäni se, että se ei ole kovin joustava. Tämä tarkoittaa sitä, että Vivuksen tapauksessa 150 euron laina pitää maksaa kokonaisuudessa pois sovittuna ensimmäisenä eräpäivänä, kun taas esimerkiksi Suomilimiitillä voi käyttää osamaksua, jonka ansiosta ensimmäisenä eräpäivänä voi halutessaan maksaa pois vain 50€. Toisaalta, Vivuksen erityisvahvuus 150e vipin näkökulmasta on se, miten helppoa ja selkeätä siltä on hakea tuon kokoista lainaa (kaikista selkeintä tämän sivun paikoista). Hae nyt pikavippi Vivukselta.

Koroton 150€ pikavippi nopeasti 

Ferratumilta uusi asiakas saa 30 päivän verran korotonta laina-aikaa ja lainanostot nyt ilman nostopalkkiota (nostokulu poistettiin vähän aikaa sitten). 150€ vippi mahtuu hyvin tämän paikan lainasummien rajoihin. Ferratumin tapauksessa kehuja ansaitsee erityisesti se, miten nopeasti se ainakin oman kokemukseni perusteella toimii: lainapäätös tulee erittäin nopeasti ja rahatkin lähes kaikkiin pankkeihin yleensä heti. Alaikäraja lainaamiselle on täällä 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa 150€ lainalle

Suomilimiitti kertoo sivuillaan, että siltä voi saada parhaimmassa tapauksessa jopa 60 päivän verran korotonta maksuaikaa pikavipille. Valitettavasti ainakaan ensisilmäyksellä ei selvinnyt tarkasti, että miten tämä koroton maksuaika lasketaan. Toisaalta se on kuitenkin onneksi selvää, että Suomilimiitti ei peri ollenkaan nostokuluja siltä otetusta ensimmäisestä pikavipistä. Suomilimiitti otti hiljattain palvelussaan käyttöön instantorin, joten siltäkin on nyt mahdollista saada pikavippi ilman liitteitä – toki toisaalta liitteiden lähettäminen käy sekin. Suomilimiitti ansaitsee plussaa myös siitä, miten helppo siltä on ottaa lisää lainaa, jos käykin niin, että 150€ ei riittänyt. Hae nyt pikavippi Suomilimiitiltä.

14 päivää korotonta maksuaikaa 150e pikavipille

Blue Finance tarjoaa tämän sivun lainapaikoista lyhyimmän korottoman maksuajan 150e pikavipille. Sillä on kuitenkin yksi etu, mitä millään muulla tämän sivun lainapalvelulla ei ole. Tämä on se, että Blue Financen kautta voi pikavipin ottaa jo 18 vuotiaana. Ja tilastojen perusteella vaikuttaa myös siltä, että Blue Finance on ehkä todennäköisin paikka saada 18v pikavippi, sillä monet muuta niitä tarjoavat paikat eivät vaikuta niitä todellisuudessa juurikaan myöntävän. Hae nyt pikavippi Blue Financelta.

HUOM: Blue Finance tuntuu tällä hetkellä antavan huomattavasti huonommin lainoja kuin esimerkiksi Vivus, eli jos lainan saaminen on tärkeätä, niin sekin antaa lisätukea Vivuksen valitsemiselle.