Pikavippi 150e – Koroton 150 euron pikavippi näiltä (2018)

150e pikavippi on siinä mielessä erittäin kiva, että sen voi ottaa todella monesta paikasta. Toki tämän vastapainona on toisaalta taas sitten se, että siinä on erittäin paljon vaihtelua, miten hyviä ne eri paikat, mistä tuon 150e pikavipin voi ottaa ovat. Tälle sivulle päätinkin listata mielestäni parhaat 150e pikavipit. Kriteeriksi sen, mitä 150e pikavipin voi saada ilman korkoja. Korothan ovat usein se suurin ”ongelma”, mitä pikavippeihin tulee ja jos lainaa saa ilman korkoja, niin tämä mainittu ongelma tavallaan poistuu kokonaan. On kuitenkin tärkeätä huomata se, että kaikissa näissä tapauksissa korottomuus on aikarajattua, eli 150e pikavippiä ei saa korottomaksi loppuelämäksi vaan yleensä enintään kuukaudeksi.

Pikavippi 150e – 30 päivää korotonta laina-aikaa

Ferratum tarjoaa nyt juuri uusille pikavipin ottajille 30 päivän ajan korotonta maksuaikaa. Ja koska tähän päälle ensimmäisen lainan saa ilman nostokuluja, niin ei tästäkään hommasta tarvitse stressata. Koska Ferratumin korot ovat melko korkeita, niin kannattaa tosiaan pyrkiä siihen, että otetun 150€ lainan maksaa pois heti tuon korottoman maksuajan puitteissa. Ferratumin vahvuuksia ovat korottomuuden lisäksi se, että siltä saa haettua erittäin helposti lainaa sekä se, että saa maksaa lainatut rahat käytännössä heti hakijan pankkitilille. Itse olen normaalisti saanut Ferratumilta pikavipin noin 5 minuutissa siitä, kun olen pyytänyt noston lainatililtäni. Hae nyt pikavippi Ferratumilta.

Toinen 150€ pikavippi - 61 päivää korotonta maksuaikaa

Myös Vivus antaa tällä hetkellä uusille 150€ pikavipin nostajille korotonta laina-aikaa. Vivuksen tapauksessa tämä laina-aika on nyt peräti 61 päivää (aiemmin huomattavasti tätä vähemmän). Vivuksen huono puoli Ferratumiin verrattuna on mielestäni se, että se ei ole kovin joustava. Tämä tarkoittaa sitä, että Vivuksen tapauksessa 150 euron laina pitää maksaa kokonaisuudessa pois sovittuna ensimmäisenä eräpäivänä, kun taas Ferratumilla voi käyttää osamaksua, jonka ansiosta ensimmäisenä eräpäivänä voi halutessaan maksaa pois vain 100€. Toki toisaalta siis Vivuksella tämä koroton maksuaika on tätä nykyä pidempi. Hae nyt pikavippi Vivukselta.

Kolmas 150€ pikavippi – kuukausi koroitta

Myös Rahapalvelulta saa tällä hetkellä korotonta maksuaikaa. Rahapalvelun tapauksessa korottoman ajan pituus on 1 kuukausi, mutta palvelun sivut ovat siinä mielessä haastavat ymmärtää, että niiden perusteella lyhyin mahdollinen laina-aika on 3 kuukautta. Jos laina-aika on 3 kuukautta, niin silloin tosiaan 150€ lainaa ei saa koko ajaksi koroitta. Rahapalvelun kohdalla on myös hyvä olla tietoinen siitä, että siltä ei voi saada korotonta maksuaikaa, jos on hyödyntänyt sen sisarpalvelua, Credit24:ää. Toisaalta hyvä puoli tässä on se, että vaikka Rahapalvelu itse onkin uusi pikavippi, niin on se tämän pitkäikäisen sisarpalvelunsa ansiosta myös erittäin luotettava pikavippi. Rahapalvelu luopui hiljattain sen nostopalkkiosta, joten tästäkään ei tarvitse stressata silloin, jos siltä hakee pikavipin. Hae nyt pikavippi Rahapalvelulta.

Jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa 150€ lainalle

Suomilimiitti kertoo sivuillaan, että siltä voi saada parhaimmassa tapauksessa jopa 60 päivän verran korotonta maksuaikaa pikavipille. Valitettavasti ainakaan ensisilmäyksellä ei selvinnyt tarkasti, että miten tämä koroton maksuaika lasketaan. Toisaalta se on kuitenkin onneksi selvää, että Suomilimiitti ei peri ollenkaan nostokuluja siltä otetusta ensimmäisestä pikavipistä. Suomilimiitti otti hiljattain palvelussaan käyttöön instantorin, joten siltäkin on nyt mahdollista saada pikavippi ilman liitteitä – toki toisaalta liitteiden lähettäminen käy sekin. Hae nyt pikavippi Suomilimiitiltä.

14 päivää korotonta maksuaikaa 150e pikavipille

Blue Finance tarjoaa tämän sivun lainapaikoista lyhyimmän korottoman maksuajan 150e pikavipille. Sillä on kuitenkin yksi etu, mitä millään muulla tämän sivun lainapalvelulla ei ole. Tämä on se, että Blue Financen kautta voi pikavipin ottaa jo 18 vuotiaana. Ja tilastojen perusteella vaikuttaa myös siltä, että Blue Finance on ehkä todennäköisin paikka saada 18v pikavippi, sillä monet muuta niitä tarjoavat paikat eivät vaikuta niitä todellisuudessa juurikaan myöntävän. Hae nyt pikavippi Blue Financelta.