Pikavippi 150e – Näistä paikoista voi hakea nopeasti 150 euron vippiä (2022)

Vaikka paikkoja, joista voi hakea täsmälleen 150e pikavippiä ei olekaan läheskään niin paljon kuin ennen, niin löytyy ainakin kaksi varsin hyvältä vaikuttavaa lainapaikkaa, joista pitäisi olla mahdollista saada 150e vippi. Ne tällä sivulla mainittuna.

Täältä voi hakea 150e pikavippiä

Lainasto on yksi niistä harvoista palveluista, jolta voi hakea jo 150 euron pikavippiä. Lainasto on kokemusteni perusteella varsin helppo ja nopea lainapalvelu. Hae nyt Lainaston pikavippiä.

Lainaesimerkki Lainaston 150e vipistä: Jos hakisi lainaa 150 euroa neljän kuukauden laina-ajalla eikä valitsisi nopeaa käsittelyä lainahakemukselle, niin voisi ensimmäinen neljästä kuukausierästä olla noin 4 euroa ja kolme seuraavaa erää jokainen hieman alle 53 euroa. Yhteensä lainasta pitäisi Lainaston mukaan maksaa takaisin 162,50 euroa. Lainasto voi muuttaa hinnoitteluaan.

Jopa 12 kuukautta laina-aikaa 150€ vipille

Creditstarilla voi valita 150e lainalle mukavan kattavasti laina-aikaa, sillä laina-aikaa voi valita haluavansa 30 päivästä alkaen ja toisaalta jopa 12 kuukautta. Creditstarilta lainaa hakiessa pitäisi pystyä valitsemaan lainahakemukselle normaali käsittely tai sitten käsittely, jonka pitäisi kaiketi olla nopeampi. Creditstarin nettisivuston kautta saatavien tietojen perusteella jälkimmäinen noista tarkoittaa kalliimpaa lainan hintaa. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Eivätkö tämän sivun vaihtoehdot innostaneet? Halutessasi löydät pieni pikavippi -sivulta Lainaston ja Creditstarin lisäksi paikkoja, joista voi hakea melko lähelle 150 euron pikavippiä.

Vieritä ylös