• You are here:
  • Home »

100e pikavippi heti – Alaikäraja 18v – Katso vuoden 2020 suositukset 100€ lainalle

100€ pikavippien tarjonta on käynyt erittäin suppeaksi. Isona syynä tähän ovat pikavippien korkokatot. Löytyy kuitenkin edelleen kolme paikkaa, josta voi uutena asiakkaana ilmeisesti saada heti 100 euron lainan. Nämä mainittuna ylimpänä tällä sivulla. Sen jälkeen on mainittuna pari paikkaa niille, jotka hyväksyvät myös hieman isomman lainan.

Blue Finance – ilmeisesti mahdollista saada myös 100e pikavippi

Blue Finance on tällä hetkellä oma vahvin suositukseni heille, jotka haluavat pienehkön lainan helposti sekä nopeasti. Täällä nimittäin vaikutti olevan poikkeuksellisen hyvin virtaviivaistettu hakuprosessi (ei mitään ylimääräistä tai paperien lähettelyä) ja lisäksi Blue Finace on tavannut antaa monille lainaa.

Kun menee Blue Financen nettisivuille, niin tulee eteen kuva, jonka perusteella tulee mieleen, että Blue Financelta voi hakea vain 300 euron kokoista lainaa. Ilmeisesti tuo ei kuitenkaan ole tilanne, sillä itse lainahakemuksen perusteella voi myös pienempi summa onnistua – yksi noista pienemmistä summista vaikuttaa olevan 100€. Blue Financen alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Kuva Blue Financen lainahakemuksesta

Creditstar – nosta luottotililtä 100€

Creditstar on vähemmän tunnettu lainapaikka kuin monet muut, mutta sille avatulta joustoluotolta vaikuttaa voivan edelleen nostaa lainaa vaikka 100 euroa. Creditstarin alaikäraja on 18 vuotta, ja Creditstarin suhteen on hyvä huomata, että se ei välttämättä ole yhtä nopea lainapalvelu kuin vaikka Blue Finance. Testaa Creditstaria.

Lainasto – nyt taas tarjolla 100€ laina

Lainasto ei suunnilleen puoleen vuoteen tarjonnut mahdollisuutta hakea uutena asiakkaana 100€ lainaa. Nyt se on kuitenkin taas mahdollista. Lainastolta 100€ lainaa voi hakea sen limiittilainan kautta. Lainaston alaikäraja on 18 vuotta. Lainasto myöntää lainaa melko harvoille. Hae nyt lainaa Lainastolta.

SaldoLimiitti – uusille asiakkaille lainaa alkaen 300 euroa.

Saldolimiitti on osaa sama yritystä kuin myöhemmin tällä sivulla esiteltävä Vippi-palvelu. Tilastojen perusteella täältä on kuitenkin ainakin aiemmin ollut paremmat mahdollisuudet lainaan kuin Vippi-palvelusta. En osaa sanoa tarkasti mistä tuo johtuu. Blue Financen tapaan myös täältä pikavippi siirtyy heti vähintäänkin suurimpaan osaan pankeista. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Kilpailuta 100e lainasi

Päivitys: Omalaina mahdollistaa edelleen 100e lainan kilpailutuksen, mutta käytännössä voi olla vaikea saada alle 500 euron summalle lainatarjouksia.

Lainojen kilpailuttaminen on tietysti sitä järkevämpää, mitä isomman lainan ottaa, mutta sen voi tehdä jo 100e kohdalla. Ainoa paikka mikä tätä näyttää tarjoavan on Omalaina. Kyseinen firma on myös siinä mielessä harvinainen kilpailuttamiseen keskittyvän sivusto, että sen kautta voi lainaa saada jo 18 vuotiaana.

Maksu-aikaa 100e lainalle voi valita 1 – 5 vuotta ja palvelun etusivulla olevan laskurin perusteella näkee, että näillä maksuajoilla kuukausierät ovat normaalisti todella pieniä. Esimerkiksi jo vuoden maksuajan kohdalla tuodaan esimerkkinä esille, että kuukausierä voisi olla 9 euroa. Eli korkoja ja kuluja tulisi vuodessa vain 8 euroa. Toki sitten se on toinen kysymys, että haluaako 100e lainaa edes ottaa vuodeksi vai onko parempi vaihtoehto sen ottaminen vaikka kahdeksi viikoksi vaikkapa tämän sivun ylimmästä lainapaikasta

Omalainalta pitäisi tätä nykyä saada lainatarjoukset heti näkyville ja 100e laina pitäisi sivuston perusteella olla myöskin mahdollista saada todella nopeasti omalle tilille. Joskin en itse pitäisi tätä tämän asian suhteen yhtä varmana paikkana kuin muita tällä sivulla esiteltyjä vaihtoehtoja. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Laadukas pikavippi alkaen 300€

Vippi on yksi Suomen vanhimmista ja suosituimmista pikavipeistä. Nämä ovat hyviä syitä hakea siltä lainaa. Lisäksi tässä paikassa on hyvää se, että siltä on helppo hakea lainaa ja mahdollisesti myönnetyn lainan voi myös saada erittäin nopeasti omalle pankkitilille. Vipin uusien asiakkaiden minimilainasumma on tällä hetkellä 300 euroa. Ne asiakkaat, joilla on jo tili Vipillä, voivat saada lainaa 100 eurosta alkaen. Hae nyt pikavippi Vippi-palvelusta.

Kannattaako 18 vuotiaana ottaa pikavippi?

18 vuotiaalla on siis täysi oikeus hakea pikavippi muutamastikin eri pikavippiyrityksestä. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että pikavipin hakeminen olisi järkevää.

Ennen kuin haet minkään kokoista, edes 100 euron, pikavippiä niin on tärkeä varmistua siitä, että pystyt aidosti maksamaan sen takaisin. Olisi todella hölmöä pilata luottotiedot ottamalla 18 vuotiaana pikavippi, jota ei voi (tai halua) maksaa takaisin.

Pikavippiyritykset pyrkivät tietenkin itsekin varmistumaan siitä, että niiden asiakkaat saava pikavipin maksettua takaisin, mutta niiden systeemit eivät luonnollisesti ole aukottomia eivätkä yritykset tietenkään voi lopulta pakottaa ketään maksamaan pikavippiä takaisin.

Lopulta päätös on aina yksin sinun sen suhteen, haetko pikavippiä, ja tämä päätös on aina syytä tehdä tarkasti harkiten. Päätöstä ei siis pidä tehdä esimerkiksi impulssin perusteella, kun huomaat haluavasi jotain niin kovasti, että unohdat punnita pikavipin hyviä ja huonoja puolia.

Tarvitseeko 18 vuotias takaajan tai vakuuden pikavipille?

Sen lisäksi, että pikavipin voi saada heti tilille, niin on yksi niiden parhaista ominaisuuksista se, että niille ei normaalisti vaadita vakuutta tai takaajaa. Tämä pätee myös 18 vuotiaisiin pikavipin hakijoihin, eli pikavippiyritykset kohtelevat tämänkin asian suhteen täsmälleen samalla tavalla kaikkia pikavipistä kiinnostuneita, oli ikää sitten 18 tai 60-vuotta.

Mitä pitää muistaa, kun hakee ensimmäinen pikavipin:

Kun ihminen hakee pikavippiä 18-vuotiaana, niin on samalla monesti kyseessä myös henkilön ensimmäinen pikavippi. Ensimmäisen pikavipin hakemiseen liittyy tiettyjä asioita, joista on syytä olla erittäin hyvin tietoinen.

Tärkein asia lienee se, että kun haet elämäsi ensimmäinen pikavipin, niin kynnys uusien pikavippien hakemiseen alenee huomattavasti. Monelle onkin paljon isompi henkinen hyppäys siirtyä nollasta haetusta pikavipistä yhteen haettuun pikavippiin, kuin ensimmäisestä haetusta pikavipistä kymmeneen haettuun pikavippiin.

Toinen tärkeä ymmärrettävä asia liittyy tavallaan ensimmäiseen pointtiin. On tärkeätä ymmärtää se, miten suurin osa pikavippipalveluista (kuten toisena ja kolmantena tällä sivulla mainitut) toimii. Vaikka haet niiltä vaikka vain 200 euron pikavipin, niin ne avaavat sinulle normaalisti niin sanotun pikavippitilin, josta voi hakea esimerkiksi 2000 euron tai 3000 euron verran lainaa. Eli siis, kun olet tehnyt ensimmäisen hyväksytyn hakemuksen vaikka mainittua 200 euroa varten, niin saat todella helposti ja nopeasti samasta firmasta lisää lainaa 2000 tai 3000 euroon asti. Tähän liittyen on myös tärkeätä huomioida se, että vaikka monesti ensimmäisen pikavipin hakemiseen tarvitsee pankkitunnukset, niin lisänostoja voi avulta pikavippitililtä tehdä helposti tekstiviestillä. Se, että voit hakea pikavipin vaikka viikonloppuna yöllä tekstiviestillä, lisää luonnollisesti riskiä siihen, että tekee nostoja joita ei harkitse tarkkaan.

Kuten mainittua, niin yllä olevista firmoista erityisesti Vippi.fi on erikoistunut siihen, että se maksaa uudet nostot asiakkaan pankkitilille 24h – eli myös keskellä yötä, vaikka lauantain ja sunnuntain välisenä yönä viikonloppuna.

Ensimmäistä pikavippiä hakiessa on myös tärkeätä muistaa huomioida tarkasti eri pikavippiyritysten eri kokoiset korot ja kulut. Vaikka pikavippiyritysten korot ovat usein melko samanlaisia, niin on niissä myös jonkun verran eroja. Erityisesti huomioita kannattaa kiinnittää siihen, ilmoittaako pikavippiyritys korkonsa kuukausikorkona vai vuosikorkona.

Pikavippien korkojen huomioiminen on tärkeätä myös sen takia, että monesti 18 vuotiailla on ainakin jonkun verran kokemusta siitä, että on lainannut vähän rahaa esimerkiksi kaverilta tai vanhemmilta ja tottunut siihen, että lainasta maksetaan takaisin vain lainattu summa itsessään. Tätä taustaa vasten pikavippien korot voivat tuntua jopa yllättävän isoilta.

Yksi tärkeä muistettava asia pikavippiä hakiessa on myös se, että pitää tarkkaa kirjaa siitä, mistä on hakenut pikavipin ja milloin kyseisen pikavipin eräpäivä on. Pikavipeistä lähetetään tavallisesti lasku sähköpostilla, ja tällöin lasku voi helposti jäädä huomaamatta, jos ei ole merkinnyt itselle muistiin eräpäivää ja tajua sen perusteella lähteä etsimään mahdollisesti unohtunutta laskua. Laskujen suhteen on myös hyvä olla tietoinen siitä, että laskujen lähettäjät ovat monesti eri nimisiä kuin mikä on pikavipin myöntäneen nettisivuston nimi. Tämä voi johtua siitä, että pikavippiyrityksen virallinen nimi on eri kuin palvelun nimi tai siitä, että pikavippifirma on ulkoistanut pikavipin perinnän jollekin ulkopuoliselle taholle.

Vaikka pikavippilaskuja voikin siis tulla tavallaan yllättäviltä tahoilta, niin on luonnollisesti kuitenkin tärkeätä varmistua siitä, että ei ala maksamaan mitä tahansa pikavippilaskuja, mitä sähköpostiin ilmestyy, vaan varmistaa aina sen, että ne ovat aitoja.

Toivottavasti näistä neuvoista on jotain hyötyä siinä vaiheessa, kun pohdit, haluatko hakea ensimmäisen pikavipin. Mikäli et ole täysin varma siitä, että haluat hakea pikavipin, niin kannattaa se todennäköisesti jättää hakematta. Näin on erityisesti, jos pelkäät ettet selviydy laskuista. Ei ole järkevää aiheuttaa pitkälle tulevaisuuteen jatkuvaa monenlaista harmia vain 18 vuotiaana haetun pikavipin takia.

Luottotietojen menettäminenhän vaikeuttaa esimerkiksi erittäin merkittävästi vuokra-asunnon saamista, kuten myös luonnollisesti kaikkien myöhempien lainojen – myös pikavippien saamista.

Mistä saat apua, jos olet ajautunut velkaongelmiin:

Koska 18-vuotiaana on siis isolla todennäköisyydellä korostunut riski ajautua ongelmiin pikavippien kanssa, niin on hyvä olla etukäteen selvillä siitä, mistä voi löytää apua. Hyviä vaihtoehtoja on useita, mutta ainakin yhteen kannattaa ehdottomasti tutustua: Kilpailu ja kuluttajaviraston sivuilta löytyy nimittäin tiedot paikallisista velkaneuvojista, heidän avullaan voi lähteä ratkomaan ongelmia. Tärkeätä on ottaa mahdollisimman nopeasti yhteyttä neuvojiin, jotta tilanne ei pääse riistäytymään täysin käsistä, ja on hyvä muistaa, että vaikka neuvojen pyytäminen voi tuntua ikävältä, niin ovat toiset vaihtoehdot monesti todella paljon surkeampia.

Mistä muualta 18-vuotias voi saada nopeasti rahaa:

Vaikka pikavipit ovatkin helppo ja nopea tapa saada paikattua rahavajetta, niin eivät ne luonnollisesti ole läheskään ainoa tapa tehdä sitä. Mikään ei esimerkiksi estä pyytämästä lainaa kaverilta tai sukulaiselta – vaikka voikin tuntua niin sanotusti nololta pyytää lainaa tutulta, niin voi se monesti olla parempi vaihtoehto kuin pikavipin ottaminen.

Toinen hyvä tapa yrittää saada rahaa nopeasti on myydä netissä omaisuutta, esimerkiksi sosiaalisen median kautta. Jo monilla 18-vuotiaillakin on sen tyyppistä tavaraa, josta luopuminen ei haittaa, mutta josta kuitenkin voi saada varsin hyvin rahaa. Esimerkiksi hyväkuntoisista vaatteista ja turhaksi jääneestä elektroniikasta voi saada kohtuullisen summan kasaan. Sosiaalinen media on siinä mielessä hyvä tapa myydä omaisuutta, että siellä voi helposti kohdentaa myynnit sen tyyppisille henkilöille, jotka voisivat olla kiinnostuneita ja joilta voi saada rahat nopeasti käyttöönsä. Luonnollisesti myös perinteisiä nettihuutokauppoja voi hyödyntää, mutta näistä toki on vaikea saada rahaa ”heti”.

Jos rahaa ei tarvitse paljon, niin vielä yhtenä mahdollisuutena on kerätä kotoa kaikki kolikot ja viedä ne talletusautomaattiin (tarkasti ottaen talletusottoon voi toki palauttaa myös setelit, mutta jos seteleitä löytyy, niin silloin ei monesti ole tarvetta ainakaan pienelle vipille), ainakin yleensähän näistä saa rahat heti omalle tilille. Luonnollisesti voi vielä toimia niin, että jos kotona on tyhjiä pulloja ja niin palauttaa ensin ne ja vasta sitten vie rahat automaatille. Tiedot lähimmästä talletusautomaatista löytyy tältä sivulta, on syytä mainita, että monesti automaatit sijaitsevat kauppakeskuksessa, jolloin niitä ei voi käyttää yöllä.

Mitä yllä mainituista pikavipeistä kannattaa hakea opiskelijana?

Pikavippejä myöntävät tahot suosivat selkeästi työssäkäyviä opiskelijoiden kustannuksella. Toki tämä on siinä mielessä varsin ymmärrettävää, että monesti opiskelijoilla on työssäkäyviä pienemmät tulot ja näin heidän voi olla vaikeampi maksaa pikavippiä takaisin. Tästä syystä onkin niin, että jos hakee opiskelijana (18v tai muuten) pikavippiä, niin kannattaa valita se laina, mikä täyttää tarkimmin oman minimitarpeen lainalle.

Tässä kohtaa on syytä olla tietoinen siitä, että jos hakee lainaa paikasta, jossa käytetään luottotiliä, niin tulkitaan siellä ikään kuin lainaa hakeva ottaisi lainaa luottotilin maksimin, vaikka hän hakisikin alussa lainaa vain 100e. Eli, jos haet lainan paikasta, jossa käytetään 2000e luottotiliä, mutta nostat aluksi vain 200e, niin tulkitaan hakemustasi suhteessa 2000e lainaan ei suhteessa 200e lainaan. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että voisit nostaa loput tuosta luottorajasta helposti omalle tilille ilman erillistä hakemusta.

Jos siis haluat maksimoida lainan saamisen mahdollisuudet opiskelijana, niin kannattaa valita mahdollisimman pieni laina, jossa EI käytetä luottotiliä. Käytännössä tämä jättää yllä olevista vaihtoehdoista jäljellä Blue Financen ja Omalainan.

Miksi lainan saaminen 18 vuotiaana on niin vaikeaa

Voisi tuntua äkkiseltään siltä, että pitäähän sitä joka paikasta voida saada pikavippi 100e heti tilille 18 vuotiaana, mutta kun pikavippiä lähtee oikeasti hakemaan, niin luultavasti törmää siihen, että lainoja ei myönnetä kovin helpolla. Ja näin on vaikka luottotiedot ovat kunnossa. Joskus tuntuukin siltä, että jotkut paikat pitävät vain eräänlaisena markkinointikikkana sitä, että ne mukamas myöntävät pikavipin 18v hakijoille. Kuitenkin varmaan lopulta lainan saamisen vaikeudessa on vain kyse siitä, että lainaa antavat tahot ajattelevat, että koska 18 vuotiaalla ei ole pitkää historiaa itsenäisten raha-asioiden kanssa, niin on melko iso riski siihen, ettei hän maksa takaisin edes 50 euron pikavippiä.

Kysymyksiä ja vastauksia 100e pikavipeistä

Miksi niin harva lainafirma myöntää nykyään 100e pikavippejä?

Pohjimmiltaan kyse on rahasta: iso osa lainafirmoista kokee ettei niille ole (riittävän) kannattavaa myöntää 100€ lainoja. Tuo on yhdistelmä sitä, että lainojen korkoja rajoitetaan korkokatoilla ja toisaalta lainojen myöntämiseen liittyy töitä ja samanaikaisesti pieni osa asiakkaista ei maksa lainaa takaisin.

Miten pitkän laina-ajan 100e vipille voi saada?

Tämä riippuu lainafirmasta, mutta yleensä jo tämän kokoiselle lainalle saa maksuaikaa vähintään kuukauden. Maksuaikaan voi vaikuttaa myös esimerkiksi se missä muodossa 100€ laina on: nostettu joustoluotolta vai kertalaina.

Tuleeko 100e lainan päälle muita kustannuksia kuin nimellinen vuosikorko?

Monet lainapalvelut veloittavat nykyään pienen käsittelymaksun, joka tulee nimellisen vuosikoron päälle. Lisäksi siitä, että hakemus käsitellään nopeasti ja lainarahat siirretään äkkiä saatetaan veloittaa lisämaksu. Suosittelemme tarkistamaan viimeisimmät tiedot sen lainapalvelun sivustolta, jolta mahdollisesti haet lainaa.