Pikavippi 18v 2018 – Katso mistä 18 vuotias saa 100e – 3000e pikavipin heti!

Pikavippi 18v

Iso osa pikavippiyrityksistä on päättänyt, etteivät ne vuonna 2018 myönnä pikavippiä 18v hakijoille. Onneksi on kuitenkin olemassa muutama pikavippipaikka, josta lainan voivat saada tililleen heti myös 18 vuotiaat henkilöt. Ja mikä parasta näiden pikavippiyhtiöiden joukosta löytyy myös aidosti hyviä pikavippejä.

Paras pikavippi 18v:lle vuonna 2018 – Rahat heti tilille 24h!

Täältä pikavippi heti 18 vuotiaille!

Tämän vuoden parhaaksi pikavipiksi 18 vuotiaille nostan Vippi.fi-palvelun. Vippi.fi on yksi vanhimpia ja luotetuimpia suomalaisia pikavippejä. Sen lisäksi, että Vippi.fi myöntää lainaa 18 vuotiaille, on siltä myös muuten verrattain yksinkertaista saada lainaa. Yritys ei esimerkiksi vaadi lähettämään minkäänlaisia dokumentteja tuloistaan, vaan kaikki lainaan hakemiseen liittyvä voidaan tehdä helposti yrityksen nettisivujen kautta. Pienin mahdollinen Vippi.fi-palvelusta ensimmäisellä hakukerralla haettava pikavippi on kooltaan 100 euroa. Myöhemmillä hakukerroilla voit kuitenkin tehdä myös 50 euron nostoja pikavippitililtäsi. Vaikka Vippi.fi palvelusta voikin siis hakea myös pienen pikavipin, niin myöntää se toisaalta myös melko isoja pikavippejä. Isoin mahdollinen haettava pikavippi on 2000 euroa. Luonnollisesti myös käytännössä kaikki mahdolliset summat 100 euron ja 2000 euron välillä ovat haettavissa.

Vippi.fi maksaa pikavipit heti hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen asiakkaan tilille. Vippi.fi-palvelulla on tili käytännössä kaikissa suomessa aktiivisesti toimivissa pankeissa, eli saat pikavipin heti esimerkiksi Nordean, OP:n, Danske Bankin ja pop pankin tilille. S-pankin suhteen yrityksellä on joskus ollut hidasteita pikavipin tilille maksamisessa.

Vippi.fi:n korot ovat melko tavallisia. Eli siis korkeampia kuin pankkien korot, mutta pikavipeiksi korot eivät ole mitenkään poikkeuksellisen korkeita.

Vaikka tämän pikavipin korot eivät ole erityisen pieniä tai isoja, niin on palvelulla yksi iso etu moniin muihin pikavippeihin verrattuna: pikavippiä ei tarvitse maksaa kokonaan kerralla takaisin. Sen sijaan haettua pikavippiä voi lyhentää joka kuukausi vähän (luonnollisesti silloin jäljellä oleva summa kasvaa korkoa).

Vippi.fi:n yksi erikoisuuksista ja vahvuuksista on myös se, että se maksaa pikavippejä tilille 24h vuorokaudessa, eli myös yöllä. Ensimmäisen haetun pikavipin kohdalla tämä ei välttämättä toteudu, sillä asiakkaalla pitää olla nostoja varten oma pikavippitili, mutta jatkossa uudet nostot tulevat käytännössä heti vaikka 04 yöllä pankkitilille.

Toinen hyvä pikavippi 18 vuotiaalle 2018 – Jopa 3000e pikavippiä!

Nordcreditiltä pikavippi 18v hakijoille

Mikäli et jostain syystä halua käyttää Vippi.fi-palvelua pikavipin hakemiseen, niin on 18 vuotiaille onneksi tarjolla myös ainakin yksi toinen suositeltava pikavippi. Myös Nordcredit nimittäin tarjoaa lainaa 18v pikavipinhakijoille. Molemmissa tällä sivulla mainituissa yrityksissä on sama alaraja sille, miten pienen pikavipin hakija voi saada (riippumatta hakijan iästä): 100 euroa. Erona näiden kahden palvelun välillä on kuitenkin se, että Nordcredit voi myöntää jopa 3000 euron pikavipin. 3000 euron pikavippiä voi pitää jo melko isona.

Vippi.fi:n tavoin myös Nordcredit maksaa pikavipin heti hyväksytyn hakemuksen jälkeen hakijan tilille. Tässäkään firmassa ei ole pakko lähettää palkkakuittia tai muuta todisteita tuloista, vaan sijaan yritys voi tehdä luottopäätöksen selaamalla asiakkaan pankkitilin tapahtumat instantor-palvelun avulla.

Myös tässä pikavippipaikassa lainan voi maksaa osissa takaisin. Pienimillään takaisin maksettava  kuukausierä voi olla 50 euroa ja suurimmillaan kuukausittainen minimilyhennys on vähän yli 200 euroa.

Kannattaako 18 vuotiaana ottaa pikavippi?

18 vuotiaalla on siis täysi oikeus hakea pikavippi muutamastikin eri pikavippiyrityksestä. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että pikavipin hakeminen olisi järkevää.

Ennen kuin haet minkään kokoista, edes 100 euron, pikavippiä niin on tärkeä varmistua siitä, että pystyt aidosti maksamaan sen takaisin. Olisi todella hölmöä pilata luottotiedot ottamalla 18 vuotiaana pikavippi, jota ei voi (tai halua) maksaa takaisin.

Pikavippiyritykset pyrkivät tietenkin itsekin varmistumaan siitä, että niiden asiakkaat saava pikavipin maksettua takaisin, mutta niiden systeemit eivät luonnollisesti ole aukottomia eivätkä yritykset tietenkään voi lopulta pakottaa ketään maksamaan pikavippiä takaisin.

Lopulta päätös on aina yksin sinun sen suhteen, haetko pikavippiä, ja tämä päätös on aina syytä tehdä tarkasti harkiten. Päätöstä ei siis pidä tehdä esimerkiksi impulssin perusteella, kun huomaat haluavasi jotain niin kovasti, että unohdat punnita pikavipin hyviä ja huonoja puolia.

Tarvitseeko 18 vuotias takaajan tai vakuuden pikavipille?

Sen lisäksi, että pikavipin voi saada heti tilille, niin on yksi niiden parhaista ominaisuuksista se, että niille ei normaalisti vaadita vakuutta tai takaajaa. Tämä pätee myös 18 vuotiaisiin pikavipin hakijoihin, eli pikavippiyritykset kohtelevat tämänkin asian suhteen täsmälleen samalla tavalla kaikkia pikavipistä kiinnostuneita, oli ikää sitten 18 tai 60-vuotta.

Mitä pitää muistaa, kun hakee ensimmäinen pikavipin:

Kun ihminen hakee pikavippiä 18-vuotiaana, niin on samalla monesti kyseessä myös henkilön ensimmäinen pikavippi. Ensimmäisen pikavipin hakemiseen liittyy tiettyjä asioita, joista on syytä olla erittäin hyvin tietoinen.

Tärkein asia lienee se, että kun haet elämäsi ensimmäinen pikavipin, niin kynnys uusien pikavippien hakemiseen alenee huomattavasti. Monelle onkin paljon isompi henkinen hyppäys siirtyä nollasta haetusta pikavipistä yhteen haettuun pikavippiin, kuin ensimmäisestä haetusta pikavipistä kymmeneen haettuun pikavippiin.

Toinen tärkeä ymmärrettävä asia liittyy tavallaan ensimmäiseen pointtiin. On tärkeätä ymmärtää se, miten lähes kaikki pikavippipalvelut (kuten molemmat tällä sivulla mainitut) toimivat. Vaikka haet niiltä vaikka vain 200 euron pikavipin, niin ne avaavat sinulle normaalisti niin sanotun pikavippitilin, josta voi hakea esimerkiksi 2000 euron tai 3000 euron verran lainaa. Eli siis, kun olet tehnyt ensimmäisen hyväksytyn hakemuksen vaikka mainittua 200 euroa varten, niin saat todella helposti ja nopeasti samasta firmasta lisää lainaa 2000 tai 3000 euroon asti. Tähän liittyen on myös tärkeätä huomioida se, että vaikka monesti ensimmäisen pikavipin hakemiseen tarvitsee pankkitunnukset, niin lisänostoja voi avulta pikavippitililtä tehdä helposti tekstiviestillä. Se, että voit hakea pikavipin vaikka viikonloppuna yöllä tekstiviestillä, lisää luonnollisesti riskiä siihen, että tekee nostoja joita ei harkitse tarkkaan.

Kuten mainittua, niin yllä olevista firmoista erityisesti Vippi.fi on erikoistunut siihen, että se maksaa uudet nostot asiakkaan pankkitilille 24h – eli myös keskellä yötä, vaikka lauantain ja sunnuntain välisenä yönä viikonloppuna.

Ensimmäistä pikavippiä hakiessa on myös tärkeätä muistaa huomioida tarkasti eri pikavippiyritysten eri kokoiset korot ja kulut. Vaikka pikavippiyritysten korot ovat usein melko samanlaisia, niin on niissä myös jonkun verran eroja. Erityisesti huomioita kannattaa kiinnittää siihen, ilmoittaako pikavippiyritys korkonsa kuukausikorkona vai vuosikorkona.

Pikavippien korkojen huomioiminen on tärkeätä myös sen takia, että monesti 18 vuotiailla on ainakin jonkun verran kokemusta siitä, että on lainannut vähän rahaa esimerkiksi kaverilta tai vanhemmilta ja tottunut siihen, että lainasta maksetaan takaisin vain lainattu summa itsessään. Tätä taustaa vasten pikavippien korot voivat tuntua jopa yllättävän isoilta.

Yksi tärkeä muistettava asia pikavippiä hakiessa on myös se, että pitää tarkkaa kirjaa siitä, mistä on hakenut pikavipin ja milloin kyseisen pikavipin eräpäivä on. Pikavipeistä lähetetään tavallisesti lasku sähköpostilla, ja tällöin lasku voi helposti jäädä huomaamatta, jos ei ole merkinnyt itselle muistiin eräpäivää ja tajua sen perusteella lähteä etsimään mahdollisesti unohtunutta laskua. Laskujen suhteen on myös hyvä olla tietoinen siitä, että laskujen lähettäjät ovat monesti eri nimisiä kuin mikä on pikavipin myöntäneen nettisivuston nimi. Tämä voi johtua siitä, että pikavippiyrityksen virallinen nimi on eri kuin palvelun nimi tai siitä, että pikavippifirma on ulkoistanut pikavipin perinnän jollekin ulkopuoliselle taholle.

Vaikka pikavippilaskuja voikin siis tulla tavallaan yllättäviltä tahoilta, niin on luonnollisesti kuitenkin tärkeätä varmistua siitä, että ei ala maksamaan mitä tahansa pikavippilaskuja, mitä sähköpostiin ilmestyy, vaan varmistaa aina sen, että ne ovat aitoja.

Toivottavasti näistä neuvoista on jotain hyötyä siinä vaiheessa, kun pohdit, haluatko hakea ensimmäisen pikavipin. Mikäli et ole täysin varma siitä, että haluat hakea pikavipin, niin kannattaa se todennäköisesti jättää hakematta. Näin on erityisesti, jos pelkäät ettet selviydy laskuista. Ei ole järkevää aiheuttaa pitkälle tulevaisuuteen jatkuvaa monenlaista harmia vain 18 vuotiaana haetun pikavipin takia.

Luottotietojen menettäminenhän vaikeuttaa esimerkiksi erittäin merkittävästi vuokra-asunnon saamista, kuten myös luonnollisesti kaikkien myöhempien lainojen – myös pikavippien saamista.