• You are here:
 • Home »

100e pikavippi heti – Ikäraja alkaen 18v – Katso suositukset 100€ lainalle

Tämä sivu on jaoteltu niin, että heti tässä alussa on tuotu lyhyesti esille niitä firmoja, joista jo 18v voi edes teoriassa saada 100e pikavipin. Sen jälkeen on pidempi esittely niistä. Kaikkien näiden alla mainittavien lainapalveluiden tapauksessa 18 vuotta on siis luonnollisesti vain alaikäraja eikä mikään sen tyyppinen raja, että vain kyseisen ikäiset voisivat saada lainaa.

Näiltä heti 100e pikavippi jo 18-vuotiaalle

Blue Finance - helppo 100€ pikavippi

Blue Finance on tällä hetkellä oma vahvin suositukseni heille, jotka haluavat saada 100e pikavipin helposti sekä nopeasti. Täällä nimittäin vaikutti olevan poikkeuksellisen hyvin virtaviivaistettu hakuprosessi (ei mitään ylimääräistä tai paperien lähettelyä) ja lisäksi Blue Finacen on tavannut antaa monille lainaa.

Blue Financen lainan todellinen vuosikorko on alkaen alle 30%, mutta jos lainan haluaa nopeasti itselle, niin tulee lisäkustannuksia. Tarvittaessa tarkista ajantasainen hinnasto Blue Financen nettisivuilta.

Lainasto - nyt taas tarjolla 100€ laina

Lainasto ei suunnilleen puoleen vuoteen tarjonnut mahdollisuutta hakea uutena asiakkaana 100€ lainaa. Nyt se on kuitenkin taas mahdollista. Lainastolta 100€ lainaa voi hakea sen limiittilainan kautta.

Lainaston limiittin todellinen vuosikorko on 29,62%.

Saldolimiitti - nopea paikka 100€ lainan hakemiseen

Lainan hakemisen Saldolimiitiltä pitäisi olla erityisen helppoa. Lisäksi täältä voi saada lainan heti moneen eri pankkiin. Saldolimiitiltä voi hakea 100€ pikavipin niin, että avaa palveluun uuden lainatilin, jolta nostaa tuon kokoisen lainan. Mikäli myöhemmin käy ilmi, ettei 100€ vippi riittänytkään, niin voi avatulta lainatililtä sitten nostaa helposti lisää lainaa.

Saldolimiitin lainan tyypillinen todellinen vuosikorko on 29,6% 

Vippi - legendaarinen lainapaikka

Vippi on erittäin suosittu ja jo todella pitkään toiminut lainapalvelu. Ja onkin helppo ymmärtää miksi asiakkaat tykkäävät tästä lainapaikasta: lainan hakeminen täältä on helppoa, lainaa voi saada todella nopeasti ja sivustoa ylläpitää iso yritys.

Täältä saa haettua 18-vuotiaana 100€ pikavippiä, kun ottaa palvelun tarjoaman joustoluoton.

Vippi alensi sen lainojen vuosikorkoja hiljattain, ja nyt siltä voi saada 100€ pikavipin alkaen noin 30% todellisesta vuosikorosta.

Omalaina - 100e laina nopeasti

Omalainaltakin pitäisi olla mahdollista saada 100e laina nopeasti. Yritys nimittäin kertoo sivuillaan, että siltä saa lainapäätöksen heti ja sen lisäksi annetaan ymmärtää, että tämän tyyppiset pienet lainat siirtyvät yleensä erittäin nopeasti, jopa "heti", hakijan tilille. Tämän ei kuitenkaan voi ajatella olevan ihan yhtä nopea kuin esimerkiksi Blue Financen. 


Lisäksi tämän kanssa on syytä tiedostaa se, että se vaatii 100€ lainaakin varten vastauksen melko moneen kysymykseen, onneksi kuitenkin lähinnä vaan "valitse valikosta" -tyylisesti. Täällä voi valita hakevansa 100e lainalle maksuaikaa 1 - 5 vuotta, mutta käytännössä voi olla vaikea saada lainatarjous, jossa tuon kokoiselle lainalle olisi vaikka 5 vuoden maksuaika.

Omalainalta haettavien lainojen nimelliset vuosikorot voivat vaihdella välillä 4,19% - 20%

Tarkempi käsittely 18 vuotiaille saatavilla olevista vipeistä

Iso osa pikavippiyrityksistä on päättänyt, etteivät ne vuonna 2020 myönnä pikavippiä 18v hakijoille. Onneksi on kuitenkin olemassa muutama pikavippipaikka, josta lainan voivat saada tililleen heti myös 18 vuotiaat henkilöt. Ja mikä parasta näiden pikavippiyhtiöiden joukosta löytyy myös aidosti hyviä pikavippejä. Kaikilla alla listatuilla pikavipeille on hiukan omat vahvuutensa, joten kannattaa lukea esittelyt, jotta tiedät, mikä sopii parhaiten omaan tarpeeseesi.

Alla oleva lista on perustuu vuoden 2020 alun näkemykseen siitä, mitkä ovat parhaat pikavipit 18-vuotiaille. Lista voi muuttua tulevaisuudessa

On ehkä syytä mainita vielä uudelleen, että vaikka myös 18 vuotiaat voivat saada näitä pikavippejä, niin ovat ne luonnollisesti myös tätä vanhempien saatavilla, eli 18 vuotta on vain ja ainoastaan alaikäraja.

Paras pikavippi 18v:lle vuonna 2020 – hyvä mahdollisuus lainaan

BlueFinance ei ole yhtä tunnettu kuin muutamat muut tämän sivun lainaajat, mutta kuitenkin erittäin luotettava ja hyvä vaihtoehto niille, jotka hakevat jo 18 vuotiaana pikavippiä. Blue Finance uudisti hiljattain sen lainatarjontaa, ja nyt siltä saa pikavippiä sekä kertaluoton että joustoluoton kautta. Kertaluottoa voi saada 100 - 500€ ja joustoluottoa 100 - 5000€.

 Hyvä tietää - Blue Finance

 • Pienin mahdollinen lainasumma: 100€
 • Suurin mahdollinen lainasumma: 5000€ - hyvin luultavaa on kuitenkin, että ensimmäisen pikavipin Blue Financelta nostava ei saa näin isoa lainaa.
 • Korko: Tyypillinen todellinen vuosikorko hieman alle 31% luokkaa. Siis halpa verratunna aiempiin pikavippeihin
 • Lainaamisen helppous: Erittäin helppoa, kaikissa kohdissa tietää takuulla, mitä pitää tehdä.
 • Mahdollisuudet saada laina: Varsin hyvät. Tällä sivulla mainituista lainapaikoista erittäin todennäköisesti parhaat.
 • Rahat tilillä: kokemuksen perusteella noin 15 minuutin päästä hyväksytystä lainahakemuksesta (hyväksyntä heti). Rahojen heti saaminen voi kuitenkin aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia.

100€ laina luottotililtä

Lainaston tapauksessa 100€ kokoista lainaa voi hakea sen limiittilainan kautta. Tuota kyseistä lainamuotoa voi hakea, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Lainasto on kokemusteni perusteella ollut varsin helposti käytettävä ja nopea lainapalvelu, ja sen perimät korot ovat nykyään selkeästi aiempaa matalampia. Kokeile nyt Lainastoa.

Pikavippi 18v - lainaa jopa 2000e

Saldolimiitti on osaa sama yritystä kuin myöhemmin tällä sivulla esiteltävä Vippi-palvelu. Tilastojen perusteella täältä on kuitenkin paremmat mahdollisuudet lainaan kuin Vippi-palvelusta. En osaa sanoa tarkasti mistä tuo johtuu. Täältä hyväksytyille hakijoille on ainakin aiemmin myönnetty joko 500e tai 2000e lainaraja, ja tuolta lainarajalta on sitten voinut nostaa haluamansa summan lainaa. Ainakin ensimmäisen lainan alaraja vaikuttaa täällä olevan 100e. Luonnollisesti myös täältä pikavippi siirtyy heti vähintäänkin suurimpaan osaan pankeista. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Kilpailuta 100e lainasi

Lainojen kilpailuttaminen on tietysti sitä järkevämpää, mitä isomman lainan ottaa, mutta sen voi tehdä jo 100e kohdalla. Ainoa paikka mikä tätä näyttää tarjoavan on Omalaina. Kyseinen firma on myös siinä mielessä harvinainen kilpailuttamiseen keskittyvän sivusto, että sen kautta voi lainaa saada jo 18 vuotiaana.

Maksu-aikaa 100e lainalle voi valita 1 - 5 vuotta ja palvelun etusivulla olevan laskurin perusteella näkee, että näillä maksuajoilla kuukausierät ovat normaalisti todella pieniä. Esimerkiksi jo vuoden maksuajan kohdalla tuodaan esimerkkinä esille, että kuukausierä voisi olla 9 euroa. Eli korkoja ja kuluja tulisi vuodessa vain 8 euroa. Toki sitten se on toinen kysymys, että haluaako 100e lainaa edes ottaa vuodeksi vai onko parempi vaihtoehto sen ottaminen vaikka kahdeksi viikoksi vaikkapa tämän sivun ylimmästä lainapaikasta

Omalainalta pitäisi tätä nykyä saada lainatarjoukset heti näkyville ja 100e laina pitäisi sivuston perusteella olla myöskin mahdollista saada todella nopeasti omalle tilille. Joskin en itse pitäisi tätä tämän asian suhteen yhtä varmana paikkana kuin muita tällä sivulla esiteltyjä vaihtoehtoja. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Laadukas pikavippi myös 18 vuotialle

Tämän vuoden toiseksi parhaaksi pikavipiksi 18 vuotiaille nostan Vippi.fi-palvelun. Vippi.fi on yksi vanhimpia ja luotetuimpia suomalaisia pikavippejä. Sen lisäksi, että Vippi.fi myöntää lainaa 18 vuotiaille, on siltä myös muuten verrattain yksinkertaista saada lainaa. Yritys ei esimerkiksi vaadi lähettämään minkäänlaisia dokumentteja tuloistaan, vaan kaikki lainaan hakemiseen liittyvä voidaan tehdä helposti yrityksen nettisivujen kautta. Pienin mahdollinen Vippi.fi-palvelusta ensimmäisellä hakukerralla haettava pikavippi on kooltaan 100 euroa. Myöhemmillä hakukerroilla voit kuitenkin tehdä myös 50 euron nostoja pikavippitililtäsi. Vaikka Vippi.fi palvelusta voikin siis hakea myös pienen pikavipin, niin myöntää se toisaalta myös melko isoja pikavippejä. Isoin mahdollinen haettava pikavippi on 2000 euroa - yrityksellä on myös lainatuote, josta voi periaatteessa saada aina 10000€ asti lainaa, todennäköisesti tätä ei käytännössä voi 18 vuotiaana saada. Luonnollisesti myös käytännössä kaikki mahdolliset summat 100 euron ja 2000 euron välillä ovat haettavissa.

Vippi.fi maksaa pikavipit heti hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen asiakkaan tilille. Vippi.fi-palvelulla on tili lähes kaikissa suomessa aktiivisesti toimivissa pankeissa, eli voit saada pikavipin heti esimerkiksi Nordean, OP:n ja Danske Bankin tilille.

Vippi.fi:n korot ovat melko tavallisia. Eli siis korkeampia kuin pankkien korot, mutta pikavipeiksi korot eivät ole mitenkään poikkeuksellisen korkeita.

Vaikka tämän pikavipin korot eivät ole erityisen pieniä tai isoja, niin on palvelulla yksi iso etu moniin muihin pikavippeihin verrattuna: pikavippiä ei tarvitse maksaa kokonaan kerralla takaisin. Sen sijaan haettua pikavippiä voi lyhentää joka kuukausi vähän (luonnollisesti silloin jäljellä oleva summa kasvaa korkoa).

Vippi.fi:n yksi erikoisuuksista ja vahvuuksista on myös se, että se maksaa pikavippejä tilille 24h vuorokaudessa, eli myös yöllä. Ensimmäisen haetun pikavipin kohdalla tämä ei tosin toteudu, sillä asiakkaalla pitää olla nostoja varten ennakolta avattuna pikavippitili, mutta jatkossa uudet nostot tulevat käytännössä heti vaikka 04 yöllä pankkitilille. Jos siis tuppaat ajautumaan tilanteisiin, joissa tarvitset yöllä äkkiä rahaa, niin kannattaa mahdollisesti harkita tänne lainatilin avaamista - ihan jo varmuuden vuoksi.

Tiivistelmä - Vippi.fi

 • Pienin mahdollinen lainasumma: 100€
 • Suurin mahdollinen lainasumma: 10000€. 18-vuotiaana käytännössä todella vaikea saada mainittuja isompia lainoja.
 • Maksuaikaa lainalla: Lainaa pitää lyhentää kuukausittain, ei selkeää maksuohjelmaa. Lyhennykset riippuvat avoinna olevan lainan määrästä.
 • Korko: alkaen noin 30%.
 • Lainaamisen helppous: erittäin helppoa
 • Rahat tilillä: alle 10 minuutissa (oma kokemus)

Kannattaako 18 vuotiaana ottaa pikavippi?

18 vuotiaalla on siis täysi oikeus hakea pikavippi muutamastikin eri pikavippiyrityksestä. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että pikavipin hakeminen olisi järkevää.

Ennen kuin haet minkään kokoista, edes 100 euron, pikavippiä niin on tärkeä varmistua siitä, että pystyt aidosti maksamaan sen takaisin. Olisi todella hölmöä pilata luottotiedot ottamalla 18 vuotiaana pikavippi, jota ei voi (tai halua) maksaa takaisin.

Pikavippiyritykset pyrkivät tietenkin itsekin varmistumaan siitä, että niiden asiakkaat saava pikavipin maksettua takaisin, mutta niiden systeemit eivät luonnollisesti ole aukottomia eivätkä yritykset tietenkään voi lopulta pakottaa ketään maksamaan pikavippiä takaisin.

Lopulta päätös on aina yksin sinun sen suhteen, haetko pikavippiä, ja tämä päätös on aina syytä tehdä tarkasti harkiten. Päätöstä ei siis pidä tehdä esimerkiksi impulssin perusteella, kun huomaat haluavasi jotain niin kovasti, että unohdat punnita pikavipin hyviä ja huonoja puolia.

Tarvitseeko 18 vuotias takaajan tai vakuuden pikavipille?

Sen lisäksi, että pikavipin voi saada heti tilille, niin on yksi niiden parhaista ominaisuuksista se, että niille ei normaalisti vaadita vakuutta tai takaajaa. Tämä pätee myös 18 vuotiaisiin pikavipin hakijoihin, eli pikavippiyritykset kohtelevat tämänkin asian suhteen täsmälleen samalla tavalla kaikkia pikavipistä kiinnostuneita, oli ikää sitten 18 tai 60-vuotta.

Mitä pitää muistaa, kun hakee ensimmäinen pikavipin:

Kun ihminen hakee pikavippiä 18-vuotiaana, niin on samalla monesti kyseessä myös henkilön ensimmäinen pikavippi. Ensimmäisen pikavipin hakemiseen liittyy tiettyjä asioita, joista on syytä olla erittäin hyvin tietoinen.

Tärkein asia lienee se, että kun haet elämäsi ensimmäinen pikavipin, niin kynnys uusien pikavippien hakemiseen alenee huomattavasti. Monelle onkin paljon isompi henkinen hyppäys siirtyä nollasta haetusta pikavipistä yhteen haettuun pikavippiin, kuin ensimmäisestä haetusta pikavipistä kymmeneen haettuun pikavippiin.

Toinen tärkeä ymmärrettävä asia liittyy tavallaan ensimmäiseen pointtiin. On tärkeätä ymmärtää se, miten suurin osa pikavippipalveluista (kuten toisena ja kolmantena tällä sivulla mainitut) toimii. Vaikka haet niiltä vaikka vain 200 euron pikavipin, niin ne avaavat sinulle normaalisti niin sanotun pikavippitilin, josta voi hakea esimerkiksi 2000 euron tai 3000 euron verran lainaa. Eli siis, kun olet tehnyt ensimmäisen hyväksytyn hakemuksen vaikka mainittua 200 euroa varten, niin saat todella helposti ja nopeasti samasta firmasta lisää lainaa 2000 tai 3000 euroon asti. Tähän liittyen on myös tärkeätä huomioida se, että vaikka monesti ensimmäisen pikavipin hakemiseen tarvitsee pankkitunnukset, niin lisänostoja voi avulta pikavippitililtä tehdä helposti tekstiviestillä. Se, että voit hakea pikavipin vaikka viikonloppuna yöllä tekstiviestillä, lisää luonnollisesti riskiä siihen, että tekee nostoja joita ei harkitse tarkkaan.

Kuten mainittua, niin yllä olevista firmoista erityisesti Vippi.fi on erikoistunut siihen, että se maksaa uudet nostot asiakkaan pankkitilille 24h – eli myös keskellä yötä, vaikka lauantain ja sunnuntain välisenä yönä viikonloppuna.

Ensimmäistä pikavippiä hakiessa on myös tärkeätä muistaa huomioida tarkasti eri pikavippiyritysten eri kokoiset korot ja kulut. Vaikka pikavippiyritysten korot ovat usein melko samanlaisia, niin on niissä myös jonkun verran eroja. Erityisesti huomioita kannattaa kiinnittää siihen, ilmoittaako pikavippiyritys korkonsa kuukausikorkona vai vuosikorkona.

Pikavippien korkojen huomioiminen on tärkeätä myös sen takia, että monesti 18 vuotiailla on ainakin jonkun verran kokemusta siitä, että on lainannut vähän rahaa esimerkiksi kaverilta tai vanhemmilta ja tottunut siihen, että lainasta maksetaan takaisin vain lainattu summa itsessään. Tätä taustaa vasten pikavippien korot voivat tuntua jopa yllättävän isoilta.

Yksi tärkeä muistettava asia pikavippiä hakiessa on myös se, että pitää tarkkaa kirjaa siitä, mistä on hakenut pikavipin ja milloin kyseisen pikavipin eräpäivä on. Pikavipeistä lähetetään tavallisesti lasku sähköpostilla, ja tällöin lasku voi helposti jäädä huomaamatta, jos ei ole merkinnyt itselle muistiin eräpäivää ja tajua sen perusteella lähteä etsimään mahdollisesti unohtunutta laskua. Laskujen suhteen on myös hyvä olla tietoinen siitä, että laskujen lähettäjät ovat monesti eri nimisiä kuin mikä on pikavipin myöntäneen nettisivuston nimi. Tämä voi johtua siitä, että pikavippiyrityksen virallinen nimi on eri kuin palvelun nimi tai siitä, että pikavippifirma on ulkoistanut pikavipin perinnän jollekin ulkopuoliselle taholle.

Vaikka pikavippilaskuja voikin siis tulla tavallaan yllättäviltä tahoilta, niin on luonnollisesti kuitenkin tärkeätä varmistua siitä, että ei ala maksamaan mitä tahansa pikavippilaskuja, mitä sähköpostiin ilmestyy, vaan varmistaa aina sen, että ne ovat aitoja.

Toivottavasti näistä neuvoista on jotain hyötyä siinä vaiheessa, kun pohdit, haluatko hakea ensimmäisen pikavipin. Mikäli et ole täysin varma siitä, että haluat hakea pikavipin, niin kannattaa se todennäköisesti jättää hakematta. Näin on erityisesti, jos pelkäät ettet selviydy laskuista. Ei ole järkevää aiheuttaa pitkälle tulevaisuuteen jatkuvaa monenlaista harmia vain 18 vuotiaana haetun pikavipin takia.

Luottotietojen menettäminenhän vaikeuttaa esimerkiksi erittäin merkittävästi vuokra-asunnon saamista, kuten myös luonnollisesti kaikkien myöhempien lainojen – myös pikavippien saamista.

Mistä saat apua, jos olet ajautunut velkaongelmiin:

Koska 18-vuotiaana on siis isolla todennäköisyydellä korostunut riski ajautua ongelmiin pikavippien kanssa, niin on hyvä olla etukäteen selvillä siitä, mistä voi löytää apua. Hyviä vaihtoehtoja on useita, mutta ainakin yhteen kannattaa ehdottomasti tutustua: Kilpailu ja kuluttajaviraston sivuilta löytyy nimittäin tiedot paikallisista velkaneuvojista, heidän avullaan voi lähteä ratkomaan ongelmia. Tärkeätä on ottaa mahdollisimman nopeasti yhteyttä neuvojiin, jotta tilanne ei pääse riistäytymään täysin käsistä, ja on hyvä muistaa, että vaikka neuvojen pyytäminen voi tuntua ikävältä, niin ovat toiset vaihtoehdot monesti todella paljon surkeampia.

Mistä muualta 18-vuotias voi saada nopeasti rahaa:

Vaikka pikavipit ovatkin helppo ja nopea tapa saada paikattua rahavajetta, niin eivät ne luonnollisesti ole läheskään ainoa tapa tehdä sitä. Mikään ei esimerkiksi estä pyytämästä lainaa kaverilta tai sukulaiselta - vaikka voikin tuntua niin sanotusti nololta pyytää lainaa tutulta, niin voi se monesti olla parempi vaihtoehto kuin pikavipin ottaminen.

Toinen hyvä tapa yrittää saada rahaa nopeasti on myydä netissä omaisuutta, esimerkiksi sosiaalisen median kautta. Jo monilla 18-vuotiaillakin on sen tyyppistä tavaraa, josta luopuminen ei haittaa, mutta josta kuitenkin voi saada varsin hyvin rahaa. Esimerkiksi hyväkuntoisista vaatteista ja turhaksi jääneestä elektroniikasta voi saada kohtuullisen summan kasaan. Sosiaalinen media on siinä mielessä hyvä tapa myydä omaisuutta, että siellä voi helposti kohdentaa myynnit sen tyyppisille henkilöille, jotka voisivat olla kiinnostuneita ja joilta voi saada rahat nopeasti käyttöönsä. Luonnollisesti myös perinteisiä nettihuutokauppoja voi hyödyntää, mutta näistä toki on vaikea saada rahaa "heti".

Jos rahaa ei tarvitse paljon, niin vielä yhtenä mahdollisuutena on kerätä kotoa kaikki kolikot ja viedä ne talletusautomaattiin (tarkasti ottaen talletusottoon voi toki palauttaa myös setelit, mutta jos seteleitä löytyy, niin silloin ei monesti ole tarvetta ainakaan pienelle vipille), ainakin yleensähän näistä saa rahat heti omalle tilille. Luonnollisesti voi vielä toimia niin, että jos kotona on tyhjiä pulloja ja niin palauttaa ensin ne ja vasta sitten vie rahat automaatille. Tiedot lähimmästä talletusautomaatista löytyy tältä sivulta, on syytä mainita, että monesti automaatit sijaitsevat kauppakeskuksessa, jolloin niitä ei voi käyttää yöllä.

Mitä yllä mainituista pikavipeistä kannattaa hakea opiskelijana?

Pikavippejä myöntävät tahot suosivat selkeästi työssäkäyviä opiskelijoiden kustannuksella. Toki tämä on siinä mielessä varsin ymmärrettävää, että monesti opiskelijoilla on työssäkäyviä pienemmät tulot ja näin heidän voi olla vaikeampi maksaa pikavippiä takaisin. Tästä syystä onkin niin, että jos hakee opiskelijana (18v tai muuten) pikavippiä, niin kannattaa valita se laina, mikä täyttää tarkimmin oman minimitarpeen lainalle.

Tässä kohtaa on syytä olla tietoinen siitä, että jos hakee lainaa paikasta, jossa käytetään luottotiliä, niin tulkitaan siellä ikään kuin lainaa hakeva ottaisi lainaa luottotilin maksimin, vaikka hän hakisikin alussa lainaa vain 100e. Eli, jos haet lainan paikasta, jossa käytetään 2000e luottotiliä, mutta nostat aluksi vain 200e, niin tulkitaan hakemustasi suhteessa 2000e lainaan ei suhteessa 200e lainaan. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että voisit nostaa loput tuosta luottorajasta helposti omalle tilille ilman erillistä hakemusta.

Jos siis haluat maksimoida lainan saamisen mahdollisuudet opiskelijana, niin kannattaa valita mahdollisimman pieni laina, jossa EI käytetä luottotiliä. Käytännössä tämä jättää yllä olevista vaihtoehdoista jäljellä Blue Financen ja Omalainan.

Miksi lainan saaminen 18 vuotiaana on niin vaikeaa

Voisi tuntua äkkiseltään siltä, että pitäähän sitä joka paikasta voida saada pikavippi 100e heti tilille 18 vuotiaana, mutta kun pikavippiä lähtee oikeasti hakemaan, niin luultavasti törmää siihen, että lainoja ei myönnetä kovin helpolla. Ja näin on vaikka luottotiedot ovat kunnossa. Joskus tuntuukin siltä, että jotkut paikat pitävät vain eräänlaisena markkinointikikkana sitä, että ne mukamas myöntävät pikavipin 18v hakijoille. Kuitenkin varmaan lopulta lainan saamisen vaikeudessa on vain kyse siitä, että lainaa antavat tahot ajattelevat, että koska 18 vuotiaalla ei ole pitkää historiaa itsenäisten raha-asioiden kanssa, niin on melko iso riski siihen, ettei hän maksa takaisin edes 50 euron pikavippiä.