Pikavippi 19v – Lainaa heti 19v hakijoille näistä paikoista, 50€ – 10000€ (2019)

Netissä on vain muutamia paikkoja, jotka ovat valmiit myöntämään pikavipin 19 vuotiaalle lainan hakijalle. Ja sitten niistäkin paikoista, jotka lainaa ovat valmiit antamaan on useampi sen tyyppisiä, että vaikuttaa siltä, että ne eivät käytännössä sitten kuitenkaan myönnä kuin todella harvoille 19v lainaajille lainaa. Tällä sivulla lainapaikat on pyritty listaamaan sen mukaan, miten todennäköisesti ne antavat lainaa 19v hakijalle. Kaikista näistä paikasta saa yleensä lainapäätöksen käytännössä heti ja yleensä myös lainatut rahat heti tilille.

Creditstar – lainaa 19v hakijoille 50€ - 2000€

Creditstarin kautta voidaan 19v lainaajille antaa lainaa 50€ alkaen ja suurin mahdollinen summa on 2000€. Lainaa voi hakea 5€ välein, eli myös vaikka 55€, 60€ tai 1995€. Tässä paikassa kysellään muutamia tarkentavia faktoja hakijasta (tulojen lähteestä yms), mutta kuitenkin, niin että lainapäätöstä varten ei tarvitse lähettää mitään dokumentteja. Tilastojen perusteella täältä on paljon paremmat mahdollisuudet saada lainaa kuin monilta kilpailijoilta. Hyvää tässä paikassa ovat myös selkeät kuukausierät ja se, että jokaiselle lainasummalle voi tarvittaessa ottaa jopa 12 kuukautta maksuaikaa (lyhyin maksuaika on 30 päivää), eli lainaa hakiessa pitäisi olla hyvät mahdollisuudet varmistaa se, että lainasta myös selviytyy. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Esimerkki lainan kustannuksista ja koroista. Jos Creditstarilta ottaa lainaa 300 euroa 6 kuukauden maksuajalla, niin on kuukausittainen maksuerä 58,58€ (summa palvelun lainalaskurista) ja kokonaisuudessa maksettavaa tulee 351,48€ (6*58,58€). Kyseisen lainan todellinen vuosikorko on Credistarin mukaan 75,28%.

Blue Finance – pikavippiä 100€ - 300€ ilman korkoa

Blue Financelta voi saada uutena 19 vuotiaana lainaajana kooltaan 100 – 300€ pikavipin ilman korkoa. Tälle korottomalle pikavipille myönnetään 14 päivää aikaa takaisin maksamiseen ja sen hakeminen on todella helppoa. Toisaalta toki hyvää on myös se, että jos lainalleen tarvitsee enemmän maksuaikaa kuin 14 päivää, niin voi sitä saada jopa lähes vuoden, jolloin lainasta pitäisi voida selviytyä, vaikka tulot ovat melko pienet (toki olettaen, että ei esimerkiksi ole paljon muita lainoja). Myös täältä on mahdollista saada laina ilman liitteitä – eli et joudu lähettämään mitään lippuja ja lappuja lainapäätöstä varten, vaan kaikki voidaan hoitaa ns. automaattisesti netin kautta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Esimerkki lainan kustannuksista ja koroista. Jos Blue Financelta ottaa uutena asiakkaana 200€ pikavipin ja maksaa sen takaisin 14 päivän sisällä, niin pitää takaisin maksaa yhteensä 200€ jolloin todellinen vuosikorko on 0%.

Limiitti – Lainaa 2000€ nopeasti ja helposti

Limiittiltä voidaan myöntää 19 vuotiaalle lainaajalle luottoraja, joka on suuruudeltaan 500€ tai 2000€. Eli lainaa voi siis ottaa tuohon rajaan asti, mutta mikään pakko niin paljon ei ole nostaa, vaan vaikkapa 200€ laina onnistuu molempien kautta oikein hyvin. Limiittin erityinen vahvuus on se, että siltä on erityisen nopeata hakea lainaa. Limiitin lainat toimivat joustoluoton periaatteella, eli uutta lainaa voi hakea ja nostaa helposti vanhan lainan päälle – rajana tietysti se, miten iso luottoraja lainaajalle on myönnetty. Tuon juostoluoton ja Limiitin systeemin ansiosta Limiitiltä on myös mahdollista saada lainaa yöllä, kunhan joustoluotto on ennen kyseistä yötä myönnettynä. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Limiitin lainojen todelliset vuosikorot ovat 49,77% - 131,66%.

Vippi – Lainaa jopa 10 000€ 19-vuotiaille

Vippi on osa samaa yritystä kuin Limiitti, mutta jostain syystä tämän palvelun kautta voi hakea isompaa lainaa. Täältä nimittäin voidaan antaa lainaajalle jopa 10 000€ kokoinen laina. Noin isoa lainaa voi hakea, jos valitsee haettavaksi kulutusluoton. Tuon kulutusluoton kautta voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen. Vaikka Vippi myöntääkin muita tämän sivun palveluita isompia lainoja, niin myöntää sekin lainaa ilman palkkatodistusta. Palvelussa on mainitun kulutusluoton lisäksi tarjolla myös samantyyppinen joustoluotto kuin Limiitillä. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Esimerkki kulutusluoton muodossa olevan lainan kuluista Vippi-palvelun laskurista. Jos lainaa ottaisi 5000 euroa ja maksuaika olisi 24 kuukautta, niin olisi kuukausierä 249€, eli kokonaisuudessa takaisin pitäisi maksaa 5976€. Vippi-palvelun hinnoittelu on asiakaskohtaista, eli oma lainatarjous voi poiketa tästä.

Voiko toisesta paikasta saada lain​aa, vaikka toinen antoi kielteisen lainapäätöksen?

Kyllä! Lainafirmat eivät vaikuta käyttävän täysin samoja kriteerejä siihen, kenelle ne ovat valmiit myöntämään lainaa. Eli toiselle firmalle saattaa esimerkiksi riittää hakijan pienemmät tulot myönteiseen lainapäätökseen kuin toiselle. Koska homma on näin, niin kannattaa tarvittaessa hakea lainapäätös useammalta lainapalvelulta, varsinkin kun siinä ei normaalisti mene kuin muutama minuutti, että hakee lainaa ja saa päätöksen.