Pikavippi 19v – Lainaa heti 19v hakijoille 100€–10 000€ näistä paikoista (2021)

Netissä on vain muutamia paikkoja, jotka ovat valmiit myöntämään pikavipin 19-vuotiaalle lainan hakijalle. Ja sitten niistäkin paikoista, jotka lainaa ovat valmiit antamaan on useampi sen tyyppisiä, että vaikuttaa siltä, että ne eivät käytännössä sitten kuitenkaan myönnä kuin todella harvoille 19v lainaajille lainaa. Tällä sivulla lainapaikat on pyritty listaamaan sen mukaan, miten todennäköisesti ne antavat lainaa 19v hakijalle. Kaikista näistä paikoista voi saada lainaa nopeasti tai jopa heti.

Blue Finance – 19v voi hakea lainaa & antaa lainaa melko monille

Blue Financelta voi hakea 19-vuotiaana lainaajana 100–500 euron kokoista kertalainaa. Blue Financen erityisvahvuus on se, että se antaa varsin monille hakijoille lainaa.

Blue Financelta (ja myös alempana mainituilta lainafirmoilta) on mahdollista saada laina ilman liitteitä – eli et joudu lähettämään mitään lippuja ja lappuja lainapäätöstä varten, vaan kaikki voidaan hoitaa ns. automaattisesti netin kautta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Blue Financelta voi saada lainaa alle 31% todellisella vuosikorolla.

Lainasto – valittavana pikavippi tai limiittilaina 19-vuotiaana

Lainastolta voi 19-vuotiaana hakea joko pikavippiä tai limiittilainaa. Pikavippiä Lainasto voi myöntää 100 eurosta alkaen ja enintään 600€, ja limiittilainalta puolestaan voi uutena asiakkaana saada lainaa 100€–500€. Myöhemmin limiittilainan luottoraja saattaa nousta jopa 3000 euroon asti. Lainastolta pitäisi olla todella helppo hakea lainaa. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lainaston lainojen todelliset vuosikorot ovat normaalisti noin 30%. Lisäksi ainakin pikavipin tapauksessa tulee lisämaksettavaa 59€, jos lainan haluaa erityisen nopeasti.

Limiitti – Lainaa 2000€ nopeasti ja helposti

Limiittiltä voidaan myöntää 19 vuotiaalle lainaajalle luottoraja, joka on suuruudeltaan 500€ tai 2000€. Eli lainaa voi siis ottaa tuohon rajaan asti, mutta mikään pakko niin paljon ei ole nostaa, vaan vaikkapa 400€ laina onnistuu molempien kautta oikein hyvin.

Limiittin erityinen vahvuus on se, että siltä on erityisen nopeata hakea lainaa. Limiitin lainat toimivat joustoluoton periaatteella, eli uutta lainaa voi hakea ja nostaa helposti vanhan lainan päälle – rajana tietysti se, miten iso luottoraja lainaajalle on myönnetty. Tuon joustoluoton ja Limiitin systeemin ansiosta Limiitiltä on myös mahdollista saada lainaa yöllä, kunhan joustoluotto on ennen kyseistä yötä myönnettynä. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Limiitin lainojen todellinen vuosikorko on tavallisesti 29,6%.

Credit24 – Jopa 4000€ lainaa

Päivitys 02/2021: Credit24:n lainapalvelu näyttäisi olevan edelleen ainakin tauolla. Credit24 kertoo, että sen lainapalvelun alaikäraja on 19 vuotta. Eli jo tuon ikäisenä pitäisi pystyä saaman positiivinen luottopäätös tästä varsin kivasta lainapaikasta. Lainaa täältä voi saada 50€ alkaen ja jopa 4000€ verran. Credit24 on kokemuksen perusteella ollut varsin helppo ja nopea lainapaikkaa käyttää.

Credit24:n lainojen todelliset vuosikorot ovat normaalisti 29,97%

Vippi – Lainaa jopa 10 000€ 19-vuotiaille

Vippi on osa samaa yritystä kuin Limiitti, mutta jostain syystä tämän palvelun kautta voi hakea isompaa lainaa. Täältä nimittäin voidaan antaa lainaajalle jopa 10 000€ kokoinen laina. Noin isoa lainaa voi hakea, jos valitsee haettavaksi kulutusluoton. Tuon kulutusluoton kautta voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen.

Vaikka Vippi myöntääkin muita tämän sivun palveluita isompia lainoja, niin myöntää sekin lainaa ilman palkkatodistusta. Palvelussa on mainitun kulutusluoton lisäksi tarjolla myös samantyyppinen joustoluotto kuin Limiitillä. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Vipiltä haettavan kulutusluoton todellinen vuosikorko on normaalitilanteessa 21,3% – 29,5%.

Creditstar – lainaa 50€–2000€

Monille vähän tuntemattomalta Creditstarilta voi hakea lainaa 50 eurosta alkaen ja maksimissaan 2000 euroa. Ja monesta muusta lainapaikasta poiketen, Creditstarin alaikäraja mahdollistaa sen, että 19-vuotiaana pitäisi olla mahdollista saada lainaa. Creditstar ei välttämättä ole ihan yhtä nopea lainapaikka kuin muut tällä sivulla mainitut palvelut.

Halutessasi löydät esimerkiksi täältä Creditstar-tietoa.

Creditstarilta nostetun lainan kustannukset riippuvat lainasumman ja laina-ajan lisäksi sitä, miten nopeasti lainan haluaa itselle. Esimerkkinä voi mainita, että jos haluaisi 800 euron lainan nopeasti ja 4 kuukauden laina-ajalla, niin olisi kuukausierä 236 euroa. 4*236€ = 944€. 

Voiko toisesta paikasta saada lainaa, vaikka toinen antoi kielteisen lainapäätöksen?

Kyllä! Lainafirmat eivät vaikuta käyttävän täysin samoja kriteerejä siihen, kenelle ne ovat valmiit myöntämään lainaa. Eli toiselle firmalle saattaa esimerkiksi riittää hakijan pienemmät tulot myönteiseen lainapäätökseen kuin toiselle. Koska homma on näin, niin kannattaa tarvittaessa hakea lainapäätös useammalta lainapalvelulta, varsinkin kun siinä ei normaalisti mene kuin muutama minuutti, että hakee lainaa ja saa päätöksen.

Tällä sivulla mainitut lainaesimerkit ja tiedot koroista perustuvat kirjoitushetken tietoihin. Lainapalvelut voivat tehdä muutoksia tarjontaansa.

Vieritä ylös