Pikavippi 20 vuotiaalle – Katso mistä 20v saa pikavipin heti

Pikavippi 20v

Yleisesti ottaen voi todeta, että sitä useampi pikavippejä myöntävä taho on valmis antamaan lainaa, mitä enemmän ikää hakijalla on. Esimerkiksi 18-vuotiaalle on tarjolla vain muutama mahdollinen paikka, mistä voi mahdollisesti saada pikavipin. 19 vuotiaalle mahdollisuuksia on hieman enemmän, ja 20 vuotta vaikuttaa olevan eräällä tavalla maaginen ikä, sillä sen ikäisille avautuu huomattavasti enemmän lainamahdollisuuksia kuin sitä nuoremmille. Ja mikä parasta, niin on olemassa todella hyviä pikavippipalveluita, jotka ovat asettaneet palvelunsa alaikärajaksi juuri mainitut 20 vuotta. Esittelenkin tällä sivulla lyhyesti kaksi näistä pikavipeistä, jotka ovat tarjolla vähintään 20 vuotiaille henkilöille.

Paras pikavippi 20-vuotiaalle

Mielestäni tämän hetken paras pikavippi 20 vuotta vanhalle henkilölle on Laina.fi:n vippi, tai tarkemmin sanoen kyseisen nettipalvelun kaksi eri nimistä pikavippiä. Jos tätä sivustoa on selannut aiemmin, niin on ehkä törmännyt siihen, että kyseinen pikavippipalvelu saa paljon kehuja täällä. Mutta kehut ovat mielestäni täysin ansaitut: yritykseltä saa rahaa helposti ja nopeasti tilille, pikavippiä voi halutessaan ottaa vaikka vain 50 euroa, mutta suurimmillaan sitä voi saada jopa 5000 euroa ja palvelun korot ovat verrattain matalat.

Hyvää on myös se, että vaikka rahaa voikin saada käytännössä heti omalle pankkitililleen, niin ei lainaa ole pakko maksaa todella nopeasti pois ja halutessaan sitä voi lyhentää hiljalleen erissä.

Ehkäpä kyseisen palvelun ainoana hieman isompana moitteena voi pitää sitä, että sen kautta ei voi saada pikavippiä tilille yöllä. Joten jos ennakoit, että tule tarvitsemaan yöllä rahaa, niin kannattaa lainaa hakea ennakolta.

Toinen hyvä pikavippi 20v henkilöille

Mikäli ei jostain syystä halua käyttää ylempänä mainittua lainapalvelua, niin tarjoaa melkein yhtä hyvän vaihtoehdon OK Money. Myös tämän sivuston kautta lainaa voi saada todella nopeasti tililleen. Lisäksi hyvää on se, että myös OK Money pystyy tekemään lainapäätöksen käytännössä heti. Ylempänä mainitun sivuston lisäksi myös tästä palvelusta saa lainaa moniin muihin pikavippeihin verrattuna melko matalalla korolla. Vaikka tämäkin on siis hyvä pikavippi, niin ei se ansainnut ykkössijaa erityisesti kahdesta syystä: täältä ei voi saada isompaa kuin noin 2000 euron pikavipin, ja lisäksi täällä korot ovat lähtökohtaisesti (ei välttämättä aina) korkeammat kuin 20-vuotiaalle parhaaksi listatun pikavipin kohdalla.

Myös tämän pikavipin kohdalla voi maksaa pikavipin hiljalleen osissa takaisin, pienimmän mahdollisen lyhennyksen ollessa kuitenkin 130 euroa. Nosta nyt laina OK Moneyn kautta.

Huomioimisen arvoista

Vaikka molemmat näistä yllä listatuista palveluista siis ovatkin valmiit myöntämään lainaa jo 20-vuotiaille hakijoille, niin on syystä pitää mielessä, että ne eivät sitä välttämättä myönnä. Käytännössä nämäkin vippejä myöntävät tahot haluavat olla vakuuttuneita siitä, että lainaa hakenut oikeasti pystyy maksamaan lainansa takaisin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että palvelu arvioi (hakijan niin halutessa automaattisesti) sen, riittävätkö hakijan nykyiset tulot lainan ja korkojen asialliseen takaisinmaksamiseen.

Sen lisäksi, että palveluissa arvioidaan hakijan tämän hetkistä maksukykyä, niin saattavat myös aiemmat maksuvaikeudet estää lainan saamisen.

Koska lainaa ei siis välttämättä saa näistäkään paikoista, niin ei niiden varaan kannata laskea mitään ennen kuin on hakenut lainaa ja saanut lainapäätöksen. Jos siis esimerkiksi suunnittelet jonkun hankinnan rahoittamista näistä palveluista saatavalla pikavipillä, niin kannattaa varmistaa rahoituksen saaminen ennen kuin sitoutuu ostamaan jotakin.

Mikäli olet nyt 20 -vuotiaana hakemassa ensimmäistä kertaa lainaa / pikavippiä, niin kannattaa myös kiinnittää kunnolla huomioita näiden sivustojen korkoihin sekä muihin kuluihin. Vaikka molemmat yllä listatut pikavippipalvelut ovatkin moniin niiden kilpailijoihin verrattuna koroiltaan edullisia, niin on pikavipin ottaminen lähes aina melko kallista korkojen näkökulmasta. Jopa tyypillisen Visan tai muun luottokortin korko on yleensä merkittävästi halvempi kuin pikavipin. Onkin syytä arvioida myös itse ennakolta tarkasti se, pystyykö lainan maksamaan korkoineen takaisin, eikä vain luottaa lainaa myöntävän tahon positiiviseen arvioon hakijan maksukyvystä.