Pikavippi 2023 on halpa ja nopea – katso suositellut lainapaikat

Lainamarkkina muuttui yllättävän vähän vuonna 2022. Syynä tuohon on todennäköisesti se, että aiempina vuosina oli ollut isoja muutoksia. Tämän vuoden muutosten suuruus riippuu ennen kaikkea siitä, tiukennetaanko pikavippien korkokattoa entisestään. Esimerkiksi pudotus 20% korkokatosta 10% korkokattoon aiheuttaisi todennäköisesti suuria muutoksia lainamarkkinalla. Löydät tältä sivulta suositeltuna 2023 pikavippejä sekä tietoa tämän vuoden pikalainoista.

Pikavippi 2023 – suositeltuja vaihtoehtoja

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Pikavippi 2023 löytyy monesti kilpailuttajan avulla

Niin sanotut lainahakemusten kilpailuttajat ovat yleistyneet kovasti viime vuosina. Ja nykyään niitä taitaakin olla runsaasti enemmän kuin paikkoja, jotka tarjoavat suoraan pikavippejä. Kilpailuttajien käyttämisessä on selkeitä etuja. Tärkeimpänä etuna voi pitää sitä, että se voi auttaa löytämään nopeasti halvan pikavipin. Lisäksi kilpailuttajien voi nähdä olevan turvallisuuden suhteen erityisen hyviä, sillä niiden pitäisi olla tarkistanut yhteistyökumppaneidensa taustat ja noin taanneen sen, että kilpailutuksessa on mukana vain luotettavia vaihtoehtoja.

Lisäksi kilpailuttajien vahvuutena on se, että niiden käyttäminen on jopa yllättävän helppoa ja nopeata. Tuo on sen ansiota, että kilpailuttajat eivät kysele ihan hirveästi asioita lainaa hakevalta henkilöltä. Ei myöskään kannata olettaa, että kilpailuttajan käyttäminen tekisi lainan saamisesta jotenkin erityisen hidasta. Ja itse asiassa on niin, että kilpailuttajaakin käyttämällä voi saada lainan monesti jopa samana päivänä omalle pankkitilille. Ylempänä olevan listan paikoista kilpailuttajia ovat esimerkiksi Sambla ja Omalaina.

Pikavippi 2023 voi olla todella nopea

Vaikka lainahakemusten kilpailuttajat ovatkin siis yleistyneet ja voivat tarjota lainaa melko nopeasti, niin ei se tarkoita sitä etteikö edelleen voisi saada pikavippiä vielä nopeammin, jopa heti. Tuo on sen ansiota, että edelleen on olemassa suoraan pikavippejä tarjoavia firmoja, joiden kilpailuvalttina on nopeus ja helppous. Yllä olevassa pikavippipaikkojen listassa tuollainen paikka on esimerkiksi Vippi, joka tarjoaa lainaa jopa 10 000 euroon asti.

Pikavippi 2023 on lainasummaltaan aiempaa isompi

Johtuen siitä, että kilpailuttajat ovat vallanneet alaa perinteisiltä pikavippipalveluita, niin on syytä olettaa, että vuoden 2023 pikavipit ovat kooltaan aiempaa suurempia. Merkkinä tuosta voi pitää esimerkiksi sitä, että Sambla julkaisee sivustollaan esimerkkejä siitä millaisia kilpailutuksia ihmiset ovat tehneet sen palvelun kautta, eikä 15 000 euron kilpailutus vaikuta olevan mitenkään tavaton.

Pikavippi 2023 on koroiltaan melko edullinen

Koska korkoja siis rajoitetaan nykyään 20% korkokatolla, niin ei markkinoilla enää ole kovin kalliita pikavippejä. 20% voi toki kuulostaa korkona melko kovalta, mutta jos ottaa esimerkiksi 100 euron pikavipin, niin ei se todellisuudessa tyypillisellä laina-ajalla aiheuta kovinkaan paljon korkokuluja. Lähes kaikkien vuonna 2023 pikavippejä tarjoavien firmojen korko on 20%. On hyvä huomata, että tuo 20% on niin sanottu nimellinen vuosikorko, ja todellinen vuosikorko on sitä suurempi. Todellista vuosikorkoa nostaa esimerkiksi se, että pikavipeistä voi periä vuodessa enintään 150 euroa kuluja korkojen päälle, joskin tuota 150 euroa on rajoitettu sen perusteella, miten iso laina on kyseessä.

Pikavippi 2023 on mahdollinen ilman tositteita

Mikäli hakee vuonna 2023 lainaa paikasta, joka myöntää sitä suoraan, niin ei pitäisi olla tarvetta minkään tositteiden lähettämiselle. Sen sijaan pankkitunnuksien käyttämisen pitäisi riittää. Myös kilpailuttajien kautta voi ainakin periaatteessa olla mahdollista löytää laina, joka ei vaadi tositteita. Ainakin Omalaina kertoo kilpailutuksen tulosten yhteydessä, jos laina ei vaadi tositteita.

Esimerkkejä vuoden 2023 pikavipeistä

Jos hakisi Vipiltä lainaa 200 euroa, niin voisi kuukausittainen lyhennyserä 6 kuukauden maksuajalla olla 41 euroa. Eli siis yhteensä lainasta pitäisi maksaa takaisin 246 euroa. Jos taas Vipiltä hakisi 1 000 euroa lainaa ja saisi sille maksuaikaa 30 kuukautta, niin voisi kuukausierä olla 49 euroa. Tuossa tapauksessa lainasta pitäisi maksaa yhteensä takaisin 1 470 euroa. Vipiltä voi hakea 1 000 euron lainaa joustoluoton ja kulutusluoton kautta, esimerkki perustuu joustoluottoon.

Jos hakisi Omalainan kilpailutuspalvelun kautta 2 500 euroa lainaa 3 vuoden laina-ajalla, niin voisi kuukausierä olla 75 euroa ja laina synnyttää kokonaisuudessa korkoja & kuluja 200 euroa. Mikäli taas hakisi Samblan kautta 5 000 euron lainan 2 vuoden laina-ajalla, niin voisi kuukausilyhennys olla 222 euroa, tuossa tapauksessa lainasta pitäisi kokonaisuudessa maksaa takaisin 5 328€. Ja jos hakisi Rahalaitoksen kautta 20 000 euron lainan 5 vuoden laina-ajalla, niin voisi kuukausierä olla 395 euroa ja lainasta yhteensä takaisin maksettava summa 23 677 euroa. Kilpailutuspalvelujen kautta voi löytää lainaa vaihtelevilla ehdoilla. Edellä olleet esimerkit eivät ole lupaus siitä, että mahdollisen löydetyn lainan kustannukset olisivat samanlaiset.

Vieritä ylös