Lainaa 21-vuotiaalle – katso hyvät paikat hakea pikavippi tai isompi laina, jos ikää on 21v

21-vuotiaana voi olla varsin hyvät mahdollisuudet saada netistä pikavippi. Lähes kaikkien pikavippifirmojen alaikäraja on nimittäin tuota alhaisempi. Kaikki pikavippifirmat eivät kuitenkaan tietenkään ole yhtä hyviä. Olenkin tälle sivulle nostanut omien kokemusteni ja näkemysteni perusteella suositelluksi semmoisia pikavippipaikkoja, joita kannattaa harkita erityisen vahvasti, jos haluaa 21-vuotiaana lainaa nopeasti sekä helposti hakien.

Uutta: Alempana tällä sivulla on nyt listattuna vertailupalveluita, joiden avulla 21-vuotiaat pystyvät etsimään edullisempaa lainaa.

Vippi – perinteinen pikavippipalvelu

Jos haluaa hakea lainaa paikasta, jolla on erityisen pitkä historia, niin voi Vippi olla hyvä valinta. Vipiltä voi hakea lainaa nopeasti joko joustoluoton kautta, jolloin mahdolliset lainasummat ovat 300€–2000€ tai sitten kulutusluoton kautta, jolloin lainaa voi hakea 1000€–10000€. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Creditstar – vaikuttaa hyvältä

Creditstar on mahdollisesti hieman vähemmän tunnettu lainapalvelu kuin muut tällä sivulla mainitut lainapaikat. Tämä paikka voi kuitenkin olla jopa todella hyvä paikka lainan hakemiseen. Creditstarin vahvuutena on esimerkiksi se, että jos ei ota erityspalvelua lainalleen, niin on tämä paikka koroiltaan pikavippipaikaksi melko edullinen.

Myös Creditstarin selkeyttä voi pitää palvelun vahvuutena ja sekin on hyvää, että lainaa voi hakea melko kattavasti, eli 50€–2000€. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Voit halutessasi lukea vaikkapa täältä enemmän Creditstarista.

Blue Finance – mahdollinen vaihtoehto 21-vuotiaille

Blue Financelta pitäisi voida hakea 21-vuotiaana helposti pikavippiä. Yksittäisen Blue Financelta haetun lainan summa voi palvelun nettisivuston perusteella olla alkaen 100 euroa ja enintään 500 euroa. Lainoja pitäisi kuitenkin voida olla samaan aikaan useampi, ei kuitenkaan enempää kuin 900 euron verran. Blue Financen lainojen lähtökohtainen laina-aika on neljä kuukautta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Halvempaa lainaa 21-vuotiaana

Tästä alla olevasta listasta löytyy siis lainavertailuita, joita 21-vuotias voi käyttää. Ne voivat olla käteviä apuvälineitä, jos haluaa halvemman ja/tai isomman lainan. On kuitenkin hyvä huomata, että näiden palveluiden kautta voi olla vaikea saada lainaa yhtä nopeasti kuin pikavippipalveluilta.

21-vuotias voi hakea pikavippiä nyt myös täältä

Tietoa 02/2022: Taskulaina vaikuttaa vähintäänkin keskeyttäneen uusien pikalainojen myöntämisen. Taskulaina on verrattain uusi pikavippipaikka, ja myös 21-vuotiaat voivat hakea lainaa siltä. Taskulainan uuden asiakkaan lainasummat ovat varsin rajatut, eli 100€–300€, mutta muuten tämä vaikuttaisi olevan oikein hyvä lainapalvelu. Selkeinä plussina Taskulainalla ovat esimerkiksi palvelun käyttämisen helppous ja nopeus.

Ainalaina – kätevä erityistä pienehköä lainaa varten

Ainalaina on keskeyttänyt lainojen myöntämisen ainakin 1.10.2021 asti. Ainalaina voi olla hyvä vaihtoehto lainapaikaksi erityisesti siinä tapauksessa, että ei etsi kovin isoa lainaa. Tästä paikasta voi nimittäin saada lainaa 50 eurosta alkaen ja esimerkiksi 200€ laina pitäisi olla ihan hyvät mahdollisuudet saada täältä. Ainalaina on kokemusteni perusteella erittäin helposti käytettävä ja melko nopea lainapalvelu.

Credit24 – hyvä lainapaikka tämäkin

Kokemukseni Credit24:stä ovat olleet varsin positiivisia, eli sitäkin kannattaa mahdollisesti kokeilla, jos haluaa 21-vuotiaana lainaa netistä. Credit24:n kautta voi saada lainaa 50€ alkaen, eli myös Credit24 voi soveltua hyvin myös heille, jotka etsivät vain pientä pikavippiä. Toisaalta, Credit24:n kautta voi saada lainaa jopa varsin mukavat 4000€. Credit24:n lainamuotona on joustoluotto. Päivitys tammikuu 2021: Credit24 ei tällä hetkellä myönnä sen omaa lainaa.

Älä hae enempää lainaa kuin tarvitset

21 vuotta on semmoinen ikä, jossa lainaa voi siis hakea ja saada varsin monesta eri lainapaikasta. On kuitenkin aina hyvä muistaa, että lainaa on todella harvoin hyvä idea hakea enempää kuin sitä oikeasti tarvitsee. Ja voikin ehkä olla hyvä harkita sitä vaihtoehtoa, että aluksi hakee vaikka minimisummaa, jolla uskoisi selviävän ja sitten vasta, jos käykin ilmi ettei se riittänytkään, niin hakee tai nostaa hieman enemmän lainaa.

Kyseisellä tavalla toimiminen on helpoiten mahdollista niissä netin pikavippipaikoissa, joiden lainamuoto on joustoluotto. Sen lisäksi, että tuo toimintatapa voi auttaa pitämään nostetun lainan määrän paremmin hillittynä, niin voi se auttaa myös korkokulujen kontrolloinnissa, koska tietysti tuolla tavalla lainatut rahat eivät oletettavasti ja toivottavasti ehdi kerryttämään yhtä paljon korkoja, kuin jos saman summan olisi lainannut heti kerralla.

Kysymyksiä ja vastauksia

Minkä verran lainaa 21-vuotias voi saada netistä? 21-vuotiaana voi hakea lainaa jopa 70 000 euroon asti netistä, mutta käytännössä voi olla melko vaikea saada ainakaan yli 10 000 euron lainaa. Toki oma tilanne selviää vain hankkimalla lainapäätös tai useampia.

Voiko 21-vuotias saada lainaa heti?

Kyllä. Todella moni lainapaikka, josta 21-vuotiaana voi hakea lainaa, antaa lainapäätöksen heti ja pikavippipaikat myös pystyvät monessa tapauksessa maksamaan mahdollisesti myönnetyn lainan heti tilille.

Voiko 21-vuotias saada kulutusluoton?

Voi, joskin kulutusluottojen ikärajat ovat monen firman tapauksessa yli 21 vuotta.

Mitkä asiat lisäävät mahdollisuuksia edullisen lainan löytämiseen?

Lainafirmat tykkäävät erityisesti siitä, jos hakijan nykyisten tulojen ja menojen suhde on semmoinen, että lainafirma voi olettaa, että lainaa hakeva henkilö suurella todennäköisyydellä maksaa lainan takaisin. Lisäksi myös säännölliset tulot voivat auttaa halvan lainan löytämisessä.

Vieritä ylös