• You are here:
  • Home »

Pikavippi 21-vuotiaalle – Suositeltuja pikavippipaikkoja, joista 21v voi hakea lainaa

21-vuotiaana on varsin hyvät mahdollisuudet saada netistä pikavippi. Lähes kaikkien pikavippifirmojen alaikäraja on nimittäin tuota alhaisempi. Kaikki pikavippifirmat eivät kuitenkaan tietenkään ole yhtä hyviä. Olenkin tälle sivulle nostanut omien kokemusteni perusteella suositelluksi semmoisia pikavippipaikkoja, joita kannattaa harkita erityisen vahvasti, jos haluaa 21-vuotiaana lainaa nopeasti sekä helposti hakien.

Vivus – ykkössuositus 21-vuotiaille

Vivuksen iso etu muihin lainapaikkoihin verrattuna on se, että se antaa melko monille lainaa. Monet toiset lainapaikat ovat nimittäin tiukentaneet lainakriteereitään todella huomattavasti. Vivukselta voi saada lainaa 300 eurosta alkaen ja jopa 600€, ja se pystyy tekemään lainapäätöksen erittäin nopeasti. Kokemusteni perusteella Vivuksen verkkosivusto on myös todella miellyttävä käyttää. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Bondora – jos kulutusluotto kiinnostaa

Bondoraa kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, jos haluaa kulutusluoton, ja jopa melko ison semmoisen. Bondoralta voi nimittäin hakea ja saada kulutusluottoa 500€ alkaen ja jopa 10 000€, joskin voi hyvin olla niin, että vaikka Bondoran kautta saisikin lainaa, niin sitä ei saa 10 000€ asti. Omat mahdolliset lainasummat saa selville hakien lainaa Bondoran sivustolta, se on tuntunut olevan sekä nopeata että todella yksinkertaista. Kokeile nyt Bondoraa.

Blue Finance – hyvä paikka pientä kertalainaa varten

Siinä missä Bondoraa voi suositella erityisesti isommasta lainasta kiinnostuneille, niin kannattaa Blue Financea mahdollisesti kokeilla, jos pieni kertalaina riittäisi. Täältä nimittäin tuntuu olevan hyvät mahdollisuudet saada 100–500€ kertalaina vaikka 21-vuotiaana. Kokeile nyt Blue Finance.

Credit24 – hyvä lainapaikka tämäkin

Kokemukseni Credit24:stä ovat olleet varsin positiivisia, eli sitäkin kannattaa mahdollisesti kokeilla, jos haluaa 21-vuotiaana lainaa netistä. Credit24:n kautta voi saada lainaa 50€ alkaen, eli myös Credit24 voi soveltua hyvin myös heille, jotka etsivät vain pientä pikavippiä. Toisaalta, Credit24:n kautta voi saada lainaa jopa varsin mukavat 4000€. Credit24:n lainamuotona on joustoluotto. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Vippi – perinteinen pikavippipalvelu

Jos haluaa hakea lainaa paikasta, jolla on erityisen pitkä historia, niin voi Vippi olla hyvä valinta. Vipiltä voi hakea lainaa joko joustoluoton kautta, jolloin mahdolliset lainasummat ovat 100€–2000€ tai sitten kulutusluoton kautta, jolloin lainaa voi hakea 1000€–10000€. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Ferratum - väliaikaisesti poissa 21-vuotiaiden käytöstä

Ferratum on tällä sivustolla nostettu vuoden 2020 eniten suositelluksi pikavippifirmaksi. Ja koska sen pikavippiä parhaiten vastaavan lainan, eli joustava-luoton, alaikäraja on 21 vuotta, niin on se mielestäni paras valinta myös sen ikäisille lainan hakemisesta kiinnostuneille henkilöille. Ferratumin joustava-luoton kautta voi saada nopeasti lainaa jopa 4000€, miniminsumman ollessa 1€. Ferratum ei vaadi vakuuksia tai takaajia ja sen pikavipin korot ovat nykyään melko hillityt – nuo samat asiat pätevät myös alempana tällä sivulla listattuihin lainapaikoihin. Hae nyt lainaa Ferratumia.

Päivitys: Ferratum on väliaikaisesti nostanut alaikärajansa 25:een vuoteen. Alempaa löytyy paikkoja, joista 21-vuotias voi saada nyt lainaa.

Älä hae enempää lainaa kuin tarvitset

21 vuotta on semmoinen ikä, jossa lainaa voi siis hakea ja saada varsin monesta eri lainapaikasta. On kuitenkin aina hyvä muistaa, että lainaa on todella harvoin hyvä idea hakea enempää kuin sitä oikeasti tarvitsee. Ja voikin ehkä olla hyvä harkita sitä vaihtoehtoa, että aluksi hakee vaikka minimisummaa, jolla uskoisi selviävän ja sitten vasta, jos käykin ilmi ettei se riittänytkään, niin hakee tai nostaa hieman enemmän lainaa.

Kyseisellä tavalla toimiminen on helpoiten mahdollista niissä netin pikavippipaikoissa, joiden lainamuoto on joustoluotto. Sen lisäksi, että tuo toimintatapa voi auttaa pitämään nostetun lainan määrän paremmin hillittynä, niin voi se auttaa myös korkokulujen kontrolloinnissa, koska tietysti tuolla tavalla lainatut rahat eivät oletettavasti ja toivottavasti ehdi kerryttämään yhtä paljon korkoja, kuin jos saman summan olisi lainannut heti kerralla.