• You are here:
  • Home »

Pikavippi 21-vuotiaalle – Suositeltuja pikavippipaikkoja, joista 21v voi hakea lainaa

21-vuotiaana on varsin hyvät mahdollisuudet saada netistä pikavippi. Lähes kaikkien pikavippifirmojen alaikäraja on nimittäin tuota alhaisempi. Kaikki pikavippifirmat eivät kuitenkaan tietenkään ole yhtä hyviä. Olenkin tälle sivulle nostanut omien kokemusteni perusteella suositelluksi semmoisia pikavippipaikkoja, joita kannattaa harkita erityisen vahvasti, jos haluaa 21-vuotiaana lainaa nopeasti sekä helposti hakien.

Blue Finance – ykkössuositus 21-vuotiaille

Mikäli erityisen tärkeätä on se, että saa edes jonkinlaista lainaa, niin on Blue Finance hyvä valinta 21-vuotiaana. Tästä paikasta nimittäin näyttää olevan jopa erittäin hyvät mahdollisuudet saada pikavippiä 300€. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Vippi – perinteinen pikavippipalvelu

Jos haluaa hakea lainaa paikasta, jolla on erityisen pitkä historia, niin voi Vippi olla hyvä valinta. Vipiltä voi hakea lainaa nopeasti joko joustoluoton kautta, jolloin mahdolliset lainasummat ovat 300€–2000€ tai sitten kulutusluoton kautta, jolloin lainaa voi hakea 1000€–10000€. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Bondora – jos kulutusluotto kiinnostaa

Bondoraa kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, jos haluaa kulutusluoton, ja jopa melko ison semmoisen. Bondoralta voi nimittäin hakea ja saada kulutusluottoa 500€ alkaen ja jopa 10 000€, joskin voi hyvin olla niin, että vaikka Bondoran kautta saisikin lainaa, niin sitä ei saa 10 000€ asti. Omat mahdolliset lainasummat saa selville hakien lainaa Bondoran sivustolta, se on tuntunut olevan sekä nopeata että todella yksinkertaista. Kokeile nyt Bondoraa.

Halvempaa lainaa 21-vuotiaana

Tästä alla olevasta listasta löytyy lainavertailuita, joita 21-vuotias voi käyttää. Ne eivät ole yhtä nopeita kuin pikavippipalvelut, mutta niiden kautta voi ehkä löytää halvempaa lainaa.

Ainalaina – kätevä erityistä pienehköä lainaa varten

Ainalaina keskeyttää uusien luottojen myöntämisen 1.7.2020. Ainalaina voi olla hyvä vaihtoehto lainapaikaksi erityisesti siinä tapauksessa, että ei etsi kovin isoa lainaa. Tästä paikasta voi nimittäin saada lainaa 50 eurosta alkaen ja esimerkiksi 200€ laina pitäisi olla ihan hyvät mahdollisuudet saada täältä. Ainalaina on kokemusteni perusteella erittäin helposti käytettävä ja melko nopea lainapalvelu.

Credit24 – hyvä lainapaikka tämäkin

Kokemukseni Credit24:stä ovat olleet varsin positiivisia, eli sitäkin kannattaa mahdollisesti kokeilla, jos haluaa 21-vuotiaana lainaa netistä. Credit24:n kautta voi saada lainaa 50€ alkaen, eli myös Credit24 voi soveltua hyvin myös heille, jotka etsivät vain pientä pikavippiä. Toisaalta, Credit24:n kautta voi saada lainaa jopa varsin mukavat 4000€. Credit24:n lainamuotona on joustoluotto. Päivitys kesäkuu 2020: Credit24 ei tällä hetkellä myönnä lainaa.

Ferratum - väliaikaisesti poissa 21-vuotiaiden käytöstä

Ferratum on tällä sivustolla nostettu vuoden 2020 eniten suositelluksi pikavippifirmaksi. Ja koska sen pikavippiä parhaiten vastaavan lainan, eli joustava-luoton, alaikäraja on 21 vuotta, niin on se mielestäni paras valinta myös sen ikäisille lainan hakemisesta kiinnostuneille henkilöille. Ferratumin joustava-luoton kautta voi saada nopeasti lainaa jopa 4000€, miniminsumman ollessa 1€. Ferratum ei vaadi vakuuksia tai takaajia ja sen pikavipin korot ovat nykyään melko hillityt – nuo samat asiat pätevät myös alempana tällä sivulla listattuihin lainapaikoihin.

Päivitys: Ferratum on väliaikaisesti nostanut alaikärajansa 25:een vuoteen. Ylempää löytyvistä paikoista pitäisi olla edelleen mahdollista saada lainaa 21-vuotiaana.

Älä hae enempää lainaa kuin tarvitset

21 vuotta on semmoinen ikä, jossa lainaa voi siis hakea ja saada varsin monesta eri lainapaikasta. On kuitenkin aina hyvä muistaa, että lainaa on todella harvoin hyvä idea hakea enempää kuin sitä oikeasti tarvitsee. Ja voikin ehkä olla hyvä harkita sitä vaihtoehtoa, että aluksi hakee vaikka minimisummaa, jolla uskoisi selviävän ja sitten vasta, jos käykin ilmi ettei se riittänytkään, niin hakee tai nostaa hieman enemmän lainaa.

Kyseisellä tavalla toimiminen on helpoiten mahdollista niissä netin pikavippipaikoissa, joiden lainamuoto on joustoluotto. Sen lisäksi, että tuo toimintatapa voi auttaa pitämään nostetun lainan määrän paremmin hillittynä, niin voi se auttaa myös korkokulujen kontrolloinnissa, koska tietysti tuolla tavalla lainatut rahat eivät oletettavasti ja toivottavasti ehdi kerryttämään yhtä paljon korkoja, kuin jos saman summan olisi lainannut heti kerralla.