Lainaa 21-vuotiaalle – katso hyvät paikat hakea pikavippi tai isompi laina, jos ikää on 21v

21-vuotiaana voi olla varsin hyvät mahdollisuudet saada netistä pikavippi. Lähes kaikkien pikavippifirmojen alaikäraja on nimittäin tuota alhaisempi. Kaikki pikavippifirmat eivät kuitenkaan tietenkään ole yhtä hyviä. Olenkin tälle sivulle nostanut omien kokemusteni ja näkemysteni perusteella suositelluksi semmoisia pikavippipaikkoja tai muita lainafirmoja, joita kannattaa harkita erityisen vahvasti, jos haluaa 21-vuotiaana lainaa melko nopeasti sekä helposti hakien.

Vippi – 21-vuotiaalle perinteinen pikavippipalvelu

Jos haluaa hakea lainaa paikasta, jolla on erityisen pitkä historia, niin voi Vippi olla hyvä valinta. Vipiltä voi hakea lainaa nopeasti joko joustoluoton kautta, jolloin mahdolliset lainasummat ovat 100€–2000€ tai sitten kulutusluoton kautta, jolloin lainaa voi hakea 1000€–10000€. Vippi tarjoaa lähtökohtaisesti varsin pitkiä laina-aikoja. Tuo tietysti normaalisti auttamaan pitämään lainan kuukausierät melko pieninä. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Sambla – lainaa 500 eurosta alkaen 21-vuotiaille

Sambla on niin sanottu lainavertailu, se siis pyrkii etsimään hakijalle lainoja monelta eri lainafirmalta. Tuo voi olla erityisen kätevää silloin, kun hakusessa on halpa laina. Ja yleensähän kannattaa tietysti etsiä halpaa lainaa. Samblalta voi hakea lainaa 500 eurosta ylöspäin ja aina 60 000 euroon asti. Laina-aikaa Samblalta voi hakea vuodesta alkaen ja jopa 20 vuotta. Hae nyt lainaa Samblalta.

Omalaina – mahdollisesti halpaa lainaa 100€-60 000€

Myös Omalaina on lainavertailu. Tämän paikan mahdollisena etuna Samblaan nähden voi pitää sitä, että se pyrkii mahdollistamaan lainojen vertailun jo 100 eurosta alkaen. Omalainan alaikäraja on 18 vuotta, joten se soveltuu hyvin 21-vuotiaalle lainaa etsivälle henkilölle. Omalaina mahdollistaa 1-20 vuoden laina-ajan etsinnän, mahdollisesti valittavissa oleva laina-aika on kuitenkin osittain yhteydessä haettavaan lainasummaan. Testaa nyt Omalainaa.

Lainaesimerkki Omalainalta: Lainaa 2500 euroa, 2 vuotta laina-aikaa, kuukausierä 110 euroa, lainasta yhteensä maksettava summa 2640 euroa.

Rahalaitos – hae lainaa jopa 70 000 euroa

Rahalaitos voi olla hyvä valinta lainavertailuksi silloin, jos etsinnässä on erityisen iso laina. Rahalaitos nimittäin mahdollistaa peräti 70 000 euron lainojen vertailun. Pienimillään Rahalaitoksen kautta voi vertailla 500 euron lainoja, joten se soveltuu myös hillitympään lainan tarpeeseen. Rahalaitoksen kautta voi hakea laina-aikaa vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Rahoitu – myös tätä paikkaa kannattaa harkita

Rahoitu jatkaa lainavertailuiden sarjaa. Tämän paikan kautta voi etsiä alkaen 1000e lainaa ja enintään 60 000e lainaa. Laina-aikaa Rahoitun kautta voi hakea 1-15 vuotta. Testaa nyt Rahoitua.

Älä hae enempää lainaa kuin tarvitset

21 vuotta on semmoinen ikä, jossa lainaa voi siis hakea ja saada varsin monesta eri lainapaikasta. On kuitenkin aina hyvä muistaa, että lainaa on todella harvoin hyvä idea hakea enempää kuin sitä oikeasti tarvitsee. Ja voikin ehkä olla hyvä harkita sitä vaihtoehtoa, että aluksi hakee vaikka minimisummaa, jolla uskoisi selviävän ja sitten vasta, jos käykin ilmi ettei se riittänytkään, niin hakee tai nostaa hieman enemmän lainaa.

Kyseisellä tavalla toimiminen on helpoiten mahdollista niissä netin pikavippipaikoissa, joiden lainamuoto on joustoluotto. Sen lisäksi, että tuo toimintatapa voi auttaa pitämään nostetun lainan määrän paremmin hillittynä, niin voi se auttaa myös korkokulujen kontrolloinnissa, koska tietysti tuolla tavalla lainatut rahat eivät oletettavasti ja toivottavasti ehdi kerryttämään yhtä paljon korkoja, kuin jos saman summan olisi lainannut heti kerralla.

Kysymyksiä ja vastauksia

Minkä verran lainaa 21-vuotias voi saada netistä? 21-vuotiaana voi hakea lainaa jopa 70 000 euroon asti netistä, mutta käytännössä voi olla melko vaikea saada ainakaan yli 10 000 euron lainaa. Toki oma tilanne selviää vain hankkimalla lainapäätös tai useampia.

Onko yhdistelylaina mahdollinen 21v hakijalle? Sen pitäisi olla. Mikäli haet 21-vuotiaana yhdistelylainaa, niin voi hyvä valinta olla lainahakemuksia kilpailuttava palvelu, sillä kilpailutus voi mahdollistaa edullisen lainan löytämisen. Tällä sivulla mainituista palveluista esimerkiksi Omalaina ja Rahalaitos pyrkivät kilpailuttamaan lainahakemuksia. Mikäli haluat lisätietoja yhdistelylainoista, niin voi tämä sivu olla hyödyllinen.

Miten nopeasti lainavertailun kautta voi saada lainan tilille? Monet lainavertailut voivat näyttää lainapäätöksiä heti, kun on tehnyt melko lyhyen lainahakemuksen. Ja sitten jos löytää lainan, jonka haluaa ottaa vastaan, niin voi sen nopeimmillaan saada jopa samana arkipäivänä, kun lainan valitsi. Lainavertailutkin voivat siis olla hyviä vaihtoehtoja, kun 21-vuotiaana etsii nopeaa lainaa.

Voiko 21-vuotias saada lainaa heti?

Kyllä. Todella moni lainapaikka, josta 21-vuotiaana voi hakea lainaa, antaa lainapäätöksen heti ja pikavippipaikat myös pystyvät monessa tapauksessa maksamaan mahdollisesti myönnetyn lainan heti tilille.

Voiko 21-vuotias saada kulutusluoton?

Voi, joskin kulutusluottojen ikärajat ovat monen firman tapauksessa yli 21 vuotta.

Mitkä asiat lisäävät mahdollisuuksia edullisen lainan löytämiseen?

Lainafirmat tykkäävät erityisesti siitä, jos hakijan nykyisten tulojen ja menojen suhde on semmoinen, että lainafirma voi olettaa, että lainaa hakeva henkilö suurella todennäköisyydellä maksaa lainan takaisin. Lisäksi myös säännölliset tulot voivat auttaa halvan lainan löytämisessä.

Vieritä ylös