Pikavippi 2500 – 2500 euron pikavippi heti pankkitilille näistä

2500 euron pikavippi on jo niin niin iso, etteivät kaikki pikavippiyritykset myönnä sitä. Toisaalta 2500 on vielä sen verran pieni summa, että pankit eivät välttämättä myöskään lainaa sitä. Onneksi kuitenkin pienen tutkimisen jälkeen voi löytää muutamia pikavippipalveluilta, joilta 2500 euroa voi saada heti omalle tilille. Alla oma top 3 näistä pikavipeistä.

Paras pikavippi 2500

Laina.fi on mielestäni tämän hetken paras 2500 euron pikavippi. Ja itse asiassa tilanne on tämän pikavippejä myöntävän palvelun kohdalla, sillä tavalla hauska, että siinä missä monista muista paikoista ei voi saada ollenkaan 2500 euron vippiä, niin täältä sitä on mahdollista hakea kahden eri pikavipin kautta. Ei kuitenkaan samaan aikaan.  Se kumpaa vippiä kannattaa hakea riippuu ennen kaikkea siitä, miten nopeasti haluaa maksaa pikavipin takaisin. Jos tarvitsee pikavipin vaikka vuoden tai kahden vuoden maksuajalla, niin kannattaa ottaa kertalainaksi kutsuttu pikavippi. Jos taas aikoo maksaa pikavipin nopeasti takaisin niin kannattaa 2500 euroa ottaa käyttölainasta. Jälkimmäisen pikavipin todellinen vuosikorko on aiemmin mainittua isompi, mutta toisaalta sen voi maksaa helposti nopeassa tahdissa takaisin, jolloin korkoa ei euroissa kerkeä kertymään niin paljon.

 Erittäin upeaa on se, että kumman tahansa pikavipin valitseekin omaa lainaansa varten, niin saa rahat oikeastaan heti pankkitilille. Ei tuntien tai yleensä edes puolen tunnin odotusta. Hakemus helposti sisään yrityksen verkkosivujen kautta, nopea käsittely & lainapäätös äkkiä ja rahat nopeasti omalle tilille. Ei myöskään mitään turhaa liitteiden lähettämistä tai erityisiä lainaneuvotteluita. Ja tästähän pikavippien kohdalla on kyse: silloin, kun tarve on kova, niin rahaa pitää saada nopeasti omalle tilille. Ota nyt laina Laina.fi:ltä.

Toiseksi paras pikavippi 2500

Mielestäni toiseksi parhaan 2500 euron pikavipin tarjoaa juuri nyt Risicum. Täältäkin voi nostaa melko helposti 2500 euroa, mutta erona ylempään palveluun on se, että sitä saa vain toisen yrityksen lainatuotteen muodossa. Mutta sehän tietysti riittää, sillä lainaa voi ylipäätänsä saada kerralla vain toisesta tämän yrityksen lainatuotteesta. Aivan kuten yllä listatun pikalainapalvelun kohdalla, niin myös täältä saa 2500 euroa melkein heti omalle pankkitilille. Hakemus nopeasti omilla pankkitunnuksilla internetin kautta, ei monimutkaisten ja pitkien kyselylomakkeiden täyttämistä tai päivien jännitystä siitä, myönnetäänkö lainaa vaan lainapäätös oikeastaan saman tien. Erittäin helppoa siis.

Lisäksi tässäkin pikavippipalvelussa on erittäin kivaa se, että 2500 euron lainaa voi maksaa hiljalleen erissä pois. Toki kannattaa muistaa se, että jos lainaa ei maksa nopeasti pois, niin voi korkoa keritä tulemaan melko paljon euroissa, kun lainasumma ei oikein lyhene. Hae nyt Risicumilta vippiä.

Kolmanneksi paras 2500 euron pikavippi

Tämän hetken 3. parhaaksi pikavipiksi 2500 euroa etsiville nostan Rahapalvelun tarjoaman lainan. Rahapalvelu ei ehkä ole monille tuttu pikavippiyritys, mutta sen kautta lainoja myöntävä taho on sama kuin Credit24:n kautta lainaa tarjoava. Huoli pois siis, ei tarvitse pelätä, että tämä pikavippiyritys katoaisi yhtäkkiä tai alkaisi yllättäen pakottamaan ihmisiä maksamaan pikavippinsä äkkiä pois. Tässä palvelussa pikavippien korot voivat olla vähän korkeampia kuin edellä mainitussa kahdessa palvelussa, ja siksi listaus vasta kolmannelle sijalle. Sinänsä täälläkin ne pikavipin tärkeimmät puolet toimivat erittäin hyvin: rahaa on helppo hakea ja sitä saa nopeasti omalle pankkitilille. Lisäksi myös tässä paikassa pikavippinsä voi maksaa hiljaa erissä pois, ei siis tarvitse pelätä, että koko 2500 euron pikavippi pitäisi maksaa heti, kun ensimmäinen lasku saapuu omaan sähköpostilaatikkoon. Ja täälläkään ei tarvitse lähettää mitään liitteitä, jotta rahaa voi saada lainaksi. Ota nyt laina Rahapalvelulta.

On syytä mainita, että mistään näistä pikavippiä tarjoavista paikoista ei voi saada 2500 euron lainaa heti 18-vuotiaana. Sen sijaan kahdesta ylimmästä pikavipin voi saada 20 vuotiaana ja alimmasta paikasta 2500 euroa lainaa voi saada jo 19-vuotiaana.