• You are here:
  • Home »

Pikavippi 30 päivää – Hae lainaa 30 vrk laina-ajalla netistä näin

Todella harva pikavippifirma tarjoaa enää mahdollisuutta hakea lainaa 30 päivän kiinteällä laina-ajalla, ja itse asiassa tiedän vain yhden, josta se on mahdollista ja joka myös ottaa uusia asiakkaita. Tämä seuraavaksi lyhyessä esittelyssä. Ja sen jälkeen varavaihtoehtona yksi paikka, jolta otettu joustoluotto pitäisi voida maksaa takaisin kätevästi 1 kuukauden maksuajalla.

Päivitys: Kumpikaan ei alla mainittu palvelu välttämättä myönnä uutta luottoa 1.7.2020 jälkeen - ainakaan Ainalaina ei sitä tee. Mikäli haluat paremmat mahdollisuudet lainaa melko lyhyeksi aikaa, niin kannattaa tutustua esimerkiksi Blue Finance tai Vippi.fi-lainapalveluun.

Ege – lainaa 50, 100 tai 150€ 30 päivän laina-ajalla

Egeltä voi hakea oikein perinteisen mallisen pikavipin 30 vuorokauden maksuajalla. Tuota pikavippiä voi hakea 50€, 100€ tai 150€. Ja jos Ege myöntää riittävän ison luottorajan, niin voi yhtä aikaa olla otettuna useampi pikavippi, toisin sanoen 150€ ei välttämättä ole maksimisumma lainaa, joka Egeltä voi olla.

Egeltä voi saada lainaa, jos ikää on 20–70 vuotta. On hyvä huomata, että jos Egeltä haluaa lainaa melko nopeasti, niin pitää käyttää sen Express-palvelua, josta tulee 15€ lisäkuluja lainan muiden korkojen ja kulujen päälle. Lainaesimerkkinä voi mainita, että jos Egeltä ottaisi lainaa 50€ 30 päivän laina-ajalla, niin pitäisi sitä maksaa takaisin joko 55,83€ tai 70,83€ – riippuen siitä ottaako lainalle nopean maksun. Nuo luvut pohjautuvat Egen nettisivuston tietoihin. Hae nyt lainaa Egeltä.

Ainalaina – joustoluoton voi maksaa pois 1 kuukauden laina-ajalla

Ainalainan nettisivujen lainalaskuri tuo selkeästi esille, että jos siltä ottaa joustoluoton, niin pitäisi se pystyä maksamaan kätevästi pois 1kk laina-ajalla. Lainaa tästä palvelusta voi hakea 50€ - 2000€, mutta voi olla, että erityisen helpon lainaamisen raja on matalampi kuin 2000€. Ainalaina voi antaa lainaa yli 21-vuotiaille henkilöille. Ainalainan lainan todellinen vuosikorko on sen kertoman mukaan 29,6%.

Tähän artikkeliin liittyvää lisäluettavaa PikavippiKokemuksia.com-sivustolla: