Pikavippi 30 päivää – Hae lainaa 30 vrk tai muulla lyhyellä laina-ajalla netistä näin

Pikavippien korot ovat laskeneet paljon viime vuosina. Tuo on tietysti itsessään oikein kiva asia lainaa saavien henkilöiden kannalta. Vähemmän kiva asia on kuitenkin se, että tuo korkojen lasku on johtanut siihen, että monet ennen lyhyttä maksuaikaa tarjonneet pikavippifirmat ovat lopettaneet kokonaan luottojen tarjoamisen. Syynä tuohon on se, että ne kokevat, etteivät ne voi tehdä (riittävän) kannattavaa liiketoimintaa yhdistelmällä pieni korko + lyhyt maksuaika.

On kuitenkin olemassa edelleen ainakin yksi lainafirma, josta voi hakea lainaa 30 vrk laina-ajalla sekä joitakin firmoja, joista voi hakea pikalainaa ainakin melko lyhyellä maksuajalla. Näitä listattuna tällä sivulla.

Creditstar: tarjolla 30 päivän laina-aika

Creditstarilta voi hakea 30 päivän laina-aikaa 50€–2000 euron lainoilla. Tuossa mielessä tämä paikka voi siis olla oikein hyvä valinta lyhyen laina-ajan haluaville henkilöille. Mahdollinen heikompi puoli on kuitenkin se, että Creditstar ei ole ehkä maailman nopein lainapalvelu. Mikäli kuitenkin 30pv maksuaika on ehdoton ja Creditstar vaikuttaa myös muuten sopivalta lainapaikalta, niin voi olla hyvä idea hakea siltä lainaa.

Kiinnostaako Creditstar? Siirry Creditstarille tai lue arviomme siitä.

Esimerkki Creditstarin 30 vrk lainasta: Mikäli lainasumma olisi 400e ja lainahakemukselle olisi valittu nopea käsittely, niin pitäisi lainasta Credistarin lainalaskurin mukaan maksaa takaisin 429,34€. Lainaesimerkki on poimittua tätä sivua päivittäessä. Creditstar voi muuttaa hinnoitteluaan.

Paikkoja, joista voi hakea lainaa varsin lyhyellä maksuajalla

Ferratum: maksa laina pois joustavasti, eli esimerkiksi 30pv päästä

Päivitys 01/2021: Myös Ferratumin 30pv laina on mennyt tauolla. Ferratumin joustoluotolta nostetun lainan voi maksaa pois varsin kattavasti sen mukaan, miten itse haluaa, eli esimerkiksi 30 päivän laina-aika pitäisi onnistua täällä. Ferratumin joustoluotolla on 4000 euron luottoraja ja siltä voi nostaa kätevästi sen verran lainaa kuin tarvitsee, eli vaikkapa 100 euroa tai toisaalta esimerkiksi 1000 euroa. Tämän kyseisen joustoluoton alaikäraja on 22 vuotta.

Ege – lainaa 50, 100 tai 150€ 30 päivän laina-ajalla

Päivitys: Ege ei ainakaan tällä erää myönnä lainaa syyskuun 2020 alusta alkaen. Egeltä voi hakea oikein perinteisen mallisen pikavipin 30 vuorokauden maksuajalla. Tuota pikavippiä voi hakea 50€, 100€ tai 150€. Ja jos Ege myöntää riittävän ison luottorajan, niin voi yhtä aikaa olla otettuna useampi pikavippi, toisin sanoen 150€ ei välttämättä ole maksimisumma lainaa, joka Egeltä voi olla.

Egeltä voi saada lainaa, jos ikää on 20–70 vuotta. On hyvä huomata, että jos Egeltä haluaa lainaa melko nopeasti, niin pitää käyttää sen Express-palvelua, josta tulee 15€ lisäkuluja lainan muiden korkojen ja kulujen päälle. Lainaesimerkkinä voi mainita, että jos Egeltä ottaisi lainaa 50€ 30 päivän laina-ajalla, niin pitäisi sitä maksaa takaisin joko 55,83€ tai 70,83€ – riippuen siitä ottaako lainalle nopean maksun. Nuo luvut pohjautuvat Egen nettisivuston tietoihin.

Ainalaina – joustoluoton voi maksaa pois 1 kuukauden laina-ajalla

Ainalaina on keskeyttänyt uusien luottojen myöntämisen ainakin syyskuun 2021 loppuun asti. Ainalainan nettisivujen lainalaskuri tuo selkeästi esille, että jos siltä ottaa joustoluoton, niin pitäisi se pystyä maksamaan kätevästi pois 1kk laina-ajalla. Lainaa tästä palvelusta voi hakea 50€ – 2000€, mutta voi olla, että erityisen helpon lainaamisen raja on matalampi kuin 2000€. Ainalaina voi antaa lainaa yli 21-vuotiaille henkilöille. Ainalainan lainan todellinen vuosikorko on sen kertoman mukaan 29,6%.

Tähän artikkeliin liittyvää lisäluettavaa PikavippiKokemuksia.com-sivustolla:

Vieritä ylös