• You are here:
  • Home »

Pikavippi 30 päivää – Hae lainaa 30 vrk laina-ajalla netistä näin

Todella harva pikavippifirma tarjoaa enää mahdollisuutta hakea lainaa 30 päivän kiinteällä laina-ajalla, ja itse asiassa tiedän vain yhden erittäin laadukkaan lainapalvelun, josta se on mahdollista. Tämä seuraavaksi lyhyessä esittelyssä. Ja sen jälkeen varavaihtoehtona yksi paikka, joka tarjoaa 30 päivän laina-aikaa, mutta ei ainakaan kovin helposti myönnä uutta lainaa.

Creditstar - lainaa 50€–2000€ 30 päivän laina-ajalla

Creditstar on hyvin todennäköisesti tällä hetkellä paras valinta heille, jotka haluavat lainan selkeällä noin kuukauden laina-ajalla. Tästä paikasta voi nimittäin hakea 30 päivän maksuajalla varustettua melko edullista pikavippiä 50 eurosta alkaen ja 2000 euroon asti. Ja mikä hienoa, niin Creditstar näyttää helpottaneen lainan siltä saamista. Creditstarilta voi hakea lainaa, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Ferratum - maksa laina pois joustavasti, eli esimerkiksi 30pv päästä

Ferratumin joustoluotolta nostetun lainan voi maksaa pois varsin kattavasti sen mukaan, miten itse haluaa, eli esimerkiksi 30 päivän laina-aika pitäisi onnistua täällä. Ferratumin joustoluotolla on 4000 euron luottoraja ja siltä voi nostaa kätevästi sen verran lainaa kuin tarvitsee, eli vaikkapa 100 euroa tai toisaalta esimerkiksi 1000 euroa. Tämän kyseisen joustoluoton alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt Ferratumin luottoa.

Ege – lainaa 50, 100 tai 150€ 30 päivän laina-ajalla

Päivitys: Ege ei ainakaan tällä erää myönnä lainaa syyskuun 2020 alusta alkaen. Egeltä voi hakea oikein perinteisen mallisen pikavipin 30 vuorokauden maksuajalla. Tuota pikavippiä voi hakea 50€, 100€ tai 150€. Ja jos Ege myöntää riittävän ison luottorajan, niin voi yhtä aikaa olla otettuna useampi pikavippi, toisin sanoen 150€ ei välttämättä ole maksimisumma lainaa, joka Egeltä voi olla.

Egeltä voi saada lainaa, jos ikää on 20–70 vuotta. On hyvä huomata, että jos Egeltä haluaa lainaa melko nopeasti, niin pitää käyttää sen Express-palvelua, josta tulee 15€ lisäkuluja lainan muiden korkojen ja kulujen päälle. Lainaesimerkkinä voi mainita, että jos Egeltä ottaisi lainaa 50€ 30 päivän laina-ajalla, niin pitäisi sitä maksaa takaisin joko 55,83€ tai 70,83€ – riippuen siitä ottaako lainalle nopean maksun. Nuo luvut pohjautuvat Egen nettisivuston tietoihin.

Ainalaina – joustoluoton voi maksaa pois 1 kuukauden laina-ajalla

Ainalaina on keskeyttänyt uusien luottojen myöntämisen ainakin 1.1.2021 asti. Ainalainan nettisivujen lainalaskuri tuo selkeästi esille, että jos siltä ottaa joustoluoton, niin pitäisi se pystyä maksamaan kätevästi pois 1kk laina-ajalla. Lainaa tästä palvelusta voi hakea 50€ - 2000€, mutta voi olla, että erityisen helpon lainaamisen raja on matalampi kuin 2000€. Ainalaina voi antaa lainaa yli 21-vuotiaille henkilöille. Ainalainan lainan todellinen vuosikorko on sen kertoman mukaan 29,6%.

Tähän artikkeliin liittyvää lisäluettavaa PikavippiKokemuksia.com-sivustolla: