• You are here:
  • Home »

Pikavippi 300e – Suositellut paikat, joista voi saada 300e pikavipin jopa heti

Näin vuonna 2020 300e pikavipin saaminen ei ole yhtään niin helppoa kuin voisi kuvitella. Tuohon on useampi syy: monet firmat ovat lopettaneet kokonaan pikavippien tarjoamisen, joidenkin pikavippifirmojen lainojen alaraja on yli 500€ ja jotkut lainapalvelut taas antavat nykyään tosi harvoille positiivisia lainapäätöksiä. On kuitenkin edelleen joitakin lainapalveluita, jotka sopivat heille, ketkä haluavat 300e pikavipin – vaikka heti. Seuraavassa kokemusten pohjalta omat suositukseni.

Blue Finance – 300€ pikavippi nopeasti, alaikäraja 18 vuotta

Blue Finance on yksi niistä paikoista, joista voi kokemusteni perusteella saada pikavipin käytännössä heti omalle pankkitilille. Tästä paikasta voi hakea 300€ pikavippiä, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Vivus – kätevä paikka hakea 300€ vippi

Vivus on varsin nopea paikka hakea lainaa, ja kokemusteni perusteella se on oikein erityisen helppo ja miellyttävä käyttää. Vivukselta haetun 300€ pikavipin voi maksaa kätevästi pois 4 kuukauden laina-ajalla. Vivuksen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Ainalaina – myös täältä on mahdollista saada 300€ laina

Kokemukseni Ainalainasta ovat nekin olleet varsin hyviä: siltä on tuntunut olevan erityisen helppo hakea lainaa ja lainaa on myös saanut omalle tilille asti melko nopeasti. Ja kiitos hiljattain tehtyjen muutosten, Ainalainalta voi nykyään saada paljon aiempaa halvempaa lainaa. Ainalainalta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 21 ja enintään 64 vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Vippi – nopea paikka 300e pikavippiä varten

Vipiltä voi saada joustoluoton kautta 300€ kokoisen lainan. Tuota kyseistä joustoluottoa voi mahdollisesti saada, jos on täysi-ikäinen. Vippi on kokemusteni perusteella erittäin nopea lainapaikka. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Koroista ja kuluista. Pikavippien korot ovat nykyään varsin yhteneviä, nimelliset vuosikorot ovat yleensä noin 20% ja todelliset vuosikorot yleensä noin 30%. Eli siis vanhoihin pikavippeihin verrattuna melko matalia. On kuitenkin hyvä huomata, että jotkut lainafirmat voivat noiden korkojen päälle periä lisäkuluja siitä, jos haluaa lainaa erityisen nopeasti. Yllä listatuista paikoista tuota toimintamallia käyttävät ainakin Vivus ja Blue Finance.