Pikavippi 300e – Suositellut paikat hakea netistä 300 euroa lainaa, rahat tilille jopa heti

Näin vuonna 2021 300e pikavipin saaminen ei ole yhtään niin helppoa kuin voisi kuvitella. Tuohon on useampi syy: monet firmat ovat lopettaneet kokonaan pikavippien tarjoamisen, joidenkin pikavippifirmojen lainojen alaraja on yli 500€ ja jotkut lainapalvelut taas antavat nykyään tosi harvoille positiivisia lainapäätöksiä. On kuitenkin edelleen joitakin lainapalveluita, jotka sopivat heille, ketkä haluavat 300e pikavipin – vaikka heti. Seuraavassa kokemusten ja tietojen pohjalta omat suositukseni.

Blue Finance – 300 kertalaina nopeasti

Blue Finance on yksi niistä paikoista, joista voi kokemusteni perusteella saada pikavipin käytännössä heti omalle pankkitilille. Tästä paikasta voi hakea 300€ pikavippiä, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Blue Financen 300 euron laina on kertalaina, eli sitä ei siis nosteta joustoluotolta. Tuo voi olla hyvä juttu, jos tietää ennakolta varmasti, että 300e lainaa riittää. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lisätietoja Blue Financesta: Blue Finance kokemuksia.

Creditstar – nyt taas tarjolla 300e pikavippi

Credistart ilmeisesti lopetti vähäksi aikaa uusien luottojen myöntämisen, mutta tätä kirjoittaessa Creditstar on alkanut myöntämään lainoja uudelleen. Ja tuo onkin erityisesti 300 euron lainojen näkökulmasta kiva juttu. Creditstarilta voi nimittäin hakea verrattain edullista 300€ lainaa ja valita sille laina-aikaa 30 päivästä alkaen ja jopa vuoden. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Helppo paikka hakea lainaa 300 euroa

Myös taskulainalta voi hakea helposti 300 euron kokoista lainaa. Tässä lainapalvelussa alaikäraja on 20 vuotta. Taskulainan suhteen on hyvä tiedostaa se, että se perii 79e lisämaksun, mikäli haluaa pikavipin mahdollisimman nopeasti omalle pankkitilille. Onneksi tuota lisämaksua tasapainottaa se, että Taskulainan korot ovat muuten varsin halpoja. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Lisää infoa Taskulainasta: Taskulaina kokemuksia.

Vippi – nopea paikka 300e pikavippiä varten

Vippi-palvelusta voi saada sen uuden vippiluoton kautta 300€ kokoisen lainan. Tuota kyseistä luottoa voi mahdollisesti saada, jos on täysi-ikäinen, ja käytännössä se on pienellä lainarajalla varustettu joustoluotto. Vippi on kokemusteni perusteella erittäin nopea lainapaikka, ja sen korot ovat nykyään paljon aiempaa pienempiä. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lisätietoja Vipistä: Vippi.fi-kokemuksia.

Saldolimiitti – 300€ vippi selkeällä maksuajalla

Myös Saldolimiitiltä voi hakea helposti ja saada nopeasti 300 euron pikavipin. Tuon helppouden lisäksi tämän palvelun etuna voi pitää myös esimerkiksi sitä, että jo 300 euron lainalle voi saada varsin pitkän laina-ajan: ehdotettu laina-aika sille on 9 kuukautta. Tuon pituinen maksuaika on tietysti hyödyllinen ainakin sitä varten, että lainan lyhennyserät pysyvät hillittyinä.

Saldolimiitiltä voi hakea luottoa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Lainaesimerkki: 300e pikavipin ilmoitettu kuukausierä 9 kuukauden maksuajalla on 42 euroa. 42€*9 = 378€.

Lainasto – 300 euron laina joustoluotolta tai pikavippinä

Siinä missä suurin osa lainafirmoista on lopettanut 300 euron lainojen myöntämisen, niin on Lainasto aika toista maata. Tästä palvelusta voi nimittäin saada 300 euron lainan jopa kahta eri kautta. Eli joko pikavipin muodossa tai sitten niin, että nostaa sen joustoluotolta.

Blue Financen tapaan myös Lainastolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Valitettavasti Lainasto ei kuitenkaan näytä antavan lainaa yhtä monille hakijoille kuin Blue Finance. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lisätietoja Lainastosta: Lainasto kokemuksia.

Etsi pienen koron lainaa 300e

Ylempänä tällä sivulla mainitut lainapaikat myöntävät käytännössä pikavippejä. Ne voivat siis olla erityisen nopeita paikkoja löytää 300 laina. Mikäli kuitenkin nopeutta tärkeämpää on se, että 300e laina on mahdollisimman edullinen, niin kannattaa harkita Omalainan kokeilemista.

Omalaina on nimittäin palvelu, joka tekee lainatarjousten kilpailuttamista esimerkiksi 300 euron lainasummia varten. Vaikka Omalaina onkin vähän erilainen lainapaikka, niin on sen käyttäminen kokemusteni perusteella helppoa sekä nopeata. Omalainaa voi testata, jos ikää on vähintään 18v. Voi tosin olla, että mahdollisuudet lainatarjousten saamiseen paranevat huomattavasti, jos ikää on vaikka 20 vuotta. Testaa nyt Omalainaa.

Yllättävä paikka löytää 300€ laina

Suosittelemme Suomen Yhdistelylainaa erityisesti esimerkiksi heille, joilla on haasteita saada yhdistelylaina. On kuitenkin käynyt ilmi, että tämän paikan kautta voi olla jopa yllättävän hyvät mahdollisuudet saada myös verrattain pieniä, eli esimerkiksi 300 euron lainoja. Kannattaa siis harkita tätäkin palvelua ainakin siinä tapauksessa, ettei saa 300 lainaa mistään muualta. Kokeile Suomen Yhdistelylainaa.

Kysymyksiä ja vastauksia yllä olevista lainafirmoista ja 300 euron lainoista

Miltä lainafirmalta halvin 300e laina? Pikavippifirmojen korot ovat nykyään varsin samanlaisia. Syynä tuohon pikavippien korkokatto. Halvan 300 euron lainan näkökulmasta tärkein asia onkin oikeastaan se, että lainan voi maksaa helposti nopeasti pois (jolloin se ei kerkeä kerryttämään paljon korkoja).

Tuo asia pitää paikkansa esimerkiksi Creditstarin tapauksessa. Eli Creditstarilta voi siis käsittääkseni saada tällä hetkellä netin halvimman 300 euron lainan. Ja käytännössä siltä otetun 300 euron lainan voisikin palvelun antamien tietojen perusteella maksaa pois esimerkiksi niin, että ainoa maksuerä olisi 311,01€.

Mistä nopein 300 euron laina? Mikäli 300e pikavipin haluaa heti eivätkä nopeasta lainahakemuksen käsittelystä ja lainasiirrosta tulevasta lisäkulut haittaa ainakaan liikaa, niin on Blue Finance luultavasti paras valinta. Se nimittäin pystyy käsittelemään lainahakemuksen ja siirtämään rahat heti moneen pankkin. On kuitenkin hyvä huomata lainafirmat saavat siirtää uudelle asiakkaalle rahaa heti vain kello 07–23.

Mistä 300€ pikavippi pitkällä maksuajalla? Omalainalta voi periaatteessa hakea 300e pikavipille maksuaikaa jopa 5 vuotta. Voi tosin olla, että noin pitkän laina-ajan saaminen on käytännössä varsin hankalaa. Varsinaisista pikavippipaikoista Creditstar tarjoaa pisimmän maksuajan 300e lainalle: siltä otetun 300€ vipin voi maksaa pois 12kk laina-ajalla.

Kysymyksiä ja vastauksia 300 euron lainoista

Miten nopeasti 300 euron lainan voi saada tilille?

300€ laina on vielä sen verran pieni, että lainafirmat ovat valmiit maksamaan ne erittäin nopeasti. Käytännössä tuon tyyppisen vipin voi kokemusteni perusteella saada tilille jopa alle 15 minuutissa.

On tosin hyvä huomata, että joidenkin pankkien kohdalla siirrot voivat olla hitaampia – tarvittaessa kannattaa tarkistaa viimeisimmät tiedot kiinnostavan lainapalvelun nettisivuilta tai vaikka kysyä sen asiakaspalvelusta, mikä tilanne on tietyn pankin suhteen. Lisäksi on hyvä tiedostaa se, että yksikään lainapalvelu ei voi siirtää asiakkaan ensimmäistä lainaa asiakkaan tilille keskellä yötä.

Minkä verran laina-aikaa 300 euron pikavipille voi saada?

Tätä kirjoittaessa on tyypillistä se, että kertalainan muodossa haetulle 300 euron lainalle annetaan laina-aikaa 4 kuukautta. Mikäli tuon kokoisen lainan haluaa kuitata nopeasti pois, niin voi se olla kätevämpi nostaa joustoluotolta.

Koskeeko pikavippien väliaikainen korkokatto myös 300€ lainoja?

Kyllä, mutta on tärkeätä tiedostaa se, että lainafirmat suunnittelevat nostavansa korot aiemmalle tasolla (joka sekin tosin on paljon matalampi kuin se, miten isoja pikavippien korot ovat perinteisesti olleet) heti, kun korkokatto umpeutuu syykuun 2021 lopussa.

Myönnetäänkö uusille asiakkaille lainaa 300e?

Vaikka jotkin lainapalvelut saattavat rajoittaa sitä, miten isoja vippejä ne ovat valmiit myöntämään uusille asiakkaille, niin ei yhdenkään lainapalvelun raja taida olla alle 300 euroa. Eli siis myös uusi asiakas voi mahdollisesti saada 300 vipin monesta lainapaikasta.

Kannattaako valita 300 kertalaina vai nosto joustoluotolta?

Kertalaina voi olla tietyllä tavalla turvallisempi valinta, koska se minimoi riskiä siihen, että tulisi nostettua jopa turhaan uutta luottoa. Joustoluotolta nostetun 300€ lainan etu on puolestaan se, että tarvittaessa lainaa voi nostaa helposti lisää. Eli se, onko kertalaina vai nosto luottotililtä parempi vaihtoehto, riippuu omasta tilanteesta.

Mistä muualta kuin pikavippinä voi mahdollisesti saada 300 euroa nopeasti? Vaihtoehtoja tuohon ovat esimerkiksi netin kauppapaikat, panttilainaamot ja siirto luottokortilta tilille.

Vieritä ylös