Pikavippi 300e – Suositellut paikat hakea netistä 300 euroa lainaa, rahat tilille jopa heti

Näin vuonna 2020 300e pikavipin saaminen ei ole yhtään niin helppoa kuin voisi kuvitella. Tuohon on useampi syy: monet firmat ovat lopettaneet kokonaan pikavippien tarjoamisen, joidenkin pikavippifirmojen lainojen alaraja on yli 500€ ja jotkut lainapalvelut taas antavat nykyään tosi harvoille positiivisia lainapäätöksiä. On kuitenkin edelleen joitakin lainapalveluita, jotka sopivat heille, ketkä haluavat 300e pikavipin – vaikka heti. Seuraavassa kokemusten ja tietojen pohjalta omat suositukseni.

Blue Finance – 300€ pikavippi nopeasti, alaikäraja 18 vuotta

Blue Finance on yksi niistä paikoista, joista voi kokemusteni perusteella saada pikavipin käytännössä heti omalle pankkitilille. Tästä paikasta voi hakea 300€ pikavippiä, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Blue Finance kutsuu sen 300 euron pikavippiä Arkilainaksi, mutta käytännössä kyse on siis samasta asiasta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lisätietoja Blue Financesta: Blue Finance kokemuksia.

Vippi – toinen nopea paikka 300e pikavippiä varten

Vippi-palvelusta voi saada sen uuden vippiluoton kautta 300€ kokoisen lainan. Tuota kyseistä luottoa voi mahdollisesti saada, jos on täysi-ikäinen, ja käytännössä se on pienellä lainarajalla varustetu joustoluotto. Vippi on kokemusteni perusteella erittäin nopea lainapaikka, ja sen korot ovat nykyään paljon aiempaa pienempiä. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lisätietoja Vipistä: Vippi.fi-kokemuksia.

Saldolimiitti – 300€ vippi selkeällä maksuajalla

Myös Saldolimiitiltä voi hakea helposti ja saada nopeasti 300 euron pikavipin. Tuon helppouden lisäksi tämän palvelun etuna voi pitää myös esimerkiksi sitä, että jo 300 euron lainalle voi saada varsin pitkän laina-ajan: ehdotettu laina-aika sille on 9 kuukautta. Tuon pituinen maksuaika on tietysti hyödyllinen ainakin sitä varten, että lainan lyhennyserät pysyvät hillittyinä.

Saldolimiitiltä voi hakea luottoa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Lainaesimerkki: 300e pikavipin ilmoitettu kuukausierä 9 kuukauden maksuajalla on 42 euroa. 42€*9 = 378€.

Ferratum – 300 euron luotto

Päivitys: Ferratumin 300 euron luotto on tauolla, se kuitenkin toivottavasti tulee jossain vaiheessa takaisin. Ferratumilta voi saada 300€ pikavipin, kun valitsee halutuksi lainaksi sen joustava-luoton. Kyseistä luottoa on melko helppo sekä nopeata hakea ja sitä voidaan myöntää vähintään 22-vuotiaille henkilöille.

Lainasto – 300 euron laina joustoluotolta tai pikavippinä

Siinä missä suurin osa lainafirmoista on lopettanut 300 euron lainojen myöntämisen, niin on Lainasto aika toista maata. Tästä palvelusta voi nimittäin saada 300 euron lainan jopa kahta eri kautta. Eli joko pikavipin muodossa tai sitten niin, että nostaa sen joustoluotolta.

Myös Lainastolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Valitettavasti Lainasto ei näytä antavan lainaa ihan niin monille hakijoille kuin Blue Finance ja Vippi. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lisätietoja Lainastosta: Lainasto kokemuksia.

Etsi pienen koron lainaa 300

Ylempänä tällä sivulla mainitut lainapaikat myöntävät käytännössä pikavippejä. Ne voivat siis olla erityisen nopeita paikkoja löytää 300 laina. Mikäli kuitenkin nopeutta tärkeämpää on se, että 300e laina on mahdollisimman edullinen, niin kannattaa harkita Omalainan kokeilemista.

Omalaina on nimittäin palvelu, joka tekee lainatarjousten kilpailuttamista esimerkiksi 300 euron lainasummia varten. Vaikka Omalaina onkin vähän erilainen lainapaikka, niin on sen käyttäminen kokemusteni perusteella helppoa sekä nopeata. Omalainaa voi testata, jos ikää on vähintään 18v. Voi tosin olla, että mahdollisuudet lainatarjousten saamiseen paranevat huomattavasti, jos ikää on vaikka 20 vuotta. Testaa nyt Omalainaa.

Kysymyksiä ja vastauksia yllä olevista lainafirmoista ja 300 euron lainoista

Miltä lainafirmalta halvin 300e laina? Pikavippifirmojen korot ovat nykyään varsin samanlaisia. Syynä tuohon pikavippien korkokatto. Halvan 300 euron lainan näkökulmasta tärkeimpiä asioita ovatkin se, että lainan voi maksaa helposti nopeasti pois (jolloin se ei kerkeä kerryttämään paljon korkoja) ja se, että nopeasta lainan saamisesta ei peritä lisäkuluja.

Noiden molempien edellä mainittujen asioiden pitäisi yhdistyä Ferratumissa. Eli Ferratumilta voi siis käsittääkseni saada tällä hetkellä netin halvimman 300 euron lainan. Ja käytännössä siltä otetun 300 euron lainan voisikin maksaa pois esimerkiksi niin, että ensimmäinen kuukausierä olisi 175€ ja toinen 156,38€, jolloin korkoja ja kuluja kertyisi yhteensä vain 31,38€.

Mistä nopein 300 euron laina? Mikäli 300e pikavipin haluaa heti eivätkä nopeasta lainahakemuksen käsittelystä ja lainasiirrosta tulevasta lisäkulut haittaa ainakaan liikaa, niin on Blue Finance luultavasti paras valinta. Se nimittäin pystyy käsittelemään lainahakemuksen ja siirtämään rahat heti moneen pankkin. On kuitenkin hyvä huomata lainafirmat saavat siirtää uudelle asiakkaalle rahaa heti vain kello 07–23.

Mistä 300€ pikavippi pitkällä maksuajalla? Ferratumilta haetun 300 euron lainan voi lyhentää pois 12 erässä, eli käytännössä vuoden maksuajalla. Mikäli valitsee tuon vaihtoehdon, niin ovat muut kuukausierät 40 euroa ja viimeinen erä 37,31€. Eli yhteensä lainasta pitäisi maksaa takaisin 477,31€.

Ainalaina – myös täältä on mahdollista saada 300€ laina

Ei tarjolla 1.7.2020 alkaen. Kokemukseni Ainalainasta ovat nekin olleet varsin hyviä: siltä on tuntunut olevan erityisen helppo hakea lainaa ja lainaa on myös saanut omalle tilille asti melko nopeasti. Ja kiitos hiljattain tehtyjen muutosten, Ainalainalta voi nykyään saada paljon aiempaa halvempaa lainaa. Ainalainalta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 21 ja enintään 64 vuotta.

Koroista ja kuluista. Pikavippien korot ovat nykyään varsin yhteneviä, nimelliset vuosikorot ovat yleensä noin 20% ja todelliset vuosikorot yleensä noin 30%. Eli siis vanhoihin pikavippeihin verrattuna melko matalia. On kuitenkin hyvä huomata, että jotkut lainafirmat voivat noiden korkojen päälle periä lisäkuluja siitä, jos haluaa lainaa erityisen nopeasti. Yllä listatuista paikoista tuota toimintamallia käyttää ainakin Blue Finance. 

Kysymyksiä ja vastauksia 300 euron lainoista

Miten nopeasti 300 euron lainan voi saada tilille?

300€ laina on vielä sen verran pieni, että lainafirmat ovat valmiit maksamaan ne erittäin nopeasti. Käytännössä tuon tyyppisen vipin voi kokemusteni perusteella saada tilille jopa alle 15 minuutissa.

On tosin hyvä huomata, että joidenkin pankkien kohdalla siirrot voivat olla hitaampia – tarvittaessa kannattaa tarkistaa viimeisimmät tiedot kiinnostavan lainapalvelun nettisivuilta tai vaikka kysyä sen asiakaspalvelusta, mikä tilanne on tietyn pankin suhteen. Lisäksi on hyvä tiedostaa se, että yksikään lainapalvelu ei voi siirtää asiakkaan ensimmäistä lainaa asiakkaan tilille keskellä yötä.

Minkä verran laina-aikaa 300 euron pikavipille voi saada?

Tätä kirjoittaessa on tyypillistä se, että kertalainan muodossa haetulle 300 euron lainalle annetaan laina-aikaa 4 kuukautta. Mikäli tuon kokoisen lainan haluaa kuitata nopeasti pois, niin voi se olla kätevämpi nostaa joustoluotolta.

Koskeeko pikavippien väliaikainen korkokatto myös 300 euron lainoja?

Kyllä, mutta on tärkeätä tiedostaa se, että lainafirmat suunnittelevat nostavansa korot aiemmalle tasolla (joka sekin tosin on paljon matalampi kuin se, miten isoja pikavippien korot ovat perinteisesti olleet) heti, kun korkokatto umpeutuu 31.12.2020.

Vieritä ylös