Pikavippi 300e – 300 vippi uusille ja vanhoille asiakkaille (2023)

Näin vuonna 2023 300e pikavipin saaminen ei ole yhtään niin helppoa kuin voisi kuvitella. Tuohon on useampi syy: monet firmat ovat lopettaneet kokonaan pikavippien tarjoamisen, jotkin lainapaikat eivät myönnä esimerkiksi alle 500 euron lainoja ja jotkut lainapalvelut taas antavat nykyään tosi harvoille positiivisia lainapäätöksiä. On kuitenkin edelleen joitakin lainapalveluita, jotka sopivat heille, ketkä haluavat 300e pikavipin – vaikka heti. Seuraavassa kokemusten ja tietojen pohjalta omat suositukseni.

Ferratum – pikavippi 300e joustoluotolta

Ferratum voi myöntää asiakkaille 4 000 euron luottorajalla varustetun joustoluoton. Tuolta joustoluotolta pitäisi sitten olla helppo nostaa lainaa esimerkiksi 300 euroa. Ferratumilta haetulle 300e lainalle saa halutessaan jopa useamman kuukauden laina-ajan. Tuo tietysti auttaa pitämään lainan lyhennyserät verrattain pieninä. Ferratumin alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lisäinfoa Ferratumista: Ferratum kokemuksia.

Vippi – nopea paikka 300e pikavippiä varten

Vippi-palvelusta voi saada sen joustoluoton kautta 300€ kokoisen lainan. Tuota kyseistä luottoa voi mahdollisesti saada, jos on täysi-ikäinen, ja käytännössä se on 500 tai 2 000 euron lainarajalla varustettu luotto. Vippi on kokemusteni perusteella erittäin nopea lainapaikka, ja sen korot ovat nykyään paljon aiempaa pienempiä. Vippi voi miellyttää myös heitä, jotka haluavat hakea lainaa varsin pitkäikäisestä lainapaikasta, se on nimittäin tarjonnut lainoja jo usean vuoden ajan. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lisätietoja Vipistä: Vippi.fi-kokemuksia.

Saldolimiitti – 300€ vippi selkeällä maksuajalla

Myös Saldolimiitiltä voi hakea helposti ja saada nopeasti 300 euron pikavipin. Tuon helppouden lisäksi tämän palvelun etuna voi pitää myös esimerkiksi sitä, että jo 300 euron lainalle voi saada varsin pitkän laina-ajan: ehdotettu laina-aika sille on 9 kuukautta. Tuon pituinen maksuaika on tietysti hyödyllinen ainakin sitä varten, että lainan lyhennyserät pysyvät hillittyinä.

Saldolimiitiltä voi hakea luottoa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Lainaesimerkki: 300e pikavipin ilmoitettu kuukausierä 9 kuukauden maksuajalla on 42 euroa. 42€*9 = 378€.

Lainasto – 300 euroa virtuaaliselta Mastercardilta

Lainasto voi myöntää hakijoille virtuaalisen Mastercardin, joka on varustettu esimerkiksi 300 euron luottorajalla. Mikäli siis on jo etukäteen tiedossa kohde 300 euron lainalle, niin voi Lainasto olla hyvä valinta lainapalveluksi. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lisätietoja Lainastosta: Lainasto kokemuksia.

Etsi pienen koron lainaa 300e

Jo 300e lainan tapauksessa voi tehdä hieman valintaa sen välillä, että haluaako painottaa lainan nopeutta ja helppoutta vai edullisuutta. Jos ensin mainitut ominaisuudet ovat tärkeämpiä, niin on hyvä hakea lainaa pikavippipaikalta. Mikäli kuitenkin nopeutta tärkeämpää on se, että 300e laina on mahdollisimman edullinen, niin kannattaa harkita Omalainan kokeilemista.

Omalaina on nimittäin palvelu, joka voi tehdä lainatarjousten kilpailuttamista esimerkiksi 300 euron lainasummaa varten. Vaikka Omalaina onkin vähän erilainen lainapaikka, niin on senkin käyttäminen kokemusteni perusteella helppoa sekä nopeata. Omalaina voi näyttää lainapäätöksiä heti, kun on täyttänyt nopeasti tehtävän hakemuksen. Omalainaa voi testata, jos ikää on vähintään 18v. Voi tosin olla, että mahdollisuudet lainatarjousten saamiseen paranevat huomattavasti, jos ikää on vaikkapa 20 vuotta.

Omalainan yhteistyökumppanit tarjoavat lähtökohtaisesti kertalainoja, joten jos haussa on kertalaina 300, niin voi Omalaina olla vielä korostuneen hyvä valinta lainapaikaksi. Testaa nyt Omalainaa.

Enemmän tietoa Omalainasta: Omalaina kokemuksia.

Yllättävä paikka löytää 300€ laina

Suosittelen Suomen Yhdistelylainaa erityisesti esimerkiksi heille, joilla on haasteita saada yhdistelylaina. On kuitenkin käynyt ilmi, että tämän paikan kautta voi olla jopa yllättävän hyvät mahdollisuudet saada myös verrattain pieniä, eli esimerkiksi 300 euron lainoja. Kannattaa siis harkita tätäkin palvelua ainakin siinä tapauksessa, ettei saa 300 lainaa mistään muualta. Tämän lainapaikan kautta voi hakea laina-aikaa vuodesta alkaen. Kokeile Suomen Yhdistelylainaa.

300e laina ei vaadi vakuuksia tai takaajaa

Yksikään tällä sivulla mainittu lainapalvelu tai sen yhteistyökumppanit eivät normaalisti vaadi vakuuksia tai takaajaa. 300e lainaa on siis tuossakin mielessä helppoa ja nopeata hakea sekä pikavippipaikoista että kilpailuttajien avulla.

300 on ehkä tavallisin nettilainan koko

On ehkä kiva tietää, että 300 pikalainaa hakiessa ei ole läheskään yksin. Johtuen nimittäin lainafirmojen tarjoamista lainasummista, voi hyvinkin olla niin, että pikalaina 300 on tätä kirjoittaessa tavallisin nettilaina.

Fiksuja varavaihtoehtoja, hae lainaa alkaen 500 eurosta:

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kaikki taulukon paikat ovat lainahakemuksen kilpailuttajia. Ne siis soveltuvat parhaiten siihen tilanteeseen, että etsii pienen koron lainaa, eikä tarvitse lainarahoja ihan heti omalle pankkitilille.

Kysymyksiä ja vastauksia yllä olevista lainafirmoista ja 300 euron lainoista

Miltä lainafirmalta halvin 300e laina? Pikavippifirmojen korot ovat nykyään varsin samanlaisia. Syynä tuohon on se, miten pikavippien korkoja nykyisin rajoitetaan. Vertailun perusteella on kuitenkin niin, että ainakin tämän sivun lainapaikoista halvin 300e laina saattaa irrota Omalainan kautta. Kyseisen palvelun lainalaskurin perusteella sen avulla voisi nimittäin saada vuoden maksuajalla varustetun 300e lainan, josta pitää maksaa kokonaisuudessaan takaisin 312 euroa. Tuo laskelma ei ole lupaus lainan hinnasta, vaan ainoastaan esimerkki.

Mikä on vuonna 2023 tyypillisen 300 euron pikavipin todellinen vuosikorko? Se vaikuttaisi olevan hieman alle 30%. Korkotaso on tuo esimerkiksi Ferratumilla ja Vipillä.

Mistä nopein 300 euron laina? Mikäli 300e pikavipin haluaa heti eivätkä nopeasta lainasiirrosta mahdollisesti tulevat lisäkulut haittaa ainakaan liikaa, niin on Vippi luultavasti paras paikka hakea lainaa. Vippi nimittäin pystyy käsittelemään lainahakemuksen heti ja myös siirtämään rahat jopa erittäin nopeasti moneen pankkiin.

Mistä 300€ pikavippi pitkällä maksuajalla? Esim. Omalainan avulla voi hakea 300 euron pikalainalle maksuaikaa jopa 5 vuotta. Voi tosin olla, että noin pitkän laina-ajan saaminen on käytännössä vähintäänkin varsin hankalaa.

Miten nopeasti 300 euron lainan voi saada tilille?

300€ laina on vielä sen verran pieni, että lainafirmat ovat valmiit maksamaan ne jopa erittäin nopeasti. Käytännössä tuon tyyppisen vipin voi kokemusteni perusteella saada tilille jopa alle 15 minuutissa.
On tosin hyvä huomata, että joidenkin pankkien kohdalla siirrot voivat olla hitaampia – tarvittaessa kannattaa tarkistaa viimeisimmät tiedot kiinnostavan lainapalvelun nettisivuilta tai vaikkapa kysyä sen asiakaspalvelusta, mikä tilanne on tietyn pankin suhteen. Lisäksi on hyvä tiedostaa se, että yksikään lainapalvelu ei voi siirtää asiakkaan ensimmäistä lainaa asiakkaan tilille myöhään tai aikaisin. Käytännössä siis kello 23 jälkeen ja ennen 07 ei voi saada uutta lainaa, jos ei ole jo joustoluottotiliä avattuna sille lainafirmalle, jolta ottaa lainan. Ja sekin on vielä hyvä tietää, että voi tietysti olla vaihtelua siinä, miten nopeasti eri lainapaikat siirtävät lainan.

Minkä verran laina-aikaa 300 euron pikavipille voi saada?

Tätä kirjoittaessa on tyypillistä se, että jo 300 euron lainalle annetaan laina-aikaa jopa useampi kuukausi. Se, miten pitkä laina-aika lähtökohtaisesti on, riippuu siitä miltä firmalta ottaa lainaa.

Myönnetäänkö 300 vippi uusille asiakkaille?

Vaikka jotkin lainapalvelut saattavat rajoittaa sitä, miten isoja vippejä ne ovat valmiit myöntämään uusille asiakkaille, niin vähintäänkin harvassa ovat ne paikat, joiden raja olisi alle 300 euroa. Eli siis myös uusi asiakas voi mahdollisesti saada 300 vipin monesta lainapaikasta.

Kannattaako valita 300 kertalaina vai nosto joustoluotolta?

Kertalaina voi olla tietyllä tavalla turvallisempi valinta, koska se minimoi riskiä siihen, että tulisi nostettua jopa turhaan uutta luottoa. Joustoluotolta nostetun 300€ lainan etu on puolestaan se, että tarvittaessa lainaa voi ainakin lähtökohtaisesti nostaa helposti lisää. Eli se, onko kertalaina vai nosto luottotililtä parempi vaihtoehto, riippuu omasta tilanteesta.

Miten pikavippien väliaikaisen korkokaton päättyminen vaikuttaa 300€ lainoihin?

Yksi varsin todennäköinen muutos on se, että se parantaa mahdollisuuksia saada tuollainen laina. Lisäksi on mahdollista, että se tulee ylipäätänsä lisäämään niiden tarjontaa. Joskaan tuosta jälkimmäisestä asiasta ei ole varmuutta ainakaan vielä tätä päivittäessä.

Mistä muualta kuin pikavippinä voi mahdollisesti saada 300 euroa nopeasti? Vaihtoehtoja tuohon ovat esimerkiksi netin kauppapaikat, panttilainaamot ja siirto luottokortilta tilille.

Vieritä ylös