Pikavippi 300e – Suositellut paikat hakea netistä 300 euroa lainaa, rahat tilille jopa heti

Näin vuonna 2021 300e pikavipin saaminen ei ole yhtään niin helppoa kuin voisi kuvitella. Tuohon on useampi syy: monet firmat ovat lopettaneet kokonaan pikavippien tarjoamisen, joidenkin pikavippifirmojen lainojen alaraja on yli 500€ ja jotkut lainapalvelut taas antavat nykyään tosi harvoille positiivisia lainapäätöksiä. On kuitenkin edelleen joitakin lainapalveluita, jotka sopivat heille, ketkä haluavat 300e pikavipin – vaikka heti. Seuraavassa kokemusten ja tietojen pohjalta omat suositukseni.

Blue Finance – 300 kertalaina nopeasti

Blue Finance on yksi niistä paikoista, joista voi kokemusteni perusteella saada pikavipin käytännössä heti omalle pankkitilille. Tästä paikasta voi hakea 300€ pikavippiä, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Blue Financen 300 euron laina on kertalaina, eli sitä ei siis nosteta joustoluotolta. Tuo voi olla hyvä juttu, jos tietää ennakolta varmasti, että 300e lainaa riittää. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lisätietoja Blue Financesta: Blue Finance kokemuksia.

Vippi – nopea paikka 300e pikavippiä varten

Vippi-palvelusta voi saada sen uuden vippiluoton kautta 300€ kokoisen lainan. Tuota kyseistä luottoa voi mahdollisesti saada, jos on täysi-ikäinen, ja käytännössä se on pienellä lainarajalla varustettu joustoluotto. Vippi on kokemusteni perusteella erittäin nopea lainapaikka, ja sen korot ovat nykyään paljon aiempaa pienempiä. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lisätietoja Vipistä: Vippi.fi-kokemuksia.

Saldolimiitti – 300€ vippi selkeällä maksuajalla

Myös Saldolimiitiltä voi hakea helposti ja saada nopeasti 300 euron pikavipin. Tuon helppouden lisäksi tämän palvelun etuna voi pitää myös esimerkiksi sitä, että jo 300 euron lainalle voi saada varsin pitkän laina-ajan: ehdotettu laina-aika sille on 9 kuukautta. Tuon pituinen maksuaika on tietysti hyödyllinen ainakin sitä varten, että lainan lyhennyserät pysyvät hillittyinä.

Saldolimiitiltä voi hakea luottoa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Lainaesimerkki: 300e pikavipin ilmoitettu kuukausierä 9 kuukauden maksuajalla on 42 euroa. 42€*9 = 378€.

Lainasto – 300 euron laina joustoluotolta tai pikavippinä

Siinä missä suurin osa lainafirmoista on lopettanut 300 euron lainojen myöntämisen, niin on Lainasto aika toista maata. Tästä palvelusta voi nimittäin saada 300 euron lainan jopa kahta eri kautta. Eli joko pikavipin muodossa tai sitten niin, että nostaa sen joustoluotolta.

Blue Financen tapaan myös Lainastolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Valitettavasti Lainasto ei kuitenkaan näytä antavan lainaa yhtä monille hakijoille kuin Blue Finance. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lisätietoja Lainastosta: Lainasto kokemuksia.

Etsi pienen koron lainaa 300e

Ylempänä tällä sivulla mainitut lainapaikat myöntävät käytännössä pikavippejä. Ne voivat siis olla erityisen nopeita paikkoja löytää 300 laina. Mikäli kuitenkin nopeutta tärkeämpää on se, että 300e laina on mahdollisimman edullinen, niin kannattaa harkita Omalainan kokeilemista.

Omalaina on nimittäin palvelu, joka tekee lainatarjousten kilpailuttamista esimerkiksi 300 euron lainasummia varten. Vaikka Omalaina onkin vähän erilainen lainapaikka, niin on sen käyttäminen kokemusteni perusteella helppoa sekä nopeata. Omalainaa voi testata, jos ikää on vähintään 18v. Voi tosin olla, että mahdollisuudet lainatarjousten saamiseen paranevat huomattavasti, jos ikää on vaikka 20 vuotta. Testaa nyt Omalainaa.

Yllättävä paikka löytää 300€ laina

Suosittelemme Suomen Yhdistelylainaa erityisesti esimerkiksi heille, joilla on haasteita saada yhdistelylaina. On kuitenkin käynyt ilmi, että tämän paikan kautta voi olla jopa yllättävän hyvät mahdollisuudet saada myös verrattain pieniä, eli esimerkiksi 300 euron lainoja. Kannattaa siis harkita tätäkin palvelua ainakin siinä tapauksessa, ettei saa 300 lainaa mistään muualta. Kokeile Suomen Yhdistelylainaa.

Fiksuja varavaihtoehtoja, hae lainaa alkaen noin 300e:

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Creditstar – hyvä palvelu 300e vipin hakemiseen

Päivitys 31.8.2021: On mahdollista, että Creditstar on tehnyt palveluunsa muutoksia. Seuraamme tilannetta.

Creditstarilta voi hakea 300e lainalle laina-aikaa kuukaudesta alkaen ja enintään vuoden. Tämä palvelu siis soveltuu laina-aikojen suhteen todennäköisesti jopa todella monille 300 euron lainan haluaville. Kun tuohon vielä yhdistetään se, että Creditstar on muutenkin varsin fiksulta vaikuttava lainapalvelu, niin voi se olla hyvä valinta lainapaikaksi.

Lisäinfoa Creditstarista löytyy esimerkiksi täältä.

Kysymyksiä ja vastauksia yllä olevista lainafirmoista ja 300 euron lainoista

Miltä lainafirmalta halvin 300e laina? Pikavippifirmojen korot ovat nykyään varsin samanlaisia. Syynä tuohon on se, miten pikavippien korkoja nykyisin rajoitetaan. Korkovertailun perusteella on kuitenkin niin, että ainakin tämän sivun lainapaikoista halvin 300e laina saattaa irrota Taskulainalta. Kyseisen palvelun lainalaskurin perusteella siltä nimittäin voisi saada 300e lainan, josta pitää maksaa kokonaisuudessaan takaisin 312,54€.

On ainakin periaatteessa mahdollista, että vielä halvempi 300e pikalaina voisi löytyä kilpailuttajan (esim. Omalaina) avulla, mutta kyseiset palvelut eivät siis myönnä itse suoraan lainaa. Lainojen hintoihin liittyen, on noiden kilpailuttajien suhteen hyvä tietää myös se, että niiden lainaesimerkit tuppaavat, ainakin kokemusteni perusteella, olemaan vahvemmin viitteellisiä kuin pikavippifirmojen.

Mistä nopein 300 euron laina? Mikäli 300e pikavipin haluaa heti eivätkä nopeasta lainahakemuksen käsittelystä ja lainasiirrosta tulevasta lisäkulut haittaa ainakaan liikaa, niin on Blue Finance luultavasti paras valinta. Se nimittäin pystyy käsittelemään lainahakemuksen ja siirtämään rahat heti moneen pankkin. On kuitenkin hyvä huomata lainafirmat saavat siirtää uudelle asiakkaalle rahaa heti vain kello 07–23.

Mistä 300€ pikavippi pitkällä maksuajalla? Esim. Omalainan avulla voi hakea 300 euron pikalainalle maksuaikaa jopa 5 vuotta. Voi tosin olla, että noin pitkän laina-ajan saaminen on käytännössä vähintäänkin varsin hankalaa.

Kysymyksiä ja vastauksia 300 euron lainoista

Miten nopeasti 300 euron lainan voi saada tilille?

300€ laina on vielä sen verran pieni, että lainafirmat ovat valmiit maksamaan ne jopa erittäin nopeasti. Käytännössä tuon tyyppisen vipin voi kokemusteni perusteella saada tilille jopa alle 15 minuutissa.
On tosin hyvä huomata, että joidenkin pankkien kohdalla siirrot voivat olla hitaampia – tarvittaessa kannattaa tarkistaa viimeisimmät tiedot kiinnostavan lainapalvelun nettisivuilta tai vaikkapa kysyä sen asiakaspalvelusta, mikä tilanne on tietyn pankin suhteen. Lisäksi on hyvä tiedostaa se, että yksikään lainapalvelu ei voi siirtää asiakkaan ensimmäistä lainaa asiakkaan tilille keskellä yötä. Ja sekin on vielä hyvä tietää, että voi tietysti olla vaihtelua siinä, miten nopeasti eri lainapaikat siirtävät lainan.

Minkä verran laina-aikaa 300 euron pikavipille voi saada?

Tätä kirjoittaessa on tyypillistä se, että 300 euron lainalle annetaan laina-aikaa 4 kuukautta. Tuota lyhyempiä ja pidempiäkin laina-aikoja on kuitenkin tarjolla.

Myönnetäänkö uusille asiakkaille lainaa 300e?

Vaikka jotkin lainapalvelut saattavat rajoittaa sitä, miten isoja vippejä ne ovat valmiit myöntämään uusille asiakkaille, niin ei yhdenkään lainapalvelun raja taida olla alle 300 euroa. Eli siis myös uusi asiakas voi mahdollisesti saada 300 vipin monesta lainapaikasta.

Kannattaako valita 300 kertalaina vai nosto joustoluotolta?

Kertalaina voi olla tietyllä tavalla turvallisempi valinta, koska se minimoi riskiä siihen, että tulisi nostettua jopa turhaan uutta luottoa. Joustoluotolta nostetun 300€ lainan etu on puolestaan se, että tarvittaessa lainaa voi ainakin lähtökohtaisesti nostaa helposti lisää. Eli se, onko kertalaina vai nosto luottotililtä parempi vaihtoehto, riippuu omasta tilanteesta.

Miten pikavippien väliaikaisen korkokaton päättyminen vaikuttaa 300€ lainoihin?

Yksi varsin todennäköinen muutos on se, että se parantaa mahdollisuuksia saada tuollainen laina. Lisäksi on mahdollista, että se tulee ylipäätänsä lisäämään niiden tarjontaa. Joskaan tuosta jälkimmäisestä asiasta ei ole varmuutta ainakaan vielä tätä päivittäessä.

Mistä muualta kuin pikavippinä voi mahdollisesti saada 300 euroa nopeasti? Vaihtoehtoja tuohon ovat esimerkiksi netin kauppapaikat, panttilainaamot ja siirto luottokortilta tilille.

Vieritä ylös