Pikavippi 400e nopeasti – Lainaa 400 euroa heti tilille vuonna 2021

400 euron pikavippi on mahdollista saada tilille heti. Se ei kuitenkaan onnistu kaikista lainapaikoista eikä kaikkiin pankkeihin. Ala on suositeltuna lainapaikkoja, joista se onnistuu mahdollisiman moneen pankkiin. Lisäksi mainittuna on yksi varavaihtoehto.

Blue Finance – 400e pikavippi heti tilille

Blue Finance vaikuttaa tätä kirjoittaessa olevan paikka, josta on parhaat mahdollisuudet saada laina jopa heti omalle pankkitilille. Ja koska Blue Financen Arkilaina myös on mielestämme tämän hetken paras pikavippi ja Blue Financelta voi hakea lainaa 400 euroa, niin kannattane sieltä aloittaa 400e pikavipin hakeminen.

Pari huomioita Blue Financesta: Blue Finance perii lisämaksuja, mikäli lainaa haluaa saada heti. Toisaalta sen korot ovat melko fiksut. Lisäksi on hyvä huomata se, että vaikka Blue Financen lainahakemuksessa ei mainita suoraan 400 euron lainaa, niin voi kyseisen summan valita helposti, kun klikkaa lainahakemuksesta ”Muokkaa”. Blue Financen alaikäraja on 18v. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Vippi – myös täältä 400 euron laina heti tilille

Vippi lienee suunnilleen yhtä nopea lainapalvelu kuin Blue Finance. Valitettavasti Vippi ei kuitenkaan myönnä lainaa läheskään niin monille hakijoille kuin Blue Finance. Plussaa Vippi ansaitsee erityisesti sen helposta käytettävyydestä. Lainan saamisen mahdollisuudet Vipiltä paranevat, jos ikää on vähintään 20v. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Ferratum – 400e laina muutamassa tunnissa

Päivitetty tammikuu 2021: Ferratumin 400e laina on mennyt tauolle. Ferratumilta haettavan 400 euron lainan hyvänä puolena voi pitää erityisesti sitä, että sille voi saada pitkän maksuajan. Ja käytännössä tuo maksuaika voi olla jopa 16 kuukautta. Toisaalta lainan voi halutessaan maksaa pois nopeasti. Heikompi puoli on sitten se, että Ferratumilta ei tosiaan voi uutena asiakkaana saada lainaa ihan heti. Parissa tunnissa tai vähintäänkin samana päivänä sen pitäisi sen sijaan olla mahdollista. Ferratumin alaikäraja on 22 vuotta.

Lainaesimerkki 400 euron lainasta (Ferratum): Mikäli maksaisi lainan pois viidessä erässä niin, että neljä ensimmäistä erää olisivat 100 euroa ja viimein hieman pienempi, eli 79,59€, niin pitäisi 400€ lainasta maksaa yhteensä takaisin 479,59 euroa. Esimerkin nimellinen vuosikorko on hieman alle 20% ja todellinen vuosikorko vähän alle 30%.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä rajoituksia liittyy lainan heti tilille saamiseen? Yksi mikä kannattaa tiedostaa erityisen hyvin on se, että lainafirmat eivät saa siirtää uusia lainoja heti yöllä tilille. Tuo pätee mikäli ei ole jo joustoluottotiliä, jolta voi vaan helposti nostaa yöllä lainaa. Tällä sivulla mainituista palveluista Ferratum käyttää tuon tyyppistä luottotiliä.

Miksi tarjolla on niin vähän 400e lainoja? Tuo johtuu lainojen korkokatoista. Niiden seurauksena monet lainafirmat ovat todenneet, ettei niiden ole taloudellisesti kannattavaa myöntää tuon kokoisia lainoja. On kuitenkin niin, että mikäli 400e lainan sijaan itselle käy vaikka 500e pikavippi, niin paranee tilanne käytettävissä olevien lainapalveluiden suhteen jonkin verran.

Onko netissä saatavilla korotonta 400 euron lainaa? Ei ainakaan tämän kirjoitushetkellä. Syynä tuohonkin asiaan ovat lainojen korkokatot. Niiden johdosta lainafirmat kokevat, että korotonta pikavippiä ei ole taloudellisesti järkevää käyttää niin sanottuna sisäänheittotuotteena. Kivaa on kuitenkin se, että pikavippien korot ovat noin muuten nykyään selkeästi aiempaa pienempiä.

Vieritä ylös