Pikavippi 400e – Hae lainaa 400 euroa tilille heti tai nopeasti

400 euron pikavippi on mahdollista saada useasta lainapaikasta. Parhaassa tapauksessa 400e lainan voi myös saada heti tilille. Alla on suositeltuna hyviä paikkoja hakea lainaa 400 euroa vuonna 2023.

Ferratum – paras 400 euron laina

Ferratumin joustoluotto on valittu tällä sivustolla vuoden 2023 parhaaksi pikavipiksi. Ja koska tuolta joustoluotolta voi nostaa helposti lainaa 400 euroa, niin on se arvion mukaan myös paras paikka hakea lainaa 400 euroa vuonna 2023. Ferratumin joustoluoton luottoraja on 4000 euroa, joten jos käy ilmi, että 400e pikavippi ei riitäkään, niin on Ferratumilta helppo nostaa lisää lainaa. Ferratumin pikavipin todellinen vuosikorko on noin 30%, eli vanhoihin pikavippeihin verrattuna todella hillitty. Ferratumilta voi hakea lainaa, jos ikää on vähintään 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Vippi – 400e pikavippi heti tilille

Mikäli haluaa pikavipin mahdollisimman nopeasti tilille, niin voi Vippi olla hyvä valinta lainapaikaksi. Tämä paikka on nimittäin kokemusteni perusteella erittäin helppokäyttöinen sekä nopea. Vipin pitäisikin voida maksaa 400e pikavippi heti moneen eri pankkiin. Myös Vipiltä saa haettua 400 euron lainan avaamalla palveluun joustoluoton. Vippi voi myöntää joko 500 tai 2000 euron luottorajalla varustetun joustoluoton. Täältäkin siis onnistuvat jatkonostot, mikäli 400e pikavippi osoittautuu riittämättömäksi. Vipiltä saa haettua lainaa, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lainaesimerkki Vipiltä: lainaa 400 euroa, laina-aika 12 kuukautta, kuukausittainen lyhennys 43 euroa, yhteensä lainasta maksettava määrä 516 euroa.

Omalaina kilpailuta 400 euron laina

Mikäli taas etsinnässä on halvin 400 euron laina, niin voi olla hyvä idea valita lainapaikaksi Omalaina. Tämä paikka on niin sanottu lainahakemusten kilpailuttaja, eli se pyrkii etsimään lainatarjouksia monelta eri lainafirmalta. Monesta muusta kilpailuttajasta poiketen, Omalainan avulla voi etsiä lainaa jo 100 eurosta alkaen, eli tämä paikka voi soveltua hyvin 400 euron lainan etsimiseen. Omalainan kautta voi hakea 400 euron lainalle laina-aikaa vuodesta alkaen ja enintään 5 vuotta. Omalainaa voi käyttää, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Kokeile nyt Omalainaa.

Lainaesimerkki Omalainalta: Lainaa 400 euroa, laina-aika vuosi, kuukausierä 35 euroa, lainasta kokonaisuudessa maksettava summa 420 euroa. Esimerkki on viitteellinen.

Lainaa 400 ilman vakuuksia ja takaajaa

Yksikään tällä sivulla mainittu lainapaikka ei vaadi vakuuksia tai takaajaa, jotta lainaa voi saada. Ja lähtökohtaisesti Omalainan kilpailuttamat lainapalvelut eivät noita myöskään vaadi. 400 euron lainan hakeminen on siis varsin vaivatonta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä rajoituksia liittyy lainan heti tilille saamiseen? Yksi mikä kannattaa tiedostaa erityisen hyvin on se, että lainafirmat eivät saa siirtää uusia lainoja heti yöllä tilille. Tuo pätee mikäli ei ole jo joustoluottotiliä, jolta voi vaan helposti nostaa yöllä lainaa. Tällä sivulla mainituista palveluista ainakin Vipiltä pitäisi onnistua myös yönostojen.

Löytyykö jostakin 400 kertalaina? Mikäli haluaa 400 euron lainan kertalainana, niin voi Omalaina olla hyvä valinta lainapalveluksi. Omalainan yhteistyökumppanit nimittäin tarjoavat ainakin pääasiallisesti kertalainoja.

Miksi tarjolla on niin vähän 400e lainoja? Tuo johtuu siitä, miten lainojen korkoja sekä muita kuluja rajoitetaan. Noiden rajoitusten seurauksena monet lainafirmat ovat todenneet, ettei niiden ole taloudellisesti kannattavaa myöntää tuon kokoisia lainoja. On kuitenkin niin, että mikäli 400e lainan sijaan itselle käy vaikkapa 500e pikavippi, niin paranee tilanne käytettävissä olevien lainapalveluiden suhteen jonkin verran.

Onko netissä saatavilla korotonta 400 euron lainaa? Ei ainakaan tämän kirjoitushetkellä. Syynä tuohonkin asiaan ovat lainojen korko- & kulurajoitukset. Selvästikin niiden johdosta lainafirmat nimittäin kokevat, että korotonta pikavippiä ei ole taloudellisesti järkevää käyttää niin sanottuna sisäänheittotuotteena. Kivaa on kuitenkin se, että pikavippien korot ovat noin muuten nykyään selkeästi aiempaa pienempiä.

Vieritä ylös