Pikavippi 400e – Hae lainaa 400 euroa tilille heti tai nopeasti

400 euron pikavippi on mahdollista saada useasta lainapaikasta. Parhaassa tapauksessa 400e lainan voi myös saada heti tilille. Alla on suositeltuna hyviä paikkoja hakea lainaa 400 euroa vuonna 2021.

Blue Finance – 400e pikavippi heti tilille

Blue Finance vaikuttaa tätä kirjoittaessa olevan paikka, josta on parhaat mahdollisuudet saada laina jopa heti omalle pankkitilille. Ja koska Blue Financen Arkilaina myös on mielestämme tämän hetken paras pikavippi ja Blue Financelta voi hakea lainaa 400 euroa, niin kannattane sieltä aloittaa 400e pikavipin hakeminen.

Pari huomioita Blue Financesta: Blue Finance perii lisämaksuja, mikäli lainaa haluaa saada heti. Toisaalta sen korot ovat melko fiksut. Lisäksi on hyvä huomata se, että vaikka Blue Financen lainahakemuksessa ei mainita suoraan 400 euron lainaa, niin voi kyseisen summan valita helposti, kun klikkaa lainahakemuksesta ”Muokkaa”. Blue Financen alaikäraja on 18v. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Vippi – myös täältä 400 euron laina heti tilille

Vippi lienee suunnilleen yhtä nopea lainapalvelu kuin Blue Finance. Valitettavasti Vippi ei kuitenkaan myönnä lainaa läheskään niin monille hakijoille kuin Blue Finance. Plussaa Vippi ansaitsee erityisesti sen helposta käytettävyydestä. Lainan saamisen mahdollisuudet Vipiltä paranevat, jos ikää on vähintään 20v. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lisää paikkoja hakea lainaa 400 euroa

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Hyvä huomata listan lainapalveluista: On todennäköisesti niin, että Lainastolta ja Saldolimiitiltä voi olla nopeampaa saada lainaa kuin Omalainan kautta. Tuo on isolta osin sen ansiota, että kaksi ensin mainittua voivat myöntää lainaa itse, kun taas Omalaina on kilpailuttaja.

Taskulaina

Päivitys 07/2021: Taskulaina on ainakin keskeyttänyt, jollei lopettanut kokonaan 400e lainojen tarjoamisen. Taskulainalta vaikuttaisi olevan varsin hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Ja kun tuohon sitten yhdistetään se, että siltä voi hakea lainaa myös vaikkapa ja 400€ ja se, että lainaa voi saada jopa erittäin nopeasti, niin on myös Taskulaina hyvä vaihtoehto 400e pikavipin hakemiseen. Taskulainalta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä rajoituksia liittyy lainan heti tilille saamiseen? Yksi mikä kannattaa tiedostaa erityisen hyvin on se, että lainafirmat eivät saa siirtää uusia lainoja heti yöllä tilille. Tuo pätee mikäli ei ole jo joustoluottotiliä, jolta voi vaan helposti nostaa yöllä lainaa. Tällä sivulla mainituista palveluista esim. Vippi käyttää tuon tyyppistä luottotiliä.

Miksi tarjolla on niin vähän 400e lainoja? Tuo johtuu siitä, miten lainojen korkoja sekä muita kuluja rajoitetaan. Noiden rajoitusten seurauksena monet lainafirmat ovat todenneet, ettei niiden ole taloudellisesti kannattavaa myöntää tuon kokoisia lainoja. On kuitenkin niin, että mikäli 400e lainan sijaan itselle käy vaikkapa 500e pikavippi, niin paranee tilanne käytettävissä olevien lainapalveluiden suhteen jonkin verran.

Onko netissä saatavilla korotonta 400 euron lainaa? Ei ainakaan tämän kirjoitushetkellä. Syynä tuohonkin asiaan ovat lainojen korko- & kulurajoitukset. Selvästikin niiden johdosta lainafirmat nimittäin kokevat, että korotonta pikavippiä ei ole taloudellisesti järkevää käyttää niin sanottuna sisäänheittotuotteena. Kivaa on kuitenkin se, että pikavippien korot ovat noin muuten nykyään selkeästi aiempaa pienempiä.

Vieritä ylös