5000e laina – Hyviä paikkoja löytää 5000 euron laina jopa heti

Jopa 5000 euron laina on mahdollista saada ainakin melko nopeasti netistä tilille. Parhaassa tapauksessa tuo voi onnistua jopa käytännössä heti. Alla onkin suositeltuna järkevältä vaikuttavia paikkoja hakea ja mahdollisesti saada 5000e laina nopeasti. Suurin osa listatuista paikoista on niin sanottuja lainhakemuksen kilpailuttajia, mutta mukana on myös paikkoja, jotka voivat myöntää itse heti lainaa.

Lainapäätös heti 5000€ lainaa varten

Mikäli haluaa heti selville sen, että voiko saada 5000e pikalainan, mutta ei tarvitse lainaa tilille esimerkiksi tunnin sisään, niin on Omalaina erittäin hyvä lainapaikka kokeiltavaksi. Omalaina nimittäin toimii sillä logiikalla, että kun sen sivustolla täyttää nopean lainahakemuksen, niin hankkii palvelu heti lainapäätöksen useilta eri lainafirmoilta.

Noiden päätösten myötä näkee siis heti sen voiko saada lainan. Sitten, jos on mahdollista saada lainaa ja haluaa ottaa vastaan jonkin mahdollisesti löydetyn lainatarjouksen, niin voi senkin tehdä varsin helposti.

Ja koska Omalaina siis etsii lainatarjouksia monelta eri firmalta, niin voi se myös löytää varsin halvan 5000 euron lainan. Omalainan avulla haetun 5000e lainan voi saada ilman vakuuksia sekä takaajaa, ja laina-aikaa 5000e lainalle voi hakea vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta. Omalainan avulla voi etsiä lainatarjouksia, jos on täysi-ikäinen.

Omalainan avulla tuntuu olevan, moneen muuhun lainapaikkaan verrattuna, poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet löytää itseä miellyttävä lainatarjous. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Lainaesimerkki Omalaina-palvelusta: 5000 euron lainan, jolle haluaa 5 vuotta laina-aikaa kuukausierä voisi olla 94 euroa ja korkojen sekä kulujen määrä laina-ajalta 640 euroa.

5000 euron laina jopa todella pitkällä maksuajalla

Mikäli haluaa löytää 5000e lainalle poikkeuksellisen pitkän laina-ajan, niin kannattaa kokeilla Etua-palvelua. Tämän lainapalvelun kautta voi nimittäin hakea tuon kokoiselle lainalle laina-aikaa peräti 18 vuotta. Lyhyin mahdollinen laina-aika lainaa Etuan avulla haettaessa on vuosi, ja 1–18 vuotta välillä voi halutun laina-ajan valita vuoden ns. korotuksin.

Koska myös Etua tekee lainahakemusten kilpailutusta / lainojen vertailua, niin voi myös sen avulla löytää erityisen edullisen lainan. Eikä Etua-palvelukaan vaadi vakuuksia tai takaajaa, jotta voi hakea tai saada lainaa. Etuan avulla voi etsiä lainatarjouksia, mikäli ikää on vähintään 18 vuotta. Hae nyt lainaa Etuan avulla.

Lainaesimerkki Etualta: 15 vuoden laina-ajalla olevan 5000€ lainan kuukausittainen lyhennyserä voisi olla 47 euroa. 15*12*47€ = 8460€. Mikäli haluat lukea lisää Etuasta, niin löydät täältä Etua kokemuksia.

5000 pikavippi heti tilille

Mikäli haluaa 5000e pikavipin, eli siis käytännössä jopa heti omalle pankkitilille saatavan lainan, niin voi Saldo olla tätä kirjoittaessa paras lainapaikka valittavaksi. Saldo nimittäin on yksi niistä harvoista paikoista, joka on valmis myöntämään ja heti maksamaan tilille 5000 euron lainan.

Nopeudestaan huolimatta Saldon korot ovat onneksi selkeästi pienempiä kuin monien takavuosien pikavippien. Lisäksi Saldossa on hyvää myös esimerkiksi se, että siltä haettavalla 5000e lainalle voi valita varsin kattavasti eri pituisen laina-ajan. Mikäli Saldolta haluaa lainaa 5000, niin olisi hyvä, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Lainaesimerkki Saldolta: 5000 euron lainan, jolla on 4 vuoden maksuaika tavallinen kuukausierä voisi olla 149 euroa. 4*12*149€ = 7152€

Erityisen helppo paikka löytää lainatarjouksia

Tuoreiden kokemusten perusteella Rahalaitoksen vahvuutena on ennen kaikkea se, miten helppo sen kanssa on etsiä ja mahdollisesti saada lainatarjouksia: täyttää vain lyhyen hakemuksen, joka ei vaadi esimerkiksi rekisteröitymistä ja sitten alkaa samaan lainapäätöksiä heti.

Koska Rahalaitoskin tekee lainavertailua, niin voi se auttaa löytämään pienen koron 5000€ lainan. Lainaa Rahalaitoksen kautta voi hakea, jos ikää on vähintään 20 vuotta ja tuloja ainakin vähän yli 7000 euroa/vuosi. Rahalaitoksen avulla voi 5000e lainalle hakea maksuaikaa 1–15 vuotta, eli myös täältä voi tarvittaessa hakea pitkää laina-aikaa. Testaa nyt Rahalaitosta.

Lainaesimerkki Rahalaitoksesta: Mikäli 5000e lainalle hakisi laina-aikaa 10 vuotta, niin voisi kuukausierä olla 65€ ja lainasta kokonaisuudessa takaisin maksettava summa 7764 euroa.

Hyvä huomata: Edellä mainittujen lainaesimerkkien suhteen kannattaa varsinkin vertailupalveluiden tapauksessa ajatella ne viitteellisinä, eikä yllättyä, jos itselle mahdollisesti tarjotut lainatarjoukset eroavat esimerkeistä. Mainitut esimerkit on poimittu lainapalveluiden sivuilta ja niiden eräänlaisena tarkoituksena on kuvastaa sitä, miten halpaa / millaisilla ehdoilla varustettua lainaa voi olla mahdollista saada.

Lisää paikkoja hakea netistä lainaa 5000 euroa

Vinkki: Vaikka 5000 lainalle voikin siis saada jopa todella pitkän maksuajan, niin harvoin on fiksua ottaa valtavan pitkää laina-aikaa. Tuo tietysti johtuu ihan vaan siitä, että mitä pidempi laina-aika niin sitä enemmän korkoja laina kerkiää kerryttämään.

Missä muodossa yllä olevien lainapaikkojen lainat ovat? Tätä päivitettäessä oikeastaan kaikki Suomessa uusille asiakkaille tarjolla olevat yli 2000 euron nettilainat ovat kertalainoja. Mikäli kuitenkin etsit joustoluottoa, niin kannattaa mahdollisesti tutustua esimerkiksi Creditstariin. Siltä nimittäin voi saada joustoluoton 2000 euron luottorajalla.

Mistä löytyy halvin 5000 euron laina? Koska myös monet perinteiset pankit tarjoavat 5000 euron lainaa, niin on hyvä mahdollisuus siihen, että pienimmän koron 5000e laina löytyy joltakin niistä.

On kuitenkin hyvä huomata, että pankista voi olla vaikeampi saada lainaa kuin netin lainapalvelulta. Lisäksi on hyvä huomata se, että nykyään joidenkin perinteisten pankkien lainatarjouksia voi etsiä myös netin lainavertailuiden avulla – ainakin Omalainan yhteistyökumppanina on nimittäin kaksi kivijalkapankkia.

Toki on toisaalta hyvä huomata se, että kaikki yhteistyökumppanit eivät voi käytännössä olla mukana jokaisessa tehdyssä lainavertailuissa, sillä ne eivät tarjoa kaikkia vertailupalveluiden avulla etsittävissä olevia lainoja. Mutta koska lainatarjousten etsiminen on maksutonta eikä vaadi sitoutumista, niin ei tuon pitäisi olla ainakaan valtava ongelma – jos ei löydä itseä miellyttävää lainaa, niin jättää lainan vain ottamatta.

Miten nopeasti 5000e laina on tilillä, jos sitä hakee vertailupalvelun kautta?

Mikäli 5000 euron lainaa hakee vaikkapa Omalainan kautta, niin voi sen parhaassa tapauksessa olettaa olevan omalla tilillä jopa samana arkipäivänä. Todennäköisin vaihtoehto lienee kuitenkin se, että laina saapuu tilille seuraavana arkipäivänä siitä, kun lainasopimus on molemmin puolin hyväksytty.

Vieritä ylös