Pikavippi 6kk – Hae nyt edullista pikalainaa 6kk maksuajalla (2021)

Vaikka 6kk lainaa-aikaa tarjoavien paikkojen määrä onkin vähentynyt, niin löytää tätä kirjoittaessa ainakin muutama lainapaikka, joista voi saada pikalainalle varsin selkeän 6kk laina-ajan. Noita paikkoja esiteltynä ylimpänä tällä sivulla ja sitten muutamia varavaihtoehtoja niille.

Ehkäpä paras valinta 6kk pikalainalle

Creditstarilta voi hakea lainaa 50€–2000€ ja jokaiselle haettavissa olevalla lainasummalle voi valita haluavansa 6kk laina-ajan. Kun tuohon vielä yhdistetään se, että Creditstar esimerkiksi näyttäisi myöntävän lainaa varsin monille, niin voi Creditstar hyvinkin olla paras paikka 6 kuukauden laina-ajalla varustetun pikalainan hakemiseen. Siirry Creditstarille.

Creditstarilta poimittu esimerkki 6kk pikalainasta: Mikäli hakisi 500e pikalainan Premium-palvelutasolla, niin voisi kuukausittainen lyhennyserä olla 107,15€. 6*107,15€ = 642,90€. Esimerkki on fiksua ajatella suuntaa-antavana. Lue lisää Creditstarista.

Bondora – hae pikavippi 6kk maksuajalla

Bondora on viime aikaisten kokeilujeni perusteella varsin hyvin toimiva lainapalvelu: siltä voi hakea lainaa helposti ja lainatut rahat voi saada omalle pankkitilille jopa alle 15 minuutissa. Bondoralta voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja jopa 10 000 euron verran. Monen muun laina-ajan lisäksi, Bondoralta voi saada lainaa myös kiinteällä 6 kuukauden maksuajalla. Bondoralta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Viitteellinen lainaesimerkki Bondoralta: jos lainaa hakisi 2000€ 6 kuukauden laina-ajalla, niin voisi kuukausierä olla 380,41€. 6 kertaa 380,41€ = 2282,46€

Saldolimiitti – joustava laina-aika

Saldolimiitiltä voi saada lainaa uutena asiakkaana 300 eurosta alkaen ja enintään 2000 euroa (myöhemmin myös esimerkiksi 100€ lainojen pitäisi onnistua), ja siltä haettua lainaa voi lyhentää kätevästi varsin pienissä erissä. Eli myös 6kk laina-ajan pitäisi onnistua täältä. Saldolimiitiltä voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Tarjolla esimerkiksi vuoden laina-aikoja

Koska 6kk pikavippien tarjonta on tällä hetkellä heikkoa, niin kannattaa mahdollisesti tutustua oheiseen listaan

Mitä eroa on maksuajalla ja laina-ajalla: Vaikka ”maksuaika” -sana voikin lainojen kontekstissa viitata myös siihen, miten kauan kestää siinä, että lainan saa lainapalvelulta itselle, niin arkikielessä noilla molemmille tarkoitetaan yleensä samaa. Eli sitä, miten kauan aikaa on lainan takaisin maksamiseen. Ei siis kannata hämääntyä, jos näkee noita kahta termiä käytettävän ristiin.

Taskulaina – kätevä lainapaikka

Päivitys heinäkuu 2021: Taskulaina on muuttanut lainasummiansa sekä laina-aikojansa ja tarjoaa tätä päivitettäessä lainaa enintään 300e ja laina-aikaa pisimmillään 4 kuukautta. Myös melko uusi Taskulaina mahdollistaa puolen vuoden laina-ajan. Täältä tosin tuo onnistuu ilmeisesti vain 450€–600€ lainoille. Onneksi Taskulaina on kuitenkin muuten varsin hyvä lainapalvelu. Taskulainan alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Ferratum – melko nopeasti haettava laina 6kk maksuajalla

Päivitys 9.1.2021: Ferratumin 6kk laina on ainakin tauolla. Ferratumilta voi saada lainalle 6 kuukauden laina-ajan, kun valitsee lainatuotteeksi joustava-luoton ja maksaa sen pois tuossa halutussa ajassa. Koska Ferratumin joustava-luoton minimilyhennys on 40€/kk, niin ei kuitenkaan pientä Ferratumilta haettua lainaa voi maksaa pois 6 kuukauden laina-ajalla. Ferratumilta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 22 ja alle 70 vuotta. Ferratum on parhaimmillaan varsin nopea ja muutenkin hyvin toimiva lainapalvelu.

Ei tarjolla 1.7.2020 alkaen. Ainalaina – alkaen 50€ pikalaina 6kk maksuajalla

Ainalainan verkkosivustolla on kiva laskuri, jonka avulla pitäisi voida saada ainakin melko hyvä idea siitä, minkälaiseksi siltä otetun lainan kokonaiskustannus muodostuisi, jos maksuajaksi ottaisi 6 kuukautta. Tuon laskurin mukaan on esimerkiksi niin, että jos Ainalainalta hakisi lainaa 300€, niin pitäisi 6kk maksuajalla maksaa takaisin 352€. Ainalainan kertoman perusteella tuo 352€ on arvio, mutta kiitos nykyisen lainojen kustannuksia rajoittavan korkokaton, sen ei pitäisi olla ainakaan kovin kaukana todellisesta.

Lainaa Ainalainalta voi hakea 50€ – 2000€, ja palvelun laskurin perusteella jokaiselle haettavalle lainasummalle voi ottaa sen vaihtoehdon, että maksaa lainan takaisin 6 kuukauden maksuajalla. Ainalaina voi myöntää lainaa, jos hakijalla on ikää vähintään 21 vuotta.

Vieritä ylös