Pikavippi 6kk – Paras matala korkoinen 6 kuukauden pikavippi

Yhä isompi määrä pikavippiyrityksistä on siirtynyt käyttämään niin sanottuja luottotilejä sen sijaan, että ne tarjoaisivat perinteisiä pikavippejä. Tai jos ne tarjoavat pikavippiä, niin sen maksuajaksi on yleensä määritelty viikko, 2 viikkoa tai kuukausi. Monet ihmiset haluavat kuitenkin nimenomaan 6 kuukauden pikavipin. Tällä idealla lähdinkin selvittämään, mistä löytyy (omasta mielestäni) paras pikavippi, jonka maksuaika on 6kk. Tutkimusmatkan päätteeksi matkan tarttui yksi erittäin hyvä pikavippi, jota voi suositella varsin varauksetta kaikille pikavippiä puoleksi vuodeksi haluaville.

Paras pikavippi 6kk maksu-ajalla

Credigo tarjoaa mielestäni tämän hetken parhaan pikavipin, joka on suoraan yrityksen taholta pilkottu 6 kuukauden maksuajalle. Näen muutaman syyn siihen, miksi tämä on paras puolen vuoden vippi. Ensimmäinen syy on se, että vippiä saa aika hyvin kaikilla ”vanhan koulukunnan” pikavippisummilla. Tämä tarkoittaa sitä, että pikavipin voi ottaa joko 100 euron, 200 euron tai 300 tai 400 euron suuruisena. Pikavippiä ei kuitenkaan voi hakea tätä isompana tai pienempänä, eikä mainittujen summien välissä olevan suuruisena. Eli isoa summaa täältä ei 6kk vippiä saa – jos haluat isomman summan, niin suosittelen esimerkiksi Laina.fi palvelua.

Toinen syy sille, miksi tämä on mielestäni vuoden 2018 paras 6 kuukauden pikavippi on se, että korot ovat varsin matalat tässä vipissä. Kuukausikorko on noin 3,4% ja todellinen vuosikorko jää alle 50% prosentin. Tätä voi pitää erittäin hyvänä korkona moniin kilpailijoihin verrattuna.

Tykkään Credigon pikavipissä myös paljon siitä, että se on pilkottu selkeisiin ja saman suuruisiin eriin koko kuuden kuukauden ajalle. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että 100€ vipissä kuukausierä on 19€ (eli takaisin maksettava summa on yhteensä 114 euroa), 200 euron pikavipissä kuukausierä on 38€ (eli yhteensä takaisin pitää maksaa 228€), 300 euron vipissä kuukausierän koko on 57 euroa (yhteensä siis 342€) ja 400 euron pikavipissä kuukausierä on 75 euroa (6 * 75 = 450). Tämänlainen selkeys on erittäin ihailtavaa ja on jotain mistä useimpien pikavippifirmojen pitäisi ottaa mallia. Hae nyt pikavippi Credigolta.

Credigon 6kk pikavipissä on positiivista myös se, että se maksetaan tilille 10 minuutissa – eli käytännössä siis heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Ja ehkäpä kaikista tärkeimpänä asiana on vielä luonnollisesti se, että Credigo on todella luotettava pikavippifirma, ja se toimii kaikkinansa erittäin läpinäkyvästi. Vahva suositus siis palvelulle.