Pikalaina 6kk – Hae nyt edullista pikavippiä 6kk maksuajalla (2023)

Vaikka 6kk lainaa-aikaa tarjoavien paikkojen määrä onkin vähentynyt, niin löytää tätä kirjoittaessa ainakin muutama lainapaikka, joista voi saada pikalainalle varsin selkeän 6kk laina-ajan. Noita paikkoja esiteltynä ylimpänä tällä sivulla ja sitten muutamia varavaihtoehtoja niille.

Ferratum – melko nopeasti haettava laina 6kk maksuajalla

Ferratumilta voi saada lainalle 6 kuukauden laina-ajan, kun valitsee lainatuotteeksi joustava-luoton ja maksaa sen pois tuossa halutussa ajassa. Koska Ferratumin joustava-luoton minimilyhennys on 40€/kk, niin ei kuitenkaan pientä Ferratumilta haettua lainaa voi maksaa pois 6 kuukauden laina-ajalla. Ferratumilta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 22 ja alle 70 vuotta. Ferratum on parhaimmillaan varsin nopea ja muutenkin hyvin toimiva lainapalvelu. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Bondora – hae pikavippi 6kk maksuajalla

Bondora on viime aikaisten kokeilujeni perusteella varsin hyvin toimiva lainapalvelu: siltä voi hakea lainaa helposti ja lainatut rahat voi saada omalle pankkitilille jopa alle 15 minuutissa. Bondoralta voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja jopa 10 000 euron verran. Monen muun laina-ajan lisäksi, Bondoralta voi saada lainaa myös kiinteällä 6 kuukauden maksuajalla. Bondoralta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Viitteellinen lainaesimerkki Bondoralta: jos lainaa hakisi 2000€ 6 kuukauden laina-ajalla, niin voisi kuukausierä olla 380,41€. 6 kertaa 380,41€ = 2282,46€

Saldolimiitti – joustava laina-aika

Saldolimiitiltä voi saada lainaa uutena asiakkaana 300 eurosta alkaen ja enintään 2000 euroa (myöhemmin myös esimerkiksi 100€ lainojen pitäisi onnistua), ja siltä haettua lainaa voi lyhentää kätevästi varsin pienissä erissä. Eli myös 6kk laina-ajan pitäisi onnistua täältä. Saldolimiitiltä voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Vippi – 6kk laina-aika 200e pikalainalle

Varsin vakiintunut Vippi voi sekin olla hyvä valinta 6kk laina-ajalla varustetun lainan hakemiseen. Tästä paikasta saa haettua helposti 200 euron lainalla 6 kuukautta laina-aikaa. Tuolla lainasumman ja laina-ajan yhdistelmällä kuukausierä olisi 41 euroa, eli yhteensä lainasta pitäisi maksaa takaisin 246 euroa. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Mistä lainaa 500 6kk maksuajalla?

Ferratumin joustoluotto on valittu tällä sivustolla vuoden 2023 parhaaksi pikavipiksi. Se on siis luonnollinen valinta lainaksi, kun haluaa lainaa 500 6kk laina-ajalla. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Tarjolla esimerkiksi vuoden laina-aikoja

Koska 6kk pikavippien tarjonta on tällä hetkellä heikkoa, niin kannattaa mahdollisesti tutustua oheiseen listaan

Mitä eroa on maksuajalla ja laina-ajalla: Vaikka ”maksuaika” -sana voikin lainojen kontekstissa viitata myös siihen, miten kauan kestää siinä, että lainan saa lainapalvelulta itselle, niin arkikielessä noilla molemmille tarkoitetaan yleensä samaa. Eli sitä, miten kauan aikaa on lainan takaisin maksamiseen. Ei siis kannata hämääntyä, jos näkee noita kahta termiä käytettävän ristiin.

Vieritä ylös