Pikavippi Ålandsbanken: Heti laina Ålandsbankenin tilille, luultavasti

On kiistaton tosiasia, että joidenkin pankkien tileille pikavipin heti saaminen on yleisempää. Ålandsbanken on yksi niistä pankeista, jonne monet pikavippiyhtiöt eivät lupaa siirtoja heti. Selasin tätä artikkelia varten yli kymmenen pikavippipalvelun nettisivut ja yritin selvittää, mistä lainan saa todennäköisimmin myös Ålandsbankenin pankkitilille heti.

Täältä pitäisi saada pikavippi heti Ålandsbankenin tilille:

Löysin pikavippiyritysten nettisivuja tutkiessa muutaman paikan, joissa ei kerrota, että pikavipit kestäisivät poikkeukselliseen pitkään Ålandsbankenin pankkitilille. Valitsin suositeltavaksi Risicumin koska Risicum on hiljattain kertonut nettisivuillaan, että se ei voi enää maksaa pikavippejä heti Aktian tilille. Samassa yhteydessä yritys kehotti asiakkaita vaihtamaan palvelussa rekisteröitynä olevan tilin toiseen. Kun tämän yhdistää siihen, että palvelun uutisarkistosta ei vaikuttanut löytyvän uutista siitä, että rahansiirrot Ålandsbankeniin kestävät muita pankkeja pidempään, niin tulin siihen tulokseen, että Risicum on todennäköisesti paras vaihtoehto kokeiltavaksi niille, jotka haluavat pikavipin heti Ålandsbankenin tilille. En voi luonnollisesti luvata, että se onnistuu 100% varmuudella täältäkään, mutta voisi sanoa, että jos se ei onnistu täältä, niin ei se todennäköisesti onnistu minkään muunkaan palvelun kautta.

Veloittaako Risicum rahojen heti siirtämistä extraa?

Jotkin pikavippiyhtiöt ovat ottaneet käyttöönsä tavan, jossa ne laittavat asiakkaan maksamaan ylimääräistä siitä, että he saavat lainan heti tilille. Risicum ei onneksi kuulu näihin yhtiöihin, vaan kaikkia rahansiirtoja kohdellaan samalla tavalla, eikä nopeudesta veloiteta lisää.

Miten nopeasti lainahakemus hyväksytään Risicumilla?

Se, miten nopeasti lainapalvelu siirtää rahat asiakkaan tilille on vain yksi osuus siitä yhtälöstä, jossa tarkastellaan sitä, miten nopeasti lainaa todellisuudessa saa käytettäväkseen. Toinen puoli on se, että monilla palveluilla lainahakemuksen käsittely kestää jo verrattain pitkään. Tässä palvelussa onneksi kuitenkin käytetään tietokonepohjaista automaattista luottokelpoisuuden tarkastusta, jolloin lainapäätös tehdään parissa minuutissa ja lainahakemus näin myös hyväksytään erittäin nopeasti.

Voiko lainaa saada myös yöllä heti?

Valitettavasti rahansiirrot eivät onnistu aivan yöllä. Lainojen siirrot käynnistyvät arkisin seitsemältä aamuisin ja jatkuvat kello 22 asti. Viikonloppuisin rahoja siirretään aikavälillä 9-21. Vaikka rahaa ei voikaan saada täältä keskellä yötä, niin voit kuitenkin lähettää hakemuksen yöllä, ja rahat siirretään sitten heti asiakaspalvelun auettua aamulla.

Kuinka paljon lainaa voi saada nopeasti Ålandsbankeniin?

Risicumilta on mahdollista hakea lainaa pienimillään 100 euroa ja suurimmillaan 5000 euroa. Myös mainittujen summien välistä voi hakea joustavasti lainaa, vaikkapa 400 tai 4000 euroa. Sillä, miten paljon lainaa nostat ei ole vaikutusta siihen, miten nopeasti rahat saapuvat omalle pankkitilillesi.

Onko Risicum luotettava lainapalvelu?

Risicum on aika pitkälti niin luotettava kuin pikavippiä tarjoava palvelu voi olla. Lainaa tarjoava yritys on ollut olemassa jo yli 10 vuoden ajan, ja se on vakiintunut yhdeksi Suomen luotetuimmista ja suosituimmista lainayhtiöistä.