Pikavippi Handelsbankeniin nopeasti – Hyvä vaihtoehto vuodelle 2020

Handelsbanken on yksi niistä pankeista, jonne merkittävä osa pikavippejä myöntävistä tahoista ei pysty maksamaan pikavippiä nopeasti. Ehkä tämä johtuu siitä, että koska Handelsbanken ei ole Suomessa yhtä iso kuin monet muut pankit, niin monet pikavippifirmat ovat ajatelleet, että heidän asiakkaillaan ei olisi tarvetta sille, että pikavipin saa edes lähes heti sen tilille. Vielä näin vuonna 2019 löytyy kuitenkin ainakin yksi paikka, josta lainaa pitäisi voida saada lähes heti Handelsbankeniin.

Ainalaina – Pikavippi jopa lähes heti Handelsbankeniin

Ainalaina keskeyttää luotottamisen 1.7.2020. Ainalainan verkkosivuston perusteella, siltä on mahdollista saada laina jopa lähes heti Handelsbankenin tilille. Näin, sillä sen sivustolla kerrotaan, että siirron Handelsbankeniin pitäisi onnistua noin 30 minuutissa. Lainaa tästä paikasta voi saada 50€ alkaen ja jopa 2000€. Ja lainaa Ainalaina voi myöntää yli 21-vuotiaille hakijoille. Ainalainalle avatulta lainatililtä voi tehdä useampia nostoja ja lisäksi nostettua lainaa voi lyhentää erissä. 

Mistä lainaa Handelsbankeniin? Koska Ainalainakaan ei jatkossa ole soveltuva vaihtoehto Handelsbankeniin heti lainaa haluaville, niin voi hyvä idea olla tutustua paikkoihin, joista voi saada edes melko nopeaa lainaa sinne. Näitä löytyy esimerkiksi tältä tämän sivuston alasivulta.

Vieritä ylös