Pikavippi Handelsbankeniin heti – Hyvä vaihtoehto vuodelle 2019

Handelsbanken on yksi niistä pankeista, jonne merkittävä osa pikavippejä myöntävistä tahoista ei pysty maksamaan pikavippiä heti. Ehkä tämä johtuu siitä, että koska Handelsbanken ei ole Suomessa yhtä iso kuin monet muut pankit, niin eräät pikavippifirmat ovat ajatelleet, että heidän asiakkaillaan ei olisi tarvetta sille, että pikavipin saa heti Handelsbankenin tilille. Vielä näin vuonna 2019 löytyy kuitenkin ainakin yksi paikka, josta lainaa pitäisi voida saada heti Handelsbankeniin.

Ostosraha - Pikavippi jopa heti Handelsbankeniin

Ostosrahan verkkosivuston perusteella siltä on mahdollista saada laina heti Handelsbankenin tilille, ja tämä onkin varsin kiva, sillä kyseessä on oikein laadukas lainapaikka. Lainaa tältä firmalta voi saada 400 - 10 000€ ja korot ovat pikavipeiksi melko matalat. Lisäksi lainoilla on selkeät kuukausierät. Lainaa Ostosrahalta voi saada, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Myös näiltä mahdollisesti heti lainaa Handelsbankenin tilille:

Nämä kaksi seuraavaa lainapaikkaa ovat semmoisia, minkä verkkosivuilla tulee myös esille, että niiden kautta pitäisi voida saada lainaa Handelsbankeniin heti tai lähes heti. Näiden kohdalla on kuitenkin hyvä huomata, että niillä on toisen pankin suhteen ollut hieman ristiriitaista ja vanhentunutta tietoa, joten näihin kannattaa suhtautua isommalla varauksella kuin Ostosrahaan.

Suomilimiitti- lainaa 10€ alkaen

Suomilimiitti voi myöntää vähintään 21-vuotiaille lainanhakijoille joustoluoton, jonka kautta voi nostaa lainaa 10€ alkaen. Ja toisaalta jos hieman isompi laina on mieleen, niin voi tuolta luotolta nostaa lainaa jopa 2000€ verran. Suomilimiitiltä on kokemuksen perusteella varsin nopeta ja helppoa saada lainapäätös. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Ainalaina - erityisen nopea lainahakemus

Ainalainan vahvuus on se, että täällä saattaa olla ehkä jopa netin nopein lainahakemus näin vuonna 2019. Lisäksi sivustonsa perusteella Ainalaina voisi maksaa lainan Handelsbankeniin jopa vain 30 minuutin sisällä. Lainaa Ainalainalta voi saada 50€ alkaen. Koska Ainalainalla voi olla rajoituksia sen suhteen, miten paljon asiakas voi nostaa helposti lainatililtä, niin ei kannata ehkä kiinnittää liikaa huomiota tämän paikan 2000€ maksimiin, sillä sen saaminen erittäin helposti ei nimittäin välttämättä onnistu. Lainaa täältä voivat saada yli 21 vuotiaat. Hae nyt lainaa Ainalainalta.