Pikavippi Handelsbankeniin heti – Toimivat vaihtoehdot 2019

Handelsbanken on yksi niistä pankeista, jonne merkittävä osa pikavippejä myöntävistä tahoista ei pysty maksamaan pikavippiä heti. Ehkä tämä johtuu siitä, että koska Handelsbanken ei ole Suomessa yhtä iso kuin monet muut pankit, niin eräät pikavippifirmat ovat ajatelleet, että heidän asiakkaillaan ei olisi tarvetta sille, että pikavipin saa heti Handelsbankenin tilille. Kiva juttu on kuitenkin se, että näin vuonna 2018 löytyy varsin kivoja paikkoja, jotka kertovat, että niiltä siirtyy pikavippi käytännössä heti tai reaaliaikaisesti Handelsbankenin tilille. Alla niistä kaksi. joiden sivuilla nimenomaisesti mainitaan näin (eli tähän ei ole listattu niitä firmoja, joiden kohdalla ei ole mainintaa Handelsbankenin suhteen, koska nämä voivat mennä molemmin päin – ei onnistu tai onnistuu).

1 – 2000 euron pikavippi heti Handelsbankenin tilille

Ferratum on yksi suosituimmista ja tunnetummista pikavippejä netissä myöntävistä tahoista. Tämän paikan pikavippi on varsinaiselta nimeltään ”joustava”-luotto ja se toimii käytännössä, niin että kun lainan hakija avaa tilin Ferratumille (ei kestä montaa minuuttia), niin hänelle voidaan myöntää luottoraja, jonka kautta voi nostaa lainaa 2000 euroon asti. Läheskään noin paljon lainaa ei kuitenkaan ole mikään pakko nostaa, vaan pienin mahdollinen nosto tililtä on vain 1 euro. Käytännössä kaikki summat, kuten 100 euroa, 500 euroa ja 1000 euroa, noiden ääripäiden väliltä onnistuvat luonnollisesti myöskin erittäin hyvin. Ferratumin nopeudessa lainan saamisessa on avainasemassa se, että siltä saa lainaa ilman liitteitä, eli saadakseen pikavipin ei tarvitse lähettää palkkakuittia tai muuta. Se sen sijaan vaaditaan, että hakijalle on ikää vähintään 21 vuotta.

Ferratumilta saa tätä kirjoittaessa uutena asiakkaana 30 päivän verran korotonta laina-aikaa uudelle lainalle. Hae nyt pikavippi Ferratumilta.

Jopa 5000 euron pikavippi heti Handelsbankeniin

Laina.fi-palvelun nettisivuilla kerrotaan, että sen kautta voidaan siirtää laina reaaliajassa, eli siis käytännössä heti, Handelsbankenin tilille. Tämän palvelun kohdalla on kuitenkin tärkeätä olla tarkkana siinä, että valitsee haettavaksi lainatuotteeksi ”käyttölainan”, jos haluaa lainaa heti. Näin on, sillä käyttölainan tapauksessa luottokelpoisuus voidaan tarkistaa instantorin avulla, ja silloin palvelulle ei tarvitse lähettää lainapäätöstä varten mitään dokumentteja.

Tämän palvelun ”käyttölaina” vastaa aika pitkälti Ferratumin ”joustava”-luottoa, mutta sillä on pari pientä eroa. Ensimmäinen on se, että käyttölainaa voi saada enemmän kuin Ferratumilta voi saada lainaa. Tämä johtuu siitä, että täällä uudelle (hyväksytylle) lainaajalle annetaan 2100 – 5000 euron lainaraja. Toinen ero on se, että täältä ei saa ainakaan alussa nostettua ihan niin pientä pikavippiä tilille kuin Ferratumilta, vaan minimi on 50€ (näin pitäisi olla, vaikka etusivun lainalaskuri ei mene alle 100 euron). Täältä saa haettua lainaa hieman Ferratumia nuorempana, eli lainan saamisen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt pikavippi Laina.fi-palvelusta.