• You are here:
  • Home »

Pikavippi heti Aktiaan – näiltä voi hakea pikavippiä Aktian tunnuksilla ja saada lainaa nopeasti

Monet pikavippifirmat tuovat selvästi esille sen, että niiltä ei voi saada lainaa heti Aktian tilille. Löysin kuitenkin yhden firman, jolta pitäisi sen kertoman mukaan voida normaalisti saada ainakin lähes heti pikavippi Aktiaan, ja lisäksi löytyi toinen paikka, mistä siihen pitäisi olla ihan hyvät mahdollisuudet. Kyseiset paikat on mainittu alla. Molemmista niistä voi hakea lainaa Aktian tunnuksilla.

Credigo – monesti pikavippi heti Aktiaan

Credigon sivujen perusteella se pystyy maksamaan pikavipin heti mahdollisen myönteisen luottopäätöksen jälkeen Aktian tilille, kunhan luottopäätös tapahtuu sen asiakaspalvelun ollessa auki. Credigon asiakaspalvelu on muuten varsin kattavasti auki, mutta sunnuntaisin se on valitettavasti suljettu (seuraavaksi mainittava lainapalvelu palvelee myös sunnuntaisin).

Credigolta voi saada lainaa 500€ alkaen ja jopa 5000€, ja lainaa siltä voi mahdollisesti saada, jos ikää on ainakin 20 ja enintään 70 vuotta. Credigon lainamuotona on kertalaina, jolle voi saada varsin pitkänkin laina-ajan. Hae nyt lainaa Credigolta.

Vippi – mahdollisesti lainaa heti Aktiaan

Vippi mainitsee sivustollaan pari pankkia, joihin siltä ei voi saada lainaa heti. Aktia ei kuulu noihin, ja tuon perusteella voisikin kuvitella olevan niin, että Vippi pystyy maksamaan lainan heti Aktian tilille. Lainaa tästä palvelusta voi hakea joko joustoluoton tai kulutusluoton muodossa. Joustoluottoa Vipiltä voi saada 100€ alkaen ja enintään 2000€ ja kulutusluottoa 1000€–10000€. Vipiltä voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lisää hyviä lainapalveluita. Kuten näkyy, niin Aktiaan pikavipin nopeasti haluaville ei ole tarjolla ihan hirveästi vaihtoehtoja. Jos kuitenkin pystyt tinkimään nopeusvaatimuksesta hieman tai vaikka omaat tilin toisessakin pankissa, niin kannattaa mahdollisesti tutustua PikavippiKokemuksia.com-etusivuun. Siellä on nimittäin listattuna lisää kokemuksen perusteella hyviä lainapaikkoja.