Pikavippi heti Aktiaan – näiltä voi hakea pikavippiä Aktian tunnuksilla ja saada lainaa nopeasti

Monet pikavippifirmat tuovat selvästi esille sen, että niiltä ei voi saada lainaa heti Aktian tilille. Löysin kuitenkin yhden firman, jolta pitäisi sen kertoman mukaan voida normaalisti saada ainakin lähes heti pikavippi Aktiaan, ja lisäksi löytyi toinen paikka, mistä siihen pitäisi olla ihan hyvät mahdollisuudet. Kyseiset paikat on mainittu alla. Molemmista niistä voi hakea lainaa Aktian tunnuksilla.

Vippi – mahdollisesti lainaa heti Aktiaan

Vippi mainitsee sivustollaan pari pankkia, joihin siltä ei voi saada lainaa heti. Aktia ei kuulu noihin, ja tuon perusteella voisikin kuvitella olevan niin, että Vippi pystyy maksamaan lainan heti Aktian tilille. Vipiltä voi hakea helposti lainaa 300€–2000€, ja lainaa se voi myöntää vähintään 20-vuotiaille hakijoille. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Credigo

Päivitys 02/2021: Credigolta ei ainakaan tällä erää voi enää saada lainaa heti Aktian tilille. Credigon sivujen perusteella se pystyy maksamaan pikavipin heti mahdollisen myönteisen luottopäätöksen jälkeen Aktian tilille, kunhan luottopäätös tapahtuu sen asiakaspalvelun ollessa auki. Credigon asiakaspalvelu on muuten varsin kattavasti auki, mutta sunnuntaisin se on valitettavasti suljettu (seuraavaksi mainittava lainapalvelu palvelee myös sunnuntaisin).

Credigolta voi saada lainaa 500€ alkaen ja jopa 10 000€, ja lainaa siltä voi mahdollisesti saada, jos ikää on ainakin 20 ja enintään 70 vuotta. Credigon lainamuotona on kertalaina, jolle voi saada varsin pitkänkin laina-ajan.

Lisää hyviä lainapalveluita. Kuten näkyy, niin Aktiaan pikavipin nopeasti haluaville ei ole tarjolla ihan hirveästi vaihtoehtoja. Jos kuitenkin pystyt tinkimään nopeusvaatimuksesta hieman tai vaikka omaat tilin toisessakin pankissa, niin kannattaa mahdollisesti tutustua PikavippiKokemuksia.com-etusivuun. Siellä on nimittäin listattuna lisää kokemuksen perusteella hyviä lainapaikkoja.

Vieritä ylös