Pikavippi heti tilille – näistä paikoista laina heti tilille vuonna 2021

Todella nopeasti tai jopa heti tilille saatavien pikavippien määrä on vähentynyt voimakkaasti viime vuosina. Tuo ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö edelleen olisi mahdollista saada pikavippiä jopa heti tilille. Tältä sivulta löydät suositeltuna ne paikat, joiden pitäisi olla erityisen hyviä valintoja, kun on oikeasti pakko saada pikavippi heti tilille.

Nopein laina – jopa 10 000€ pikavippi heti tilille

Vippi on harvinaisen hyvin toimiva pikavippipalvelu. Tästä palvelusta on nimittäin helppoa ja selkeätä hakea lainaa, ja lisäksi sitä voi saada tilille jopa heti. Nopean lainan tilille saamisen näkökulmasta Vipin erityisvahvuus on se, että se voi ensimmäisen pikavipin jälkeen maksaa pikavipin heti tilille jopa 24/7. Tuo voi olla mahdollista siinä tapauksessa, että on avattuna joustoluotto ja kyseisellä joustoluotolla on vielä jäljellä luottorajaa. Vipin joustoluoton yläraja voi olla enintään 2000 euroa.

Isomman lainan heti tilille haluavien onneksi Vipiltä löytyy myös kulutusluotoksi kutsuttu laina, jota voi saada jopa 10 000 euroa heti. Kyseiselle lainalle voi myös saada varsin pitkän maksuajan. Vipiltä pitäisi voida hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen ja mahdollisuuksien saada ainakin joustoluottoa pitäisi olla ihan asialliset, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lisätietoja Vipistä: Vippi kokemuksia.

Hae perinteinen pikavippi heti pankkitilille

Blue Finance on toinen erittäin hyvä valinta lainapaikaksi, jos on oikeasti pakko saada lainaa heti tilille. Tämä palvelu on nimittäin tunnettu siitä, että se voi antaa lainapäätöksen salaman nopeasti sekä siirtää lainan hetkessä. Blue Financelta voi hakea lainaa 100€–500€, eli se tarjoaa myös lainasummiensa perusteella oikein perinteistä pikavippiä. Blue Financelta on erityisesti nykyiseksi pikavippipaikasi jopa erittäin hyvät mahdollisuudet saada lainaa.

Vahvuuksiensa ansiosta Blue Finance on tällä sivustolla arvioitu parhaaksi pikavipiksi ja vielä erityisen hyvä valinta se on pienen pikavipin haluaville. Blue Financelta voidaan myöntää lainaa, jos hakijalla on ikää ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lisätietoja Blue Financesta: Blue Finance kokemuksia.

Mikä tekee näistä paikoista erityisesti nopeita?

Yksi selkeä syy on se, että molemmat näistä paikoista myöntävät lainaa pankkitunnuksilla. Eli haet lainaa sitten kummalta tahansa ylempänä mainitulta paikalta, niin et joudu lähettämään tai latailemaan mitään dokumentteja, vaan pelkkä verkkopankkitunnuksen käyttäminen riittää. Lisäksi nämä paikat myös ilmeisesti käyttävät systeemiä, joka ainakin hyvin pitkälti automatisoi lainapäätösten tekemisen.

Rajoitukset siinä, voiko lainan saada heti tilille

On hyvä tiedostaa se, että yksikään netin lainapalvelu ei saa siirtää uuden asiakkaan ensimmäistä lainaa hänen tililleen aamulla ennen kello 7 eikä illalla 23 jälkeen. Tuo johtuu lainasäädännöstä, jolla on haluttu rajoittaa sitä, etteivät ihmiset saisi ainakaan uutta pikavippiä keskellä yötä, mutta tuo rajoitus ei siis päde nostoihin joustoluotolta. Toinen rajoitus on se, että voi olla vaihtelua siinä, pystyykö lainapalvelu maksamaan pikavipin heti tiettyyn pankkiin. Tai tarkemmin ilmaistuna, voi olla, että rahat eivät siirry heti kaikkien pankkien tilille.

On ilmeisesti nimittäin niin, että ainakaan Ålandsbankenissa ei yhdelläkään pikavippipaikalla ole tiliä. Toisaalta onneksi esimerkiksi Nordeasta, OP:sta ja Danske Bankista taitaa kaikilta isoilta ja suosituilta pikavippifirmoilta löytyä tili, joten siirtojen niihin pitäisi yleensä onnistua heti.

Vieritä ylös