Pikavippi ilman nostokuluja – suositellut yritykset

pikavippi - ei nostokuluja

Ehkäpä ärsyttävin pikavippeihin liittyvä kustannus on niihin monesti lisättävä nostokulu. Siinä missä kaikki varmasti ymmärtävät, että pikavippiyritysten on normaalisti pakko periä korkoa lainoistaan, voi monien olla vaikea ymmärtää sitä, miksi yritykset perivät nostokuluja. Nostokulujen kohdalla ärsytystä voi aiheuttaa erityisesti se, että ne kasvattavat heti lainan asiakkaalle maksamisesta alkaen takaisin maksettavaa summaa. Eli jos haet vaikka 600 euron pikavipin ja siitä otetaan 10% nostokulu, niin takaisin maksettava summa on heti 660 euroa! Korkein nostokulu, johon itse olen törmännyt on 14% lainasummasta.

Tänä päivänä vaikuttaa siltä, että suurin osa pikavippiyrityksistä veloittaa jonkun tyyppisen nostokulun. Yleensä nostokulu veloitetaan yksinkertaisesti jokaisesta tehdystä nostosta, mutta joissakin tapauksissa kulua voidaan soveltaa vaikka vain silloin, jos lainan hakija haluaa rahat heti tilille, sen sijaan että odottaisi vaikkapa 6 tunnin ajan lainaa.

Onneksi kuitenkaan aivan kaikki yritykset eivät vielä nykyäänkään peri nostokulua pikavipistään. Esittelen alla lyhyesti kaksi eri pikavippipaikkaa, jotka eivät veloita erillistä kulua pikavipin nostamisesta. Ylempi lainayritys sopii erityisesti niille, jotka etsivät pikavippiä pidemmällä maksuajalla ja alempi erityisesti niille, jotka tarvitsevat lainaa vaikkapa vain viikoksi.

Pikavippi ilman nostokuluja pitkällä maksuajalla

credigo ei nostokuluja

Jos nostokulujen maksaminen ei kiinnosta, ja haluat huomattavasti maksuaikaa pikavipille kannattaa suunnata Credigon palvelujen pariin. Yritys ei veloita koron lisäksi minkäänlaisia muita kuluja, ja antaa lainoilleen maksuaikaa vähintään puoli vuotta ja parhaimmillaan jopa viisi vuotta. Yrityksen myöntämä pienin pikavippi on 100 euroa ja suurin 2500 euroa. Hae nyt Credigo-vippi!

Ei nostokuluja - takaisinmaksu 30 päivän sisällä

vivus ei nostokuluja

Mikäli haluat pikavipin vain muutamaksi päiväksi tai korkeintaan 30 päivän maksuajalla ilman erillisiä nostokuluja, kannattaa suunnata Vivuksen pariin. Yritys myöntää pikavippejä 10 eurosta alkaen aina vähän yli 2000 euroon asti. Nosta nyt Vivus.fi-pikavippi.

Muistathan huomioida myös muut kulut ja korot

Vaikka tässä artikkelissa keskitytään vain nostokuluihin, on pikavippiä miettiessä luonnollisesti tärkeätä tarkastella laaja-alaisesti kaikkia pikavippiin liittyviä korkoja sekä kuluja. Voi nimittäin esiintyä tilanteita, joissa tiettyä lainaa on järkevämpi hakea kuin toista, vaikka sen kohdalla joutuisikin maksamaan isomman nostokulun.