Pikavippi lasku sähköpostiin – näistä paikoista lainasta lasku sähköisesti

Pikavippiä ottaessa voi monesti olla edessä tilanne, jossa toivoo, että lasku vipistä lähettäisiin perinteisen postin sijaan sähköpostilla. Onneksi onkin jonkin verran vippifirmoja, jotka lähettävät laskun sähköisesti. Tälle sivulle on poimittu kyseisen tyyppisiä lainapalveluita. Huomaathan kuitenkin, että joissakin näistä lainapaikoista pitää mahdollisesti pistää jokin ”rasti ruutuun”, että haluaa laskun maililla eikä perinteisellä postilla.

Vippi – ainakin joustoluotosta lasku sähköpostilla

Vipiltä voi hakea joustoluottoa ja kulutusluottoa. Itse olen ottanut täältä joustoluottoa, ja ainakin siitä sai laskut sähköpostilla. Vipin joustoluoton luottoraja on enintään 2000€, ja pienimillään tuolta kyseiseltä joustoluotolta voi uutena asiakkaana nostaa lainaa 300 eurosta alkaen. Lainaa Vipiltä voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Blue Finance – myös täältä lainalasku sähköpostilla

Blue Financeltakin pitäisi olla edelleen mahdollista saada lasku sähköpostin kautta, mutta se kannattaa tosin huomata, että ainakin aiemmin se on sisällyttänyt koko lyhennysaikataulun yhteen laskuun. Eli jos uutta laskua ei odottelusta huolimatta kuulu, niin kannattaa tarkistaa ensimmäisestä laskusta löytyvät tiedot. Blue Financelta voi saada lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 500 euroa. Blue Finance alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Huom: Tuon edellä mainitun pienen ongelman lisäksi jotkut Blue Financen käyttäjät ovat raportoineet siitä, että he eivät ainakaan pyytämättä ole saaneet minkäänlaista/yhtään laskua, eivät sähköpostilla eivätkä paperilla. Jos et saa mitään laskua, niin ota yhteyttä Blue Financen asiakaspalveluun. Lainahan luonnollisesti pitää maksaa takaisin riippumatta siitä onko lasku tullut perille vai ei.

Ferratum – lasku helposti sähköpostilla

Ferratum voi lähettää siltä otetuista lainoista laskun sähköpostilla ja se on myös muutenkin varsin hyvä lainapaikka. Siltä nimittäin voi esimerkiksi saada varsin pienen koron lainaa ja lisäksi Ferratumilla tuntuisi olevan oikein hyvä asiakaspalvelu.

Heikompi puoli on sitten se, että tätä kirjoittaessa Ferratum ei enää tarjoa pientä pikavippiä, vaan pienin mahdollinen lainasumma on 2000 euroa. Suurin mahdollinen lainasumma on täällä taasen peräti 30 000 euroa. Alaikärajana Ferratumilla on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Credigo – hyvin toimiva laskutus, mutta muuta huomioitavaa

Myös Credigo lähettää kokemukseni mukaan lainasta laskun sähköpostin välityksellä. Lainaa Credigolta saa haettua 500 – 10 000€ ja sen korot ovat pikavipeiksi varsin matalat. Noiden positiivisten asioiden vastapainoksi on sitten olemassa se fakta, että Credigolta voi olla vaikea saada lainaa ja erityisen vaikea sitä voi olla saada heti tilille, ja Credigo ei todennäköisesti sovellukaan esimerkiksi heille, jotka haluavat viikonloppuna lainan tilille.

Osittain Credigon puutteista johtuen, suosittelemme hakemaan sen lainaa Rahalaitos-nimisen lainahakemusten kilpailuttajan kautta – Credigo on tuoreiden kokemusten perusteella mukana sen vertailussa. Hakemalla Credigon lainaa Rahalaitoksen kautta, voi etsiä samalla kerralla helposti muitakin edullisia lainoja. Hae Credigon lainaa Rahalaitoksen kautta.

Bondora – myös täällä on käytössä sähköinen laskutus

Bondora ei ehkä ole kovin tunnettu lainapaikka, mutta ainakin omat kokemukseni siitä ovat olleet varsin hyviä. Yksi asia, josta olen Bondoran suhteen tykännyt on se, että se ei ole muistikuvieni mukaan lähettänyt koskaan paperilaskuja, vaan laskutus on hoitunut ihan netin kautta. Bondoralta voi hakea kulutusluottoa 500€–10 000 euroa.

Koska Bondoran lainojen korot voivat ilmeisesti vaihdella aika paljon, niin voi tätäkin lainaa olla fiksua hakea lainahakemuksia kilpailuttavan palvelun avulla. Vuoden 2021 tiedon perusteella Bondora on mukana ainakin Omalainan kilpailutuksessa. Hae Bondoran lainaa Omalainan kautta.

Bank Norwegian – lainaa jopa 60 000€ ja lasku sähköpostilla

Bank Norwegian voi sekin lähettää lainasta laskun sähköpostilla. Tältä lainapalvelulta voi hakea lainaa 1000€ alkaen ja jopa 60 000€, eli Bank Norwegian soveltuu hyvin myös isoa lainaa etsiville. Bank Norwegianin alaikäraja on 23 vuotta. Hae nyt lainaa Bank Norwegianilta.

Vinkki: Mikäli haluat koittaa vertailla Norwegian lainoja muihin mahdollisiin lainoihin, niin kannattaa harkita sen lainan hakemista Rahoitun kautta.

Taskulaina – selkeä lasku ja hyvä lainapaikka

Päivitys 02/2022: Taskulaina ei ainakaan tätä päivitystä kirjoittaessa ilmeisesti tarjoa uusia pikavippejä.

Taskulaina on verrattain uusi lainapalvelu, mutta vuodelta 2021 olevien kokemusteni perusteella se toimii hyvin. Erityisen hyvää Taskulainassa on esimerkiksi se, että lainasta voi saada selkeän sähköpostilaskun. Taskulainalta voi ainakin tätä kirjoittaessa hakea uutena asiakkaana lainaa 100–300 euroa. Taskulainan alaikäraja on 20v.

Hyvä huomata: Taskulainan laskun lähettäjänä voi olla Euro24 Finance Oy -niminen firma. Kyseinen firma omistaa Taskulainan.

Älä anna laskun erääntyä, jos et halua muistutusta perinteisellä postilla

Vaikka yllä olevista lainafirmoista voikin saada vippilaskun sähköpostilla, niin on hyvä tiedostaa se, että jos lainaa ei maksa viimeistään eräpäivänä, niin monet lainafirmat lähettävät muistutuslaskuja melko herkästi perinteisellä postilla. Eli koita hoitaa lyhennykset ajallaan, jos et halua epämiellyttävää postia postilaatikkoon.

Luonnollisesti laskut kannattaa muutenkin pyrkiä hoitamaan ajoissa. HUOM: Lainafirmojen välillä ja myös saman firman kohdalla voi olla varsin paljon vaihtelua siinä, miten nopeasti ne lähettävät muistutuslaskun. Ei siis kannata tuudittautua siihen, että kun ei ole joskus saanut joltain firmalta nopeasti fyysiseen postilaatikkoon muistutusta, niin ei sitä muualta (tai jopa samalta firmalta jatkossa) tulisi paljon nopeammin.

Veloitetaanko pikavipin sähköpostilaskusta? Ainakaan itse en ole törmännyt yhteenkään lainafirmaan, joka olisi perinyt erillisiä maksuja siitä, että haluaa pikalainasta sähköpostilaskun. Voi olettaa, että tuollainen mahdollinen ylimääräinen veloitus on paljon todennäköisempää perinteisellä postilla lähetettävien laskujen suhteen.

Vieritä ylös