Pikavippi lasku sähköpostiin – näistä paikoista lasku pikavipistä sähköisesti

Pikavippiä ottaessa voi monesti olla edessä tilanne, jossa toivoo, että lasku vipistä lähettäisiin perinteisen postiin sijaan sähköpostilla. Voi olla esimerkiksi kyse siitä, että uskoo ettei välttämättä olisi laskun perinteisellä postilla tullessa kotona tai sitten vaikkapa haluaa säästää luontoa. Onneksi onkin jonkun verran vippifirmoja, jotka lähettävät laskun sähköisesti. Tälle sivulle olen poiminut näistä niitä, joista tiedän omasta kokemuksesta sen onnistuvan. Huomaathan kuitenkin, että joissakin näistä lainapaikoista pitää mahdollisesti pistää joku ”rasti ruutuun”, että haluaa laskun maililla eikä perinteisellä postilla.

Credit24 – lasku helposti sähköpostilla

Credit24:ltä saa kokemukseni perusteella todella helposti ymmärrettävässä muodossa olevat laskut sähköpostilaatikkoon. Lainaa täältä saa otettua 50€ alkaen ja parhaassa tapauksessa jopa 4000€. Credit24:n alaikäraja on 19 vuotta ja muuten kyseessä on varsin perushyvä lainapaikka. Hae nyt pikavippi Credit24:ltä.

Ferratum – täälläkin homma toimii

Myös Ferratum voi lähettää sen kautta otetuista pikavipeistä (eli tässä tapauksessa käytännössä joustoluotoista) laskun kivasti omaan sähköpostiin. Ferratumin kautta saa haettua nopeasti joustoluottoa, jonka raja on 2000€ ja siltä voi nostaa lainaa heti 1 eurosta alkaen. Voidakseen saada lainaa Ferratumilta, pitää ikää olla ainakin 21 vuotta. Ferratumin etu verrattuna moniin muihin lainapaikkoihin on se, että siltä saa ainakin tätä kirjoittaessa ensimmäiselle lainalle 30 päivän ajan korotonta maksuaikaa. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Blue Finance – myös täältä lasku lainasta sähköisesti

Myös Blue Finance voi lähettää ainakin sen pikavipistä (en ole ottanut sen joustoluoton nimellä kulkevaa lainaa) laskun sähköisesti. Täältä tulevan laskun suhteen on kuitenkin hyvä tiedostaa se, että ainakin omassa laskussani oli kaikki eräpäivät merkitty yhdelle laskulle ja vielä aika pienellä, eli jos otat pikavipin pidemmällä maksuajalla, ja tuntuu ettei uutta laskua tule, niin kannattaa tarkistaa se eka lasku. Pikavippiä täältä saa haettua 100 – 700€, mutta ilmeisesti uuden asiakkaan yläraja on yleensä 300€. Blue Financen etu on tällä sivulla mainittuihin muihin lainapaikkoihin verrattuna se, että täällä lainaamisen alaikäraja on vain 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Credigo – myös täältä lasku sähköpostilla

Myös Credigo lähettää kokemukseni mukaan lainasta laskun sähköpostin välityksellä. Lainaa Credigolta saa haettua 100 – 2500€ ja lainaamisen alaikäraja on 21 vuotta. Credigon pitkän aikavälin korot ovat pikavipeiksi melko edulliset, mitä voi pitää tämän paikan erityisvahvuutena. Huono puoli on sitten se, että täältä ei ilmeisesti saa ainakaan sunnuntaina heti lainaa, joten jos haussa on pikavippi viikonloppuna, niin kannattaa todennäköisesti valita joku kolmesta ylempänä mainitusta vaihtoehdosta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Älä anna laskun erääntyä, jos et halua muistutusta perinteisellä postilla

Vaikka yllä olevista lainafirmoista voikin saada vippilaskun sähköpostilla, niin on hyvä tiedostaa se, että jos lainaa ei maksa viimeistään eräpäivänä, niin lainafirmat lähettävät muistutuslaskuja melko herkästi perinteisellä postilla. Eli koita hoitaa lyhennykset ajallaan, jos et halua epämiellyttävää postia postilaatikkoon.