Pikavippi lasku sähköpostiin – näistä paikoista lainasta lasku sähköisesti

Pikavippiä ottaessa voi monesti olla edessä tilanne, jossa toivoo, että lasku vipistä lähettäisiin perinteisen postin sijaan sähköpostilla. Onneksi onkin jonkin verran vippifirmoja, jotka lähettävät laskun sähköisesti. Tälle sivulle on poimittu kyseisen tyyppisiä lainapalveluita. Huomaathan kuitenkin, että joissakin näistä lainapaikoista pitää mahdollisesti pistää jokin ”rasti ruutuun”, että haluaa laskun maililla eikä perinteisellä postilla.

Ferratum – lasku helposti sähköpostilla

Ferratum voi lähettää siltä otetuista lainoista laskun sähköpostilla ja se on myös muutenkin varsin hyvä lainapaikka. Siltä nimittäin voi esimerkiksi saada varsin pienen koron lainaa ja lisäksi Ferratumilla tuntuisi olevan oikein hyvä asiakaspalvelu.

Ferratumilta voi hakea lainaa joustoluoton kautta. Tuon joustoluoton luottoraja on 4 000 euroa, eli ihan kiva, mutta halutessaan siltä voi nostaa myös vain pienen pikavipin. Tuo on sen ansiota, että pienin mahdollinen nosto joustoluotolta on vain euro. Ferratumilta voi hakea lainaa, jos ikää on vähintään 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Vippi – ainakin joustoluotosta lasku sähköpostilla

Vipiltä voi hakea joustoluottoa ja kulutusluottoa. Itse olen ottanut täältä joustoluottoa, ja ainakin siitä sai laskut sähköpostilla. Vipin joustoluoton luottoraja on enintään 2 000€, ja pienimillään tuolta kyseiseltä joustoluotolta voi uutena asiakkaana nostaa lainaa 100 eurosta alkaen. Kulutusluottoa Vipiltä voi hakea 1 000 eurosta alkaen ja enintään 10 000 euroa. Lainaa Vipiltä voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Credigo – hyvin toimiva laskutus, mutta muuta huomioitavaa

Myös Credigo lähettää kokemukseni mukaan lainasta laskun sähköpostin välityksellä. Lainaa Credigolta saa haettua 500 – 10 000€ ja sen korot ovat pikavipeiksi varsin matalat. Lisäksi hyvää Credigossa on se, että siltä voi saada jopa varsin pitkän laina-ajan. Noin on sillä 2 000 – 4 500€ lainoille laina-aikaa voi hakea jopa 10 vuotta ja vähintään 5 000 euron lainoille jopa 15 vuotta. Luonnollisesti myös selkeästi lyhyemmät laina-ajat ovat mahdollisia.

Credigon positiivisten puolten vastapainoksi on sitten olemassa se fakta, että Credigolta voi olla vaikea saada lainaa ja erityisen vaikea sitä voi olla saada heti tilille. Tuosta johtuen Credigo ei todennäköisesti sovellukaan esimerkiksi heille, jotka haluavat viikonloppuna lainan tilille.

Osittain Credigon puutteista johtuen, suosittelemme hakemaan sen lainaa Rahalaitos-nimisen lainahakemusten kilpailuttajan kautta – Credigo on tuoreiden kokemusten perusteella mukana sen vertailussa. Hakemalla Credigon lainaa Rahalaitoksen kautta, voi etsiä samalla kerralla helposti muitakin edullisia lainoja. Credigon alaikäraja on 20 vuotta. Hae Credigon lainaa Rahalaitoksen kautta.

Bondora – myös täällä on käytössä sähköinen laskutus

Bondora ei ehkä ole kovin tunnettu lainapaikka, mutta ainakin omat kokemukseni siitä ovat olleet varsin hyviä. Yksi asia, josta olen Bondoran suhteen tykännyt on se, että se ei ole muistikuvieni mukaan lähettänyt koskaan paperilaskuja, vaan laskutus on hoitunut ihan netin kautta. Bondoralta voi hakea kulutusluottoa 500€–10 000 euroa.

Koska Bondoran lainojen korot voivat ilmeisesti vaihdella aika paljon, niin voi tätäkin lainaa olla fiksua hakea lainahakemuksia kilpailuttavan palvelun avulla. Vuoden 2023 tiedon perusteella Bondora on mukana ainakin Rahalaitoksen kilpailutuksessa. Hae Bondoran lainaa Rahalaitoksen kautta.

Bank Norwegian – lainaa jopa 60 000€ ja lasku sähköpostilla

Bank Norwegianin pitäisi myöskin voida lähettää lainasta lasku sähköpostilla. Tältä lainapalvelulta voi hakea lainaa 1 000€ alkaen ja jopa 60 000€, eli Bank Norwegian soveltuu hyvin myös isoa lainaa etsiville. Laina-aikaa Bank Norwegianilta voi saada vähintään vuoden ja enintään 15 vuotta. Bank Norwegianin alaikäraja on 23 vuotta. Hae nyt lainaa Bank Norwegianilta.

Vinkki: mikäli haluat koittaa vertailla Norwegian lainoja muihin mahdollisiin lainoihin, niin kannattaa harkita sen lainan hakemista esimerkiksi Rahoitun kautta.

Älä anna laskun erääntyä, jos et halua muistutusta perinteisellä postilla

Vaikka yllä olevista lainafirmoista voikin saada vippilaskun sähköpostilla, niin on hyvä tiedostaa se, että jos lainaa ei maksa viimeistään eräpäivänä, niin monet lainafirmat lähettävät muistutuslaskuja melko herkästi perinteisellä postilla. Eli koita hoitaa lyhennykset ajallaan, jos et halua epämiellyttävää postia postilaatikkoon.

Luonnollisesti laskut kannattaa muutenkin pyrkiä hoitamaan ajoissa. HUOM: Lainafirmojen välillä ja myös saman firman kohdalla voi olla varsin paljon vaihtelua siinä, miten nopeasti ne lähettävät muistutuslaskun. Ei siis kannata tuudittautua siihen, että kun ei ole joskus saanut joltain firmalta nopeasti fyysiseen postilaatikkoon muistutusta, niin ei sitä muualta (tai jopa samalta firmalta jatkossa) tulisi paljon nopeammin.

Veloitetaanko pikavipin sähköpostilaskusta? Ainakaan itse en ole törmännyt yhteenkään lainafirmaan, joka olisi perinyt erillisiä maksuja siitä, että haluaa pikalainasta sähköpostilaskun. Se, ettei sähköpostitse lähettävistä laskuista peritään maksua on olettavasti seurausta siitä, että sähköpostilaskutus on lainafirmoille todella helppoa. Luonnollisesti laskujen lähettämisen sähköpostilla pitäisi myös olla ilmaista.

Kuinka paljon voi säästää vuodessa, jos valitsee sähköpostilaskun paperilaskun sijaan? Lainafirmat veloittavat hieman vaihtelevia summia paperilaskuista. Käytännössä kuitenkin vuodessa näyttäisi voivan säästää helposti yli 30 euroa, jos valitsee sähköpostilaskun.

Vieritä ylös