Lainaa opiskelijalle: Hae pikavippi tai isompi ja halvempi laina opiskelijana

Opiskelijana budjetti on usein tiukoilla, ja pieni pikavippi voisi helpottaa elämää paljon. On monia pikavippejä tarjoavia paikkoja, joista opiskelija ei voi käytännössä saada ollenkaan lainaa. Näyttää kuitenkin olevan jonkin verran niitäkin, joista se voi tietojen perusteella olla mahdollista. Alla olevalle vertailulistalle on pyritty poimimaan kyseisiä paikkoja.

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Miksi nämä ovat hyviä paikkoja hakea lainaa opiskelijana?

Listan yläpäästä löytyy niin sanottuja kilpailuttajia, jotka pyrkivät etsimään hakijalle lainaa monelta eri lainafirmalta. Tuo voi auttaa löytämään halvan lainan vaikkapa sitten opiskelijana. On hyvä tietää, että kilpailuttajilla voi olla tulorajoja sille, millä tuloilla lainaa voi mahdollisesti löytää. Omalainalla tulorajaa ei pitäisi olla, mutta Samblan tuloraja on 1000 euroa kuukaudessa. Listan muista lainapaikoista Vipin pitäisi olla erityisen helppo paikka hakea lainaa ja Lainastollakin on omat vahvuutensa.

Lainaa opiskelijalle heti – mistä sitä voi saada?

Listan lainapaikoista Vippi on todennäköisesti paras valinta, jos haluaa lainaa heti. Ei ole ollenkaan mahdotonta, että sieltä voi saada lainan 30 minuutin sisällä omalle pankkitilille siitä, kun alkoi hakemaan lainaa. On tosin hyvä huomata, että voi olla vaihtelua siinä, miten nopeasti Vippi pystyy maksamaan lainan minkäkin pankin tilille.

Lainaa opiskelijalle – tietoa

Minkä ikäinen opiskelija voi saada lainaa? Mikäli kyse on ihan vaan pienestä pikavipistä, niin voi jo 18v opiskelija mahdollisesti saada lainaa. Jos taas haluaa esimerkiksi kulutusluoton opiskelijana, niin voi sen saaminen olla vaikeaa, jos ikää ei ole ainakin kakkosella alkava määrä.

Mistä opiskelija voi saada edullista lainaa? Opintolaina on tietysti jopa todella edullinen laina, mutta mikäli etsii muuta edullista lainaa opiskelijana, niin voi olla hyvä idea tutustua erinäisiin lainahakemuksia kilpailuttaviin palveluihin. Yllä olevassa listassa tuollaisia paikkoja ovat esimerkiksi Omalaina ja Sambla.

Voiko opiskelija saada yhdistelylainaa? Jos on saanut opiskelijana muutakin lainaa, niin voi todennäköisesti silloin olla mahdollisuudet myös yhdistelylainan saamiseen. Löydät tältä sivulta tietopakettimme yhdistelylainoista.

Onko opiskelijana mahdollista saada kulutusluotto? Tuo näyttäisi olevan mahdollista, joskin melko haastavaa. Ehkä parhaat mahdollisuudet löytää opiskelijana kulutusluotto on, jos kokeilee lainavertailua tekevää palvelua. Noista palveluista ainakin Sambla näyttäisi pystyvän joskus löytämään opiskelijalle kulutusluoton. Kokeile nyt Samblaa.

Entä mistä opiskelija voisi ehkä saada joustoluoton? Yllä listatuista paikoista Vippi on se, josta on ehkäpä parhaat mahdollisuudet saada joustoluotto opiskelijana. Valitettavasti vaan kyseinen paikka ei vaikuttaisi myöntävän kovinkaan monille lainaa.

Lainojen yhdistäminen opiskelijana

Opiskelijan ei välttämättä ole helppo saada lainaa lainojen yhdistämiseen. Mahdotonta sen ei kuitenkaan pitäisi olla. Mikäli tavoittelee opiskelijana lainojen yhdistämistä, niin kannattaa kokeilla kilpailutuspalvelua, joka kilpailuttaa monta eri lainafirmaa. Tuo voi ensinäkin auttaa löytämään lainan ja toiseksi auttaa löytämään pienen koron laina, mikä on tietysti toivottavaa lainoja yhdistäessä. Suosittelemme kilpailutuspalveluista esimerkiksi Omalainaa ja Samblaa.

HUOM: Älä hae pikavippiä näissä tilanteissa

Vaikka pikavipit voivatkin joskus olla iso apu, niin liittyy niihin monesti myös hakijan näkökulmasta riskejä. Ja pikavippiä ei pidäkään hakea kaikissa tilanteissa.

1: Jos et voi selvitä lainan takaisinmaksamisesta

Tämän kohdan pitäisi olla ilmeinen lähes kaikille, mutta valitettavasti se unohtuu monilta. Pikavippiä ei pidä missään nimessä hakea, jos ei usko, että pystyy myös maksamaan sen takaisin. Harkitsematon pikavippien ottaminen on johtanut monien ihmisten kohdalla luottotietojen menettämiseen, ja luottotietojen menettämisellä voi olla todella kauaskantoisia vaikutuksia. Tämä asia on tärkeä erityisesti opiskelijoiden kohdalla, koska opiskelijoilla on yleensä niin sanotusti elämä edessä ja luottotietojen menettäminen voi aiheuttaa suuria ongelmia tähän edessä olevaan elämään.

Mikäli sinulla on siis edes pienikin epäilys siitä, että et välttämättä kykene maksamaan pikavippiä ajoissa takaisin, niin jätä se yksinkertaisesti hakematta. Lähes aina on löydettävissä jokin muukin ratkaisu saada vähän lisää rahaa verrattain nopeasti. Voit esimerkiksi koittaa pyytää hieman lainaa tutulta tai vaikka koittaa myydä jotain pientä.

2: Jos et pysty harkitsemaan lainan hakemisen järkevyyttä selkeästi

Opiskelijaelämässä tulee aina välillä eteen tilanteita, joissa kyky pohtia asioita tarkasti ja punnita riskejä sekä hyötyjä rationaalisesti voi olla haasteellista. Jos huomaat olevasi tämän tyyppisessä tilanteessa, niin jätä pikavippi hakematta. Todennäköisesti olet seuraavana aamuna varsin tyytyväinen päätökseesi, vaikka se tarkoittaisikin mahdollisesti sitä, että edellisenä iltana on joutunut hieman tinkimään hauskanpidosta.

Mistä muualta opiskelija voi saada rahaa:

Pikavippiin kannattaa monesti opiskelijana suhtautua ikään kuin viimeisenä mahdollisuutena. Pikavippiä huomattavasti järkevämpiä vaihtoehtoja ovat yleensä ainakin opiskelijan saatavilla olevat tuet sekä myös opintolaina. Opintolaina on monien ihmisten tapauksessa hyvin mahdollisesti heidän elämänsä parhailla lainaehdoilla tarjolla oleva laina, ja tästä syytä monet ovatkin jopa sijoittaneet opintolainansa: täältä löytyy opinnäytetyö opintolainan sijoittamisesta.

Vielä mielessä laina tai pikavippi opiskelijana? Ehkä Sambla on sopiva valinta. Kyseinen paikka mahdollistaa lainan kilpailutuksen 500 eurosta alkaen ja 60 000 euroon asti. Laina-aikaa Sambalta voi hakea vuodesta alkaen ja jopa 20 vuotta. Testaa nyt Samblaa.

Vieritä ylös