Pikavippi opiskelijalle – Katso mistä opiskelija voi saada heti lainaa

Opiskelijana budjetti on usein tiukoilla, ja pieni pikavippi voisi helpottaa elämää paljon. On monia pikavippejä tarjoavia paikkoja, joista opiskelija ei voi käytännössä saada ollenkaan lainaa ja vielä enemmän on niitä paikkoja, joista lainaa ei myönnetä yhdellekään 18 ja 19 vuotiaille - riippumatta heidän työtilanteestaan. Alla olevasta lainapalvelusta pikavippiä voi hakea jo 18-vuotiaana opiskelijana.

Pikavippi opiskelijalle täältä:

Lainasto on yksi internetin suosituimmista ja luotetuimmista pikavippiyrityksistä. Monista kilpailijoista poiketen se myös tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa vaikka jo 18-vuotiaana.

Mikäli päätät hakea pikavipin Lainastolta, niin mieti tarkasti mitä yrityksen neljästä eri lainatuotteesta haet. Opiskelijana järkevin vaihtoehto on hyvin todennäköisesti ”pikalaina” nimellä kulkeva pikavippi.

”Pikalainaa” saa 100-400 euroa ja sen takaisin maksamiseen on aikaa peräti 12 kuukautta (maksetaan takaisin kuudessa erässä). Koska kyseisen lainan todellinen vuosikorko on vielä pikavipiksi varsin siedettävä noin 49%, niin tämän lainan takaisinmaksu pitäisi onnistua myös isolta osalta opiskelijoista. Jos haluat hakea pikavippiä yli 400 euroa, niin voit kokeilla myös muiden Lainaston lainatuotteiden hakemista, mutta niiden suhteen on syytä huomioida niiden suuremmat korot sekä se, että niiden suuruuden takia niitä voi olla vaikeampaa saada kuin verrattain pientä pikavippiä. Valitettavasti 100 euroa on pienin mahdollinen lainasumma, jota tästä yrityksestä on mahdollista hakea, eli esimerkiksi 50 euron vippi ei ole mahdollinen kenellekään.

Sen lisäksi, että yllä suositellun pikavipin korot ja kulut ovat melko asialliset niin on sillä myös muita hyviä puolia. Ehkäpä tärkeimpänä on se, että lainan voi hakea todella kätevästi ja nopeasti netin kautta pankkitunnuksilla ja se maksetaan yleensä käytännössä heti hakijan pankkitilille.

Vaikka tässä esitellystä lainapalvelusta voi siis hakea lainaa vaikka 19-vuotiaana opiskelijana, niin on hyvä huomata, että palvelu aina lopulta päättää sen kenellä se haluaa myöntää lainaa. Eli lainan saaminen ei ole koskaan täysin varmaa. Riippumatta siitä oletko opiskelija vai et, niin tätä lainaa ei käytännössä voi saada koskaan, jos on menettänyt luottotietonsa.

HUOM: Älä hae pikavippiä näissä tilanteissa

Vaikka pikavipit voivatkin joskus olla iso apu, niin liittyy niihin monesti myös hakijan näkökulmasta riskejä. Ja pikavippiä ei pidäkään hakea kaikissa tilanteissa.

1: Jos et voi selvitä lainan takaisinmaksamisesta

Tämän kohdan pitäisi olla ilmeinen lähes kaikille, mutta valitettavasti se unohtuu monilta. Pikavippiä ei pidä missään nimessä hakea, jos ei usko, että pystyy myös maksamaan sen takaisin. Harkitsematon pikavippien ottaminen on johtanut monien ihmisten kohdalla luottotietojen menettämiseen, ja luottotietojen menettämisellä voi olla todella kauaskantoisia vaikutuksia. Tämä asia on tärkeä erityisesti opiskelijoiden kohdalla, koska opiskelijoilla on yleensä niin sanotusti elämä edessä ja luottotietojen menettäminen voi aiheuttaa suuria ongelmia tähän edessä olevaan elämään.

Mikäli sinulla on siis edes pienikin epäilys siitä, että et välttämättä kykene maksamaan pikavippiä ajoissa takaisin, niin jätä se yksinkertaisesti hakematta. Lähes aina on löydettävissä jokin muukin ratkaisu saada vähän lisää rahaa verrattain nopeasti. Voit esimerkiksi koittaa pyytää hieman lainaa tutulta tai vaikka koittaa myydä jotain pientä.

2: Jos et pysty harkitsemaan lainan hakemisen järkevyyttä selkeästi

Opiskelijaelämässä tulee aina välillä eteen tilanteita, joissa kyky pohtia asioita tarkasti ja punnita riskejä sekä hyötyjä rationaalisesti voi olla haasteellista. Jos huomaat olevasi tämän tyyppisessä tilanteessa, niin jätä pikavippi hakematta. Todennäköisesti olet seuraavana aamuna varsin tyytyväinen päätökseesi, vaikka se tarkoittaisikin mahdollisesti sitä, että edellisenä iltana on joutunut hieman tinkimään hauskanpidosta.