Pikavippi opiskelijalle: Näiltä lainaa heti myös opiskelijoille (2018)

Opiskelijana budjetti on usein tiukoilla, ja pieni pikavippi voisi helpottaa elämää paljon. On monia pikavippejä tarjoavia paikkoja, joista opiskelija ei voi käytännössä saada ollenkaan lainaa. Näyttää kuitenkin olevan muutama, josta tämä voisi olla mahdollista. Nämä alla olevat neljä lainapaikkaa on järjestetty niin, että ylimpänä on se, josta opiskelijalla on todennäköisesti parhaat mahdollisuudet saada lainaa ja toisena se, mistä toiseksi parhaat ja niin edelleen.

Pieni laina nopeasti opiskelijoille

Vivukselta on mahdollista saada lainaa opiskelijana, sillä täällä tarkistetaan maksukyky automaattisesti eikä tehdään mitään kovin suurta tiedustelua hakijan työtilanteen suhteen. Vivus myöntää uusille asiakkaille lainaa 10€ - 400€, eli mitään kovin isoa rahantarvetta tällä ei toki korjata, mutta tälläkin ratkeaa hyvin monet tilanteet. Se mikä tässä lainassa on erityisen hyvää on se, että sen voi saada ilman korkoja. Tuota korotonta laina-aikaa myönnetään uusille asiakkaille jopa 61 päivää. Eli täältä voisi olla hyvä idea ottaa lainaa vaikka siihen asti, että opintolaina tai opintotuki kolahtaa tilille ja sitten maksaa pikavipin pois.

Jos haluaa hifistellä, niin voi määritellä pikavipin eräpäivän olevan vaikka päivän sen jälkeen, kun opintolaina tai tuki tulee, jolloin Vivuksen laina tulee mahdollisimman suurella todennäköisyydellä maksettua pois, eikä siihen herää vasta sitten, kun rahat ovat mahdollisesti menneet jo jonnekin muualle. Vivukselta lainan saamisen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Lainaa heti jo 18-vuotiaalle opiskelijalle

Jos ikää on 18- tai 19-vuotta ja haluaa lainaa heti netistä, niin ei ylipäätänsä tarjolla ole kovin montaa vaihtoehtoa. Blue Finance on kuitenkin yksi paikka, josta vaikuttaa monesti voivan saada lainan jopa tuon ikäisenä opiskelijana. Blue Financen kohdalla on kuitenkin syytä olla tarkkana siinä, että hakee sen tarjoamaa pikavippiä eikä sen joustoluottoa. Tuota pikavippiä voi saada 100€ alkaen ja parhaassa tapauksessa jopa 700€ (uuden asiakkaan yläraja monesti 300€). Pikavippiä kannattaa hakea joustoluoton sijaan sen takia, että koska joustoluoton luottoraja on 2000 euro, niin on kyseistä lainaa myös paljon vaikeampi saada. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Pikavippi opiskelijalle täältä:

Euroloanilta on kohtuullisen hyvät mahdollisuudet saada pikavippi opiskelijana. Euroloanin kohdalla ikäraja on kuitenkin korkeampi kuin ylemmässä palvelussa, Euroloan nimittäin myöntää lainaa vain vähintään 20 vuotiaille.

Euroloanin sivut on ehkä suunniteltu aavistuksen sekavasti, ja jos lainaa hakee opiskelijana, niin on tärkeätä valita haettavaksi lainaksi "Express-pikaluotto" (kyseistä laina tarjotaan automaattisesti, kun otat lainasummaksi enintään 500€, kuva alla). Kyseisen lainan kohdalla tehdään huomattavasti vähemmän tarkkaa arviota lainaa hakevasta henkilöstä kuin muiden palvelun lainojen kohdalla, ja lainapäätös onkin erittäin nopea.

Kun valitset hakevasi Euroloanilta lainaa enintään 500€, niin tarjoaa palvelu automaattisesti mahdollisuuden hakea lainan Express-pikaluottona, jota on huomattavasti paremmat mahdollisuudet saada opiskelijana kuin isompaa lainaa. Hae nyt lainaa Euroloanilta.

Mainitun pikaluoton tapauksessa Euroloanin kiinnostaa oikeastaan vain se kuinka paljon tuloja sinulla (ei tarvitse lähettää mitään palkkakuitteja yms.) sekä kuinka paljon menoja sinulla on. Näiden tietojen perusteella yrityksen järjestelmä sitten arvioi automaattisesti, voitko selviytyä kunnialla lainan maksamisesta. Tätä edellä kuvattua pikaluottoa voi saada 100 - 500 euroa. Mikäli haluat tätä enemmän lainaa, niin vaikeutuu lainan hakeminen huomattavasti. Ota nyt lainaa Euroloanilta.

Myös täältä pikavippi heti opiskelijoille:

Lainasto on yksi internetin suosituimmista ja luotetuimmista pikavippiyrityksistä. Monista kilpailijoista poiketen se myös tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa vaikka jo 18-vuotiaana - mutta tuon ikäisenä lainaa voi saada ainoastaan, jos hakee "pikalainaa". Eli kulutusluotto ja joustoluotto ovat tarkoitettu vain vähintään 22 ja 20 vuotialle. Ensin mainittuun lainaan pätee ensimmäisen ikäraja ja jäljempään lainaan jäljempi ikäraja

Mikäli päätät hakea pikavipin Lainastolta, niin mieti tarkasti mitä yrityksen neljästä eri lainatuotteesta haet. Opiskelijana järkevin vaihtoehto on hyvin todennäköisesti ”pikalaina” nimellä kulkeva pikavippi. Hae nyt Lainaston Pikalaina-vippi.

”Pikalainaa” saa 100-400 euroa ja sen takaisin maksamiseen on aikaa peräti 12 kuukautta (maksetaan takaisin kuudessa erässä). Koska kyseisen lainan todellinen vuosikorko on vielä pikavipiksi varsin siedettävä noin 49%, niin tämän lainan takaisinmaksu pitäisi onnistua myös isolta osalta opiskelijoista. Jos haluat hakea pikavippiä yli 400 euroa, niin voit kokeilla myös muiden Lainaston lainatuotteiden hakemista, mutta niiden suhteen on syytä huomioida niiden suuremmat korot sekä se, että niiden suuruuden takia niitä voi olla vaikeampaa saada kuin verrattain pientä pikavippiä. Valitettavasti 100 euroa on pienin mahdollinen lainasumma, jota tästä yrityksestä on mahdollista hakea, eli esimerkiksi 50 euron vippi ei ole mahdollinen kenellekään.

Sen lisäksi, että yllä suositellun pikavipin korot ja kulut ovat melko asialliset niin on sillä myös muita hyviä puolia. Ehkäpä tärkeimpänä on se, että lainan voi hakea todella kätevästi ja nopeasti netin kautta pankkitunnuksilla ja se maksetaan yleensä käytännössä heti hakijan pankkitilille.

Vaikka tässä esitellystä lainapalvelusta voi siis hakea lainaa vaikka 19-vuotiaana opiskelijana, niin on hyvä huomata, että palvelu aina lopulta päättää sen kenellä se haluaa myöntää lainaa. Eli lainan saaminen ei ole koskaan täysin varmaa. Riippumatta siitä oletko opiskelija vai et, niin tätä lainaa ei käytännössä voi saada koskaan, jos on menettänyt luottotietonsa. Hae nyt Lainastolta pikavippi.

HUOM: Älä hae pikavippiä näissä tilanteissa

Vaikka pikavipit voivatkin joskus olla iso apu, niin liittyy niihin monesti myös hakijan näkökulmasta riskejä. Ja pikavippiä ei pidäkään hakea kaikissa tilanteissa.

1: Jos et voi selvitä lainan takaisinmaksamisesta

Tämän kohdan pitäisi olla ilmeinen lähes kaikille, mutta valitettavasti se unohtuu monilta. Pikavippiä ei pidä missään nimessä hakea, jos ei usko, että pystyy myös maksamaan sen takaisin. Harkitsematon pikavippien ottaminen on johtanut monien ihmisten kohdalla luottotietojen menettämiseen, ja luottotietojen menettämisellä voi olla todella kauaskantoisia vaikutuksia. Tämä asia on tärkeä erityisesti opiskelijoiden kohdalla, koska opiskelijoilla on yleensä niin sanotusti elämä edessä ja luottotietojen menettäminen voi aiheuttaa suuria ongelmia tähän edessä olevaan elämään.

Mikäli sinulla on siis edes pienikin epäilys siitä, että et välttämättä kykene maksamaan pikavippiä ajoissa takaisin, niin jätä se yksinkertaisesti hakematta. Lähes aina on löydettävissä jokin muukin ratkaisu saada vähän lisää rahaa verrattain nopeasti. Voit esimerkiksi koittaa pyytää hieman lainaa tutulta tai vaikka koittaa myydä jotain pientä.

2: Jos et pysty harkitsemaan lainan hakemisen järkevyyttä selkeästi

Opiskelijaelämässä tulee aina välillä eteen tilanteita, joissa kyky pohtia asioita tarkasti ja punnita riskejä sekä hyötyjä rationaalisesti voi olla haasteellista. Jos huomaat olevasi tämän tyyppisessä tilanteessa, niin jätä pikavippi hakematta. Todennäköisesti olet seuraavana aamuna varsin tyytyväinen päätökseesi, vaikka se tarkoittaisikin mahdollisesti sitä, että edellisenä iltana on joutunut hieman tinkimään hauskanpidosta.

Mistä muualta opiskelija voi saada rahaa:

Pikavippiin kannattaa monesti opiskelijana suhtautua ikään kuin viimeisenä mahdollisuutena. Pikavippiä huomattavasti järkevämpiä vaihtoehtoja ovat yleensä ainakin opiskelijan saatavilla olevat tuet sekä myös opintolaina. Opintolaina on monien ihmisten tapauksessa hyvin mahdollisesti heidän elämänsä parhailla lainaehdoilla tarjolla oleva laina, ja tästä syytä monet ovatkin jopa sijoittaneet opintolainansa: täältä löytyy opinnäytetyö opintolainan sijoittamisesta.