Pikavippi opiskelijalle: Näiltä lainaa heti myös opiskelijoille (2019)

Opiskelijana budjetti on usein tiukoilla, ja pieni pikavippi voisi helpottaa elämää paljon. On monia pikavippejä tarjoavia paikkoja, joista opiskelija ei voi käytännössä saada ollenkaan lainaa. Näyttää kuitenkin olevan muutama, josta tämä voisi olla mahdollista. Nämä alla olevat neljä lainapaikkaa on järjestetty niin, että ylimpänä on se, josta opiskelijalla on todennäköisesti parhaat mahdollisuudet saada lainaa ja toisena se, mistä toiseksi parhaat ja niin edelleen.

Lainaa heti jo 18-vuotiaalle opiskelijalle

Jos ikää on 18- tai 19-vuotta ja haluaa lainaa heti netistä, niin ei ylipäätänsä tarjolla ole kovin montaa vaihtoehtoa. Blue Finance on kuitenkin yksi paikka, josta vaikuttaa monesti voivan saada lainan jopa tuon ikäisenä opiskelijana. Lainaa täältä voidaan myöntää 100€ alkaen ja jopa 5000€. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Pikavippi opiskelijalle - jopa 2000€

Ferratum vaikuttaa yleisesti ottaen olevan tällä hetkellä melko valmis myöntämään lainaa hakijoille. Opiskelijana lainaa haluavan näkökulmasta tämän firman kaksi ehkä pientä ongelmaa ovat se, että sen ikäraja on 21-vuotta ja se, että koska se myöntää hakijoille 2000€ lainarajan, niin voi pienillä tuloilla olla melko vaikea saada lainaa. Lisäksi ongelmaksi voi nähdä sen, että jos Ferratumilta nostettua lainaa ei maksa melko nopeasti takaisin, niin voivat korot myös euroissa mitaten nousta varsin korkeiksi. Ferratumiakin voi kuitenkin suositella kokeiltavaksi erityisesti siinä tapauksessa, jos on tarkoitus ja kyky maksaa lainaa nopeasti pois. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Limiitti - myös täältä mahdollisesti lainaa opiskelijalle

Limiitti palvelusta voi hakea lainaa, kunhan on täysi-ikäinen ja se on lisäksi perinteisesti myöntänyt monille lainaa. Voi siis olla, että Limiitiltä on myös opiskelijoilla varsin hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Lainamuotona täällä on joustoluotto, ja sitä voi saada 2000€ lainarajalla, ja niin, että tuolta lainatililtä voi nostaa itselle lainaa vaikka vain 100€. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Easycredit - lainaa jopa 5000€

Easycredit ei todennäköisesti ole helpoin paikka saada opiskelijana lainaa. Kuitenkin ainakin siinä tapauksessa, että sitä ei saa muualta, voi tätäkin paikkaa koittaa. Täältä nimittäin pitäisi olla sinänsä varsin helppoa ja nopeata hakea lainapäätös. Lainaa täältä voidaan myöntää 500€ alkaen ja jopa 5000€. Easycreditin ikäraja on 20 vuotta, ja vähintään 2000€ lainoille voi saada maksuaikaa jopa 10 vuotta. Hae nyt lainaa Esycreditiltä.

HUOM: Älä hae pikavippiä näissä tilanteissa

Vaikka pikavipit voivatkin joskus olla iso apu, niin liittyy niihin monesti myös hakijan näkökulmasta riskejä. Ja pikavippiä ei pidäkään hakea kaikissa tilanteissa.

1: Jos et voi selvitä lainan takaisinmaksamisesta

Tämän kohdan pitäisi olla ilmeinen lähes kaikille, mutta valitettavasti se unohtuu monilta. Pikavippiä ei pidä missään nimessä hakea, jos ei usko, että pystyy myös maksamaan sen takaisin. Harkitsematon pikavippien ottaminen on johtanut monien ihmisten kohdalla luottotietojen menettämiseen, ja luottotietojen menettämisellä voi olla todella kauaskantoisia vaikutuksia. Tämä asia on tärkeä erityisesti opiskelijoiden kohdalla, koska opiskelijoilla on yleensä niin sanotusti elämä edessä ja luottotietojen menettäminen voi aiheuttaa suuria ongelmia tähän edessä olevaan elämään.

Mikäli sinulla on siis edes pienikin epäilys siitä, että et välttämättä kykene maksamaan pikavippiä ajoissa takaisin, niin jätä se yksinkertaisesti hakematta. Lähes aina on löydettävissä jokin muukin ratkaisu saada vähän lisää rahaa verrattain nopeasti. Voit esimerkiksi koittaa pyytää hieman lainaa tutulta tai vaikka koittaa myydä jotain pientä.

2: Jos et pysty harkitsemaan lainan hakemisen järkevyyttä selkeästi

Opiskelijaelämässä tulee aina välillä eteen tilanteita, joissa kyky pohtia asioita tarkasti ja punnita riskejä sekä hyötyjä rationaalisesti voi olla haasteellista. Jos huomaat olevasi tämän tyyppisessä tilanteessa, niin jätä pikavippi hakematta. Todennäköisesti olet seuraavana aamuna varsin tyytyväinen päätökseesi, vaikka se tarkoittaisikin mahdollisesti sitä, että edellisenä iltana on joutunut hieman tinkimään hauskanpidosta.

Mistä muualta opiskelija voi saada rahaa:

Pikavippiin kannattaa monesti opiskelijana suhtautua ikään kuin viimeisenä mahdollisuutena. Pikavippiä huomattavasti järkevämpiä vaihtoehtoja ovat yleensä ainakin opiskelijan saatavilla olevat tuet sekä myös opintolaina. Opintolaina on monien ihmisten tapauksessa hyvin mahdollisesti heidän elämänsä parhailla lainaehdoilla tarjolla oleva laina, ja tästä syytä monet ovatkin jopa sijoittaneet opintolainansa: täältä löytyy opinnäytetyö opintolainan sijoittamisesta.