Pikavippi pitkällä maksuajalla – Löydä jopa edullinen pitkän maksuajan laina

Pikavipit ja muut nettilainat on perinteisesti käsitetty siinä muodossa, että ne toisaalta saa todella nopeasti ja toisaalta ne myös pitää maksaa takaisin melko äkkiä. Nykyisin jälkimmäinen osa tuosta yhtälöstä on onneksi alkanut muuttumaan: varsinkin verrattain isoja lainoja on tänä päivänä mahdollista saada netistäkin jopa todella pitkällä maksuajalla.

Pikavippi pitkällä laina-ajalla

Jos tällä hetkellä haluaa pitkän maksuajan pikavipin, niin voi Saldo olla jopa todella hyvä valinta. Tästä palvelusta voi nimittäin hakea lainaa 300 eurosta alkaen ja jopa 10 000 euron verran ja laina-aikaa siltä voi hakea jopa yli 7 vuotta. Mahdolliset laina-ajat ovat tosin ymmärrettävästi yhteydessä haettavaan lainasummaan. Saldon alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Esimerkki Saldolta: Lainaa 3 000 euroa kulutusluoton muodossa, laina-aika 50 kuukautta, kuukausittainen lyhennys 89€. 50*89€= 4 450€.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Omalainan kautta voi hakea maksuaikaa jopa 20 vuotta, joten se soveltuu paikkana hyvin pitkän maksuajan haluaville henkilöille. Omalaina on niin sanottu lainavertailu, eli se pyrkii etsimään luottoja usealta eri lainafirmalta. Tuo voi olla erittäin hyödyllistä, jos haluaa edullisen lainan. Lainaa Omalainan avulla voi hakea 100 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Omalainan alaikäraja on 18 vuotta. Testaa nyt Omalainaa.

Esimerkki Omalainalta: lainaa 10 000 euroa 10 vuoden laina-ajalla, kuukausittainen lyhennys 106€, lainasta kokonaisuudessa syntyvät korot ja kulut 2720€.

Myös täältä voi löytää halvan lainan pitkällä laina-ajalla

Sambla pidensi hiljattain sen laina-aikoja ja nyt myös se mahdollistaa jopa 20 vuoden laina-ajan hakemisen. Sambla on Omalainan tapaan niin sanottu lainavertailu, joten Samblakin voi soveltua hyvin halvan lainan haluaville henkilöille. Samblan kautta voi hakea lainaa alkaen 500€ ja enintään 60 000€. Kokeile nyt Samblaa.

Esimerkki Samblalta: lainaa 5 000 euroa 8 vuoden laina-ajalla, kuukausierä 71€ ja kokonaisuudessa lainasta pitäisi maksaa takaisin 6816€

Maksuaikaa jopa 18 vuotta

Etuakin voi olla varsin potentiaalinen lainapalvelu, jos haluaa luotolle pitkän maksuajan. Etua on lainavertailua tekevä lainapaikka, jonka kautta voi hakea laina-aikaa vuodesta alkaen ja enintään 18 vuotta. Tuota jopa 18 vuoden laina-aikaa voi hakea jokaiselle haettavissa olevalle lainasummalle. Lainaa Etuan kautta voi hakea 500 eurosta alkaen jopa 60 000 euroa. Hae nyt lainaa Etuan avulla.

Lainaesimerkki Etuan kautta haettavasta lainasta: lainaa 15 000 euroa, laina-aika 12 vuotta, kuukausittain maksettavaa 162€. 162€*12*12= 23 328€

Ferratum – myös hyvä valinta pitkän maksuajan haluaville

Myös Ferratum voi olla hyvä valinta, jos haluaa maksaa lainan pois verrattain pitkällä maksuajalla. Ferratumilta voi hakea joustoluoton muodossa olevaa lainaa. Tuolla kyseisellä joustoluotolla on 4 000 euron luottoraja, ja siltä voi nostaa helposti lainaa esimerkiksi 200 tai 2 000 euroa. Ferratumin kohdalla mahdollisuudesta pitkiin laina-aikoihin pitää huolen se, että siltä nostetun lainan minimilyhennys on varsin pieni, eli 40€ / vähintään 3% avoimesta lainasummasta.

Pari esimerkki Ferratumin lainasta varmaan havainnollistaa hyvin, jopa miten pitkän maksuajan Ferratumilta voisi saada: jos ottaisi 1 500 euron lainan, jota lyhentäisi jatkuvasti minimilyhennyksellä, niin olisi laina-aika lähes 10 vuotta ja jos ottaisi 800 euron lainan, jota lyhentäisi jatkuvasti minimillä, niin olisi laina-aika yli 3 vuotta.

Ferratumin joustoluottoa voi hakea, jos ikää on ainakin 22 vuotta ja koska kyseessä on joustoluotto, niin voi avatulta lainatililtä tarvittaessa tehdä luottorajan puitteissa vaikkapa useita lainanostoja. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lisää edullisia lainoja pitkällä maksuajalla

Varsinaisten pikavippien tarjonta on viime vuosina käynyt varsin suppeaksi, ja lisäksi monet lainafirmat ovat tiukentaneet sitä, keille kaikille he antavat lainaa. Yhtenä isona syynä noihin molempiin asioihin on uusi korkokatto, joka säädettiin väliaikaiseksi, mutta siitä huolimatta aiheutti isoja muutoksia.

Onneksi kuitenkin nykyään on saatavilla varsin hyvin sekä melko nopeasti jopa 20 vuoden laina-ajalla varustettuja edullisia nettilainoja, jotka vaativat hieman enemmän vaivaa ja aikaa kuin perinteiset pikavipit. Alla olevalla listalla on paikkoja, joiden avulla voi hakea tuon tyyppistä lainaa.

Tällä yllä olevalla listalla näkyvät paikat ovat käytännössä niin sanottuja lainavertailuita. Ne siis pyrkivät etsimään lainatarjouksia monesta eri lähteestä – joukossa voi olla esimerkiksi perinteisiä kivijalkapankkeja tai vähemmän tunnettuja netin lainafirmoja. Mikäli haluat lisätietoa jostakin vertailutaulukon paikasta, niin saattavat esimerkiksi nämä Rahalaitos kokemukset olla hyödyllistä luettavaa. Esimerkkinä Rahalaitoksen kautta haettavista lainoista voi mainita, että jos hakisi lainaa 30 000 euroa 15 vuoden laina-ajalla, niin voisi lainan todellinen vuosikorko olla 6,17%, kuukausilyhennys 253 euroa ja yhteensä maksettava summa 45 568 euroa.

Ylempänä kuvatun vertailupalveluiden tekemän kattavan vertailun etuna on ennen kaikkea se, että se voi auttaa löytämään erityisen edullisen lainan. Parhaassa tapauksessa lainan todellinen vuosikorko voi olla esimerkiksi noin 5%. Tuota voi varsinkin vanhoihin pikavippeihin verrattuna pitää jopa todella halpana korkona. Se, että nämä palvelut mahdollistavat noin edullisen lainan löytämiseen tarkoittaa myös sitä, että ne voivat olla käteviä paikkoja esimerkiksi hyvän yhdistelylainan löytämiseen.

Pikalainat pitkällä maksuajalla – nämä asiat on hyvä muistaa

  • Erityisesti pitkän maksuajan lainojen kohdalla on ”korkoa korolle” -ilmiön takia hyvä tehdä vertailua
  • Tarpeettoman pitkä maksuaika aiheuttaa turhia korkoja ja kuluja
  • Monesti se, miten nopeasti lainan voi saada tilille korreloi sen kanssa, miten halpa laina on
  • Pitkänkin laina-ajan lainoja lyhennetään lähtökohtaisesti kuukausittain

Kysymyksiä ja vastauksia

Minkä kokoisille lainoille voi saada pitkän laina-ajan?

Tuo tietysti riippuu osittain siitä, miten määrittelee ”pitkän”, mutta jo 500 euron lainalle voi saada esimerkiksi 3 vuotta laina-aikaa, ja vaikkapa 5000 euron lainalle esim. 10 vuotta laina-aikaa. Yleisesti ottaen voi sanoa, että mitä isompi lainasumma, niin sitä pidempi laina-aika on mahdollista saada.

Myönnetäänkö pitkän maksuajan lainoja monille?

Lähtökohtaisesti maksuajan itsessään ei pitäisi vaikuttaa siihen, miten hyvät mahdollisuudet on saada myönteinen lainapäätös. Koska kuitenkin käytännössä pitkän maksuajan lainat ovat monesti summiltaan hieman isompia, niin saattavat pitkiä laina-aikoja tarjoavat firmat tehdä keskimääräistä tarkempaa seulontaa lainahakemusten suhteen.

Vaatiiko pitkän maksuajan luoton netistä hakeminen takaajan?

Ainakaan ylivoimaisesti suurimmassa osassa tapauksista ei vaadi. Netin lainapalveluilla ei myöskään ole tapana vaatia vakuuksia.

Vieritä ylös