Pikavippi pitkällä maksuajalla – Katso mistä saat jopa 8 vuotta maksuaikaa!

Pikavipit on perinteisesti käsitetty siinä muodossa, että ne toisaalta saa todella nopeasti ja toisaalta ne myös pitää maksaa takaisin melko äkkiä. Nykyisin jälkimmäinen osa tästä yhtälöstä on onneksi alkanut muuttumaan. Varsinkin isoja pikavippejä on tänä päivänä mahdollista saada todella pitkällä maksuajalla. Kerron tässä alapuolella yhdestä pikavippiyrityksestä, josta saa maksuaikaa jopa 8 vuotta pikavipille ja kahdesta, josta sitä saa jopa 5 vuotta.

Hae täältä pikavippi pitkällä maksuajalla:

Ostosrahalta saa haettua lainaa heti 400 - 10 000€ ja laina-aikaa näille nopeille lainoille saa 1 - 8 vuotta. Pisimmän mahdollisen laina-ajan voi saada, jos ottaa ainakin 2000€ lainaa. Ja vaikka ottaisikin vaikka vain minimisumman eli 400€ lainaa, niin saa sillekin otettua laina-aikaa jopa varsin mukavat 2 vuotta. Ostosrahan alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Myös täältä lainaa pitkällä maksuajalla:

Laina.fi on listattu esimerkiksi tällä sivustolla vuoden 2018 parhaaksi pikavipiksi. Ei siis ole ihme, että se loistaa myös siinä vaiheessa, kun etsitään firmaa, missä lainan voi maksaa hiljalleen osissa takaisin. Ja vieläpä varsin maltillisella korolla, kun lainaa verrataan muihin pikavippeihin. Laina.fi:llä on tuote jolle saa suoraan pitkän maksuajan ja sitten joustoluotto, jotta voi maksaa myös erissä takaisin.

Pikavippi 1500€ - 5000€ maksuaikaa jopa 1 - 5 vuotta

Saadakseen pikavipin selkeällä ja pitkällä ennakkoon päätetyllä maksuajalla Laina.fi-palvelusta, pitää lainatuotteeksi valita ”kertalaina”. Myös yrityksen käyttölainaa voi maksaa hiljalleen takaisin, mutta kyseinen laina toimii vähän eri logiikalla eikä oikein vastaa perinteisiä pikavippejä.

Pisin mahdollinen maksuaika Laina.fi:llä on siis 5 vuotta. Tämän maksuajan voi valita, jos ottaa pikavippiä vähintään 1500 euroa. Suurin mahdollinen summa, mille maksuaikaa saa 5 vuotta on 5000 euroa ja saman maksuajan voi luonnollisesti ottaa kaikille mahdollisille summille 1500 euron ja 5000 euron välissä.

5 vuotta ei kuitenkaan ole ainoa mahdollinen maksuaika kertalainalle. Muita mahdollisia maksuaikoja ovat 1, 2, 3 ja 4 vuotta. Kertalaina on muotoiltu niin, että 2 vuoden maksuajan voi valita mille tahansa mahdolliselle lainattavalle summalle (pienin mahdollinen on 600 euroa). 1 vuoden laina-aika on puolestaan tarjolla kaikille summille 600 eurosta alkaen aina 2500 euroon asti. 3 vuoden maksuaikaa voi käyttää välillä 1000 euroa – 5000 euroa. Ja 4 vuoden maksuajan voi ottaa kaikille summille 1500 eurosta ylöspäin.

Voi kuulostaa hieman haastavalta aluksi, mutta onneksi Laina.fi:n sivuilta löytyy hyvä lainalaskuri, millä homma tulee hyvin selväksi, eikä eri laina-aikoja ja summia tarvitse itse laskeskella.

Sillä, miten suuren lainasumman ja miten pitkän maksuajan valitse ei ole merkitystä siihen, millä tavoin laina maksetaan takaisin: laina maksetaan aina takaisin saman kokoisissa kuukausittaisissa erissä. Kuukausierä on luonnollisesti sitä isompi, mitä isompi laina on ja mitä lyhyempi laina-aika on.

Vaikka tässä kuvattua pikavippiä voikin siis saada jopa 5000 euroa ja jopa 5 vuoden maksuajalla, niin hoituu pikavipin saaminen todella nopeasti. Hakemuksen voi täyttää parissa minuutissa netin kautta ja hyväksytty pikavippi maksetaan melkeinpä heti hakijan tilille.

Vuotoinen nimelliskorko on tässä esitellylle lainalle joko vähän alle 25% tai vähän alle 30%, riippuen tilanteesta ja todellinenkin vuosikorko jää alle 50% tason.

Koska yllä kuvatun pikavipin takaisin maksaminen on verrattain matalan koron ja pitkän maksuajan ansiosta mahdollista todella monille, niin myönnetään laina myös monille hakijoille. Varmoja kriteerejä siihen, ettei lainaa saa on vain oikeastaan se, että ikää on korkeintaan 19 vuotta tai vähintään 76 vuotta. Lisäksi lainaa ei myönnetä niille hakijoille, jotka ovat menettäneet luottotietonsa. Koska lainahakemuksen täyttäminen on todella nopeaa sekä helppoa eikä maksa mitään, niin voi lainaa olla ihan järkevä hakea, vaikka et olisi täysin varma sen saamisesta, mutta todella haluat sen.

Kolmas pikavippi pitkällä maksuajalla

Mikäli ei jostain syystä halua käyttää ylempänä mainittua vaihtoehtoa, niin on hyvä tietää, että on myös toinen paikka, mistä pikavipin voi saada jopa 5 vuoden maksuajalla. Kyseessä on Credigo. Credigo tarjoaa pikavippejä kooltaan 100 euroa - 2500 euroa. Maksuaikojen suhteen homma toimii niin, että jos lainaa ottaa enintään 400 euroa, niin tulee maksuajaksi automaattisesti 6 kuukautta ja jos lainaa ottaa vähintään 500 euroa (400€ ja 500€ välissä ei ole vaihtoehtoja), niin voi laina-ajan valita haluamakseen väliltä 1-5 vuotta. Hae nyt pikavippi Credigolta.