Pikavippi sähköpostilaskulla – Pikavippilasku sähköpostilaatikkoon

On ymmärrettävää, että monissa tilanteissa ihminen haluaa pikavipistä laskun sähköpostiin. Ei ole kovin kauan aikaa siitä, kun pikavippilaskua ei kuitenkaan ollut monesti helppo saada maililla, vaan sen sijaan se kolahti perinteisestä postilaatikosta ja monesti vielä lainayrityksen näkyvällä logolla varustettuna. Tänä päivänä on kuitenkin onneksi olemassa useampia pikavippiyrityksiä, jotka lähettävät laskun pikavipistä sähköpostitse. Alla kaksi näistä lyhyesti esiteltynä. Molemmat pikavippiyritykset ovat myös muuten erittäin hyviä paikkoja hakea lainaa.

Pikavippilasku sähköpostilla täältä:

#1 Ferratum - Luotettava pikavippiyritys ja helppo lasku sähköpostiin: Hae nyt Ferratum pikavippi.

Ferratum on yksi vanhimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä. Historiansa aikana Ferratumille on kehittynyt maine erityisen luotettavana pikavippifirmana. Yritys kertoo kuluistaan ja koroistaan ymmärrettävästi ja lähettää laskut ajallaan. Yrityksen pikavippipalvelu on myös mahdollisesti netin helpoin käyttää. Lainahakemukset onnistuvat ilman tositteiden lähettämistä ja hakemukset käsitellään erittäin nopeasti. Yritys myös samoin maksaa rahat asiakkaiden pankkitileille todella nopeasti. Ferratumin kautta pikavippiä voi hakea pienimillään vaikka vain 1 euron ja isoimmillaan 2000 euroa. Hae nyt Ferratumin pikavippi.

#2 Lainasto - Hyvä suomalainen yritys & Pikavippi sähköpostilaskulla. Hae nyt Lainaston pikavippi.

Ferratumin tavoin myös Lainastolta saa pikavipistä laskun helposti sähköpostiin. Lainasto on myös muuten erittäin hyvä pikavippiyritys, ja se myöntääkin esimerkiksi erittäin kattavasti eri kokoisia lainoja. Lainastot korot ovat myös keskimäärin varsin kilpailukykyisiä pikavippimarkkinoilla. Lainasto saakin vahvan suosituksen.

Mitä etuja on sähköpostilla toimitettavasta pikavipin laskusta?

Realistisesti ottaen on monia tilanteita, joissa pikavipin hakija ei halua ottaa sitä riskiä, että joku asunnon toinen käyttäjä näkee sen, että henkilö on hakenut pikavipin. Näissä tilanteissa sähköpostilasku on luonnollisesti loistava vaihtoehto. Pikavippilasku voi myös tietyllä tasolla olla varmempi kuin perinteinen postin kautta toimitettava lasku. Postitettavat laskut voivat jäädä matkalle, ja erityisesti muuttotilanteissa niiden kanssa voi monesti syntyä haastavia hetkiä, kun lasku on lähetetty eri osoitteeseen kuin missä sen pitäisi oikeasti olla.

Yhtenä etuna sähköpostitse toimitettavan pikavippilaskun kohdalla on myös se, että sen avulla säästyy monesti ärsyttävästä tilinumeroiden ja viitenumeroiden tarkasta näppäilystä. Sähköpostilaatikkoon tulleesta laskusta numerot on helppo vain kopioida nettipankkiin, ja näin toteuttaa laskun maksaminen todella nopeasti.

Vaikka yllä olevat edut ovatkin isoja, niin ehkä isoin sähköpostilaskun etu on se ettei siitä joudu maksamaan erikseen. Tänä päivänä on nimittäin olemassa myös pikavippiyrityksiä, jotka veloittavat erikseen siitä, että ne lähettävät laskun perinteisellä postilla. Näin eivät toimi kaikki yritykset, mutta koska tämän tyyppisiä kuluja ei monesti jaksa ruveta selvittämään siinä vaiheessa, kun hakee pikavippiä uudesta yrityksestä, niin on monesti helpompaa vain valita sähköpostilasku.

Jos sähköpostilaskusta lähdetään myös hakemaan haittoja, niin yhtenä mahdollisena heikkona puolena voi pitää sitä, että ne helposti hukkuvat muiden sähköpostien sekaan. Näin on erityisesti, jos henkilölle tulee jatkuvasti suuri määrä maileja. Toinen mahdollinen riski on se, että lasku voi ajautua roskapostien sekaan, jolloin sitä ei välttämättä huomaa ennen kuin pikavippiyritys kyselee maksun perään.

Kokonaisuudessa sähköpostilaskun voi kuitenkin nähdä olevan pikavippien kohdalla lähes aina parempi idea kuin perinteisten paperilaskujen.