Pikavippi heti tilille viikonloppuna näin – Lainaa nopeasti lauantaina ja sunnuntaina

Pikavippien ehkäpä isoin etu verrattuna moniin muihin lainoihin on se, että ne on monesti mahdollista saada käytännössä heti tilille. Ja mikä parasta, niin tämä tarkoittaa useimpien pikavippejä myöntävien tahojen kohdalla myös viikonloppua. Yleensä ei siis olekaan merkitystä sillä, haetko pikavipin vaikka tiistaina vai lauantaina tai sunnuntaina – rahat siirtyvät päivästä riippumatta yhtä nopeasti pankkitilille. Mikäli haluaa vielä maksimoida sen, miten nopeasti rahaa saa käyttöönsä, niin kannattaa suosia pikavippejä myöntäviä yrityksiä, jotka käyttävät pitkälti automaattista järjestelmää lainapäätöksen tekemiseen. Tietokoneen tekemä päätös on luonnollisesti huomattavasti nopeampi kuin se, jos ihminen alkaa selailemaan hänelle lähetettyjä dokumentteja.

Tästä syystä tuonkin tässä alla kolme paikkaa, jotka hyödyntävät automaattista järjestelmää ja näin pystyvät maksamaan rahat mahdollisimman nopeasti lainaa hakeneen pankkitilille.

Pikavippi viikonloppuna heti

Suomilimiitillä lainapäätöksiä tehdään nopeasti myös viikonloppuna. Eli täältä voi saada lainaa heti myös lauantaina sekä sunnuntaina isoimpaan osan pankeista - selkeät puutteet ovat POP Pankki ja Ålandsbanken. Lainasummia täältä voi nostaa 10 eurosta alkaen ja aina 2000 euroon asti. Tuolta väliltä luonnistuvat luonnollisesti melkein kaikki summat, eli jos vaikka 100e pikavippi riittää hyvin, niin on turha ottaa muualta mitään yli 1000€ lainaa. Lainaa täältä myönnetään vähintään 21 vuotiaille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa. Päätöksen lainasta täältä saa helpoiten pankkitunnuksien avulla. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Suomilimiitin pitkän aikavälin kulut ja korot ovat jopa pikavipeiksi melko korkeat, joten kannattaa hoitaa laina pois mahdollisimman nopeasti viikonlopun jälkeen. Suomilimiitti on palvellut lainaajia jo monta vuotta ja on suomalaisen yrityksen omistama, eli tältäkin osalta kaikki on varsin hyvin kunnossa. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

2000€ joustoluotto heti viikonloppuna

Jos erityisesti joustoluotto miellyttäisi, niin voi Ferratum olla erityisen hyvä vaihtoehto. Täältä voi saada myös lauantaina sekä sunnuntaina heti joustoluoton 2000€ luottorajalla, ja tuolta luottorajalta voi nostaa itselle lainaa jo yhdestä eurosta alkaen. Vaikka Ferratum onkin kokemuksen perusteella nopea ja helppo paikka hakea lainaa, niin on ehkä sen paras ominaisuus silti se, että siltä saa tätä kirjoittaessa ensimmäiselle lainalle 30 päivää korotonta laina-aikaa. Lisäksi ensimmäisen myönnetyltä joustoluotolta tehdyn noston saa ilman nostokulua. Lainaa Ferratum voi myöntää, jos hakijalla on ikää vähintään 21 vuotta. Hae nyt joustoluotto Ferratumilta.

Iso laina heti viikonloppuna, jopa 10000€

Jos viikonloppuna tulee eteen tilanne, jossa tarvitsee melko ison laina, niin voi olla oikein hyvä idea suunnatta Ostosraha-palveluun. Täältä nimittäin voi saada moneen pankkiin heti lauantaina ja sunnuntaina jopa 10000 euron verran lainaa. Luonnollisesti myös vaikka 3000 euroa ja 5000 euroa onnistuvat, ja minimi lainasumma on melko hillityt 400€. Ostosrahalta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja lainaa on erittäin helppoa ja nopeata hakea. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Pikavippi viikonloppuna, myös yöllä:

Mikäli haluat pikavipin niin sanotusti keskellä yötä viikonloppuna, niin on hyvä vaihtoehto Vippi.fi-palvelu. Siinä missä isoin osa muista lainoja myöntävistä tahoista pistää lainapuotinsa kiinni viimeistään kello 23 aikoihin, niin toimii Vippi.fi 24 tuntia vuorokaudessa. Ja tämä siis koskee myös viikonloppuja. Tosin lainan saa heti yöllä vain, jos on aiemmin käyttänyt palvelua.

Vippi.fi tarjoaa tällä hetkellä kahta eri nimellä kulkevaa lainaa, ensimmäinen on ”joustoluotto” ja jälkimmäinen ”kulutusluotto”. Näistä erityisesti ensimmäinen vertautuu perinteiseen pikavippiin. Tätä joustoluoton nimellä kulkevaa lainaa on nimittäin mahdollista saada 100 – 2000 euroa, kun taas kulutusluoton pienin mahdollinen määrä on 1000 euroa ja suurin mahdollinen määrä peräti 10,000 euroa.

Sen lisäksi, että tämän pikavippejä myöntävän tahon erikoisuus on se, että se myöntää lainaa myös yöllä, niin on sillä toinenkin harvinainen ominaisuus. Tältä pikavippisivustolta voi nimittäin saada lainaa jo 18-vuotiaana. Isoin osa muista yrityksistä on päättänyt, etteivät ne myönnä lainaa näin nuorille henkilöille. On ehkä syytä sanoa, että jos olet 18-vuotias ja hakemassa viikonloppuna lainaa, niin muistathan, että laina on myös pakko maksaa takaisin, tai muuten edessä voi olla tarpeettoman suuria ongelmia.

Kummasta tahansa näistä palveluista lainaa hakeekin, niin huomion arvoista on se, että ne eivät nosta korkojaan viikonloppuna verrattuna arkeen. Ei siis tarvitse ajatella, että lainaa saa pienemmän korolla joskus muulloin kuin vaikka lauantai-iltana. Hae nyt pikavippi Vippi.fi-sivustolta.

Lainaa lauantaina ja sunnuntaina jo 18 vuotiaalle

Myös Blue Financelta voi saada lainaa viikonloppuna heti tilille. Tämän paikan erikoisuus on se, että lainaa voi saada jo 18 vuotiaasta alkaen ja itse asiassa näyttää siltä, että täältä on ehkäpä netin parhaat mahdollisuudet saada lainaa jo noin nuorena tai 19-vuotiaana. Monesti muut lainapaikat eivät useinkaan käytännössä myönnä lainaa alle 20 vuotiaille, vaikka kertovatkin ikärajan olevan vain 18 vuotta. Lainaa Blue Financelta voi hakea perinteisin pikavipin muodossa (100 - 700€) tai sitten joustoluoton kautta, jonka lainaraja on 2000 euroa. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Myös viikonloppuna on syytä pitää lainatessa järki päässä

Viikonloppu on monelle melko huoletonta aikaa ja silloin myös rahankäyttö voi ehkä joskus lähteä vähän turhan käsistä. On kuitenkin hyvä muistaa, että viikonlopun jälkeen koittaa arki varsin nopeasti. Sekä kirjaimellisesti että kuvainnollisesti. Ja jos viikonloppuna on ottanut omaan maksukykyyn nähden liikaa kallista lainaa, niin voi tuosta arjesta tulla varsin pitkä - erityisesti kuvainnollisesti.