Pikavippi viikonloppuna – lainaa heti tilille lauantaina ja sunnuntaina näistä

Pikavippien ehkäpä isoin etu verrattuna moniin muihin lainoihin on se, että ne on monesti mahdollista saada käytännössä heti tilille. Ja mikä parasta, niin tämä tarkoittaa useimpien pikavippejä myöntävien tahojen kohdalla myös viikonloppua. Yleensä ei siis olekaan merkitystä sillä, haetko pikavipin vaikka tiistaina vai lauantaina tai sunnuntaina – rahat siirtyvät päivästä riippumatta yhtä nopeasti pankkitilille. Mikäli haluaa vielä maksimoida sen, miten nopeasti rahaa saa käyttöönsä, niin kannattaa suosia pikavippejä myöntäviä yrityksiä, jotka käyttävät automaattista järjestelmää lainapäätöksen tekemiseen. Tietokoneen tekemä päätös on luonnollisesti huomattavasti nopeampi kuin se, jos ihminen alkaa selailemaan hänelle lähetettyjä dokumentteja.

Tästä syystä tuonkin tässä alla esille kaksi paikkaa, jotka hyödyntävät automaattista järjestelmää ja näin pystyvät maksamaan rahat mahdollisimman nopeasti lainaa hakeneen pankkitilille. Isona erona näiden kahden paikan kohdalla voi pitää sitä, että jälkimäinen vaihtoehto maksaa lainoja myös yöllä. Päätin listata yöllä lainoja myöntävät tahon kuitenkin vasta toisena, koska ensimmäisestä vaihtoehdosta saa tätä kirjoittaessa ensimmäisen lainan kuukaudeksi kokonaan ilman korkoja ja kuluja (tarjous ei ole voimassa palvelua / sen sisarpalvelua jo aiemmin käyttäneille).

Pikavippi viikonloppuna nopeasti, vaihtoehto #1:

Rahapalvelu tarjoaa siis tällä hetkellä ensimmäisen pikavipin, tietyin rajoituksin, kuukauden ajaksi täysin ilman kustannuksia. Itse lainasumma pitää tietenkin maksaa takaisin. Ja mikä parasta, niin tästä paikasta on mahdollista saada todella nopeasti rahaa tilille myös lauantaina ja sunnuntaina, parhaimmillaan rahat voivat olla käytössä pankkitilillä jo 15 minuutin kuluttua lainan hakemisesta. Tätä lähemmäksi ”heti” on vaikea päästä pikavippien kohdalla.

Hyvää tässä pikavipissä on myös se, että sitä on mahdollista saada erittäin kattavasti eri summilla. Pienin mahdollinen laina on vain 50 euroa ja suurimmillaan lainaa voi saada jopa 4000 euroa. Riippumatta lainaamastasi summasta, rahansiirrot toimivat nopeasti ja lainahakemukset käsitellään äkkiä.

Rahapalvelun kautta nostettuja lainoja voi lyhentää hiljalleen erissä, eli ei tarvitse stressata siitä, että laina pitäisi maksaa heti takaisin.

Pikavippi viikonloppuna, myös yöllä:

Mikäli haluat pikavipin niin sanotusti keskellä yötä viikonloppuna, niin on hyvä vaihtoehto Vippi.fi-palvelu. Siinä missä isoin osa muista lainoja myöntävistä tahoista pistää lainapuotinsa kiinni viimeistään kello 23 aikoihin, niin toimii Vippi.fi 24 tuntia vuorokaudessa. Ja tämä siis koskee myös viikonloppuja.

Vippi.fi tarjoaa tällä hetkellä kahta eri nimellä kulkevaa lainaa, ensimmäinen on ”joustoluotto” ja jälkimmäinen ”kulutusluotto”. Näistä erityisesti ensimmäinen vertautuu perinteiseen pikavippiin. Tätä joustoluoton nimellä kulkevaa lainaa on nimittäin mahdollista saada 100 – 2000 euroa, kun taas kulutusluoton pienin mahdollinen määrä on 1000 euroa ja suurin mahdollinen määrä peräti 10,000 euroa.

Sen lisäksi, että tämän pikavippejä myöntävän tahon erikoisuus on se, että se myöntää lainaa myös yöllä, niin on sillä toinenkin harvinainen ominaisuus. Tältä pikavippisivustolta voi nimittäin saada lainaa jo 18-vuotiaana. Isoin osa muista yrityksistä on päättänyt, etteivät ne myönnä lainaa näin nuorille henkilöille. On ehkä syytä sanoa, että jos olet 18-vuotias ja hakemassa viikonloppuna lainaa, niin muistathan, että laina on myös pakko maksaa takaisin, tai muuten edessä voi olla tarpeettoman suuria ongelmia.

Kummasta tahansa näistä palveluista lainaa hakeekin, niin huomion arvoista on se, että ne eivät nosta korkojaan viikonloppuna verrattuna arkeen. Ei siis tarvitse ajatella, että lainaa saa pienemmän korolla joskus muulloin kuin vaikka lauantai-iltana.