Pikavippi yöllä – Näin saat pikavipin heti yöllä tilille vuonna 2021!

Pikavippi on mahdollista saada pankkitilille yöllä myös vuonna 2021. Tähän kuitenkin liittyy eräitä rajoituksia, joista on syytä olla tietoinen. Ensimmäinen on se, että mikään lainayritys ei saa siirtää ensimmäistä sen kyseiselle asiakkaalle myöntämää lainaa hänen tilille kello 23.00 jälkeen (ja ennen 07.00 aamulla). Jos asiakkaalla on kuitenkin jo avoin joustoluotto-laina, niin siltä tehdystä toisesta nostosta alkaen lainaa voi periaatteessa saada tilille vaikka 04. Näistä säännöistä huolimatta, monet yritykset eivät myönnä ensimmäistä lainaa edes tuohon kello 23.00 asti eivätkä siirrä jatkonostoja keskellä yötä. Tällä sivulla on mainittu paikkoja, joista voi saada ensimmäisen lainan melko myöhäänkin ja jatkonostot heti yöllä.

Pikavippi tilille yöllä joka päivä

Saldolimiitti on yksi niistä paikoista, joka kertoo, että siltä saa pikavipin kellon ympäri. Kuitenkin siis niin, että uusi asiakas saa lainaa vain 23.00 asti heti, mutta sitten kun lainatili on auki, niin lainaa saa kyllä palvelun verkkosivuston perusteella 24/7.

Saldolimiitin lainasummat toimivat niin, että suurin mahdollinen lainasumma on 2000€ ja pienin mahdollinen uuden asiakkaan lainasumma on 300€. Alaikäraja tässä palvelussa on 18 vuotta. Hae nyt pikavippi Saldolimiitiltä.

Lainaa nopeasti ja myöhään asti

Päivitys 24.3.2021: Ferratum ei ainakaan tällä erää enää myönnä uusille asiakkaille sen yöllä nostettavissa olevaa lainaa. Pyrimme päivittämään tätä sivua, jos kyseinen laina tekee paluun. Ferratumin joustoluotolta voi tehdä nostoja yöllä. Tuota kyseistä joustoluottoa voi saada jopa 4000€ ja uusi asiakas voi saada siltä lainaa heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen kello 07-23. On hyvä huomata, että Ferratum ei välttämättä anna ensimmäistä lainapäätöstä yhtä nopeasti kuin vaikka Saldolimiitti. Ferratumin alaikäraja on 22 vuotta.

Nosta rahaa joustoluotolta 24/7

Vippi-palvelusta saa ensimmäisen joustoluoton kello 7 – 23, mutta jatkossa nostojen lainatililtä pitäisi onnistua 24/7. Vipin joustoluottoa voi saada enintään 2000€. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Huomaathan, että lainafirmoilla voi olla eroja siinä, miten nopeasti ne nyt pystyvät maksamaan lainan tiettyyn pankkiin. Yleisellä tasolla voi todeta, että mitä suositumpi pankki, niin sitä paremmat mahdollisuudet sinne on saada laina heti. S-pankki on kuitenkin tähän poikkeus, sillä vain harvat lainafirmat pystyvät ylipäätänsä siirtämään sinne lainaa nopeasti.

Lisää hyviä lainapaikkoja

Näiltä lainapaikoilta ei voi saada yöllä tilille lainaa, mutta ne voivat muuten olla parempia kuin ylempänä mainitut. Näitä kannattanee siis harkita ainakin siinä tapauksessa, että yksikään ylempänä mainittu paikka ei myönnä lainaa, mutta on silti tarve lainalle.

Pidä tämä mielessä, jos haet lainaa yöllä

Yöaikaan ihminen kohtaa monesti monia eri rahaa vaativia houkutuksia. Monesti myös nämä houkutukset ovat sen tyyppisiä, että seuraavana päivänä rahan käyttäminen niihin voi kaduttaa. Erityisesti näin voi olla, jos niitä varten on nostettu laina ja sitten käytetty lainarahat. Jos siis haet pikavipin yöllä, niin yritä pitää huoli siitä, että todella haluat lainata rahaa. Lainatut rahathan pitää aina maksaa takaisin riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen lainan haki ja miten nopeasti rahat käytti. Luonnollisesti myös yöllä on kuitenkin monesti ihan tavallisia syitä hakea pikavippi, joku on ehkä unohtanut maksaa laskun päivällä ja toinen saattaa haluta hakea ruokaa 24/7 auki olevasta kaupasta.

Molemmat tällä sivulla mainitut yöllä nostettavaa lainaa tällä erää tarjoavat palvelut mahdollistavat sen, että voi saada lainaa pankkitunnuksilla, eli niille ei joudu lähettelemään mitään varsinaisia hakemuksia tai skannailemaan dokumentteja. Kyseisiä lainaa tarjoavia palveluita yhdistää myös se, että niitä voi käyttää hyvin myös matkapuhelimella.

Vieritä ylös