Pikavippi yöllä

Aina välillä rahaa on pakko saada äkkiä keskellä yötä. Monet pikavippejä tarjoavat yritykset siirtävät lainoja kuitenkin lainoja vain 22 tai 23:00 asti. Onneksi on kuitenkin olemassa pari luotettavaa pikavippiä, joiden kautta lainaa voi saada myös yöllä tilille. On kuitenkin tärkeätä huomata, että jos hakee pikavippiä yöllä kello 23:00 jälkeen lainapaikasta, jota ei ole käyttänyt ennen, niin maksetaan pikavippi vasta aamulla hakijan tilille. Tämä juontaa ihan lainsäädännöstä. Eli siis 23:00 jälkeen lainaa ei saa uutena asiakkaana mistään heti, mutta tuohon 23:00 asti se pitäisi onnistua alla olevista firmoista ja sitten, kun niiltä on ottanut kerran lainaa, niin pitäisi uudet lainat onnistua myös vaikka 03:30.

Pikavippi tilille yöllä joka päivä

Limiitti on yksi niistä paikoista, joka kertoo, että siltä saa pikavipin kellon ympäri. Kuitenkin siis niin, että uusi asiakas saa lainaa vain 23:00 asti heti, mutta sitten kun lainatili on auki, niin lainaa saa kyllä palvelun verkkosivuston perusteella 24/7. Limiitin lainasummat toimivat niin, että se myöntää uusille (hyväksytyille) lainaa ottaville henkilöille joko 500€ tai 2000€ lainarajan ja tämän rajan puitteissa lainaa saa sitten ottaa niin paljon kuin haluaa ja myös lisälainaa alkuperäisen päälle. Ikäraja tässä palvelussa on vain 18 vuotta. Hae nyt pikavippi Limiittiltä.

Toinen pikavippi heti yöllä tilille

Kahden muun tällä sivulla mainitun palvelun tapaan myös Ferratum (money) tarjoaa rahansiirrot keskellä yötä lainan ottajan pankkitilille. Mutta ekan lainan kohdalla ei siis heti tilille kello 23:00 jälkeen. Kahteen muuhun vaihtoehtoon verrattuna Ferratumin etu on se, että tästä paikasta saa myös alle 100 euron pikavippejä. Ja itse asiassa täällä ei varsinaisesti edes ole minimilainasummaa, vaan voit ottaa lainaa vaikka 1 euron, 10 euroa tai 50 euroa - todella hyvä paikka siis niihin tilanteisiin, joissa tarvitsee yöllä hieman rahaa. Äärettömän pienet minimilainasummat tarkoittavat myös sitä, että täällä voi olla hyvä idea ottaa vaikka 20 euron pikavippi varmuuden vuoksi etukäteen jonain päivänä, jotta tietää saavansa sitten tarpeen mukaan myös yöllä heti lainaa tilille. Tämän paikan ikäraja on 21 vuotta ja suurin mahdollinen lainasumma, jonka täältä voi saada heti on 2000€. Hae nyt pikavippi Ferratumilta.

Lainaa joka päivä 24/7

Vippi.fi on yksi suomen tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, ja sen kautta maksut onnistuvat monista muista yrityksistä poiketen pankkitilille vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Ja mikä parasta tästä yrityksestä voi saada myös todella kattavasti eri kokoisia vippejä kellon ympäri. Voit hakea yöllä pienimillään 100 euron pikavipin, mutta toisaalta isomman rahan tarpeen iskiessä voit hakea lainaa myös jopa 2000 euroa. Luonnollisesti myös kaikki muut summat (esimerkiksi 500 euroa tai 1000 euroa) näiden välillä onnistuvat. Näiden edellä mainittujen summien lisäksi palvelussa on myös tarjolla toinen lainatuote, jonka kautta lainaa voi saada jopa 10000€ - todennäköisesti tämän saaminen on toki huomattavasti vaikeampaa. On syytä vielä uudelleen korostaa, että tästäkään paikasta ei siirretä ensimmäistä lainaa 23 - 07 välillä heti tilille vaan vasta aamulla, vaikka lainapäätöksen saakin heti tuolla aikavälillä.

Vippi.fi tunnetaan vuorokauden ympäri myönnettävien pikavippien lisäksi erityisesti yrityksen palvelun erittäin helposta käytettävyydestä, nopeista maksuista ja luotettavuudesta. Lainapalvelu on luonnollisesti tyyliltään sama sekä päivällä että yöllä, eikä lainaa myönnetä helpommin eri kellonaikoina. Rahat yritys lupaa maksaa yölläkin heti, käytännössä tämä tarkoittaa yleensä muutamaa minuuttia lainahakemuksen tekemisestä siihen, että rahat saapuvat hyväksytyn noston tehneen henkilön pankkitilille. Myös lainaehdot ovat tietenkin täysin samat riippumatta siitä, tehdäänkö nosto iltapäivällä vai aamuyöstä, eli et joudu maksamaan esimerkiksi korkeampaa korkoa yönostoista.

Edellä mainitun pikavipin ikäraja on 18 vuotta ja vaatimuksena lainan saamiselle on, että hakijalla on luottotiedot kunnossa. Ota nyt pikavippi Vippi.fi-palvelusta.

HUOM: Vippi-palvelu antaa jostain syystä tällä hetkellä todella kitsaasti lainaa, eli ei siis kannata luovuttaa, vaikka juuri tästä paikasta sitä ei irtoaisi. Ainakin Ferratumilta voi olla paremmat mahdollisuudet saada lainaa (kunhan ikää on ainakin mainitut 21 vuotta).

Pidä tämä mielessä, jos haet lainaa yöllä

Yöaikaan ihminen kohtaa monesti monia eri rahaa vaativia houkutuksia. Monesti myös nämä houkutukset ovat sen tyyppisiä, että seuraavana päivänä rahan käyttäminen niihin voi kaduttaa. Erityisesti näin voi olla, jos niitä varten on nostettu laina ja sitten käytetty lainarahat. Jos siis haet pikavipin yöllä, niin yritä pitää huoli siitä, että todella haluat lainata rahaa. Lainatut rahathan pitää aina maksaa takaisin riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen lainan haki ja miten nopeasti rahat käytti. Luonnollisesti myös yöllä on kuitenkin monesti ihan tavallisia syitä hakea pikavippi, joku on ehkä unohtanut maksaa laskun päivällä ja toinen saattaa haluta hakea ruokaa 24/7 auki olevasta kaupasta.

Kaikki tämän sivun lainaa tarjoavat paikat mahdollistavat sen, että voi saada pikavipin pankkitunnuksilla, eli et joudu lähettelemään mitään varsinaisia hakemuksia tai skannailemaan dokumentteja. Kaikkia tämän sivuston lainaa tarjoavia tahoja voi käyttää hyvin myös matkapuhelimella.