Pikavippi yöllä – Näin saat pikavipin heti yöllä tilille vuonna 2023

Pikavippi pitäisi olla mahdollista saada pankkitilille yöllä myös vuonna 2023. Tähän kuitenkin liittyy eräitä rajoituksia, joista on syytä olla tietoinen. Ensimmäinen on se, että mikään lainayritys ei saa siirtää ensimmäistä sen kyseiselle asiakkaalle myöntämää lainaa hänen tilille kello 23.00 jälkeen (ja ennen 07.00 aamulla). Jos asiakkaalla on kuitenkin jo avoin joustoluotto-laina, niin siltä tehdystä toisesta nostosta alkaen lainaa voi periaatteessa saada tilille vaikka 04. Näistä säännöistä huolimatta, monet yritykset eivät myönnä ensimmäistä lainaa edes tuohon kello 23.00 asti eivätkä siirrä jatkonostoja keskellä yötä. Tällä sivulla on mainittu paikkoja, joilta pitäisi voida saada ensimmäisen laina melko myöhäänkin ja jatkonostot heti yöllä.

Pikavippi tilille yöllä joka päivä

Saldolimiitti on yksi niistä paikoista, joka kertoi, ainakin aikaisemmin että siltä saa pikavipin kellon ympäri. Kuitenkin siis niin, että uusi asiakas saa lainaa vain 23.00 asti heti.

Saldolimiitin lainasummat toimivat niin, että suurin mahdollinen lainasumma on 2000€ ja pienin mahdollinen uuden asiakkaan lainasumma on 300€. Saldolimiitin lainoilla saa ihan kohtuullisesti laina-aikaa. Alaikäraja tässä palvelussa on 18 vuotta. Hae nyt pikavippi Saldolimiitiltä.

Nosta rahaa joustoluotolta 24/7

Vippi-palvelusta saa ensimmäisen joustoluoton kello 7 – 23, mutta jatkossa nostojen lainatililtä pitäisi onnistua 24/7. Vipin joustoluottoa voi saada enintään 2000€. Pienimmillään Vipin joustoluottoa voi saada 100 eurosta alkaen, vippi voi siis soveltua myös hieman pienempää lainaa etsiville henkilöille. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Huomaathan, että lainafirmoilla voi olla eroja siinä, miten nopeasti ne nyt pystyvät maksamaan lainan tiettyyn pankkiin. Yleisellä tasolla voi todeta, että mitä suositumpi pankki, niin sitä paremmat mahdollisuudet sinne on saada laina heti. S-pankki on kuitenkin tähän poikkeus, sillä vain harvat lainafirmat pystyvät ylipäätänsä siirtämään sinne lainaa nopeasti. Lisäksi myös Ålandsbanken on ilmeisesti haastava, mitä tulee nopeisiin siirtoihin.

Lainapäätöksiä heti yöllä

Omalaina on lainavertailu, jonka kautta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euroa. Omalainan kautta ei voi saada yöllä tilille lainaa, mutta se voi näyttää lainapäätöksiä 24/7. Se voi siis olla hyviä vaihtoehto lainapalveluksi, jos tärkeintä on saada yöllä tietoonsa, voiko ylipäätänsä saada lainaa. Laina-aikaa Omalainalta voi hakea vuodesta alkaen ja lainasummasta riippuen jopa 20 vuotta. Omalainan alaikäraja on 18 vuotta. Kokeile nyt Omalainaa.

Pidä tämä mielessä, jos haet lainaa yöllä

Yöaikaan ihminen kohtaa monesti monia eri rahaa vaativia houkutuksia. Monesti myös nämä houkutukset ovat sen tyyppisiä, että seuraavana päivänä rahan käyttäminen niihin voi kaduttaa. Erityisesti näin voi olla, jos niitä varten on nostettu laina ja sitten käytetty lainarahat. Jos siis haet pikavipin yöllä, niin yritä pitää huoli siitä, että todella haluat lainata rahaa. Lainatut rahathan pitää aina maksaa takaisin riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen lainan haki ja miten nopeasti rahat käytti. Luonnollisesti myös yöllä on kuitenkin monesti ihan tavallisia syitä hakea pikavippi, joku on ehkä unohtanut maksaa laskun päivällä ja toinen saattaa haluta hakea ruokaa 24/7 auki olevasta kaupasta.

Molemmat tällä sivulla mainitut yöllä nostettavaa lainaa tällä erää tarjoavat palvelut mahdollistavat sen, että voi saada lainaa pankkitunnuksilla, eli niille ei joudu lähettelemään mitään varsinaisia hakemuksia tai skannailemaan dokumentteja. Kyseisiä lainaa tarjoavia palveluita yhdistää myös se, että niitä voi käyttää hyvin myös matkapuhelimella.

Vieritä ylös