• You are here:
  • Home »

Pikavippi yöllä

Pikavippi on mahdollista saada pankkitilille yöllä myös vuonna 2020. Tähän kuitenkin liittyy eräitä rajoituksia, joista on syytä olla tietoinen. Ensimmäinen on se, että mikään lainayritys ei saa siirtää ensimmäistä sen kyseiselle asiakkaalle myöntämää lainaa hänen tilille kello 23.00 jälkeen (ja ennen 07.00 aamulla). Jos asiakkaalla on kuitenkin jo avoin joustoluotto-laina, niin siltä tehdystä toisesta nostosta alkaen lainaa voi periaatteessa saada tilille vaikka 04. Näistä säännöistä huolimatta, monet yritykset eivät myönnä ensimmäistä lainaa edes tuohon kello 23.00 asti eivätkä siirrä jatkonostoja keskellä yötä. Tällä sivulla on mainittu paikkoja, joista voi saada ensimmäisen lainan melko myöhäänkin ja jatkonostot heti yöllä.

Pikavippi tilille yöllä joka päivä

Limiitti on yksi niistä paikoista, joka kertoo, että siltä saa pikavipin kellon ympäri. Kuitenkin siis niin, että uusi asiakas saa lainaa vain 23.00 asti heti, mutta sitten kun lainatili on auki, niin lainaa saa kyllä palvelun verkkosivuston perusteella 24/7. Limiitin lainasummat toimivat niin, että siltä voi saada joustoluoton, jolla on 2000€ lainaraja, ja tuolta joustoluotolta voi sitten rajan puitteissa nostaa lainaa niin paljon kuin haluaa ja myös lisälainaa alkuperäisen päälle. Miniminosto on kaiketi 100€. Ikäraja tässä palvelussa on vain 18 vuotta. Hae nyt pikavippi Limiittiltä.

Toinen pikavippi heti yöllä

Ferratum muutti hiljattain palveluansa niin, että se supisti asiakaspalvelun aukioloaikoja. Ferratumilta pitäisi kuitenkin edelleen saada päätös ensimmäisestä lainasta joka päivä 07 - 23.00, ja sitten kun ensimmäinen laina on annettu, niin sen myötä saadulta luottotililtä voi nostaa lainaa myös keskellä yötä. Ferratumin kautta on mahdollista saada lainaa nopeasti 1 - 4000€. Alaikäraja lainan saamiseen Ferratumilta on 25 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Nosta rahaa joustoluotolta 24/7

Vippi-palvelusta saa ensimmäisen joustoluoton kello 7 - 23, mutta jatkossa nostojen lainatililtä pitäisi onnistua 24/7. Vipinkin joustoluoton katto on 2000€. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

HUOM: Vippi-palvelu antaa jostain syystä tällä hetkellä todella kitsaasti lainaa, eli ei siis kannata luovuttaa, vaikka juuri tästä paikasta sitä ei irtoaisi. Ainakin Ferratumilta voi olla paremmat mahdollisuudet saada lainaa (kunhan ikää on ainakin mainitut 20 vuotta).

Huomaathan, että lainafirmoilla voi olla eroja siinä, miten nopeasti ne nyt pystyvät maksamaan lainan tiettyyn pankkiin. Yleisellä tasolla voi todeta, että mitä suositumpi pankki, niin sitä paremmat mahdollisuudet sinne on saada laina heti. S-pankki on kuitenkin tähän poikkeus, sillä vain harvat lainafirmat pystyvät ylipäätänsä siirtämään sinne lainaa nopeasti.

Pidä tämä mielessä, jos haet lainaa yöllä

Yöaikaan ihminen kohtaa monesti monia eri rahaa vaativia houkutuksia. Monesti myös nämä houkutukset ovat sen tyyppisiä, että seuraavana päivänä rahan käyttäminen niihin voi kaduttaa. Erityisesti näin voi olla, jos niitä varten on nostettu laina ja sitten käytetty lainarahat. Jos siis haet pikavipin yöllä, niin yritä pitää huoli siitä, että todella haluat lainata rahaa. Lainatut rahathan pitää aina maksaa takaisin riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen lainan haki ja miten nopeasti rahat käytti. Luonnollisesti myös yöllä on kuitenkin monesti ihan tavallisia syitä hakea pikavippi, joku on ehkä unohtanut maksaa laskun päivällä ja toinen saattaa haluta hakea ruokaa 24/7 auki olevasta kaupasta.

Kaikki tämän sivun lainaa tarjoavat paikat mahdollistavat sen, että voi saada pikavipin pankkitunnuksilla, eli et joudu lähettelemään mitään varsinaisia hakemuksia tai skannailemaan dokumentteja. Kaikkia tämän sivuston lainaa tarjoavia tahoja voi käyttää hyvin myös matkapuhelimella.