Pikavippi yritykselle – Yritykselle nopeasti / heti lainaa netistä (2021)

Pikavipit mielletään erityisesti yksityishenkilöiden tavaksi saada rahoitusta nopeasti. Internetissä on kuitenkin muutamia palveluita, joista voi myös käytännössä saada pikavipin yritykselle. Perinteisiin pikavippeihin verrattuna näillä on lähinnä etuna se, että yleensä lainasummat ovat paljon isompia ja lainaehdot huomattavasti parempia. Toisaalta negatiiviselle puolelle menee se, että lainaprosessi on hieman pidempi (joskin hyvin lyhyt verrattuna perinteisiin yrityksille suunnattuihin lainoihin) ja se, että pikavippiä yritykselle ei myönnetä ihan yhtä löysästi kuin perinteistä pikavippiä yksityishenkilöille.

Esittelen tällä sivulla seitsemän lainapaikkaa, joilta voi hakea nimenomaisesti yrityksille suunnattua pikalainaa. Sivun loppuosassa on sitten vielä esiteltävänä erityisesti yksityishenkilöille suunnattu kilpailutuspalvelu, jonka avulla kuitenkin voi myös saada lainaa yritystoimintaa varten. Ihan alkuun kuitenkin uusi palvelu, jonka avulla voi kilpailuttaa netin yrityslainoja.

Vertaa ja kilpailuta yrityslainoja:

Sambla on jo pidempään ollut kuluttajille kätevä palvelu verrattain edullisen nettilainan löytämiseen. Sambla on kuitenkin nyt hiljattain laajentanut myös yrityslainojen puolelle, ja tätä kirjoittaessa Sambla mahdollistaakin sen, että sen avulla voi etsiä kätevästi lainatarjouksia kooltaan 500€–250 000€ yrityslainaa varten. Laina-aikaa Samblan avulla voi yrityslainalle hakea kuukaudesta alkaen ja enintään 2 vuotta.

Koska Sambla pyrkii etsimään yrityslainoja monilta eri rahoituslaitoksilta, niin voi se auttaa hakijaa löytämään varsin pienen koron yrityslainan. Testaa nyt Samblaa.

Yrityslaina parhaassa tapauksessa jopa lähes heti:

Yrityslaina247 voi olla hyvä valinta yrityslainan hakemiseen esimerkiksi silloin, jos haluaa yrityslainan erittäin nopeasti. Tämän palvelun sivuston perusteella täältä voi nimittäin saada yrityslainan jopa alle tunnissa. On kuitenkin hyvä huomata, että toisaalta lainahakemuksen käsittelyssä voi mennä päivä ja rahansiirrossa toinen. Yrityslaina247 voi ilmeisesti maksaa yrityslainan erityisen nopeasti Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Osuuspankin ja OmaSp:n tileille.

Yrityslaina247:lta voi hakea yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 20 000 euron verran, eli tämä paikka voi siis soveltua parhaiten tilanteisiin, joissa riittää verrattain pieni yrityslaina. Laina-aikaa täältä voi valita haluavansa kuukaudesta alkaen ja enintään 3 vuotta. Hyvä huomata: Nimestään huolimatta, Yrityslaina247 ei maksa lainoja ulos 24 tuntia vuorokaudessa, vaan kello 7–23. Hae nyt lainaa Yrityslaina247-palvelusta.

Yrityslaina nopeasti ja monille:

Nettisivujensa perusteella Qred on varsin nopea paikka saada pikavippi yritykselle. Palvelun sivuilla nimittäin kerrotaan, että siltä voi saada lainatarjouksen tunnin sisällä lainan hakemisesta, ja lainatut jopa rahat samana päivänä. Tuo ”samana päivänä” pitäisi päteä, jos lainasopimus on allekirjoitettu arkipäivänä ennen kello 9.30, muussa tapauksessa lainan voi olettaa saapuvan seuraavana pankkipäivänä.

Lainaa tältä palvelulta voi hakea 1000e – 200 000e. Riippumatta siitä, minkä verran lainaa täältä ottaa, niin laina maksetaan takaisin samalla tavalla: kuukausittaisissa tasaerissä. Sivujen mukaan vaikuttaa kuitenkin olevan niin, että halutessaan lainan voi maksaa takaisin myös alkuperäistä laina-aikaa nopeammassa tahdissa, ja jos näin tekee niin ei tarvitse maksaa kuin käytetyn laina-ajan kulut yhdessä jäljellä olevan lainasumman kanssa. Laina-aikaa Qrediltä voi valita 6, 12 tai 18 kuukautta.

Qredillä ei pitäisi olla minkäänlaisia piilokuluja, mitä voi pitää varsin hyvänä asiana nykyään, kun monessa muussa tapauksessa kaikesta yritetään veloittaa jotain kiertotietä.

Lainaa Qrediltä voi lähteä hakemaan yksinkertaisesti kertomalla sivun lomakkeen kautta halutun lainasumman, yrityksen Y-tunnuksen, sähköpostin ja puhelinnumeron. Eli lainan hakeminen ei todellakaan vaadi paljon vaivaa.

Qredin vahvuutena voi pitää myös sitä, että se näyttää antavan lainaa melko monille hakijoille. Sekin on vielä positiivista, että Qrediltä lainaa saaneet hakijat ovat kokemusten (täällä enemmän niistä) perusteella olleet keskimäärin varsin tyytyväisiä Qrediin. Hae nyt lainaa Qrediltä.

Yritykselle lainaa 200€ – 100 000€

Osuvasti nimetty ”Yritysluotto.fi” tarjoaa yrityksille peräti kahta eri lainaa. Noista lainoista perinteisempiä yrityslainoja vastaa 3000€–100 000 euron yrityslaina, jolle voi hakea maksuaikaa 1–12 kuukautta. Yritysluotto on kuitenkin hiljattain lisännyt valikoimaansa myös sen tyyppisen yrityslainan, mitä muilta netin lainapalveluilta ei ainakaan vielä näytä löytyvän.

Yritysluotto nimittäin lanseerasi hiljattain ”Yritysluotto Flex” -nimisen tuotteen. Kyseinen laina on käytännössä yrityksille tarkoitettu joustoluotto, jonka luottoraja voi olla 2000€–20 000 euroa. Tuolta joustoluotolta voi sitten nostaa kerralla lainaa 200 eurosta alkaen. Yritysluotto Flex voi siis soveltua kätevästi myös varsin pieneen yrityksen rahoitustarpeeseen.

Yritysluotto Flexistä pitäisi olla mahdollista saada lainapäätös varsin nopeasti ja helposti. Hae nyt lainaa Yritysluotolta.

Yrityslaina pörssiyrityksen ylläpitämältä palvelulta

Capital Box (aiemmalta nimeltään Ferratum Business) on sekin palvelu, jolta voi saada nopeasti yrityslainan. Capital Boxilta lainaa voi saada 2000€ alkaen ja jopa 250 000€ ja laina-aikaa siltä voi saada jopa 24 kuukautta.

Isompien yritysten lisäksi Capital Box voi soveltua hyvin myös melko alkuvaiheessa oleville ja pienille yrityksille. Tuon voi päätellä palvelun lainanhakijoille asettamista vaatimuksista: se vaatii, että yritys on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta ja että yrityksen vuosittainen liikevaihto on yli 25 000 euroa. Lisäksi Capital Boxilla on vaatimuksia, jotka käytännössä liittyvät siihen, että yrityksellä ja sen omistajilla pitää olla kiinteä yhteys Suomeen.

Capital Boxin yhtenä eritysvahvuutena voi pitää sitä, että se näyttää myöntävän positiivisia lainapäätöksiä useammille yrityksille kuin vähintäänkin monet muut netin kautta yrityslainaa tarjoavat lainapalvelut.

Capital Box -palvelu on Ferratum Groupin ylläpitämä. Kyseinen yritys on pörssilistattu Frankfurtin pörssissä. Hae nyt lainaa Capital Boxilta.

Yrityslaina jopa heti tilille, 2000€–50 000€:

Sen perusteella, mitä Saldo kertoo sen yrityslainasta, voi se hyvinkin olla vuoden 2020 nopein. Saldolta nimittäin voi sen nettisivuston perusteella saada yrityslainan yrityksen tilille asti 5 minuutissa – eli käytännössä heti. On tosin hyvä huomata, että todennäköisesti siinä voi olla vaihtelua, että miten nopeasti laina siirtyy minkäkin pankin tileille. Lisäksi se voi todennäköisesti vaikuttaa lainan tilille saamiseen nopeuteen, että mihin kellonaikaan luottoa hakee.

Saldolta voi hakea yrityslainaa 2000€ alkaen ja jopa 50 000€, ja laina-aikaa siltä voi yrityslainalle hakea 1-12 kuukautta. Haettavaa lainasummaa voi vaihtaa 1000 euron välein ja haettavaa laina-aikaa kuukauden välein. Hae nyt lainaa Saldolta.

Löydä jopa edullinen yrityslaina:

Rahalaitos on jo pitkään mahdollistanut sen, että yksityishenkilöt voivat vertailla sekä kilpailuttaa kulutusluottoja. Se on nyt kuitenkin laajentanut myös yrityslainojen puolelle, ja tällä hetkellä Rahalaitoksen avulla voikin kilpailuttaa yrityslainoja 1000€–250 000€ summille. Rahalaitoksen yrityslainavertailun käyttäminen on nopeata sekä ilmaista eikä se luonnollisestikaan velvoita mahdollisesti tarjotun lainan ottamiseen. Rahalaitoksen vertailun avulla voi etsiä lainaa 1–24 kuukauden laina-ajalla. Kokeile nyt Rahalaitoksen palvelua.

Pikavippi yritykselle myös täältä:

BusinessCreditiltä voi saada pikavippiin rinnastettavaa yrityslainaa 1000€ – 100 000€. Ja sen lisäksi sillä tarjolla on myös BusinessCredit PRO, jonka kautta yrityslainaa voi saada jopa 5 miljoonaa euroa. BusinessCreditiltä haettavalle lainalle voi hakea laina-aikaa 3 – 18 kuukautta ja BusinessCreditin mukaan siltä voi saada lainatut rahat tilille samana päivänä. 

Esimerkkinä BusinessCreditin hinnoista voi mainita, että sen laskurin perusteella olisi niin, että jos siltä ottaisi 5000€ yrityslainan 6 kuukauden laina-ajalla, niin pitäisi siitä maksaa takaisin 6122€. Hae nyt lainaa BusinessCreditiltä.

Yrityslainaa jopa 300 000€:

Siltrahalta voi saada yritykselle lainaa 1000 – 300 000€, eli tämä palvelu voi soveltua hyvin monenlaiseen rahoitustarpeeseen. Laina-aikaa Siltarahalta voi saada kuukaudesta alkaen ja jopa 3 vuotta. Siltarahan verkkosivuston perusteella siltä voi parhaassa tapauksessa saada lainan pankkitilille asti jopa samana päivänä, mutta käytännössä kannattanee kuitenkin olettaa, että rahojen saamiseen menee 1-3 pankkipäivää lainapäätöksestä. 

Siltarahan suhteen on hyvä huomata, että siltä voi saada lainaa vain, jos yritys on toiminut ainakin 2 vuotta. Hae nyt lainaa Siltrahalta.

Pikalainaa yritystoimintaa varten

Tuossa ylempänä on listattuna palveluita, jotka keskittyvät nimenomaan yrityksille myönnettäviin nopeisiin lainoihin. Näiden lisäksi kannattaa kuitenkin mahdollisesti harkita myös Omalaina-palvelua. Tämä on siinä mielessä varsin erilainen lainapalvelu, että täältä voi hakea lainaa moneen eri tarkoitukseen ja sen sijaan, että Omalaina myöntäisi itse suoraan lainaa sinulle, niin kilpailuttaa se lainahakemuksesi erittäin nopeasti. Tämän ansiosta täältä voi mahdollisesti saada nopeasti hyvän käsityksen siitä, miten halvalla yritykselle voi saada lainaa.

Lainaa täältä voi hakea 100 eurosta alkaen ja aina 60 000 euroon asti. Ja laina-ajat vaihtelevat välillä 1 – 20 vuotta. Koska Omalainaa ei tunneta yrityksille tarjottavista lainoista, niin lisäsin tuohon alle pari kuvaa joiden perusteella oletan, että täältäkin voisi saada lainan juuri yritykselle.

Jos haet yrittäjänä lainaa, niin näitä tietoja kysytään lainhakemuksessa

Lainan käyttötarkoituksen alta löytyvät kohdat ”yrityksen kaupallisen toiminnan aloittaminen” ja ”yrityksen kaupallisen toiminnan laajentaminen”. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Mistä nopea laina toiminimelle?

Jotkin yllä mainituista pikalainaa tarjoavista yrityksistä keskittyvät palvelemaan erityisesti isompia yrityksiä. Onneksi kuitenkin ainakin kolme niistä tuo selkeästi esille, että se palvelee myös toiminimiyrityksiä – eli siis käytännössä yksityisiä elinkeinonharjoittajia.

Kyseiset palvelut ovat Yrityslaina247, Qred, jolta siis voi hakea lainaa 1000€ – 200 000€ ja Siltaraha, jolta voi hakea toiminimelle lainaa 1000€–10 000€. Toiminimiyrityksien käytettävissä olevia lainapalveluita on käsitelty enemmän esimerkiksi täällä.

Minkä palvelun kautta netistä laina uudelle yritykselle?

Mikäli yritykselle ei tarvitse lainaa yli 60 000€, niin voi ainakin Omalaina olla uudelle yritykselle lainaa halutessa hyvä palvelu kokeiltavaksi. Sen lainahakemuksestahan tosiaan ylempänä mainitusti löytyy kohta, jossa voi kertoa hakevansa lainaa yrityksen toiminnan aloittamiseen. Mikäli Omalaina ei innosta tai sen kautta ei saa myönteistä luottopäätöstä, niin kannattanee harkita ainakin Rahalaitos Businesstä. Tuo sen takia, että se voi nopeasti seuloa sitä, onko uusi yritys sellainen, että sille voi ylipäätänsä saada netistä lainaa.

Onko netin lainapalveluilta mahdollista saada yrityslainalle pitkä maksuaika?

Monilla netin kautta yrityslainaa myöntävillä tahoilla on tarjolla vain verrattain lyhyitä maksuaikoja, eli esimerkiksi enintään 18 kuukautta. Mikäli haluaa tuota pidemmän maksuajan, niin kannattaa tutustua ainakin Siltarahaan ja Omalainaan.

Noista Siltaraha mahdollistaa 3 vuoden laina-ajan hakemisen ja Omalainalta voi periaatteessa hakea laina-aikaa jopa 20 vuotta. On tosin hyvä huomata, että Omalainan kautta haettavissa olevat pitkän maksuajan lainat eivät välttämättä sovi kovin moniin tilanteisiin, joissa haluaa yritystoimintaa varten lainaa.

Voiko yrityslainan saada viikonloppuna?

Sen pitäisi olla mahdollista ainakin silloin, jos hakee yrityslainaa netistä: ylempänä tällä sivulla mainituista palveluista Yrityslaina247 tuo verkkosivustollaan selkeästi esille, että se maksaa yrityslainoja ulos myös viikonloppuna.

Suosittelemme vertailemaan mahdollisia lainatarjouksia

Kun yritykselle tarvitsee nopeasti lainaa, niin voi olla iso houkutus ottaa vastaan ensimmäinen tarjottu laina. Suosittelemme kuitenkin vahvasti sitä, että erityisesti netistä haettavien yrityslainojen suhteen suorittaa vähintäänkin pientä vertailua ennen kuin tekee päätöksen lainan ottamisesta – näin varsinkin koska netin kautta tehty vertailu voi olla todella nopeata ja tuoda ihan hyvin säästöjä. Vertailu on myös lähtökohtaisesti avain siihen, että löytää parhaan yrityslainan.

Muita vaihtoehtoja hakea yritykselle rahoitusta

Mikäli yltä ei löytynyt soveltuvaa vaihtoehtoa, niin kannattaa mahdollisesti tutustua ainakin Business Finlandin tarjontaan. Lisäksi myös esimerkiksi Finnveralta voi löytyä joihinkin tilanteisiin soveltuvia ratkaisuja.

Lyhyitä kysymyksiä ja vastauksia netin yrityslainoista

Minkälaisia kokemuksia ihmisillä on netin yrityslainapalveluista?

Keskimäärin tarkastellen ihmiset vaikuttavat olleen ehkä jopa yllättävän tyytyväisiä netin kautta yrityslainaa myöntäviin firmoihin, ja monissa kokemuksissa tuleekin esille esimerkiksi se, että lainaa on ollut helppo hakea ja se, että lainapalvelun toiminta on ollut nopeata.

Miten netin yrityslainamarkkina on muuttunut viime vuosina?

Yrityslainaa netissä tarjoavien lainapalveluiden määrä näyttää kasvaneen varsin paljon parin viime vuoden aikana. Osittain tuon myötä myös tarjolla olevien lainasummien vaihtelu vaikuttaa laajentuneen: nykyään netistä voi hakea helposti sekä pientä että varsin isoa yrityslainaa.

Ovatko mahdollisuudet saada netistä yrityslaina muuttuneet viimeisen vuoden aikana?

Eivät ainakaan läheskään niin paljon kuin yleisen maailmantilanteen perusteella olisi voinut olettaa: yrityslainaa on edelleen ainakin ihan ok mahdollisuudet saada netistä.

Miten yrityslaina maksetaan takaisin?

Tyypillisesti yritysluotto maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä. Se, miten suuria erät ovat, riippuu luonnollisesti ainakin nostetusta lainasummasta, luoton korosta ja valitusta laina-ajasta.

Vieritä ylös