• You are here:
  • Home »

Pikavippi yritykselle – Yritykselle nopeasti / heti lainaa netistä (2020)

Pikavipit mielletään erityisesti yksityishenkilöiden tavaksi saada rahoitusta nopeasti. Internetissä on kuitenkin muutamia palveluita, joista voi myös käytännössä saada pikavipin yritykselle. Perinteisiin pikavippeihin verrattuna näillä on lähinnä etuna se, että yleensä lainasummat ovat paljon isompia ja lainaehdot huomattavasti parempia. Toisaalta negatiiviselle puolelle menee se, että lainaprosessi on hieman pidempi (joskin hyvin lyhyt verrattuna perinteisiin yrityksille suunnattuihin lainoihin) ja se, että pikavippiä yritykselle ei myönnetä ihan yhtä löysästi kuin perinteistä pikavippiä yksityishenkilöille.

Esittelen tällä sivulla kuusi lainapaikkaa, joilta voi hakea nimenomaisesti yrityksille suunnattua pikalainaa. Sivun loppuosassa on sitten vielä esiteltävänä erityisesti yksityishenkilöille suunnattu kilpailutuspalvelu, jonka avulla kuitenkin voi myös saada lainaa yritystoimintaa varten. Ihan alkuun kuitenkin uusi palvelu, jonka avulla voi kilpailuttaa netin yrityslainoja.

Vertaa ja kilpailuta yrityslainoja:

Rahalaitos on jo pitkään mahdollistanut sen, että yksityishenkilöt voivat vertailla sekä kilpailuttaa kulutusluottoja. Se on nyt kuitenkin laajentanut myös yrityslainojen puolelle, ja tällä hetkellä Rahalaitoksen avulla voikin kilpailuttaa yrityslainoja 1000€–250 000€ summille. Rahalaitoksen yrityslainavertailun käyttäminen on nopeata sekä ilmaista eikä se luonnollisestikaan velvoita mahdollisesti tarjotun lainan ottamiseen. Rahalaitoksen vertailun avulla voi etsiä lainaa 1–24 kuukauden laina-ajalla. Kokeile nyt Rahalaitoksen palvelua.

Pikavippi yritykselle täältä:

BusinessCreditiltä voi saada pikavippiin rinnastettavaa yrityslainaa 1000€ - 100 000€. Ja sen lisäksi sillä tarjolla on myös BusinessCredit PRO, jonka kautta yrityslainaa voi saada jopa 5 miljoonaa euroa. BusinessCreditiltä haettavalle lainalle voi hakea laina-aikaa 3 - 18 kuukautta ja BusinessCreditin mukaan siltä voi saada lainatut rahat tilille samana päivänä. 

Esimerkkinä BusinessCreditin hinnoista voi mainita, että sen laskurin perusteella olisi niin, että jos siltä ottaisi 5000€ yrityslainan 6 kuukauden laina-ajalla, niin pitäisi siitä maksaa takaisin 6122€. Hae nyt lainaa BusinessCreditiltä.

Yrityslaina heti, jopa 50 000€:

Sen perusteella, mitä Saldo kertoo sen yrityslainasta, voi se hyvinkin olla vuoden 2020 nopein. Saldolta nimittäin voi sen nettisivuston perusteella saada yrityslainan yrityksen tilille asti 5 minuutissa. Ja vaikka muutkin tällä sivulla mainitut lainapaikat ovat nopeita, niin eivät ne lähtökohtaisesti ole ihan noin nopeita. Saldolta voi hakea yrityslainaa 2000€ alkaen ja jopa 50 000€, ja laina-aikaa siltä voi yrityslainalle hakea 1-12 kuukautta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Yrityslaina nopeasti:

Nettisivujensa perusteella Qred on varsin nopea paikka saada pikavippi yritykselle. Palvelun sivuilla nimittäin kerrotaan, että siltä voi saada lainatarjouksen tunnin sisällä lainan hakemisesta, ja lainatut jopa rahat samana päivänä. Tuo "samana päivänä" pitäisi päteä, jos lainasopimus on allekirjoitettu arkipäivänä ennen kello 9.30, muussa tapauksessa lainan voi olettaa saapuvan seuraavana pankkipäivänä.

Lainaa tältä palvelulta voi hakea 1000e - 10000e, eli lainasummat ovat molempiin suuntiin matalampia kuin alempana esiteltävässä toisessa paikassa hakea yritykselle pikavippi. Riippumatta siitä, minkä verran lainaa täältä ottaa, niin laina maksetaan takaisin samalla tavalla: kuukausittaisissa tasaerissä. Sivujen mukaan vaikuttaa kuitenkin olevan niin, että halutessaan lainan voi maksaa takaisin myös alkuperäistä laina-aikaa nopeammassa tahdissa, ja jos näin tekee niin ei tarvitse maksaa kuin käytetyn laina-ajan kulut yhdessä jäljellä olevan lainasumman kanssa. Laina-aikaa Qrediltä voi valita 6, 12 tai 18 kuukautta.

Täällä ei myöskään pitäisi olla minkäänlaisia piilokuluja, mitä voi pitää varsin hyvänä asiana nykyään, kun kaikesta yritetään veloittaa jotain kiertotietä.

Lainaa Qrediltä voi lähteä hakemaan yksinkertaisesti kertomalla sivun lomakkeen kautta halutun lainasumman, yrityksen Y-tunnuksen, sähköpostin ja puhelinnumeron. Eli lainan hakeminen ei todellakaan vaadi paljon vaivaa. Hae nyt lainaa Qrediltä.

Yrityslainaa jopa 300 000€:

Siltrahalta voi saada yritykselle lainaa 1000 - 300 000€, eli tämä palvelu voi soveltua hyvin monenlaiseen rahoitustarpeeseen. Laina-aikaa Siltarahalta voi saada kuukaudesta alkaen ja jopa 3 vuotta. Siltarahan verkkosivuston perusteella siltä voi parhaassa tapauksessa saada lainan pankkitilille asti jopa samana päivänä, mutta käytännössä kannattanee kuitenkin olettaa, että rahojen saamiseen menee 1-3 pankkipäivää lainapäätöksestä. 

Siltarahan suhteen on hyvä huomata, että siltä voi saada lainaa vain, jos yritys on toiminut ainakin 2 vuotta. Hae nyt lainaa Siltrahalta.

Yritykselle lainaa 3000€ - 100 000€:

Osuvasti nimetty "Yritysluotto.fi" voi soveltua erityisesti niille yrityksille, jotka tarvitsevat lainaa melko nopeasti eivätkä kovin pitkäksi aikaa. Yritysluotto.fi:ltä voi nimittäin sen nettisivuston perusteella hyvinkin saada yrityslainan pankkitilille asti parissa-kolmessa pankkipäivässä, mutta toisaalta siltä voi saada laina-aikaa enintään 12 kuukautta. Lainaa tästä palvelusta voi hakea 3000 eurosta alkaen ja jopa 100 000€. Hae nyt lainaa Yritysluotto.fi:ltä.

Pikavippi yritykselle myös täältä:

Capital Box (aiemmalta nimeltään Ferratum Business) on sekin palvelu, jolta voi saada nopeasti yrityslainan. Capital Boxilta lainaa voi saada 2000€ alkaen ja jopa 250 000€ ja laina-aikaa siltä voi saada jopa 24 kuukautta.

Isompien yritysten lisäksi Capital Box voi soveltua hyvin myös melko alkuvaiheessa oleville ja pienille yrityksille. Tuon voi päätellä palvelun lainanhakijoille asettamista vaatimuksista: se vaatii, että yritys on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta ja että yrityksen vuosittainen liikevaihto on yli 25 000 euroa. Lisäksi Capital Boxilla on vaatimuksia, jotka käytännössä liittyvät siihen, että yrityksellä ja sen omistajilla pitää olla kiinteä yhteys Suomeen.

Capital Box -palvelu on Ferratum Groupin ylläpitämä. Kyseinen yritys on pörssilistattu Frankfurtin pörssissä. Hae nyt lainaa Capital Boxilta.

Pikalainaa yritystoimintaa varten

Tuossa ylempänä on listattuna palveluita, jotka keskittyvät nimenomaan yrityksille myönnettäviin nopeisiin lainoihin. Näiden lisäksi kannattaa kuitenkin mahdollisesti harkita myös Omalaina-palvelua. Tämä on siinä mielessä varsin erilainen lainapalvelu, että täältä voi hakea lainaa moneen eri tarkoitukseen ja sen sijaan, että Omalaina myöntäisi itse suoraan lainaa sinulle, niin kilpailuttaa se lainahakemuksesi erittäin nopeasti. Tämän ansiosta täältä voi mahdollisesti saada nopeasti hyvän käsityksen siitä, miten halvalla yritykselle voi saada lainaa.

Lainaa täältä voi hakea 100 eurosta alkaen ja aina 60 000 euroon asti. Ja laina-ajat vaihtelevat välillä 1 - 20 vuotta. Koska Omalainaa ei tunneta yrityksille tarjottavista lainoista, niin lisäsin tuohon alle pari kuvaa joiden perusteella oletan, että täältäkin voisi saada lainan juuri yritykselle.

Jos haet yrittäjänä lainaa, niin näitä tietoja kysytään lainhakemuksessa

Lainan käyttötarkoituksen alta löytyvät kohdat "yrityksen kaupallisen toiminnan aloittaminen" ja "yrityksen kaupallisen toiminnan laajentaminen"

Mistä nopea laina toiminimelle?

Jotkut yllä mainituista pikalainaa tarjoavista yrityksistä keskittyvät palvelemaan erityisesti isompia yrityksiä. Onneksi kuitenkin ainakin kaksi niistä tuo selkeästi esille, että se palvelee myös toiminimiyrityksiä – eli siis käytännössä yksityisiä elinkeinonharjoittajia. Kyseiset palvelut ovat Qred, jolta siis voi saada lainaa 1000€ - 100 000€ ja Siltaraha, jolta voi saada toiminimelle lainaa 1000€–10 000€. 

Lisäksi myös Rahalaitos Business voi olla hyvä paikka, jos haluaa toiminimiyrittäjänä lainan, sillä se nimittäin mahdollistaa sen, että lainahakemuksessa voi valita olevansa yksityinen elinkeinonharjoittaja. Joskin on hyvä huomata, että Rahalaitoksen kautta etsittävät suuremmat yrityslainat ovat hyvin todennäköisesti toiminimiyrittäjien saavuttamattomissa.

Minkä palvelun kautta netistä laina uudelle yritykselle?

Mikäli yritykselle ei tarvitse lainaa yli 60 000€, niin voi ainakin Omalaina olla uudelle yritykselle lainaa halutessa hyvä palvelu kokeiltavaksi. Sen lainahakemuksestahan tosiaan ylempänä mainitusti löytyy kohta, jossa voi kertoa hakevansa lainaa yrityksen toiminnan aloittamiseen. Mikäli Omalaina ei innosta tai sen kautta ei saa myönteistä luottopäätöstä, niin kannattanee harkita ainakin Rahalaitos Businesstä. Tuo sen takia, että se voi nopeasti seuloa sitä, onko uusi yritys sellainen, että sille voi ylipäätänsä saada netistä lainaa.

Suosittelemme vertailemaan mahdollisia lainatarjouksia

Kun yritykselle tarvitsee nopeasti lainaa, niin voi olla iso houkutus ottaa vastaan ensimmäinen tarjottu laina. Suosittelemme kuitenkin vahvasti sitä, että erityisesti netistä haettavien yrityslainojen suhteen suorittaa pientä vertailua ennen kuin tekee päätöksen lainan ottamisesta – näin varsinkin koska netin kautta tehty vertailu voi olla todella nopeata ja tuoda ihan hyvin säästöjä.

Muita vaihtoehtoja hakea yritykselle rahoitusta

Mikäli yltä ei löytynyt soveltuvaa vaihtoehtoa, niin kannattaa mahdollisesti tutustua ainakin Business Finlandin tarjontaan. Lisäksi myös esimerkiksi Finnveralta voi löytyä joihinkin tilanteisiin soveltuvia ratkaisuja.