• You are here:
  • Home »

Pikavippi yritykselle – Yritykselle nopeasti / heti lainaa netistä (2020)

Pikavipit mielletään erityisesti yksityishenkilöiden tavaksi saada rahoitusta nopeasti. Internetissä on kuitenkin muutamia palveluita, joista voi myös käytännössä saada pikavipin yritykselle. Perinteisiin pikavippeihin verrattuna näillä on lähinnä etuna se, että yleensä lainasummat ovat paljon isompia ja lainaehdot huomattavasti parempia. Toisaalta negatiiviselle puolelle menee se, että lainaprosessi on hieman pidempi (joskin hyvin lyhyt verrattuna perinteisiin yrityksille suunnattuihin lainoihin) ja se, että pikavippiä yritykselle ei myönnetä ihan yhtä löysästi kuin perinteistä pikavippiä yksityishenkilöille.

Esittelen seuraavaksi viisi lainapaikkaa, jotka ovat erikoistuneet yrityksille tarjottaviin pikalainoihin. Sivun loppuosassa on sitten vielä esiteltävänä kilpailutuspalvelu, jonka avulla myös voi saada lainaa yritystoimintaa varten.

Pikavippi yritykselle täältä:

BusinessCreditiltä voi saada pikavippiin rinnastettavaa yrityslainaa 1000€ - 100 000€. Ja sen lisäksi sillä tarjolla on myös BusinessCredit PRO, jonka kautta yrityslainaa voi saada jopa 5 miljoonaa euroa. BusinessCreditiltä haettavalle lainalle voi hakea laina-aikaa 3 - 18 kuukautta ja BusinessCreditin mukaan siltä voi saada lainatut rahat tilille samana päivänä. 

Esimerkkinä BusinessCreditin hinnoista voi mainita, että sen laskurin perusteella olisi niin, että jos siltä ottaisi 5000€ yrityslainan 6 kuukauden laina-ajalla, niin pitäisi siitä maksaa takaisin 6122€. Hae nyt lainaa BusinessCreditiltä.

Yrityslaina nopeasti:

Hae nyt pikavippi yritykselle Qrediltä

Nettisivujensa perusteella Qred on varsin nopea paikka saada pikavippi yritykselle. Palvelun sivuilla nimittäin kerrotaan, että siltä voi saada lainatarjouksen tunnin sisällä lainan hakemisesta, ja lainatut jopa rahat samana päivänä. Tuo "samana päivänä" pitäisi päteä, jos lainasopimus on allekirjoitettu arkipäivänä ennen kello 9.30, muussa tapauksessa lainan voi olettaa saapuvan seuraavana pankkipäivänä.

Lainaa tältä palvelulta voi hakea 1000e - 10000e, eli lainasummat ovat molempiin suuntiin matalampia kuin alempana esiteltävässä toisessa paikassa hakea yritykselle pikavippi. Riippumatta siitä, minkä verran lainaa täältä ottaa, niin laina maksetaan takaisin samalla tavalla: kuukausittaisissa tasaerissä. Sivujen mukaan vaikuttaa kuitenkin olevan niin, että halutessaan lainan voi maksaa takaisin myös alkuperäistä laina-aikaa nopeammassa tahdissa, ja jos näin tekee niin ei tarvitse maksaa kuin käytetyn laina-ajan kulut yhdessä jäljellä olevan lainasumman kanssa. Laina-aikaa Qrediltä voi valita 6, 12 tai 18 kuukautta.

Täällä ei myöskään pitäisi olla minkäänlaisia piilokuluja, mitä voi pitää varsin hyvänä asiana nykyään, kun kaikesta yritetään veloittaa jotain kiertotietä.

Lainaa Qrediltä voi lähteä hakemaan yksinkertaisesti kertomalla sivun lomakkeen kautta halutun lainasumman, yrityksen Y-tunnuksen, sähköpostin ja puhelinnumeron. Eli lainan hakeminen ei todellakaan vaadi paljon vaivaa. Hae nyt Qredin pikavippi yritykselle.

Yrityslainaa jopa 300 000€:

Siltrahalta voi saada yritykselle lainaa 1000 - 300 000€, eli tämä palvelu voi soveltua hyvin monenlaiseen rahoitustarpeeseen. Laina-aikaa Siltarahalta voi saada kuukaudesta alkaen ja jopa 3 vuotta. Siltarahan verkkosivuston perusteella siltä voi parhaassa tapauksessa saada lainan pankkitilille asti jopa samana päivänä, mutta käytännössä kannattanee kuitenkin olettaa, että rahojen saamiseen menee 1-3 pankkipäivää lainapäätöksestä. 

Siltarahan suhteen on hyvä huomata, että siltä voi saada lainaa vain, jos yritys on toiminut ainakin 2 vuotta. Hae nyt lainaa Siltrahalta.

Yritykselle lainaa 3000€ - 100 000€:

Osuvasti nimetty "Yritysluotto.fi" voi soveltua erityisesti niille yrityksille, jotka tarvitsevat lainaa melko nopeasti eivätkä kovin pitkäksi aikaa. Yritysluotto.fi:ltä voi nimittäin sen nettisivuston perusteella hyvinkin saada yrityslainan pankkitilille asti parissa-kolmessa pankkipäivässä, mutta toisaalta siltä voi saada laina-aikaa enintään 12 kuukautta. Lainaa tästä palvelusta voi hakea 3000 eurosta alkaen ja jopa 100 000€. Hae nyt lainaa Yritysluotto.fi:ltä.

Pikavippi yritykselle myös täältä:

Ferratum Business kutsuu itseään yrityslainaksi ja tämä varmasti onkin varsin hyvä määritelmä, mutta jos ajatellaan, että yritys voi jossakin tapauksessa saada pikavipin, niin tämä lienee niin lähellä sitä kuin vain on mahdollista. Ferratum Business nimittäin mahdollistaa erittäin helpon ja nopean lainan hakemisen internetin kautta. Lisäksi pakolliset vaatimukset lainan saamiseen eivät ole missään nimessä mahdottomia. Vaatimukset liittyvät ennen kaikkea siihen, että yrityksen pitää olla vahvasti kotimainen, sen pitää olla toiminut yli puolen vuoden ajan ja vuosittaisen liikevaihdon pitää olla yli 75,000 euroa. Näiden kahden viimeisen kohdan välillä voi ehkä nähdä olevan pieni ristiriita, jos yritys on esimerkiksi toiminut 7 kuukautta ja liikevaihtoa on kertynyt vaikkapa 60,000 – suoralta kädeltä on mahdoton sanoa, lasketaanko tässä liikevaihto koko vuoden mukaan (jolloin se siis ylittäisi selvästi 75,000 euron rajan) vaiko huomioidaanko vain tuo 60,000, jolloin lainaa ei voi saada. Käytännössä tämä asia selviää ainoastaan lainaa hakemalla. Onneksi lainan hakeminen netin kautta on siis tehty todella helpoksi ja nopeaksi.

Kuten yllä olevista ehdoista voi päätellä, niin ei Ferratum Business monesti sovi aivan alkuvaiheen startup-yrityksille. Mikäli haet startup-yritykselle rahoitusta, niin kannattaa tutustua esimerkiksi tähän sivustoon.

Ferratum Business palvelun yrityksille myöntämän eräänlaisen pikavipin etuja on nopeuden lisäksi esimerkiksi se, että lainaa voi saada todella monilla eri summilla. Pienin mahdollinen laina on nimittäin ainoastaan 2000 euroa ja isoimmillaan lainaa voi saada jopa 250 000 euroa. Lisäksi lainan ehdoton vahvuus on se, että se ei vaadi niin sanottuja reaalivakuuksia. Ota nyt laina Ferratum Business -sivustolta.

Maksuaikaa Ferratum Busineksen kautta voi lainalle saada 18 kuukauteen asti, eli tämä laina luonnollisesti sopii parhaiten tilanteisiin, joissa on syytä olettaa, että lainan voi maksaa nopeasti takaisin.

Ferratum Business palvelu on Ferratum Groupin ylläpitämä. Kyseinen yritys on pörssilistattu Frankfurtin pörssissä ja erittäin vakavarainen, lisäksi palvelun verkkosivuilla myös kerrotaan, että siellä käytetään ”pankkitason turvallisuuskriteerejä” lainan hakemisen yhteydessä. Mitä ilmeisimmin lainan hakemisen Ferratum Business -sivuston kautta pitäisi siis olla erittäin turvallista. Hae nyt lainaa Ferratum Business -palvelusta.

Pikalainaa yritystoimintaa varten

Tuossa ylempänä on listattuna palveluita, jotka keskittyvät nimenomaan yrityksille myönnettäviin nopeisiin lainoihin. Näiden lisäksi kannattaa kuitenkin mahdollisesti harkita myös Omalaina-palvelua. Tämä on siinä mielessä varsin erilainen lainapalvelu, että täältä voi hakea lainaa moneen eri tarkoitukseen ja sen sijaan, että Omalaina myöntäisi itse suoraan lainaa sinulle, niin kilpailuttaa se lainahakemuksesi erittäin nopeasti. Tämän ansiosta täältä voi mahdollisesti saada nopeasti hyvän käsityksen siitä, miten halvalla yritykselle voi saada lainaa.

Lainaa täältä voi hakea 100 eurosta alkaen ja aina 60 000 euroon asti. Ja laina-ajat vaihtelevat välillä 1 - 20 vuotta. Koska Omalainaa ei tunneta yrityksille tarjottavista lainoista, niin lisäsin tuohon alle pari kuvaa joiden perusteella oletan, että täältäkin voisi saada lainan juuri yritykselle.

Jos haet yrittäjänä lainaa, niin näitä tietoja kysytään lainhakemuksessa

Lainan käyttötarkoituksen alta löytyvät kohdat "yrityksen kaupallisen toiminnan aloittaminen" ja "yrityksen kaupallisen toiminnan laajentaminen"

Mistä nopea laina toiminimelle?

Jotkut yllä mainituista pikalainaa tarjoavista yrityksistä keskittyvät palvelemaan erityisesti isompia yrityksiä. Onneksi kuitenkin ainakin yksi niistä tuo selkeästi esille, että se palvelee myös toiminimiyrityksiä – eli siis käytännössä yksityisiä elinkeinonharjoittajia. Kyseinen palvelu on Qred, jolta siis voi saada lainaa 1000€ - 100 000€. Testaa nyt Qrediä.

Suosittelemme vertailemaan mahdollisia lainatarjouksia

Kun yritykselle tarvitsee nopeasti lainaa, niin voi olla iso houkutus ottaa vastaan ensimmäinen tarjottu laina. Suosittelemme kuitenkin vahvasti sitä, että erityisesti netistä haettavien yrityslainojen suhteen suorittaa pientä vertailua ennen kuin tekee päätöksen lainan ottamisesta – näin varsinkin koska netin kautta tehty vertailu voi olla todella nopeata ja tuoda ihan hyvin säästöjä.