Pikavippien yhdistäminen – Yhdistä pikavipit helposti

Pikavippien yhdistäminen tarkoittaa sitä, että pikavippejä maksetaan pois isommalla ja koroltaan halvemmalla lainalla. Halutessaan voi yhdistää joko kaikki pikavipit, joita on tai sitten vaikkapa vain koroiltaan kaikista kalleimmat pikavipit. Koska pikavippien yhdistämiseen haetaan monesti melko isoa lainaa, niin on lainapaikaksi hyvä valita palvelu, jonka avulla voi löytää edullisen lainan. Tuollaisia paikkoja listattuna alla.

Yhdistä pikavipit nopeasti pienellä korolla

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kaikki yllä listatut paikat ovat palveluita, jotka pyrkivät etsimään hakijalle lainaa useammalta eri lainafirmalta. Ne siis niin sanotusti yrittävät kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen.

Miten halvan lainan voi löytää pikavippien yhdistämiseen?

Korkovertailun perusteella on mahdollista löytää jopa noin 5% todellisella vuosikorolla varustettu laina, jolla yhdistää pikavipit. Käytännössä tosin noin edullisen lainan saaminen ei välttämättä ole helppoa. Realistisempi todellinen vuosikorko pikavippejä yhdistellessä saattaakin olla esimerkiksi 8%. Se, miten halvan lainan yhdistämiseen voi saada, riippuu ennen kaikkea siitä, miltä lainafirmoilta mahdollisesti saa laintarjouksia. Lähtökohtaisesti halvin laina löytyy, jos niin sanottu kivijalkapankki tekee lainatarjouksen.

Pikavippien yhdistämien voi onnistua jopa yhdessä päivässä

Monet lainahakemuksia kilpailuttavat palvelut pystyvät näyttämään lainapäätöksiä heti sen jälkeen, kun on tehnyt lyhyehkön lainahakemuksen niiden nettisivustolla. Tuohon kun yhdistetään se, että kilpailutuksessa on monesti mukana myös lainafirmoja, jotka voivat maksaa lainan hakijalle jopa samana päivänä, kun lainaa haki, niin on helppo huomata, että pikavippien yhdistäminen voi olla nopeata tapa hankkia säästöjä.

Pikavippien yhdistäminen ei normaalisti vaadi vakuuksia

Yksikään kilpailutuspalvelu ei vaadi vakuuksia, jotta sen palvelua voi käyttää. Myöskään kilpailuttajien yhteistyökumppanit eivät normaalisti vaadi vakuuksia. Pikalainojen yhdistämien voi siis tässäkin mielessä olla varsin yksinkertaista.

Yhdistäminen onnistuu myös ilman takaajaa

Sen lisäksi, että pikavippien yhdistämiseen ei tarvitse vakuuksia, niin ei siihen tarvitse myöskään takaajaa. Niin halutessasi voit siis hakea lainaa ilman, että kerrot muille pikavippiongelmistasi. On kuitenkin hyödyllistä tietää se, että lainatarjouksia pikavippien yhdistämiseen voi olla helpompi saada, jos hakee lainaa niin sanotun rinnakkaishakijan kanssa. Tuo rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi aviopuoliso. Rinnakkaishakija on vastuussa lainasta, jos et itse selviydy siitä. Rinnakkaishakijan käyttäminen saattaa myös parantaa niitä ehtoja, joilla lainaa yhdistämiseen tarjotaan.

Laskelma pikavippien yhdistäminen hyödyistä

Jos olisi pikavippejä 10 000 euron edestä, maksu-aikaa niille 2 vuotta ja lainojen todellinen keskimääräinen vuosikorko olisi 25%, niin pitäisi pikavipeistä yhteensä maksaa noin 12 809 euroa. Mikäli sitten yhdistäisi pikavipit lainalla, jonka todellinen vuosikorko on 8% ja laina-aika sama 2 vuotta, niin olisi maksettavaa yhteensä noin 10 855 euroa. Säästöä tällä yhdistämisellä siis kertyisi noin 2 000 euroa. Lukujen lähteenä on käytetty Calculator.net-sivustoa.

Se, miten paljon pikavippejä yhdistämällä voi säästää, riippuu ensinäkin siitä, millainen on yhdistettävien pikavippien keskimääräinen korko. Toisekseen se riippuu siitä, miten isolla summalla yhdistämistä tehdään. Kolmanneksi se riippuu siitä, millä ehdoilla tarjotaan lainaa, jolla yhdistämiseen tekee. Ja neljänneksi se riippuu siitä, miten pitkä laina-aika pikavipeillä oli ja toisaalta siitä, miten pitkä on yhdistämiseen otetun lainan laina-aika.

Lainaa pikavippien yhdistämiseen on helppo hakea

Lainahakemuksia kilpailuttavia palveluita käytetään varsin paljon siihen, että haetaan lainaa, jolla pikavipit maksetaan pois. Tuosta syystä palvelut ovatkin tehneet lainan hakemisesta todella helppoa. Käytännössä palveluille pitää vain kertoa hieman perustietoja hakijasta, se minkä verran yhdistettäviä lainoja on ja valita haettavan lainan käyttötarkoitukseksi yhdistäminen.

Yhdistämistä voi tehdä pienelle tai isolle pikavippien määrälle

Tällä sivulla listatut lainapaikat mahdollistavat sen, että lainaa voi hakea jo 100 eurosta alkaen ja jopa 70 000 euroa. Ei siis ole juurikaan väliä sillä, miten paljon pikavippejä on, sillä yhdistämiseen pitäisi aina olla haettavissa sopivan kokoista lainaa.

Laina-aikoja on tarjolla kattavasti

Se, millainen laina-aika yhdistämiseen tarkoitetulle lainalle kannattaa ottaa, riippuu ennen kaikkea omasta taloudellisesta tilanteesta, kun huomioidaan yhdistämiseen otetun lainan lyhennykset. Onneksi kilpailutuspalvelut mahdollistavat jopa todella kattavan laina-aikoja hakemisen. Jokainen palvelu nimittäin tarjoaa mahdollisuuden hakea laina-aikaa vuodesta alkaen ja lainasummasta riippuen jopa 20 vuoden laina-aika saattaa olla haettavissa.

Lainaa yhdistämiseen voi etsiä ilmaiseksi

Jokaisen tietämäni kilpailutuspalvelun käyttäminen on ilmaista. Tämäkin on hyvä syy tarkistaa vaikkapa useammankin kerran se, millä ehdoilla voisi löytää lainan, joka soveltuu pikalainojen yhdistämiseen.

Ei sitoutumispakkoa

Vaikka käyttäisi kilpailuttajaa ja saisi lainatarjouksen tai jopa useampia, niin ei lainaa ole mikään pakko ottaa vastaan. Ei siis tarvitse pelätä esimerkiksi sitä, että lainan joutuisi ottamaan huonommilla lainaehdoilla kuin millä pikavippejä on.

Voit löytää kilpailuttajan kautta myös pankkilainan, jolla yhdistää pikavipit

Moni saattaa pohtia sitä, voiko pankista saada lainaa pikavippien yhdistämiseen. Tuo on normaalisti mahdollista. Suoraan pankista haettuna pankki saattaa kuitenkin vaatia vakuutta ja lisäksi lainan saaminen saattaa olla melko haastavaa. Onkin kiva tietää, että monen kilpailuttajan kautta voi etsiä muitakin lainafirmoja kilpailuttaessa samalla lähtökohtaisesti vakuudetonta pankkilainaa pikavippien yhdistämiseen. Esimerkkinä voi mainita, että Omalaina-kilpailuttajan valikoimassa pitäisi olla vähintään kahden pankin, jotka voivat myöntää lainaa pikalainojen yhdistelyyn.

Kuka voi saada lainaa pikavippien yhdistämiseen?

Esimerkiksi Omalaina-palvelun kautta voi etsiä lainaa yhdistämiseen, kunhan on täyttänyt 18 vuotta. Omalainalla ei siis esimerkiksi ole tulorajaa. Käytännössä on kuitenkin niin, että ainakin jos hakee isompaa lainaa yhdistämiseen, niin olisi ikää todennäköisesti hyvä olla vähintään 20 vuotta ja lisäksi vakituisia tuloja. Tulojen ei kuitenkaan välttämättä ole pakko olla työtuloja. Se, miten hyvät mahdollisuudet pikavippien yhdistämiseen soveltuvan lainan saamiseen on, riippuu esimerkiksi siitä, miten isoa lainaa etsii. Lisäksi tietenkin myös vaikkapa sillä on vaikutusta, että minkä lainapalvelun avulla lainatarjouksia pyrkii löytämään.

Pikavippien yhdistäminen voi käytännössä tapahtua kahdella tavalla

Mikäli löytää ja ottaa yhdistämiseen sopivan lainan, niin on kaksi mahdollisuutta siihen, miten yhdistäminen toteutetaan. Ensimmäinen vaihtoehto on se, että lainafirma siirtää lainan sinulle ja maksat itse valitut pikavipit pois. Toinen vaihtoehto on se, että et missään vaiheessa saa lainarahoja itselle, vaan tuon sijaan lainafirma maksaa pikavipit puolestasi pois. Jälkimmäinen tapa on ainakin siinä mielessä turvallisempi, että ei ole riskiä siihen, että on kohta maksettavana pikavipit ja laina, jolla pikavipit oli tarkoitus kuitata.

Pikavippien yhdistäminen voi myös helpottaa talouden hallintaa

Pikavippien yhdistämisen selkein hyöty on se, että se voi tuoda hyvän määrän säästöjä. Tuo ei kuitenkaan ole ainoa syy pikavippien yhdistämiseen. Yhdistäminen nimittäin esimerkiksi tekee oman talouden hallinasta helpompaa, kun muistettavana ei ole mahdollista jopa todella monta eri lainojen eräpäivää, vaan vain yksi. Voi myös olla, että yhden lainafirman kanssa on helpompi neuvotella esimerkiksi eräpäivän siirrosta kuin monen lainafirman kanssa olisi.

Myös nämä PikavippiKokemuksia.com-sivut saattaisivat kiinnostaa sinua:

Vieritä ylös