Pikavippivertailu 2021 – vertaa pikalainoja nopeasti ja helposti

Pikavippien korot ovat nykyään melko samanlaisia. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö vertailemalla pikavippejä voisi saavuttaa jonkin verran säästöjä. Lisäksi pikavippipalveluilla on eroja esimerkiksi siinä, miten paljon lainaa ne voivat myöntää. Löydät alta pikavippivertailun, jossa pikavippifirmoja on myös tähtien muodossa arvosteltu. Alempaa tältä sivulta löytyy hieman lisätietoa kaikista vertailussa mukana olevista pikavippifirmoista / niiden lainoista.

Hyvä huomata: Yllä olevalla listalla on mukana vain palveluita, jotka myöntävät itse lainaa. Mikäli haluat tutustua suositeltuihin palveluihin, jotka kilpailuttavat lainahakemuksia, niin on niitä listattu täällä.

Lisätietoa pikavippivertailun lainoista

Blue Finance: Veloittaa lisäkuluja, mikäli pikavipin haluaa heti tai mahdollisimman nopeasti itselle. Lisäksi on hyvä huomata, että ainakaan tätä kirjoittaessa Blue Finance ei etusivullaan mainitse muita lainasummia kuin 300 euroa, mutta muut mahdolliset lainasummat löytyvät kyllä lainahakemuksesta.

Vippi: Vaikka täältä voikin periaatteessa saada lainaa jo 100 eurosta alkaen, niin on uuden asiakkaan minimi 100 euroa.

Saldolimiitti: Sama homma kuin ylempänä mainitun Vipin tapauksessa.

Saldo: Tarjoaa vuoden 2020 tilanteen huomioiden poikkeuksellisen isoa pikavippiä.

Lainasto: Haettavana on kaksi eri lainaa, 300€–600€ pikavippi ja 100€–3000€ joustoluotto. On hyvä huomata, että joustoluoton lainaraja on alussa 500 euroa, josta se voi sitten myöhemmin nousta tuonne mainittuun 3000 euroon asti.

Miten ”pikavippi” määriteltiin tämän sivun vertailua varten

Netistä on nykyään mahdollista hakea todella monenlaista lainaa, ja on aina jossain määrin mielipidekysymys että, mikä on pikavippi ja mikä vaikka kulutusluotto. Tätä vertailua varten pikavippi määriteltiin lainana, joka on mahdollista saada jopa todella nopeasti omalle pankkitilille.

Vieritä ylös