Pikavippivertailu 2021 – Vertaa pikalainoja nopeasti ja helposti

Pikavippien korot ovat nykyään melko samanlaisia. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö vertailemalla pikavippejä voisi saavuttaa jonkin verran säästöjä. Lisäksi pikavippipalveluilla on eroja esimerkiksi siinä, miten paljon lainaa ne voivat myöntää. Löydät alta pikavippivertailun, jossa pikavippifirmoja on myös tähtien muodossa arvosteltu. Alempaa tältä sivulta löytyy hieman lisätietoa kaikista vertailussa mukana olevista pikavippifirmoista / niiden lainoista.

Hyvä huomata: Yllä olevalla listalla on mukana vain palveluita, jotka myöntävät itse lainaa. Mikäli haluat tutustua suositeltuihin palveluihin, jotka kilpailuttavat lainahakemuksia, niin on niitä listattu täällä.

Lisätietoa pikavippivertailun lainoista

Blue Finance: Veloittaa lisäkuluja, mikäli pikavipin haluaa heti tai mahdollisimman nopeasti itselle. Tuokin huomioiden Blue Finance on nostettu tällä sivustolla ainakin tätä tekstiä kirjoittaessa vuoden 2021 parhaaksi pikavipiksi. Halutessasi löydät tältä sivulta Blue Finance kokemuksia.

Creditstar: Mahdollistaa erityisesti pikavippien nykyisen tilanteen huomioiden verrattain pienen pikavipin hakemisen, sillä lainaa voi hakea jo 50e alkaen. Creditstaria on käsitelty enemmän tällä sivulla.

Ferratum: On tehnyt sen verran muutoksia palveluunsa, että on ehkä jopa hieman makuasia, että missä määrin Ferratumin nykyinen laina on pikavippi. On kuitenkin ehkä juuri ja juuri helppoudeltaan sekä nopeudeltaan sen verran hyvä, että voidaan laskea pikavipiksi. Ferratumista voi lukea lisää esimerkiksi katsomalla tämän sivun.

Vippi: Vaikka täältä voikin periaatteessa saada lainaa jo 100 eurosta alkaen, niin on uuden asiakkaan minimi 300 euroa. Jos haluat lisätietoja Vipistä, niin voit katsoa esimerkiksi tämän siihen liittyvistä kokemuksista kertovan sivun.

Saldolimiitti: Sama homma kuin ylempänä mainitun Vipin tapauksessa.

Saldo: Tarjoaa vuoden 2021 tilanteen huomioiden poikkeuksellisen isoa pikavippiä.

Lainasto: Haettavana on kaksi eri lainaa, 100€–600€ pikavippi ja 100€–3000€ joustoluotto. On hyvä huomata, että joustoluoton lainaraja on alussa 500 euroa, josta se voi sitten myöhemmin nousta tuonne mainittuun 3000 euroon asti. Täältä löytyy Lainasto kokemuksia.

Vieritä ylös