Qred kokemuksia – Lue mitä hyvää ja kehitettävää Qred yrityslainassa on (2023)

Qred on varsin suosittu netissä yrityslainoja myöntävä palvelu. Suosio ei kuitenkaan tietenkään takaa sitä, että palvelu olisi hyvä valinta itselle. Löydätkin tältä sivulta tietoa Qred kokemuksista. Ne toivottavasti voivat auttaa sen päättämisessä, että onko Qred itselle paras yrityslaina vai pitäisikö harkita jotakin toista vaihtoehtoa. Nämä alla esitettävät kokemukset ovat yhteenveto useiden Qredin asiakkaiden kokemuksista.

Qredin käyttämisen helppous

Yksi netin yrityslainojen mahdollinen huono puoli on se, että niitä voi olla harmillisen hankalaa hakea. Asiakaskokemusten perusteella tämä asia ei kuitenkaan päde Qrediin, vaan sen sijaan Qrediltä on jopa erittäin helppo hakea lainaa. Tämä vastaa myös sitä, miten Qred itse kertoo palvelustaan verkkosivustollaan ja tuo tietysti lisää Qredin luotettavuutta ja turvallisuutta.

Lainan saamisen nopeus

Qred itse kertoo verkkosivustollaan, että lainaa voi saada jopa samana päivänä. Asiakaskokemusten perusteella tämänkin kuvauksen voi olettaa pitävän paikkansa, sillä Qredin asiakkaat ovat olleet keskimäärin jopa erittäin tyytyväisiä siihen, miten nopeasti lainan on voinut saada itselle.

Asiakaspalvelu

Myös asiakaspalvelun suhteen Qred saa paljon kiitosta. Ja tämä onkin nopeuden ja helppouden ohella se asia, josta Qredin asiakkaat ovat tykänneet eniten. Hyvän asiakaspalvelun voi nähdä erityisesti netin yrityslainojen kohdalla olevan tärkeätä, sillä monen näkökulmasta kyseessä voi olla tuote, jota ei ole ennen hakenut ja sen myötä siihen voi liittyä melko paljon kysymyksiä.

Lainan korot ja kulut

Mikäli Qredistä löytyy jotakin mahdollisesti moitittavaa, niin saattaa se liittyä sen perimiin korkoihin ja kuluihin. Useampi Qredin asiakas on nimittäin tuonut erilaisin sanakääntein esille, että Qredin korot ja kulut saisivat olla matalampia. Toisaalta koska suurin osa Qredin asiakkaista ei kuitenkaan ole kritisoinut yrityksen perimiä korkoja, niin voi olettaa, että monen näkökulmasta korot ja kulut ovat olleet ihan OK. Hae nyt lainatarjousta Qrediltä.

Lainaesimerkki Qrediltä: Jos hakisi 10 000 euron yrityslainan puolen vuoden maksuajalla niin, että lainaa lyhennetään kuukausittain, niin voisi kokonaisuudessaan lainasta takaisin maksettava summa olla 11 892€. Esimerkki on viitteellinen.

Vinkki: Mikäli haluat löytää netistä erityisen halvan yrityslainan, niin kannattaa harkita yrityslainan vertailua/kilpailutusta. Löydät täältä siihen suositeltuja palveluja.

Yhteenveto Qred kokemuksista

Qred voi olla hyvä valinta yrityslainaksi erityisesti siinä tapauksessa, että on tärkeätä saada yrityslaina nopeasti ja helposti tilille. Lisäksi Qred soveltuu siis parhaiten lyhytaikaiseen lainan tarpeeseen. Hae nyt lainaa Qrediltä.

Perustietoja Qredistä (2021):

  • Lainaa voi hakea: 1000€–200 000€, haettavaa summaa voi vaihtaa 1000 euron välein.
  • Laina-aikaa voi valita: puoli vuotta, vuoden tai 18 kuukautta.
  • Millaiset yritykset voivat mahdollisesti saada lainaa: varsin monenlaiset, eli Qred voi olla hyvä valinta myös esimerkiksi siinä tapauksessa, että haluaa toiminimelle lainaa.
  • Mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös: vähintäänkin melko hyvät.
  • Asiakaspalvelun yhteystiedot: 0942450399 // asiakaspalvelu@qred.com.
  • Toiminut Suomessa: Qredin toiminta on rekisteröity Suomeen vuonna 2017. Alkujaan Qred näyttäisi olevan Ruotsista.

Mikä on Qred Visa? Qred Visa on Qredin tarjoama luottokortti yrityksille. Kyseisen kortin vahvuutena on esimerkiksi 1% maksutapaetu ja se, että kortista ei veloiteta vuosimaksuja.

Tämän sivun tiedot on poimittu sivua luodessa tai päivitettäessä. Qred voi tehdä muutoksia palveluunsa.

Vieritä ylös