• You are here:
  • Home »

Rahaa heti tilille – Nopeat lainat ja muut vaihtoehdot saada rahaa heti

Jos haluaa saada rahaa heti tilille, niin ei valitettavasti ole ihan hirveästi vaihtoehtoja. Ja suurin osa niistä vaihtoehdoista, mitä on olemassa, liittyy nettipalveluista lainaamiseen. Jos lainaaminen tässä muodossa käy, niin on alla listattu pari vaihtoehtoa, mistä oman kokemukseni perusteella voi saada rahaa heti tilille. Tämän jälkeen on vielä mainittuna pari muuta keinoa saada rahaa heti tilille.

Nopeat lainat – näiltä kokemuksen perusteella rahat heti tilille

Olen käyttänyt kaikkia alle olevia lainapalveluita itse viimeisen parin vuoden aikana, ja saanut niiltä rahat erittäin nopeasti (heti), mutta on kuitenkin hyvä tiedostaa, että joissakin tilanteissa voi kestoissa olla heittelyä.

Vippi – erittäin nopea ja helppo

Vipiltä voi hakea nopeasti joustoluottoa tai kulutusluottoa. Noista ensin mainittua voi saada enintään 2000€ ja toista enintään 10 000€. Omat kokemukseni Vipistä koskevat sen joustoluottoa. Ja kokemukseni siitä olivatkin varsin hyviä: lainaa sai aina nostettua helposti ja rahat myös saapuivat omalle tililleni käytännössä heti. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Blue Finance – rahaa heti jo 18-vuotiaille

Blue Financen iso etu verrattuna lähes kaikkiin muihin lainapaikkoihin on se, että se tarjoaa lainaa jo 18-vuotiaille henkilöille. Blue Financella voi hakea helposti 300 euron kokoista kertalainaa. Blue Finance on ainakin aiemmin antanut melko helposti myönteisiä lainapäätöksiä. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Ferratum – helppoa ja nopeata

Päivitys 30.6.2020: Ferratumilta ei voi tällä hetkellä saada supernopeata lainaa. Myös Ferratumilta olen saanut rahaa todella nopeasti omalle pankkitilille. Ferratumin erityinen vahvuus on se, miten helppoa sen sivuilla on lainan hakeminen, eikä lainapäätöksen saamisessa sen joustava-luotosta menekään normaalisti kuin ihan pieni hetki. Ferratumin alaikäraja on 25 vuotta. Ferratumin suhteen on hyvä tiedostaa se, että sen isoja lainoja voi olla hitaampia saada kuin sen pientä lainaa.

Huomaathan, että yhdestäkään lainapaikasta ei keskellä yötä voi uutena asiakkaana saada rahoja heti omalle pankkitilille. Tuo johtuu lainsäädännöstä.

Muita vaihtoehtoja saada rahaa heti tilille

1: Jos rahaa on jo eurojen muodossa käteisenä, niin etsi lähellä sijaitseva talletusautomaatti ja vie rahat sinne. Ne ottavat normaalisti sisään kolikoita ja seteleitä ja oman kokemukseni mukaan niiden kautta on saanut talletetut rahat heti omalle tilille. Oma kokemukseni on myös se, että kolikoissa olevan rahan määrän aliarvioi helposti, joten jos et tarvitse suurta summaa rahaa tilille, niin voi jo kotoa löytyvien kolikoiden vieminen automaatille ratkaista ongelman.

2: Myy jotain käteisellä ja vie sitten rahat talletusautomaatille. Jos jotain tavaraa myy netissä tilisiirrolla, niin käy monesti, niin että ostajalla on tili eri pankissa ja sitten rahoja voi joutua odottamaan ihan hyvänkin tovin. Jos sen sijaan pistää tavaraa myyntiin, vaikka jonnekin paikalliselle ostospalstalle tai vähintäänkin luokittelee sen esimerkiksi Tori.fi-palvelun oman asuinalueen alle, ja ilmoittaa myynti-ilmoituksessa, että vain käteismaksu ja tänään kelpaa, niin voi rahaa saada tilille erittäin nopeasti. Toki näin nopeasti myyminen vaatii monesti sen, että hinta on varsin edullinen muihin myynti-ilmoituksiin verrattuna.

3: Lainaa tutuilta. Jos netistä haettavat lainat eivät innosta tai ne eivät esimerkiksi luottotietojen menettämisen takia ole mahdollisia, niin voi myös tutuilta (joilla on samassa pankissa tili), yrittää pyytää lainaa.