Rahaa heti tilille – Nopeat lainat ja muut vaihtoehdot saada rahaa heti

Jos haluaa saada rahaa heti tilille, niin ei valitettavasti ole ihan hirveästi vaihtoehtoja. Ja suurin osa niistä vaihtoehdoista, mitä on olemassa, liittyy nettipalveluista lainaamiseen. Jos lainaaminen tässä muodossa käy, niin on alla listattu pari vaihtoehtoa, mistä oman kokemukseni perusteella voi saada rahaa heti tilille. Tämän jälkeen on vielä mainittuna pari muuta keinoa saada rahaa heti tilille.

Nopeat lainat – näiltä kokemuksen perusteella rahat heti tilille

Olen käyttänyt kaikkia alle olevia lainapalveluita itse viimeisen vuoden aikana, ja saanut rahat erittäin nopeasti (heti), mutta on kuitenkin hyvä tiedostaa, että joissakin tilanteissa voi kestoissa olla heittelyä.

Suomilimiitti – rahaa tilille alle 10 minuutissa

Suomilimiitiltä sain muistikuvani perusteella lainan tilille alle 10 minuutin sisällä siitä, kun aloitin sen hakemisen. Suomilimiitin kautta voi saada lainaa kooltaan 10 – 2000€ ja hakeminen on todella helppoa. Alaikärajana tässä palvelussa on lainan saamiselle 21 vuotta. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Ostosraha – jopa 10 000€ heti tilille

Myös Ostosrahalta sain lainaa todella nopeasti omalle tilille. Tässä auttoi se, miten helpoksi lainan hakeminen oli tehty. Täältä saa otettua lainaa 400 – 10 000€ ja ainakin oman lainavälin alkupäästä löytyvän summan kohdalla ei tarvinnut toimittaa mitään liitteitä lainapäätöksen saamista varten – tämä tietysti tekee rahan saamisesta todella paljon nopeampaa kuin se muuten olisi. Ostosrahalta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Ferratum – helppoa ja nopeata

Myös Ferratumilta olen saanut rahaa todella nopeasti omalle pankkitilille. Ferratumin erityinen vahvuus on se, miten helppoa sen sivuilla on lainan hakeminen, eikä lainapäätöksen saamisessa menekään normaalisti kuin ihan pieni hetki. Ferratumin alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Blue Finance – rahaa heti jo 18-vuotiaille

Blue Financen iso verrattuna lähes kaikkiin muihin lainapaikkoihin on se, että se tarjoaa lainaa jo 18-vuotiaille henkilöille. Blue Financella on tarjolla pikavippi, jota voi saada 100 – 700€ (uutena asiakkaana ilmeisesti kuitenkin normaalisti vain 300€ asti) sekä joustoluotto, jota voi saada 2000€ asti. Vaikuttaa siltä, että pikavipistä on helpompi saada positiivinen lainapäätös, joten jos rahan kiireellinen tarve ei ole kovin iso, niin kannattaa varmaan valita se vaihtoehto. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Muita vaihtoehtoja saada rahaa heti tilille

1: Jos rahaa on jo eurojen muodossa käteisenä, niin etsi lähellä sijaitseva talletusautomaatti ja vie rahat sinne. Ne ottavat normaalisti sisään kolikoita ja seteleitä ja oman kokemukseni mukaan niiden kautta on saanut talletetut rahat heti omalle tilille. Oma kokemukseni on myös se, että kolikoissa olevan rahan määrän aliarvioi helposti, joten jos et tarvitse suurta summaa rahaa tilille, niin voi jo kotoa löytyvien kolikoiden vieminen automaatille ratkaista ongelman.

2: Myy jotain käteisellä ja vie sitten rahat talletusautomaatille. Jos jotain tavaraa myy netissä tilisiirrolla, niin käy monesti, niin että ostajalla on tili eri pankissa ja sitten rahoja voi joutua odottamaan ihan hyvänkin tovin. Jos sen sijaan pistää tavaraa myyntiin, vaikka jonnekin paikalliselle ostospalstalle tai vähintäänkin luokittelee sen esimerkiksi Tori.fi-palvelun oman asuinalueen alle, ja ilmoittaa myynti-ilmoituksessa, että vain käteismaksu ja tänään kelpaa, niin voi rahaa saada tilille erittäin nopeasti. Toki näin nopeasti myyminen vaatii monesti sen, että hinta on varsin edullinen muihin myynti-ilmoituksiin verrattuna.

3: Lainaa tutuilta. Jos netistä haettavat lainat eivät innosta tai ne eivät esimerkiksi luottotietojen menettämisen takia ole mahdollisia, niin voi myös tutuilta (joilla on samassa pankissa tili), yrittää pyytää lainaa.