Rahapalvelu kokemuksia – Rahapalvelu arvioitavana

Rahapalvelu on uudehko pikavippejä tarjoava nettisivusto. Uutuuden ei kuitenkaan pidä antaa tässä tapauksessa hämätä, sillä kyseessä on itse asiassa vanhan pikavippifirman kloonattu sivusto, joka eroaa vanhasta palvelusta vain brändin suhteen. Sivustoa pyörittävän IPF Digital Finland Oy:n Credit24 onkin Suomessa vielä tällä erää huomattavasti Rahapalvelua tunnetumpi pikavippien tarjoaja. Rahapalvelu voi kuitenkin tulevaisuudessa hyvinkin kasvaa sisarsivustoaan suositummaksi palveluksi, sillä Rahapalvelu.fi on brändinä paljon helpommin lähestyttävän ja suomalaiseen korvaan vielä luotettavamman kuuloinen kuin Credit24.

Koska rahapalvelu on edellä kuvatusti oikeastaan ainoastaan brändiltään isoveljestään poikkeava, käyn tässä tekstissä läpi kokemuksia Credit24:n käyttämisestä ja koen niiden soveltuvan suoraan Rahapalvelun kohdalle. Sivun alalaidasta löytyvän kommenttikentän kautta voit jakaa omia kokemuksiasi Rahapalvelusta tai Credit24:stä.

Onko Rahapalvelu luotettava?

Mikään ei viittaa siihen, että Rahapalvelu olisi epäluotettava. Palvelun takana oleva yritys on palvellut onnistuneesti jo satojatuhansia asiakkaita, ja se on rekisteröity Suomeen sekä omistaa tarvittavat luvat laillisten pikavippien tarjoamiseen. Taloussanomien nettisivuilta löytyvien tietojen mukaan yrityksen liikevaihto oli vuonna 2016 yli 14 miljoonaa euroa, ja se teki voittoa lähes 500,000 euroa – kyseessä on siis varsin mittavan kokoinen firma, eikä mikään yhden miehen pöytälaatikkoyritys, jonka pitäisi pelätä katoavan huomenna.

Rahapalvelun luotettavuutta lisää myös se, että yritys kertoo nettisivuillaan avoimesti koroista ja kuluista sekä yrityksen taustasta. Omalla kohdalla en myöskään ole koskaan törmännyt tilanteeseen, jossa Rahapalvelun kautta lainaa tarjoava yritys olisi muuttanut oma-aloitteisesti lainaehtoja lainasopimuksen ollessa voimassa.

Rahapalvelu.fi korot ja kulut

Rahapalvelu on viime aikoina (teen tätä päivitystä syksyllä 2019) selkeyttänyt ja alentanut siltä otettavan lainan kustannuksia. Tätä kirjoittaessa Rahapalvelulta haettavan lainan todellinen vuosikorko on normaalisti noin 30%. Esimerkiksi nostopalkkiota Rahapalvelu ei enää lainoista peri. Sen sijaan sillä on kyllä ”tilinhoitomaksu”, joka on enintään 6€ kuukaudessa.

Miten paljon lainaa rahapalvelusta voi saada?

Rahapalvelu tarjoaa erittäin laaja-alaisesti eri kokoisia pikavippejä. Pienimillään palvelusta voi nostaa 50 euron vipin ja suurimmillaan vippiä voi hakea jopa 4000 euroa. Luonnollisesti myös käytännössä kaikki summat edellä mainittujen määrien välillä ovat mahdollisia. Eli voit halutessasi nostaa vaikka 350 euron pikavipin. Tuon edellä mainitun 4000€ maksimin suhteen on hyvä huomata se, että ainakin Credit24:n tapauksessa oma luottorajani ei ollut alussa niin iso (taisi olla 2000€).

Rahapalvelu esittelyssä videolla

Kannattaako Rahapalvelua käyttää?

Rahapalvelu on yksi tämän hetken parhaista pikavippejä tarjoavista sivustoista. Erityisesti palvelulle voi antaa pisteitä sen todella helposta käytettävyydestä, selkeydestä, luotettavuudesta, kattavista lainamahdollisuuksista sekä varsin hyvästä hinnoittelusta.

Yksikään pikavippi ei kuitenkaan ole täysin ongelmaton. Rahapalvelun kohdalla ongelmana näyttää olevan erityisesti se, että se antaa varsin harvoille lainaa. Kannattaa siis mahdollisesti kokeilla jotain toista lainapalvelua, vaikka Rahapalvelulta ei lainaa saisikaan.

Rahapalvelu verrattuna pariin kilpailijaan

Koska pikavipin hakemisessa on yleensä kyse siitä, minkä yrityksen useammasta eri vaihtoehdosta valitsee, niin on ehkä tarpeellista tehdä pientä vertailua Rahapalvelun ja parin sen tunnetun kilpailijan välillä.

Rahapalvelu vai Ferratum

Rahapalvelu ja Ferratum tarjoavat molemmat joustoluoton muodossa olevaa lainaa, ja Ferratumin tuoreen uudistukseen jälkeen palveluiden tuotteet ovat hyvin lähellä toisiaan. Tämä koskee niin lainasummia kuin korkoja. Ferratumilta saa kuitenkin haettua pienempää lainaa kuin Rahapalvelulta. Ferratumilta lainaa saa nimittäin alkaen 1€, kun taas Rahapalvelulta sitä saa alkaen 50€. Molemmilta saa lainaa enintään 4000€. Ferratum kannattaa siis valita silloin, jos haluaa vain pienen lainan, mutta muuten palvelut vaikuttavat olevan yhtä hyviä vaihtoehtoja.

Rahapalvelu vai Ostosraha

Ostosrahan ja Rahapalvelun selkein ero on se, että Ostosrahalta haetaan kulutusluottoa. Kulutusluotto on siis kertalaina, jolla on määritelty maksuohjelma. Ostosrahan etuna Rahapalveluun verrattuna on juuri tuohon maksuohjelmaa liittyvä selkeys. Toisaalta huonona puolena Ostosrahalla on se, että sen tarjoama pienin lainasumma on 400€ ja isoin 3000€. Rahapalvelun edut verrattuna Ostosrahaan, ovat tietysti käänteisiä.

Kysymyksiä ja vastauksia Rahapalvelusta

Maksaako Rahapalveluun rekisteröityminen tai lainahakemuksen tekeminen?

Ei. Palveluun rekisteröityminen on täysin ilmaista, eikä lainahakemuksestakaan tarvitse maksaa. Maksettavaa tulee ainoastaan, jos lainaa ottaa.

Miten nopeasti Rahapalvelun kautta saa lainaa?

Rahapalvelu käsittelee hakemukset erittäin nopeasti, eikä ole ollenkaan mahdotonta, että saat lainan 15 minuutin kuluessa omalle pankkitilillesi.

Myöntääkö Rahapalvelu lainaa yöllä?

Ei. Rahapalvelun kautta voi saada lainaa aikavälillä 8:00-22:00. Mikäli tarvitset lainan keskellä yötä, niin katso tältä sivulta, mistä se onnistuu: pikavippi yöllä.

Mikä on Rahapalvelun ikäraja?

Rahapalvelun sisarsivuston alaikäraja on 19-vuotta, tämän perusteella voi päätellä, että myös Rahapalvelun kautta voi saada lainaa aikaisintaan 19-vuotiaana. Mikäli olet 18-vuotias ja etsit pikavippiä, niin löydät pari ehdotusta täältä: pikavippi 18-vuotiaalle.

Mitä tehdä, jos kohtaat maksuvaikeuksia, etkä voi maksaa lainaasi takaisin?

Hyvänä lähtökohtana voi pitää yhteydenottoa yritykseen ja tilanteen kertomista. Löydät yhteystiedot Rahapalvelun kotisivujen alaosasta.

Saako luottotiedoton lainaa Rahapalvelusta?

Todennäköisesti se on vähintäänkin hyvin haastavaa.

Kerro kokemuksiasi Rahapalvelusta:

Oletko jo hyödyntänyt Rahapalvelun pikavippi? Alla voit kertoa siitä, miltä homma vaikutti. Tuliko esille positiivisia tai negatiivisia yllätyksiä? Miten vertailisit Rahapalvelua muihin pikavippejä tarjoaviin nettisivustoihin?

Vieritä ylös