Rahapalvelu kokemuksia

Rahapalvelu on uusi pikavippejä tarjoava nettisivusto. Uutuuden ei kuitenkaan pidä antaa tässä tapauksessa hämätä, sillä kyseessä on itse asiassa vanhan pikavippifirman kloonattu sivusto, joka eroaa vanhasta palvelusta vain brändin suhteen. Sivustoa pyörittävän IPF Digital Finland Oy:n Credit24 onkin Suomessa vielä tällä erää huomattavasti Rahapalvelua tunnetumpi pikavippien tarjoaja. Rahapalvelu voi kuitenkin tulevaisuudessa hyvinkin kasvaa sisarsivustoaan suositummaksi palveluksi, sillä Rahapalvelu.fi on brändinä paljon helpommin lähestyttävän ja suomalaiseen korvaan vielä luotettavamman kuuloinen kuin Credit24.

Koska rahapalvelu on edellä kuvatusti oikeastaan ainoastaan brändiltään isoveljestään poikkeava, käyn tässä tekstissä läpi kokemuksia Credit24:n käyttämisestä ja koen niiden soveltuvan suoraan Rahapalvelun kohdalle. Sivun alalaidasta löytyvän kommenttikentän kautta voit jakaa omia kokemuksiasi Rahapalvelusta tai Credit24:stä.

Onko Rahapalvelu luotettava?

Mikään ei viittaa siihen, että Rahapalvelu olisi epäluotettava. Palvelun takana oleva yritys on palvellut onnistuneesti jo satojatuhansia asiakkaita, ja se on rekisteröity Suomeen sekä omistaa tarvittavat luvat laillisten pikavippien tarjoamiseen. Taloussanomien nettisivuilta löytyvien tietojen mukaan yrityksen liikevaihto oli vuonna 2016 yli 14 miljoonaa euroa, ja se teki voittoa lähes 500,000 euroa - kyseessä on siis varsin mittavan kokoinen firma, eikä mikään yhden miehen pöytälaatikkoyritys, jonka pitäisi pelätä katoavan huomenna.

Rahapalvelun luotettavuutta lisää myös se, että yritys kertoo nettisivuillaan avoimesti koroista ja kuluista sekä yrityksen taustasta. Omalla kohdalla en myöskään ole koskaan törmännyt tilanteeseen, jossa Rahapalvelun kautta lainaa tarjoava yritys olisi muuttanut oma-aloitteisesti lainaehtoja lainasopimuksen ollessa voimassa. Hae nyt lainaa Rahapalvelun kautta.

Rahapalvelu.fi korot ja kulut

Tätä kokemuksista kertovaa arvostelua kirjottaessa Rahapalvelu tarjoaa uusille (tarkoittaa myös sitä, että et voi olla asiakkaana palvelun mainitulla sisarsivustolla) ensimmäisen kuukauden kokonaan ilman korkoja ja kuluja. Tätä tarjousta voi luonnollisesti pitää todella hyvänä, ja jos tarvitsetkin vain vähäksi aikaa pikavippiä kannattaa Rahapalvelua harkita erityisen vahvasti.

Myöhemmässä vaiheessa yrityksen perimät todelliset vuosikorot ovat suuruudeltaan noin 50%-150%. Nimelliskorot ovat luonnollisesti hieman tätä pienempiä. Yrityksen korkoja voi pitää verrattain alhaisina moniin muihin pikavippiyrityksiin verrattuna, ja esimerkiksi Vivus perii pikavipeistään huomattavasti suurempia korkoja. Lähes kaikkien muiden pikavippipalveluiden tapaan myös Rahapalvelu.fi:n kautta tehdyistä nostoista peritään myös erillinen nostopalkkio. Nostopalkkio on 6,95% toisesta nostosta alkaen, on kuitenkin tärkeätä huomata, että nostopalkkio on aina vähintään 5 euroa, eli jos nostat kerralla vaikka 50 euroa, niin maksat enemmän kuin 6,95%. Rahapalvelun nostopalkkio on verrattain pieni moniin muihin yrityksiin verrattuna, esimerkiksi Laina.fi perii 12,5% nostopalkkion lainojen nostamisesta.

Muista Rahapalvelun kuluista erityisen mainitsemisen arvoinen on 20 euron maksu maksuvapaasta kuukaudesta. Myös maksuvapaan kuukauden aikana lainalle luonnollisesti kasvaa korkoa.

Oma kokemukseni Rahapalvelun takana olevasta yrityksestä on se, että yritys ei ole kertaakaan yrittänyt veloittaa kuluja tai korkoja, joista se ei olisi kertonut avoimesti sekä selkeästi - tästä voi antaa yritykselle huomattavasti positiivisia pisteitä.

Miten paljon lainaa rahapalvelusta voi saada?

Rahapalvelu tarjoaa erittäin laaja-alaisesti eri kokoisia pikavippejä. Pienimillään palvelusta voi nostaa 100 euron vipin ja suurimmillaan vippiä voi hakea jopa 4000 euroa. Luonnollisesti myös käytännössä kaikki summat edellä mainittujen määrien välillä ovat mahdollisia. Eli voit halutessasi nostaa vaikka 350 euron pikavipin.

Rahapalvelu esittelyssä yrityksen mainosvideolla.

Kannattaako Rahapalvelua käyttää?

Rahapalvelu on yksi tämän hetken parhaista pikavippejä tarjoavista sivustoista. Erityisesti palvelulle voi antaa pisteitä sen todella helposta käytettävyydestä, selkeydestä, luotettavuudesta, kattavista lainamahdollisuuksista sekä varsin hyvästä hinnoittelusta (varsinkin, jos hyödyntää korottoman ja kuluttoman ensimmäinen pikavipin). 

Yksikään pikavippi ei kuitenkaan ole täysin ongelmaton. Rahapalvelun kohdalla isoin ongelma on ehkä se, että se ei sovellu todella pientä pikavippiä etsiville henkilöillä, sillä pienin mahdollinen lainasumma on sata euroa. Mikäli siis haet esimerkiksi vain 15 tai 25 euron lainaa, kannattaa käyttää esimerkiksi Vivusta. Kokonaisuutena arvostellen voidaan kuitenkin sanoa, että jos palvelun suurin ongelma on se, että sieltä ei saa todella pieniä pikavippejä, on tilanne todella hyvä. Rahapalvelu saakin siis vahvan käyttösuosituksen.

Voit jakaa alla omat kokemuksesi!