Pikavippi heti S-pankin tilille sen tunnuksilla – Näistä onnistuu vuonna 2018!

Ei ole enää kovin monta paikkaa, josta voi saada pikavipin heti S-pankin tilille. Onneksi kuitenkin vaikuttaa olevan yksi firma, minkä paikoista se onnistuu, yksi paikka joka kertoo maksavansa lainan noin puolen tunnin sisällä sinne ja jokunen paikka, mitkä siihen pystyvät parhaassa tapauksessa samana päivänä. Alla lyhyesti esiteltynä kaksi paikkaa mistä vipin saa heti S-pankin tilille, yksi mistä se pitäisi onnistua 30 min aikana, yksi mistä se voi ehkä onnistua (ei tarkkaa tietoa) ja kaksi, mistä sen voi saada samana päivänä (tieto).

Pikavippi heti S-pankkiin:

Hae nyt lainaa Ekstraluotolta

Ekstraluotto on ainoan yrityksen sivusto, jonka olen hiljattain nähnyt selväsanaisesti kertovan (kuva tämän kappaleen alle) sen kotisivuilla, että se maksaa pikavipin heti S-pankin tilille. Tämän perusteella on pakko päätellä, että näin todellakin on. Tämä on hyvä juttu, sillä esimerkiksi DFC Nordicin sivustot ilmaisivat hiljattain, ettei niiltä voi enää saada pikavippi heti s-pankin tilille.

Kuvankaappaus Ekstraluoton nettisivuilta (7.7.2018). Hae nyt lainaa.

Ekstraluoton omistaa sama yritys kuin seuraavaksi esiteltävän vaihtoehdon, mutta täältä tuntuu olevan jonkun verran paremmat mahdollisuudet saada myönteinen luottopäätös kuin sieltä. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että täällä on kovemmat korot eikä samanlaisia erikoitustarjouksia, jolloin tämän brändin kautta voidaan todennäköisesti myöntää helpommin lainoja. Toisaalta korkojen suhteen on hyvä huomata, että jos lainan maksaa takaisin viimeistään ensimmäisenä eräpäivänä, niin tulee maksettavaksi ainoastaan lainan nostopalkkio eikä ollenkaan korkoja.

Lainaa Ekstraluotolta voi ottaa 10e alkaen ja aina 2100e asti. Ekstraluotto on ollut olemassa jo yli kymmenen vuoden ajan, eli kyseessä on jo erittäin vakiintunut pikavippi. Lainaa tästä palvelusta myönnetään vähintään 21 vuotiaille henkilöille. Lisäksi maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla ja hakijan pitää asua Suomessa. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Toinen paikka saada vippi heti S-pankin tilille

Jos Ekstraluotto ei ole omaan mieleen, niin voi myös Suomilimiitiltä hakea lainaa. Molemmista näistä paikoista ei kuitenkaan ainakaan samaan aikaan voi saada lainaa.

Joillakin on ehkä aiempia muistikuvia siitä, että Suomilimiitiltä oli vaikea saada rahaa nopeasti sen takia, että se vaati liitteitä lainahakemuksen tueksi. Tämä asia ei kuitenkaan näytä enää olevan ongelma. Ongelman poistuminen johtuu siitä, että Suomilimiitti otti hiljattain nettisivuillaan käyttöön instantorin, joka käsittelee lainahakemukset ilman, että hakija joutuu lähettämään liitteitä. Tämäkin luonnollisesti auttaa siinä, että rahat todellakin saa nopeasti omalle tililleen.

Suomilimiitiltä pikavippiä voi saada kooltaan 10 – 2000€. Eli sen lisäksi, että se on yksi harvoja paikkoja minkä pitäisi tarjota pikavippi S-pankkiin nopeasti, niin on siltä myös mahdollista saada Ekstraluoton tapaan lainaa aina lähes netin pienimmästä summasta alkaen. Loistava homma siis.

Suomilimiitiltä saa nyt ensimmäisen pikavipin ilman nostokuluja ja parhaassa tapauksessa jopa 60 päivän ajan korotonta maksuaikaa. Hae nyt pikavippi Suomilimiitiltä.

Pikavippi 30 minuutissa S-pankin tilille

Ainalaina oli ainakin itselleni lainapaikkana vähän uudempi tuttavuus, vaikka se onkin nettisivuston perusteella ollut olemassa jo vuodesta 2006. Täältä myönnetään hyväksytylle lainaajalle 2000 euron luottoraja, ja tuolta voi nostaa lainaa alkaen 50 euron summasta. Nettisivunsa perusteella, tämä paikka maksaa nostetun lainan "noin puolen tunnin sisällä" S-pankin tilille. Lainaa täältä voi saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta.

Kuva Ainalainan nettisivuilta (21.7.2018) Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Lainaa myös täältä heti S-pankin tilille?

Jos kumpikaan yllä mainituista lainapalveluista ei innosta / toimi, niin kannattaa vielä Limiittille (joka siis on eri täysin eri sivusto kuin ylempänä mainittu Suomilimiitti) antaa mahdollisuus. Täälläkään ei vaikuteta sanovan (tämä ei toki ole tae kumpaankaan suuntaan), että rahojen saaminen S-pankin tilille kestäisi tällä hetkellä muita pankkeja pidempään. Tämän sivuston erikoisuus on se, että täältä lainan voi ottaa myös heti yöllä omalle pankkitilille. Joskin mitä luultavimmin vasta toisesta nostetusta lainasta alkaen. Tältä sivustolta lainaa saa otettua 100€ - 2000€, tosin sillä poikkeuksella, että joissakin tilanteissa uudelle lainanhakijalle myönnetään korkeintaan 500€ luottoraja. Tämä oma raja selviää hakemalla lainaa. Hae nyt laina Limiitiltä.

Laina samana päivänä tilille:

Jos pikavippiä ei ole pakko saada aivan heti s-pankin tilille, niin kannattaa Ferratumiakin harkita. Tämä sivusto maksaa arkisin ennen kello 14:00 haetut lainat samana päivänä s-pankin tilille. Ferratumin vahvuutena voi pitää erityisesti sitä, että siltä on todella helppoa sekä nopeaa hakea lainaa. Lisäksi hyvää on esimerkiksi uusille asiakkaille tarjottava 30 päivän koroton laina-aika.

Arkisin ennen kello 15 rahat tilille muutamassa tunnissa

Credigo kertoo nettisivuillaan, että sen kautta arkisin ennen kello 15:00 myönnetyt lainat maksetaan muutaman tunnin sisällä S-pankin tilille. Lainaa Credigon kautta voi saada 100€ - 2500€ ja lainan hakeminen on tehty varsin nopeaksi. Etuna tässä paikassa on erityisesti moniin muihin pikavippeihin verrattuna edulliset korot sekä pitkät laina-ajat. Ikäraja Credigolla on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Muista tunnistautua S-pankin tunnuksilla

Pikavippejä myöntävät yritykset maksavat lainan käytännössä aina sen pankin tilille, jonka tunnuksilla tunnistaudut palveluun. Mikäli siis haluat lainan S-pankkiin, niin muista käyttää sen tunnuksia tunnistautumiseen. Niiden käyttäminen onnistuu kaikissa tämän sivun lainapaikoissa.