Pikavippi heti S-pankin tilille sen tunnuksilla – Näistä onnistuu vuonna 2019!

Ei ole enää kovin monta paikkaa, josta voi saada pikavipin heti S-pankin tilille. Onneksi kuitenkin vaikuttaa olevan pari firmaa, minkä paikoista se onnistuu ja pari mistä vipin voi saada S-pankkiin pienellä viivellä. Alla lyhyesti esiteltynä kolme paikkaa mistä vipin saa heti S-pankin tilille, yksi mistä se pitäisi onnistua 30 min aikana ja kaksi, mistä sen voi saada samana päivänä.

Pikavippi heti S-pankkiin:

Limiitin nettisivuilta ei näytä löytyvän listaa siitä, mihin pankkeihin siltä saa heti lainaa. Koska kuitenkin tiesin kokemuksestani, että kyseisen firman lainapaikoista voi saada lainaa käytännössä heti ainakin toiseen pankkiin, niin päätin kysyä asiakaspalvelusta, että mikä on tilanne S-pankin suhteen. Vastauksen perusteella (kuva alla) täältä pitäisi saada pikavippi heti S-pankin tilille. Lainaa täältä saa otettua 100€ - 2000€, mutta joskus uusien asiakkaiden luottoraja on 500€. Hyvää tässä paikassa on se, että toisesta lainasta alkaen lainaa saa myös yöllä. Ikäraja Limiittillä on vain 18v. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Tämän keskustelun perusteella pikavipin saa Limiitiltä heti S-pankin tilille. Hae nyt vippi Limiitiltä.

Toinen paikka saada vippi heti S-pankin tilille

Jos Limiitti ei ole omaan mieleen, niin voi myös Suomilimiitiltä (joka on siis eri firma kuin Limiitti) hakea lainaa heti S-pankkiin.

Joillakin on ehkä aiempia muistikuvia siitä, että Suomilimiitiltä oli vaikea saada rahaa nopeasti sen takia, että se vaati liitteitä lainahakemuksen tueksi. Tämä asia ei kuitenkaan näytä enää olevan ongelma. Ongelman poistuminen johtuu siitä, että Suomilimiitti otti hiljattain nettisivuillaan käyttöön instantorin, joka käsittelee lainahakemukset ilman, että hakija joutuu lähettämään liitteitä. Tämäkin luonnollisesti auttaa siinä, että rahat todellakin saa nopeasti omalle tililleen.

Suomilimiitiltä saa nyt ensimmäisen pikavipin ilman nostokuluja ja parhaassa tapauksessa jopa 60 päivän ajan korotonta maksuaikaa. Hae nyt vippi Suomilimiitiltä.

Kuvankaappaus Suomilimiitin nettisivuilta (31.12.2018). HUOM: Lähtökohtaisesti Suomilimiitin lainapalvelu sulkeutuu iltaisin kello 22:00.

Suomilimiitiltä pikavippiä voi saada kooltaan 10 – 2000€. Eli sen lisäksi, että se on yksi harvoja paikkoja minkä pitäisi tarjota pikavippi S-pankkiin nopeasti, niin on siltä myös mahdollista saada lainaa lähes netin pienimmästä summasta lähtien. Loistava homma siis. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Myös Ekstraluotolta heti pikavippi S-pankin tilille

Ekstraluotto on osa samaa firmaa kuin Suomilimiitti, eli täältäkin on mahdollista saada lainaa heti S-pankkiin. Lainan hakijan näkökulmasta Suomilimiitin ja Ekstraluoton välillä erona on esimerkiksi se, että täältä voi mahdollisesti olla hieman helpompi saada lainaa kuin Suomilimiitiltä. Syynä tähän ovat palvelun korkeammat korot ja kulut. Lainaa täältä saa haettua 10 - 2100€ ja ikäraja lainan saamiselle on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Pikavippi 30 minuutissa S-pankin tilille

Ainalaina oli ainakin itselleni lainapaikkana vähän uudempi tuttavuus, vaikka se onkin nettisivuston perusteella ollut olemassa jo vuodesta 2006. Täältä myönnetään lähtökohtaisesti hyväksytylle lainaajalle 2000 euron luottoraja, ja tuolta voi nostaa lainaa alkaen 50 euron summasta. Nettisivunsa perusteella, tämä paikka maksaa nostetun lainan "noin puolen tunnin sisällä" S-pankin tilille. Lainaa täältä voi saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta.

Kuva Ainalainan nettisivuilta (21.7.2018) Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Laina samana päivänä tilille:

Jos pikavippiä ei ole pakko saada aivan heti s-pankin tilille, niin kannattaa Ferratumiakin harkita. Tämä sivusto maksaa arkisin ennen kello 14:00 haetut lainat samana päivänä s-pankin tilille. Ferratumin vahvuutena voi pitää erityisesti sitä, että siltä on todella helppoa sekä nopeaa hakea lainaa. Lisäksi hyvää on esimerkiksi uusille asiakkaille tarjottava 30 päivän koroton laina-aika. Ferratumin kautta voi lainaa saada 2000€ asti.

Arkisin ennen kello 15 rahat tilille muutamassa tunnissa

Credigo kertoo nettisivuillaan, että sen kautta arkisin ennen kello 15:00 myönnetyt lainat maksetaan muutaman tunnin sisällä S-pankin tilille. Lainaa Credigon kautta voi saada 100€ - 2500€ ja lainan hakeminen on tehty varsin nopeaksi. Etuna tässä paikassa on erityisesti moniin muihin pikavippeihin verrattuna edulliset korot sekä pitkät laina-ajat. Ikäraja Credigolla on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Muista tunnistautua S-pankin tunnuksilla

Pikavippejä myöntävät yritykset maksavat lainan käytännössä aina sen pankin tilille, jonka tunnuksilla tunnistaudut palveluun. Mikäli siis haluat lainan S-pankkiin, niin muista käyttää sen tunnuksia tunnistautumiseen. Niiden käyttäminen onnistuu kaikissa tämän sivun lainapaikoissa.