Pikavippi heti s-pankin tilille – tältä firmalta pikalaina s-pankkiin äkkiä!

Pikavippien nopeasti saaminen s-pankin tilille on vaikeutunut merkittävästi viimeisen muutaman kuukauden aikana. Ilmeisesti s-pankki on tehnyt jonkunlaista erittelyä sen suhteen, minkä pikavippejä tarjoavien yritysten kanssa se on valmis tekemään kunnollista yhteistyötä. Edellä mainitusta johtuen monet pikavippifirmat ovatkin viime aikoina joutuneet kertomaan, että niiden palvelusta pikavipin saaminen s-pankin tilille kestää nykyään jopa useamman päivän. Onneksi on kuitenkin olemassa ainakin yksi yritys, jonka pitäisi vielä maksaa pikavippi heti s-pankin tilille - ainakaan yritys ei ole kertonut, että sillä olisi maksuissa viiveitä, vaikka yritys muuten onkin erittäin luotettava ja kertoo toiminnastaan todella avoimesti.

Pikavippi heti s-pankkiin täältä:

Tärkeää: Vaikka tämä sivu pyritäänkin pitämään ajan tasalla, niin mikäli todella tarvitset rahat käytännössä heti tilillesi, niin varmista vielä ennen hakemusta, että yllä listatun pikavippifirman sivuille ei ole jossain vaiheessa lisätty mainintaa mahdollisista hitaammista siirroista S-pankkiin.

Siihen miksi monista muista pikavippiyrityksistä poiketen Laina.fi voi siirtää pikavipit yhä edelleen nopeasti s-pankin tilille voi olla monia eri syitä. Ehkäpä todennäköisin syy liittyy siihen, että yrityksen pikavippien korot ovat markkinoiden alhaisimpia. Voi olla, että s-pankki on tehnyt jonkunlaisen sisäisen päätöksen siitä, että yritys ei enää halua tehdä yhteistyötä niiden firmojen kanssa, jotka perivät erityisen korkeita korkoja pikalainoista.

Yllä listatun pikavippiyrityksen suhteen on hyvä huomata, se että sen lisäksi, että se lähettää lainan heti s-pankin pankkitilille, niin mahdollistaa se myös muuten erittäin nopean pikavipin hakemisen. Tämä on seurausta erityisesti siitä, että yritys hyödyntää palvelussaan instantor-palvelua, joka tarkistaa automaattisesti sen voidaanko lainan hakijalle myöntää laina. On hyvä huomata, että lainaa hakevan henkilön ei kuitenkaan ole pakko käyttää instantoria vaan sen sijaan hän voi lähettää perinteiset lainapäätöstä varten tarvittavat dokumentit vippifirmalle, ja yritys sitten tekee lainapäätöksen niiden perusteella.

Pienin pikavippi minkä voit hakea yllä olevasta yrityksestä on 50€. Näin on siitä huolimatta, että yrityksen nettisivujen lainalaskurin kautta saisi helposti käsityksen siitä, että pienin mahdollisen summa olisi 100€. Mikäli haluat hakea 50€ pikavipin tai muun pienen laina, niin muista valita lainatuotteeksi "käyttölaina". "Kertalainan" kohdalla pienin mahdollinen haettava pikalaina on 600 euroa.

Vaikka laina.fi myöntääkin varsin kattavasti pieniä pikavippejä, niin on se erityisen hyvä palvelu niille, jotka hakevat vähän isompaa lainaa. Tämä on seurausta siitä, että yrityksen kautta voi saada lainaa nopeasti jopa 5000 euron verran - normaalisti pikavippiyritykset ovat rajanneet palvelunsa ylärajaksi noin 2000 euroa.

Siltä varalta, että et tunne etukäteen tällä sivulla mainittua pikavippifirmaa, on ehkä syytä mainita, että kyseessä on kiistatta yksi internetin parhaista pikalainoja tarjoavista yrityksistä. Laina.fi omaa pitkän ja menestyksekkään historian pikavippien parissa, ja siitä onkin kehittynyt todella luotettu yritys pikavipeistä kiinnostuneiden henkilöiden keskuudessa. Kuten yrityksen nimestä voi ehkä päätellä, niin kyseessä on suomalainen yritys ja sillä on luonnollisesti myös kaikki tarvittavat luvat pikavippien lailliseksi tarjoamiseksi.

Ylempänä sivuttiin sitä, että Laina.fi ei peri sen kilpailijoihin verrattuna korkeita korkoja pikavipeistään. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sen pikavippien korot voivat parhaimmillaan olla vain 24,5% vuodessa. Mainittua korkoa voi pitää todella matalana sitä taustaa vasten, että internetistä on helppo löytää yrityksiä, jotka perivät jopa 10 kertaa suurempaa vuosikorkoa lainoista.

Vaikka tässä esitellyltä pikavippipaikalta saakin rahat nopeasti myös s-pankin tilille, niin ei rahojen takaisin maksamisessa kuitenkaan tarvitse pitää kovin suurta kiirettä. Yritys nimittäin antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa lainan takaisin pienissä erissä. Mikäli esimerkiksi haet 1200 euron "kertalainan" 24 kuukauden maksuajalla, niin on kuukausierä ainoastaan 71.3€. Koska palvelu antaa kertalainaa hakeville asiakkaille mahdollisuuden valita sopivan maksuaikataulun muutamasta eri vaihtoehdosta, niin on hyvä muistaa valita se vaihtoehto mikä miellyttää itseä eniten.

Yrityksen käyttölainalle ei sen sijaan ole varsinaisesti säädetty erillistä maksuaikataulua, vaan siinä laina-asiakkaan pitää lyhentää lainaa vähintään tietyllä minimisummalla joka kuukausi. Minimilyhennys on määritelty niin, että korkeintaan 500€ käyttölainasta se on vähintään 50 euroa kuukaudessa, välillä 500-3000€ se on 10% lainasummasta (eli esimerkiksi vähintään 150€ 1500€ lainasta) ja yli 3000€ summista vähintään 300 euroa kuukaudessa.

Saako s-pankin tiliä käyttää pikavippejä varten?

Johtuen siitä, miten s-pankki on rajoittanut sitä, miten nopeasti sen tileille voidaan maksaa pikavippejä, voi joillekin herätä kysymys siitä, onko henkilö tekemässä jotain kiellettyä käyttäessään s-pankin tiliä joko pikavipin ottamiseen tai sen takaisin maksamiseen. Onkin hyvä tietää, että s-pankin pankkitiliä voi edelleen käyttää huoletta pikavippien yhteydessä. Rajoitukset on siis kohdistettu joihinkin pikavippejä tarjoaviin lainayrityksiin, eikä pankin yksittäisiin asiakkaisiin.

Aiheuttaako se, että pikavippi siirretään heti lisäkuluja?

Internetissä on olemassa pikavippiyrityksiä, jotka veloittavat ylimääräistä siitä, että siirtävät haetun rahasumman heti asiakkaan tilille. Monesti veloitus on tietty pienehkö prosenttiosuus noston määrästä. Onneksi yllä esitelty palvelu ei kuitenkaan kuulu näihin ylimääräistä veloittaviin firmoihin. Eli et siis joudu tässä tapauksessa maksamaan lisää siitä, että saat rahat heti s-pankin tilille.