Pikavippi nopeasti S-pankin tilille sen tunnuksilla – hae helposti lainaa S-pankkiin

Yksi toisensa jälkeen lainapaikat ovat ilmoittaneet, että niiltä ei saa enää lainaa heti S-pankkiin. On kuitenkin olemassa ainakin yksi lainapaikka, josta pitäisi olla ainakin jonkinlaiset mahdollisuudet saada lainaa melko nopeasti S-pankkiin. Lisäksi on olemassa isompaa lainaa myöntäviä paikkoja, joilta tai joiden avulla pitäisi voida saada lainaa esim. seuraavana arkipäivänä S-pankin tilille.

Luultavasti tämän hetkein nopein paikka saada lainaa S-pankin tilille

Blue Financen kertoman mukaan siltä voi saada samana arkipäivänä rahat S-pankin tilille, jos laina on nostettu ennen kello 13.00. Muuten rahat voi saada seuraavana pankkipäivänä. Ja vaikka Blue Finance ei siis monesti ole valtavan nopea paikka saada lainaa S-pankkiin, niin on se kaikesta huolimatta ilmeisesti tämän hetken nopein. Noin erityisesti kesän 2020 pikavippien korkokaton jälkeen. Se nimittäin sulki monen muun lainapalvelun lainahanat.

Blue Financelta voi hakea helposti lainaa 100€–500€ ja se voi myöntää sitä täysi-ikäisille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Laina S-pankkiin jopa 5 minuutissa – tai sitten voi mennä useampi päivä

Päivitys 7.1.2021: Ferratum on vuoden 2021 alussa keskeyttänyt sen nopeamman lainan myöntämisen. Jos kuitenkin haluat lainaa mahdollisimman nopeasti eikä S-pankki ole ainoa vaihtoehto, niin tutustu esimerkiksi tähän tämän sivuston sivuun.

Ferratum on yksi niistä paikoista, joita voi ehkä kokeilla, jos haluaa lainaa mahdollisimman nopeasti S-pankkiin. Ferratumin verkkosivujen perusteella siltä voi saada lainaa S-pankkiin ehkä jopa 5 minuutissa. Mutta sitten se huono puoli on, että toisaalta aikaa voi mennä jopa useampi päivä. Alla screenshot Ferratumin sivuilta, tilanne on selitetty siinä. Ferratumilta lainaamisen alaikäraja on 22 vuotta.

Kuva Ferratumin sivuilta 1.1.2020 (faktaboksi näkyi sisäänkirjautuneena).

Halvempi ja mahdollisesti isompi laina melkein yhtä nopeasti?

Koska S-pankkiin voi olla vaikea saada heti lainaa, niin voi sinne lainaa halutessa olla erityinen syy kokeilla lainahakemuksen kilpailuttamiseen tarkoitettua palvelua, jonka kautta voi saada lainaa melko nopeasti ja hyvillä ehdoilla. Noin siis koska S-pankin tapauksessa ero siinä, miten nopeasti pikavippipaikasta ja kilpailutuspalvelun kautta voi saada lainaa tilille on monia muita pankkeja pienempi. Alla olevasta vertailutaulukosta löytyy suositeltuja kilpailuttajia.

Muista tunnistautua S-pankin tunnuksilla

Pikavippejä myöntävät yritykset maksavat lainan käytännössä aina sen pankin tilille, jonka tunnuksilla tunnistaudut palveluun. Mikäli siis haluat lainan S-pankkiin, niin muista käyttää sen tunnuksia tunnistautumiseen. Niiden käyttäminen onnistuu kaikissa tämän sivun lainapaikoissa.

Miksi S-pankkiin on niin vaikea saada pikavippi heti:

Kun kysyin yhdeltä lainafirmalta tilanteesta S-pankin siirtojen suhteen, kävi ilmi, että he joutuvat maksamaan siirrot S-pankin tileille toisesta pankista. Tämän perusteella ongelma on se, että pikavippifirmat eivät jostain syystä voi omata pankkitiliä S-pankissa. Ja tämä tietysti hidastaa rahansiirtoja merkittävästi.

Vieritä ylös