Suomilimiitti kokemuksia – Lue muiden ja jaa omat Suomilimiitti kokemukset

Suomilimiitti on ehkäpä yksi tämän hetken eniten mainostavia pikavippiyrityksiä. Yrityksen hyvien mainoskampanjoiden ansiosta moni ihminen on jo kokeillutkin Suomilimiitin pikavippiä. Tällä sivulle on kerätty pari kokemusta Suomilimiitin käyttämisestä. Lisäksi voit helposti jakaa omia Suomilimiitti kokemuksia esille nostettujen kokemusten jälkeen olevan kommenttikentän kautta. Jätämme lähtökohtaisesti esille kaikki oikeat kokemukset, riippumatta siitä ovatko ne hyviä vai huonoja. Sensuuria pyritään tekemään ainoastaan, jos kokemukset ovat keksittyjä tai Suomilimiitin käyttäjä on selvästi ymmärtänyt jonkun asian yrityksen pikavipistä väärin. Kokemusten jälkeen tällä sivulla on myös esitelty Suomilimiittiä yleisellä tasolla.

Poimitut kokemukset: Suomilimiitti

Lainapäätöksen saaminen hidasta (Vaikka sivuilla väittävät, että nopea lainapäätös).

Ihmeellistä_

Suomi24

Minulle myönsivät 2000 euron limiittirajan, josta nostin vain 600e ja nyt kun olisin nostanut lisää niin ilmoittivatkin etteivät myönnä lainaa!

juupajuu11111111111

Suomi24

Ylläpitäjän kommentit kokemuksista: Suomilimiitti ei toden totta ole tällä hetkellä nopein pikavippi. Ehkä isoin syy keskivertoa hitaampaan lainapäätökseen on se, että yritys pyytää normaalisti asiakkailta kuvat dokumenteista, joiden perusteella yritys tekee luottopäätöksen

On vaikea sanoa mistä syytä jäljemmässä tapauksessa lainaa ei ole saatu lisää vaikka 2000€ tililuotosta on käytetty vain 600€. Yritys on kaiken järjen mukaan tehnyt jostain syystä uusinta arvion siitä, myönnetäänkö asiakkaalle lainaa.

Eikö Suomilimiitti innosta?

Kuten nähdään kokemukset Suomilimiitistä eivät välttämättä ole olleet kaikilta osin parhaita mahdollisia. Tällä sivulla käsitellyistä pikavipeistä huomattavasti parempia arvioita on saanut esimerkiksi Laina.fi. Lue täältä Laina.fi kokemuksia tai siirry nyt Laina.fi:n sivuille.

Jaa Suomilimiitti kokemuksia

Yllä olevalla Facebookin kautta toimivalla kommenttikentällä voi jakaa omia kokemuksia Suomilimiitistä. Facebookin etuna voi anonyymiin kommentointiin verrattuna pitää sitä, että kokemuksista karsiutuvat todennäköisesti pois mahdolliset mustamaalaukseen tarkoitetut keksityt kokemukset - ei sillä, että ne olisivat välttämättä muutenkaan suuri ongelma.

Tietoa Suomilimiitin pikavipistä

Suomilimiittiä voi perustellusti pitää varsin hyvänä pikavippinä. Pikavipissä ei ole mitään suurempia haittoja tai ongelmia verrattuna sen pahimpiin kilpailijoihin, ja sen lisäksi Suomilimiitti-pikavipillä on joitain selkeitä etuja.

Ensimmäisenä etuna Suomilimiitin kohdalla voi pitää sitä, miten laajalla skaalalla yrityksen asiakkaat saavat eri kokoisia pikavippejä. Vaikka Suomilimiitin asiakkaaksi rekisteröityessä avataankin 2000€ pikavippitili, niin voi itse pikavippiä hakea pienimillään vaikka vain 10€. Tätä pienintä mahdollista summaa voi pitää erityisen hyvänä ottaen huomioon sen, että on olemassa firmoja, joissa pienin mahdollinen haettava summa on 100€. Isoimmillaan Suomilimiitiltä voi saada kerralla lainaa, luonnollisesti, 2000€ verran.

Erittäin hyvänä puolena Suomilimiitin kohdalla voi pitää myös sitä, että ensimmäisen pikavipin saa kokonaan ilman nostokuluja. Tämä säästö voi olla parhaimmillaan jopa 300€. Mahdolliseen suurimpaan säästöön pääsee laskemalla kuinka paljon nostokuluja yrityksen 2000€ pikavipistä tulisi yrityksen normaalisti käyttämällä 15% nostopalkkiolla.

Positiivista on myös se, että Suomilimiitti ei peri korkoja niistä vipeistä, jotka maksetaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä kokonaisuudessaan takaisin. Voit siis ensimmäisen pikavipin kohdalla saada parhaimmillaan pikavipin, josta ei peritä minkäänlaisia kuluja tai korkoja. Monet muut pikavippiyritykset perivät ensimmäisestäkin nostosta nostokulun ja laskevat korkoa heti myönnetystä lainasta alkaen.

Hyvää Suomilimiitissä on myös eräisiin sen kilpailijoihin (esimerkiksi Vivus) verrattuna se, että pikavippiä ei ole pakko maksaa kokonaan kerralla takaisin. Tämä voi olla hyödyllistä erityisesti silloin, jos pikavipin nostanut henkilö kohtaa väliaikaisia maksuvaikeuksia. Normaalissa tilanteessa Suomilimiitin lainaa pitää maksaa kuukaudessa takaisin vähintään 12,5% maksamatta olevasta summasta, mutta yrityksellä on myös tarjolla maksuvapaita sekä lyhennysvapaita kuukausia. Maksuvapaan ja lyhennysvapaan kuukauden ero on se, että maksuvapaan kuukauden aikana asiakkaan ei tarvitse maksaa mitään Suomilimiitille, ja lyhennysvapaan kohdalla vain korot. Luonnollisesti maksuvapaat ja lyhennysvapaat kuukaudet eivät kuitenkaan pienennä takaisin maksettavaa lainasummaa.

Plussana Suomilimiitin kohdalla on myös se, miten kattavasti se tarjoaa asiakaspalvelua. Yrityksen asiakaspalvelu on tavoitettavissa jokaisena päivänä aikavälillä 8-22 puhelimitse ja sähköpostilla. Monet muut pikavippiyritykset ovat rajoittaneet esimerkiksi viikonloppuisin tarjottavaa asiakaspalvelua

Vielä yhtenä isona plussana Suomilimiitin kohdalla voi pitää sitä, että yritystä on syytä pitää todella luotettavana. Suomilimiitti-pikavippi on jo pitkään olemassa olleen suomalaisen yrityksen tarjoama, ja sen lisäksi yritys myös omaa tarvittavat luvat pikavippien myöntämiseen.

Neutraaliksi Suomilimiitin kohdalla voi laskea sen veloittamat korot sekä nostopalkkion. Yrityksen ilmoittama suurin mahdollinen todellinen vuosikorko on hieman alle 168%. Korko on isompi kuin monilla pikavippiyrityksillä, mutta toisaalta myös pienempi kuin useilla pikavippejä tarjoavilla palveluilla. Yrityksen normaali 15 prosentin nostopalkkio on sen kilpailijoihin verrattuna korkeahko, mutta toisaalta se, että ensimmäisen pikavipin saa kokonaan ilman nostopalkkiota tasoittaa tilannetta todella paljon.

Suomilimiitin kilpailijoiden tapaan yritys siirtää pikavipit lainanhakijoiden pankkitilille käytännössä heti lainapäätöksen tekemisen jälkeen. Myös pikavipit s-pankin tilille tulevat perille samana päivänä, jos lainahakemus on käsitelty hyväksytysti ennen kello 15:00.

Pienenä negatiivisena asiana Suomilimiitin kohdalla voi pitää sitä, että yritys ei käytä palvelussaan instantoria tai muuta vastaavaa palvelua, joka tekisi lainahakemuksen käsittelystä super-nopeata. Luonnollisesti yritys kuitenkin pyrkii käsittelemään pikavippihakemukset mahdollisimman äkkiä - tähän johtaa jo yksinkertaisesti se, että kilpailun ollessa kovaa pikavippiyritysten kesken, ei yksikään yritys halua olla se, josta lainaa ei haeta hitaan lainahakemusten käsittelyn takia.

Ensimmäisen pikavipin hakeminen Suomilimiitiltä vaatii nettipankkitunnukset, mutta jatkossa hakemukset voi suorittaa helposti tekstiviestillä. Luonnollisesti uudet nostot voi myös tehdä netin kautta.

Kokonaisuudessa tarkastellen Suomilimiittiä voi suositella melko vahvasti pikavipistä kiinnostuneille henkilöille.