Suomilimiitti kokemuksia – Uusimmat tiedot Suomilimiitin pikavipistä

Suomilimiitti

Tällä sivulla käsitellään Suomilimiittiä kahdesta eri näkökulmasta. Tässä alussa on ensin omia kokemuksia Suomilimiitistä ja siltä lainaamisesta, ja sen jälkeen käsittelyssä on Suomilimiitin lainatarjonta yleisellä tasolla. HUOM: Suomilimiitti julkaisi uuden lainatuotteen alkukeväästä 2020. Kokemuksista kannattaa siis huomioida erityisesti ne kohdat, jotka eivät kosketa suoraan lainatuotteen ominaisuuksia, eli esim. lainasummia. Alempana on tietoa Suomilimiitin nykyisestä lainatuotteesta.

Omat kokemukset Suomilimiitistä

Omat kokemukseni Suomilimiitistä ajoittuvat erityisesti loppuvuoteen 2018. Eli ovat melko tuoreita.

Lainan hakeminen Suomilimiitiltä osoittautui todella helpoksi. Isona etuna tässä oli se, että Suomilimiitti on ottanut verkkosivuillaan käyttöön instantorin, jonka ansiosta lainapäätöksen voi saada ilman liitteiden lähettämistä. Kun myönteisen lainapäätöksen oli saanut, niin sai nostetun laina omalle pankkitilille käytännössä heti.

Koska tarvitsin myöhemmin lisää lainaa ensimmäisen lainan päälle, niin tein uusia lainanostoja Suomilimiitin myöntämältä 2000€ joustoluotolta. Myös nämä nostot onnistuivat helposti ja ne tulivat nopeasti omalle pankkitilille, riippumatta siitä teinkö noston Suomilimiitin nettisivuilla vai tekstiviestillä.

Myös kokemukseni Suomilimiitin asiakaspalvelusta oli varsin hyvä. Kysymyksiini löytyi nopeasti & asiallisesti vastaus ja apu. Samaten myös laskutus toimi Suomilimiitillä hyvin, ja laskut sai helposti sähköpostilla.

Kokonaisuutena voi sanoa, että jos pikavippien tavallinen huono puoli (eli verrattain korkea korko) jätetään pois laskuista, niin on Suomilimiitti varsin hyvä paikka hakea lainaa.

Tietoa Suomilimiitin kertaluotosta

Suomilimiitti lopetti syksyllä 2019 sen joustoluton tarjoamisen uusille asiakkaille, ja oltuaan jonkun aikaa tarjoammatta mitään lainaa, julkaisi Suomilimitti uuden kertaluoton. Kyseistä kertaluottoa voi hakea 300€ tai 600€. Se ei siis varsinaisesti sovi todella pienen tai erityisen ison lainan tarpeeseen, mutta toisaalta 300€ ja 600€ ovat semmoisia summia, jotka voivat ratkaista monta arkielämän tilannetta, joita varten tarvitsee lainaa.

Suomilimiitin verkkosivuston perusteella sen uuden kertaluoton todellinen vuosikorko on noin 30%, eli vuoden 2020 pikavipiksi melko tavallinen. Vaikka tuo toki onkin vaikka tavalliseen asuntolainan korkoon verrattuna melko korkea, niin on se perinteisiin pikavippeihin verrattuna jopa todella pieni. 

Ja kun ottaa huomioon, että Suomilimiittin lainojen laina-aika on 4 kuukautta, niin ei Suomilimiitiltä otettu pikavippi ehdi kerryttämään euroissa mitattuja korkoja ihan hirveästi. Ja käytännössä onkin Suomilimiitin mukaan niin, että jos siltä hakisi lainaa 600€, niin tulisi sille laina-aikana korkoja ja kuluja vain 37,30€.

Suomilimiitti käsittelee lainahakemuksia joka päivä, mutta asiakaspalvelua sillä ei olla tarjolla viikonloppuisin. Verkkosivustonsa perusteella Suomilimiitiltä voi nykyään saada lainan omalle pankkitilille asti jopa vain 15 minuutissa.

Vaihtoehtoja Suomilimiitille?

Jos Suomilimiitti ei innosta, mutta on lainan tarve, niin kannattaa tutustua esimerkiksi Ferratum kokemuksiin, Vivus kokemuksiin tai kokemuksiin Credigosta.

Vieritä ylös