Suomilimiitti

Tällä sivulla käsitellään Suomilimiittiä kahdesta eri näkökulmasta. Tässä alussa on ensin omia kokemuksia Suomilimiitistä ja siltä lainaamisesta, ja sen jälkeen käsittelyssä on Suomilimiitin lainapalvelu ja joustoluotto yleisellä tasolla sekä hieman verrattuna sen tyypillisiin kilpailijoihin.

Omat kokemukset Suomilimiitistä

Omat kokemukseni Suomilimiitistä ajoittuvat erityisesti loppuvuoteen 2018. Eli ovat melko tuoreita.

Lainan hakeminen Suomilimiitiltä osoittautui todella helpoksi. Isona etuna tässä oli se, että Suomilimiitti on ottanut verkkosivuillaan käyttöön instantorin, jonka ansiosta lainapäätöksen voi saada ilman liitteiden lähettämistä. Kun myönteisen lainapäätöksen oli saanut, niin sai nostetun laina omalle pankkitilille käytännössä heti.

Koska tarvitsin myöhemmin lisää lainaa ensimmäisen lainan päälle, niin tein uusia lainanostoja Suomilimiitin myöntämältä 2000€ joustoluotolta. Myös nämä nostot onnistuivat helposti ja ne tulivat nopeasti omalle pankkitilille, riippumatta siitä teinkö noston Suomilimiitin nettisivuilla vai tekstiviestillä.

Myös kokemukseni Suomilimiitin asiakaspalvelusta oli varsin hyvä. Kysymyksiini löytyi nopeasti & asiallisesti vastaus ja apu. Samaten myös laskutus toimi Suomilimiitillä hyvin, ja laskut sai helposti sähköpostilla.

Kokonaisuutena voi sanoa, että jos pikavippien tavallinen huono puoli (eli verrattain korkea korko) jätetään pois laskuista, niin on Suomilimiitti varsin hyvä paikka hakea lainaa. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Tietoa Suomilimiitistä ja sen joustoluotosta:

Suomilimiittiä voi perustellusti pitää varsin hyvänä pikavippinä. Pikavipissä ei ole mitään suurempia haittoja tai ongelmia verrattuna sen pahimpiin kilpailijoihin, ja sen lisäksi Suomilimiitti-pikavipillä on joitain selkeitä etuja.

Ensimmäisenä etuna Suomilimiitin kohdalla voi pitää sitä, miten laajalla skaalalla yrityksen asiakkaat saavat eri kokoisia pikavippejä. Vaikka Suomilimiitin asiakkaaksi rekisteröityessä avataankin 2000€ pikavippitili, niin voi itse pikavippiä hakea pienimillään vaikka vain 10€. Tätä pienintä mahdollista summaa voi pitää erityisen hyvänä ottaen huomioon sen, että on olemassa firmoja, joissa pienin mahdollinen haettava summa on 100€. Isoimmillaan Suomilimiitiltä voi saada kerralla lainaa, luonnollisesti, 2000€ verran.

Erittäin hyvänä puolena Suomilimiitin kohdalla voi pitää myös sitä, että ensimmäisen pikavipin saa kokonaan ilman nostokuluja. Tämä säästö voi olla parhaimmillaan jopa 300€. Mahdolliseen suurimpaan säästöön pääsee laskemalla kuinka paljon nostokuluja yrityksen 2000€ pikavipistä tulisi yrityksen normaalisti käyttämällä 15% nostopalkkiolla.

Positiivista on myös se, että Suomilimiitti ei peri korkoja niistä vipeistä, jotka maksetaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä kokonaisuudessaan takaisin. Voit siis ensimmäisen pikavipin kohdalla saada parhaimmillaan pikavipin, josta ei peritä minkäänlaisia kuluja tai korkoja. Monet muut pikavippiyritykset perivät ensimmäisestäkin nostosta nostokulun ja laskevat korkoa heti myönnetystä lainasta alkaen.

Hyvää Suomilimiitissä on myös eräisiin sen kilpailijoihin (esimerkiksi Vivus) verrattuna se, että pikavippiä ei ole pakko maksaa kokonaan kerralla takaisin. Tämä voi olla hyödyllistä erityisesti silloin, jos pikavipin nostanut henkilö kohtaa väliaikaisia maksuvaikeuksia. Normaalissa tilanteessa Suomilimiitin lainaa pitää maksaa kuukaudessa takaisin vähintään 12,5% maksamatta olevasta summasta, mutta yrityksellä on myös tarjolla maksuvapaita sekä lyhennysvapaita kuukausia. Maksuvapaan ja lyhennysvapaan kuukauden ero on se, että maksuvapaan kuukauden aikana asiakkaan ei tarvitse maksaa mitään Suomilimiitille, ja lyhennysvapaan kohdalla vain korot. Luonnollisesti maksuvapaat ja lyhennysvapaat kuukaudet eivät kuitenkaan pienennä takaisin maksettavaa lainasummaa.

Plussana Suomilimiitin kohdalla on myös se, miten kattavasti se tarjoaa asiakaspalvelua. Yrityksen asiakaspalvelu on tavoitettavissa jokaisena päivänä aikavälillä 8-22 puhelimitse ja sähköpostilla. Monet muut pikavippiyritykset ovat rajoittaneet esimerkiksi viikonloppuisin tarjottavaa asiakaspalvelua

Vielä yhtenä isona plussana Suomilimiitin kohdalla voi pitää sitä, että yritystä on syytä pitää todella luotettavana. Suomilimiitti-pikavippi on jo pitkään olemassa olleen suomalaisen yrityksen tarjoama, ja sen lisäksi yritys myös omaa tarvittavat luvat pikavippien myöntämiseen.

Neutraaliksi Suomilimiitin kohdalla voi laskea sen veloittamat korot sekä nostopalkkion. Yrityksen ilmoittama suurin mahdollinen todellinen vuosikorko on hieman alle 168%. Korko on isompi kuin monilla pikavippiyrityksillä, mutta toisaalta myös pienempi kuin useilla pikavippejä tarjoavilla palveluilla. Yrityksen normaali 15 prosentin nostopalkkio on sen kilpailijoihin verrattuna korkeahko, mutta toisaalta se, että ensimmäisen pikavipin saa kokonaan ilman nostopalkkiota tasoittaa tilannetta todella paljon.

Suomilimiitin kilpailijoiden tapaan yritys siirtää pikavipit lainanhakijoiden pankkitilille käytännössä heti lainapäätöksen tekemisen jälkeen.

Ensimmäisen pikavipin hakeminen Suomilimiitiltä vaatii nettipankkitunnukset, mutta jatkossa hakemukset voi suorittaa helposti tekstiviestillä. Luonnollisesti uudet nostot voi myös tehdä netin kautta.

Kokonaisuudessa tarkastellen Suomilimiittiä voi suositella melko vahvasti pikavipistä kiinnostuneille henkilöille. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Tässä yllä Suomilimiittiä on käsitelty erityisesti sen joustoluoton kautta. Suomilimiitti kuitenkin hiljattain lisäsi palveluunsa myös kulutusluoton, jota voi nostaa 2000 - 5000€. Koska en itse omaa kokemusta tuosta joustoluotosta, niin en myöskään viitsi mennä siihen kovin syvällisesti. Sen voi kuitenkin todeta, että sen todellinen vuosikorko on pitkällä aikavälillä matalampi kuin joustoluoton, mutta toisaalta taas lyhyin valittava laina-aika on 1 vuosi, jolloin se voi euroissa mitaten olla kalliimpi kuin joustoluotto, jos lainaa tarvitsisi oikeasti vain vähäksi aikaa. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.