Suomilimiitti

TÄRKEÄ PÄIVITYS: Suomilimiitti teki hiljattain todella ison parannuksen palveluunsa ja otti käyttöön instantorin. Tämä muutos tarkoittaa sitä, että Suomilimiitiltä poistui sen ylivoimaisesti isoin ongelma eli se, että lainaa ei voinut todellisuudessa saada nopeasti. Tämä uudistus tarkoittaa myös sitä, että aiemmat Suomilimiittiin liittyvät kokemukset muuttuivat isolta osin vanhentuneiksi. Tästä syystä niitä ei ole tällä hetkellä järkevää esittää täällä - niistä siis saisi helposti aivan liian negatiivisen kuvan. Alla kuitenkin yleistä tietoa Suomilimiitin lainoista. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Tietoa Suomilimiitin lainoista:

Suomilimiittiä voi perustellusti pitää varsin hyvänä pikavippinä. Pikavipissä ei ole mitään suurempia haittoja tai ongelmia verrattuna sen pahimpiin kilpailijoihin, ja sen lisäksi Suomilimiitti-pikavipillä on joitain selkeitä etuja.

Ensimmäisenä etuna Suomilimiitin kohdalla voi pitää sitä, miten laajalla skaalalla yrityksen asiakkaat saavat eri kokoisia pikavippejä. Vaikka Suomilimiitin asiakkaaksi rekisteröityessä avataankin 2000€ pikavippitili, niin voi itse pikavippiä hakea pienimillään vaikka vain 10€. Tätä pienintä mahdollista summaa voi pitää erityisen hyvänä ottaen huomioon sen, että on olemassa firmoja, joissa pienin mahdollinen haettava summa on 100€. Isoimmillaan Suomilimiitiltä voi saada kerralla lainaa, luonnollisesti, 2000€ verran.

Erittäin hyvänä puolena Suomilimiitin kohdalla voi pitää myös sitä, että ensimmäisen pikavipin saa kokonaan ilman nostokuluja. Tämä säästö voi olla parhaimmillaan jopa 300€. Mahdolliseen suurimpaan säästöön pääsee laskemalla kuinka paljon nostokuluja yrityksen 2000€ pikavipistä tulisi yrityksen normaalisti käyttämällä 15% nostopalkkiolla.

Positiivista on myös se, että Suomilimiitti ei peri korkoja niistä vipeistä, jotka maksetaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä kokonaisuudessaan takaisin. Voit siis ensimmäisen pikavipin kohdalla saada parhaimmillaan pikavipin, josta ei peritä minkäänlaisia kuluja tai korkoja. Monet muut pikavippiyritykset perivät ensimmäisestäkin nostosta nostokulun ja laskevat korkoa heti myönnetystä lainasta alkaen.

Hyvää Suomilimiitissä on myös eräisiin sen kilpailijoihin (esimerkiksi Vivus) verrattuna se, että pikavippiä ei ole pakko maksaa kokonaan kerralla takaisin. Tämä voi olla hyödyllistä erityisesti silloin, jos pikavipin nostanut henkilö kohtaa väliaikaisia maksuvaikeuksia. Normaalissa tilanteessa Suomilimiitin lainaa pitää maksaa kuukaudessa takaisin vähintään 12,5% maksamatta olevasta summasta, mutta yrityksellä on myös tarjolla maksuvapaita sekä lyhennysvapaita kuukausia. Maksuvapaan ja lyhennysvapaan kuukauden ero on se, että maksuvapaan kuukauden aikana asiakkaan ei tarvitse maksaa mitään Suomilimiitille, ja lyhennysvapaan kohdalla vain korot. Luonnollisesti maksuvapaat ja lyhennysvapaat kuukaudet eivät kuitenkaan pienennä takaisin maksettavaa lainasummaa.

Plussana Suomilimiitin kohdalla on myös se, miten kattavasti se tarjoaa asiakaspalvelua. Yrityksen asiakaspalvelu on tavoitettavissa jokaisena päivänä aikavälillä 8-22 puhelimitse ja sähköpostilla. Monet muut pikavippiyritykset ovat rajoittaneet esimerkiksi viikonloppuisin tarjottavaa asiakaspalvelua

Vielä yhtenä isona plussana Suomilimiitin kohdalla voi pitää sitä, että yritystä on syytä pitää todella luotettavana. Suomilimiitti-pikavippi on jo pitkään olemassa olleen suomalaisen yrityksen tarjoama, ja sen lisäksi yritys myös omaa tarvittavat luvat pikavippien myöntämiseen.

Neutraaliksi Suomilimiitin kohdalla voi laskea sen veloittamat korot sekä nostopalkkion. Yrityksen ilmoittama suurin mahdollinen todellinen vuosikorko on hieman alle 168%. Korko on isompi kuin monilla pikavippiyrityksillä, mutta toisaalta myös pienempi kuin useilla pikavippejä tarjoavilla palveluilla. Yrityksen normaali 15 prosentin nostopalkkio on sen kilpailijoihin verrattuna korkeahko, mutta toisaalta se, että ensimmäisen pikavipin saa kokonaan ilman nostopalkkiota tasoittaa tilannetta todella paljon.

Suomilimiitin kilpailijoiden tapaan yritys siirtää pikavipit lainanhakijoiden pankkitilille käytännössä heti lainapäätöksen tekemisen jälkeen.

Ensimmäisen pikavipin hakeminen Suomilimiitiltä vaatii nettipankkitunnukset, mutta jatkossa hakemukset voi suorittaa helposti tekstiviestillä. Luonnollisesti uudet nostot voi myös tehdä netin kautta.

Kokonaisuudessa tarkastellen Suomilimiittiä voi suositella melko vahvasti pikavipistä kiinnostuneille henkilöille.