Taskulaina kokemuksia – Lue aitoja kokemuksia ja muuta tietoa Taskulaina-pikavipistä

Taskulaina saattaa hyvinkin olla netin uusin pikavippi. Ja tuo tietysti tarkoittaa sitä, että monella saattaa olla kysymyksiä siitä, onko Taskulaina hyvä lainapaikka. Päädyin itse hiljattain ottamaan lainaa Taskulainalta, ja löydätkin tältä sivulta Taskulaina kokemuksiani.

Perustiedot Taskulainasta

Taskulainan laina on käytännössä 300 euron luottorajalla varustettu joustoluotto. Tuolta joustoluotolta voi nostaa uutena asiakkaana lainaa 100 eurosta alkaen. Ensimmäistä kertaa lainaa hakiessa haettavan lainasumman voi valita 50e tarkkuudella tuolta 100e–300e väliltä. Alaikärajana Taskulainan luotolla on 20 vuotta.

Taskulainalta otettu laina maksetaan normaalisti pois erissä. Lainasummasta riippuen noita eriä voi olla 2, 3 tai 4. Käytännössä nuo erien määrät menevät niin, että 100 euron lainasta on kaksi maksuerää, 150e ja 200e lainasta 3 ja sitten 250 sekä 300 euron 4.

Omat Taskulaina kokemukset – parhaat asiat

Taskulaina ansaitsee ensimmäisen plussansa siitä, että sen lainaa on todella helppo hakea. Taskulainan lainahakemus on nimittäin lyhyt, eikä mitään tositteita tarvitse lähettää lainapäätöstä varten. Tuon lainapäätöksen myös voi saada käytännössä heti. Toisen plussan Taskulaina ansaitsee sen halvoista koroista. Taskulainan korot ovat nimittäin varsinkin vanhoihin pikavippeihin verrattuna jopa todella edullisia.

Kokemusteni perusteella Taskulainan vahvuutena on myös sen asiakaspalvelu. Asiakaspalveluun nimittäin sai helposti yhteyden sähköpostilla ja viestiin vastattiin nopeasti sekä hyödyllisesti.

Sekin on ollut Taskulainassa hyvää, että uusien nostojen tekeminen omalta lainatililtä on ollut helppoa. Tuollaisten jatkonostojen tekeminen onnistuu kokemusteni perusteella ihan vaan kirjautumalla sisään palveluun ja sitten tekemällä mahdollisen ns. vapaan luottorajan puitteissa olevan noston.

Vielä yhtenä hyvänä puolena Taskulainasta voi mainita sen, että sen laskut tuntuvat olevan mukavan selkeitä. Taskulainan laskut ovat tulleet sähköpostilla.

Mahdollinen heikompi puoli Taskulainassa

Taskulainan suhteen on syytä tiedostaa se, että mikäli siltä haluaa lainaa heti tai vähintäänkin mahdollisimman nopeasti omalle tilille asti, niin peritään siitä lisämaksu. Tuo mahdollinen lisämaksu on 79 euroa, eli jos vaikkapa hakea lainaa 300 euroa, niin on se melko huomattava.

Toki toisaalta tuota lisämaksua kompensoi se, että Taskulainan tavallinen korko on siis vanhoihin pikavippeihin verrattuna jopa todella edullinen. Lisäksi tietyllä tavalla tuon lisämaksun merkittävyyttä pienentää Taskulainan melko pitkät laina-ajat, jolloin kutakin lainakuukautta kohden jaettuna 79 euroa ei ole kovin valtava summa.

Mikäli Taskulainan lainalle ei ota valinnaista lisäpalvelua, niin pitäisi lainan saapua omalle pankkitilille kahden tai kolmen päivän kuluessa. Omassa tapauksessani sain rahat ilman lisäpalvelua aika tarkasti kolmessa päivässä.

Ikäraja: Taskulainan kertoman mukaan sen palvelun ikäraja on 20 vuotta.

Yhteenveto

Taskulaina on kokonaisuutena tarkastellen mielestäni yksi vuoden 2022 parhaista pikavipeistä.

Taskulainalta poimittu lainaesimerkki 300 euron pikavipille. Taskulaina voi muuttaa hinnoitteluaan ja muita asioita, tämän sivun tiedot perustuvat kirjoitus-/päivityshetken tietoihin.

Vieritä ylös